moldar.ovh.org 23.03.06, 03:35 Na czacie onetu jest pełno pasztetów... zajrzyj w kamerki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vortex Re: Pasztet może być twoim przyjacielem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 09:21 Prymitywniejszej kryptoreklamy jeszcze nie widzialem w GW. Zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Pasztet może być twoim przyjacielem IP: *.asystent.ds.polsl.pl 23.03.06, 22:19 Jeśli ten pasztet jest przyjacielem, to znaczy że ma jakieś życie wewnętrzne. Bo czy trup może być przyjacielem? Jakigo pasztetu bardziej się boisz: żywego czy trupa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: Pasztet może być twoim przyjacielem IP: *.mir.gdynia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:07 To prawda, moja żona to pasztet i jest moim przyjacielem także ... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Pasztet może być twoim przyjacielem 23.03.06, 10:08 Chryste! Kogo GW teraz zatrudnia???? Ktos nakleil belkotliwa kartke na drzwiach sklepu, a panienka z notesem dopisala do tego jeszcze wiekszy belkot. To dopiero pasztet. Klodecka, nie zapomnij tego tekstu dolaczyc do portfolio przy zmianie pracy. Na pewno kazda redakcja bedzie chciala miec tak bystrego reportera w swoich szeregach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hip Pasztet zajęczy IP: *.aster.pl 23.03.06, 14:24 No tak. Bierze sie pasztet i sie rżnie aż zajęczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Pasztet zajęczy IP: *.aster.pl 23.03.06, 19:39 ty widocznie nie lepszy pasztet skoro siedzisz na czacie Odpowiedz Link Zgłoś
trollbk Re: Pasztet może być twoim przyjacielem 23.03.06, 19:54 Hmm moja koleżanka z pracy wtryniając Podlaski z puszki mówi parafrazując scenę filmową w której facet daje lasce kwiaty "Piękno dla pięknej, pasztet dla paszteta...". Niemniej fajny z niej kumpel, a z tym "dla paszteta" to przesadza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmwaw Re: Pasztet może być twoim przyjacielem 23.03.06, 19:59 Przepraszam jak kolega uzyskał datę 21 marca i godzine jakas taka bardziej nocna? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Pasztet może być twoim przyjacielem 23.03.06, 22:43 Twój przyjaciel może być pasztetem! Odpowiedz Link Zgłoś
lejnamur Re: Pasztet może być twoim przyjacielem 23.03.06, 22:43 pasztety , kluchy , kalafiory , flaki, mortadela , krupnik , glowizna. smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio Jak mam pretensję do GW 24.03.06, 01:52 Jak mam pretensję do GW o fałszywe opinie nt. polityki, to jedno jej przyznaję. Czasem, zdarza sie znależć dobry tekst, jak ten komentowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przegrzmot Wyproznij sie beztrosko. IP: *.perm.iinet.net.au 24.03.06, 02:58 Nie ma co rzeczy nazywac po imieniu,lecz jesli taki tekst"odchodzi"w GW i splodzil to redaktor kwalifikowany...?! To ja proponuje na drzwiach toalety miejskiej reklame:"Wyproznij tu swojego przyjaciela,a zyskasz nowego,lepszego,dozgonnego - w postaci - oblej,meniskiem wkleslym kuszacej,namiastka morza poszumu - MUSZLE. - