Dodaj do ulubionych

Górniak znowu w TV, mdli mnie :(((

18.03.06, 21:30
Mdli mnie jak widze ta słynna "piosenkarkę" i niezapomnianą wykonawczynie
polskiego hymnu.
Nie moge zapomniec jej popieprzonych wywiadów jak to dziennikarze niczym
paparacci,zagladają jej poprzez mała dziurke do wątroby........

Nie miajaja trzy pacierze ,a ta wywłoka pokazuje swoją spasiona poopę w
Playboyu.(dziwie sie ze niektórzy kupowali ten numer)

Czy telewidz,normalny,stateczny człowiek, musi oglądać jeszcze ta karykaturę?
Na domiar złego,słuchac tego "piania"?
Tyle.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zyzio Re: Górniak znowu w TV, mdli mnie :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 21:34
      A kto to jest Durniak?

--
      Mów mi Zyzio, mała
      • omar1 Re: Górniak znowu w TV, mdli mnie :((( 18.03.06, 21:36
        Kto?
        Stara,gruba,niesympatyczna,pozbawiona głosu...................dupa.
        • Gość: Zyzio Re: Górniak znowu w TV, mdli mnie :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 21:39
          Aaaa.....

--
          Mów mi Zyzio, mała
          • Gość: jesteś wywłoką [...] IP: *.acn.waw.pl 18.03.06, 22:27
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: mesalka Re: Górniak znowu w TV, mdli mnie :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 22:45
      męczennica mediów znowu w akcji? nieźle:)))
    • splkm do jaa_ga 18.03.06, 23:27
      Rozumiem ze jako konsekwentny admin tego forum wątek ten zostanie usunięty..
      Bo z warszawą ma tyle wspólnego co Konwencja PO..a nawet mniej
      • jaa_ga Re: do jaa_ga 18.03.06, 23:53
        Widzę, że bardzo Ci na tym zależy, więc załóż wątek o Konwencji :)
        • omar1 Re: do jaa_ga 19.03.06, 11:28
          Przecieram oczy ze zdumienia,nie sądziłem ,ze watek sie utrzyma .Celowo zreszta
          urzyłem słowa "dupa".(Admin nie zareagował/slepy?)
          Czyzby admini doszli do pionu? (Prima aprilis dopiero za pare dni)
          • instytut_walki_z_maniactwem Re: do jaa_ga 19.03.06, 12:08
            Najpierw uzyles wyrazu "popieprzonych". Moderatorzy slepi nie sa, zaufaj nam
            akurat w tej kwestii.
            • jana2706 lubie Edyte :) 19.03.06, 14:32
              omar dlaczego tak obsmarowujesz dziewczyne,wolala zwyklego chlopca bez kasy niz
              bogatego oblesniaka i za ja cenie,gdyby Polacy wygrali mecz,to wszystkim by sie
              podobalo spiewanie Edyty,uwazam,ze Edyta ma piekny glos,jest tez piekna
              kobieta,zycze jej tylko wiecej szczescia
            • omar1 Re: do instytutu walki 19.03.06, 16:33
              instytut_walki_z_maniactwem napisał:

> Najpierw uzyles wyrazu "popieprzonych". Moderatorzy slepi nie sa, zaufaj nam
              > akurat w tej kwestii.

czy mam to odebraz jako normalizacje w stosunkach (przepraszam ) pomiedzy
              forumowiczami ,a adminami?

Kiedy byłem tu ostatni raz ,forum przypominało Koreę Pólnocna, po zabiegu
              lewego płata mózgu.

Czy teraz jest juz lepiej,czy mozna pisać tak jak kiedyś?
              Czy też w dlaszym ciagy funkcjonuje pojecie michnikizacji forum?
    • Gość: slawkoo Re: Edyta wygrywa z frustatami takimi jak Ty!!! IP: 212.233.54.* 19.03.06, 18:16
      stary, idz sobie po piwo, albo wlacz mecz, beknij i rozkoszuj niedziela we
      wlasnym M. Mnie mdli od takich typow jak ty, byle kogos opluc. Frustraci sa
      wsrod nas. A Edyta jest i bedzie - piekna uzdolniona pisoenkarka. Wystapila
      charytatywnie i wygrala w
      pieknej sprawie, a du**en i tak sie czepia... No ale coz, jakos trzeba
      wyladowac
      zlosc i frustracje. Edyta - trzymaj sie! Pozdrawiam.
      • omar1 Re: Edyta wygrywa z frustatami takimi jak Ty!!! 19.03.06, 19:27
        stary, idz sobie po piwo, albo wlacz mecz, beknij i rozkoszuj niedziela we
        > wlasnym M. Mnie mdli od takich typow jak ty, byle kogos opluc. Frustraci sa
        > wsrod nas. A Edyta jest i bedzie - piekna uzdolniona pisoenkarka. Wystapila
        > charytatywnie i wygrala w
        > pieknej sprawie, a du**en i tak sie czepia... No ale coz, jakos trzeba
        > wyladowac
        > zlosc i frustracje. Edyta - trzymaj sie! Pozdrawiam.

Wiec tak.
        Piwa nie piję,ze wzgledu na wydech.
        Nie bekam bo to nie kulturalnie.
        Nie pluje tylko wyrazam swoja opinię,nie wiedziałem ze to na tym portalu jest
        zabronione.
        Nie jestem frustratem, tylko nie potrafie sie zachwycać bylejakością lub jak
        wolisz szmirą.
        A starsze panie pokazujace swoje d..ę w Playbojy jakos mnie nie interesują.
        Tyle.
        • Gość: Estratos Re: Edyta wygrywa z frustatami takimi jak Ty!!! IP: *.uni.opole.pl 19.03.06, 19:50
          Jak Cie mdli na widok Gorniak w TV to sie naucz uzywac pilota.

Swoja droga twoje posty sa tak wulgarne i pozbawione smaku, ze dziwie sie, ze
          ich administratorzy nie kasuja. Dziwne, ze w Polsce mozna jawnie obrazac osoby
          publiczne na forum tylko dlatego, ze sa osobami publicznymi.

I jezeli dla Ciebie 33 letnia kobieta jest "stara pania" to wnioskuje, ze sam
          masz 13 lat.
          • Gość: omar1 Re: Edyta wygrywa z frustatami takimi jak Ty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:22
            jeżeli twoje smetne uczucia zostały urazone i podrazniły twoj smak to daj temu
            wyraz i sie odfajkuj.
            Co do Administratora.Z przyjemnoscia zauważam ,ze cos sie na forum zmieniło na
            lepsze.Z tego co mi napisał Instytut,nie sa ślepi ,lecz bardziej
            elastyczni.Wreszcie!!!!

I jeszcze jedno, dla mnie ta podstarzała panna ze słonina na bokach swojego
            cielska ,w żadnym wypadku nie jest apetyczna czego nie mozna powiedziec o twoim
            zblazowanym guscie.
            • Gość: Estratos Re: Edyta wygrywa z frustatami takimi jak Ty!!! IP: *.uni.opole.pl 19.03.06, 22:27
              nie, jednak stawiam, ze masz 11 lat. Dalsza dyskusja jest bezprzedmiotowa.
              Piekny sciek sie z tego forum robi.
              • Gość: omar1 Re: Edyta wygrywa na "fujarze" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:39
                Jeśli myslisz Est ,ze ja mam 11 lat to Ty musisz miec 100.
                Jeśli moja teza jest słuszna to powinienes juz dawno śpac lub juz nie zyc.Wiec
                nie pier..........dacz i włóż ciepłe kapcie ,umuj ząbki i idz lulu.
              • sceptyk Estratos - frustratos 20.03.06, 00:18
                Wolnosc dyskusji nie prowadzi do scieku, czlowieku.
                • Gość: . Warszawa? IP: 193.151.48.* 20.03.06, 02:17
                  Co za wieś! Czytam i oczom nie wierze. Gdzie ty sie buraczyno (autorze tego
                  wątku) chowales?
    • Gość: Antyspamowiec To zamów kablówkę i se klikaj pilotem :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 05:18
      Bez sensu to narzekanie. Jeżeli jej płyty kupują, a kupują to o co Ci chodzi.
      Nie pasuje Górniak przełącz se na TVP Kultura, sport na co chcesz !
      • Gość: rysio . Re: To zamów kablówkę i se klikaj pilotem :-))) IP: *.aster.pl 20.03.06, 09:55
        To jest piosenkareczka dla prostaczków. których w Polsce nie brakuje.I dzięki
        nim robi szmal.
        • j_karolak Re: To zamów kablówkę i se klikaj pilotem :-))) 20.03.06, 10:04
          Też nie lubię Górniak, ale przyznam, że bardziej wnerwiające nawet od niej jest
          takie forumowe pieniactwo typu: "jak ja nie lubię tego programu w telewizji, o
          ja biedny, muszę sobie popluć na forum".
        • jhbsk Re: To zamów kablówkę i se klikaj pilotem :-))) 20.03.06, 10:23
          Po to się wydaje płyty, żeby zarabiać.
          • warzaw_bike_killerz Re: To zamów kablówkę i se klikaj pilotem :-))) 20.03.06, 10:28
            Zeby zarabiac powinno sie organizowac koncerty. Na plytach sa retuszowane spiewy
            defibrylatorami elektronicznymi, co nie pozwala prawdziwemu milosnikowi muzyki
            ocenic prawdziwej jakosci. Poza tym, jest jeszcze ta skala masowego piractwa. To
            sie nie oplaca. Co innego koncerty - tylko prawdziwy wysilek fizyczny i wklad
            artystyczny powinien dawac poczucie uczciwe zarobionych pieniedzy!
            • j_karolak Re: To zamów kablówkę i se klikaj pilotem :-))) 20.03.06, 13:21
              Właśnie prawdziwy miłośnik docenia głównie płyty. Wiadomo, że koncert nie jest
              miarodajny. Człowiek jest tylko człowiekiem - może mu się zdarzyć gorszy dzień,
              albo, w przypadku kobiety - okres. Poza tym mało który organizator koncertów w
              Polsce inwestuje w porządne nagłośnienie. Dopiero na płycie dźwięk jest dobry,
              bo tylko tam współgrają ze sobą talent śpiewaczy i ludzki umysł w
              najnowocześniejszej technice uosobiony. A wszystko po to, by zaspokoić ucho.
              Koncert to taka gorsza odmiana dyskoteki.
              • warzaw_bike_killerz Re: To zamów kablówkę i se klikaj pilotem :-))) 20.03.06, 13:28
                Prawdziwemu artyscie nie moga zdarzyc sie gorsze dni.
                Muzyka z plyt, to jak igrzyska olimpijskie sterydowcow na koksie. Nie mozna
                mowic o przegranej jakiejs sprinterki, bo miala okres. Majac okres byla po
                prostu gorsza i nic tego nie zmienia. Czy Chopin mial podpisana umowe z jakims
                koncernem plytowym?
                • Gość: omar1 Re: To zamów kablówkę i se klikaj pilotem :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:01
                  czegoś tu nie rozumiem.
                  Moj post nie jest wyciem o polnocy, serio!
                  Rozpocząłem ten watek bo mi temat lezał od dawna na sercu.czy ja kogoś z was
                  wale po pyszczku ,ze lubi słuchac górniak?Nie.
                  Sa takie chwile ,ze człowiek patrzy, powiedzmy na śpiewczkę,której czasy juz
                  dawno przebrzmiały i mysli: Po jaka cholerę ona sie jeszcze pokazuje?
                  Tylko tyle.
                • Gość: kixx Re: To zamów kablówkę i se klikaj pilotem :-))) IP: *.acn.waw.pl 20.03.06, 19:04
                  gdzies kiedys czytalem,ze w przypadku gdy termin okresu i startu jest zblizony
                  to sie jeden z tych terminow farmakologicznie opoznia
                  i nie chodzi tu bynajmniej o termin zawodow
                  • jana2706 trzymaj sie Edytko :-* 20.03.06, 19:25
                    bardzo,bardzo Ci wspolczuje,to smutne kiedy "wspolziomkowie" tak
                    rania,dobrze,ze zlapano tych zbirow,nie poddawaj sie,jestes niepowtarzalna :)
    • nessuno Re: Górniak znowu w TV, mdli mnie :((( 20.03.06, 20:44
      omar1 napisał:

> Mdli mnie jak widze ta słynna "piosenkarkę" i niezapomnianą wykonawczynie
      > polskiego hymnu.
      > Nie moge zapomniec jej popieprzonych wywiadów jak to dziennikarze niczym
      > paparacci,zagladają jej poprzez mała dziurke do wątroby........
      >
      > Nie miajaja trzy pacierze ,a ta wywłoka pokazuje swoją spasiona poopę w
      > Playboyu.(dziwie sie ze niektórzy kupowali ten numer)
      >
      > Czy telewidz,normalny,stateczny człowiek, musi oglądać jeszcze ta karykaturę?
      > Na domiar złego,słuchac tego "piania"?
      > Tyle.
      Ja też mam podobne odruchy(wymiotne)spotęgowane jeszcze tym,że w tiwi mogliśmy
      znowu zobaczyć w akcji pierwszego buraka i zomowca,wielkiego detektywa.Śmiech na
      sali.
      • omar1 Re: Górniak znowu w TV, mdli mnie :((( 20.03.06, 20:51
        ale jestem w plecy.Nie wiem o kim piszesz druhu..
        • nessuno Re: Górniak znowu w TV, mdli mnie :((( 20.03.06, 21:01
          omar1 napisał:

> ale jestem w plecy.Nie wiem o kim piszesz druhu..
          Serio?Nie wierzę,bo człek z Ciebie niegłupi.No dobra,Rutkowski ten słynny
          detektyw,który swą jakże piękną karierę zaczynał jako przykładny zomowiec lejąc
          ludzi pałą.
          • Gość: omar1 Re: Górniak znowu w TV, mdli mnie :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 21:14
            Paraliż!
            To on zmienił poglądy?
            Boże ,to nie tylko ci z PO,sraja ludziom w mózgi?
            Może ten szeryf ,nie miał Zewy do podtarcia?
    • Gość: post Re: Górniak znowu w TV, mdli mnie :((( IP: *.chello.pl 20.03.06, 21:36
      Normalny, stateczny telewidz jak mu nie odpowiada jeden kanał, to go zmienia na
      inny. To samo dotyczy gazet. To samo dotyczy omarów1, którzy głupio gadają.
    • Gość: Mdel Mdli mnie jak widzę omar1 po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:01
      ....otworzeniu forum. Czy <omar1> coś lub ktoś
      ( poza ocywiście <kixx>-em) Ci się na tym świecie podoba ?
      Odnoszę wrażenie, że nikt i nic.
      Ciężko Ci jest żyć,
      ale nie wszyscy muszą mieć lekko. :)))
      • Gość: omar1 Re: Duża niepodzianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:46
        Jestem zajebiscie szczęsliwym facetem.I co teraz?
      • Gość: omar1 Re: Zaskoczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:49
        Jestem zajebiscie szczęśliwym facetem.
        Co teraz?
        • j_karolak Szczęśliwi się wpisują! 21.03.06, 08:41
          Jestem zajebiście szczęśliwym facetem. I co teraz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka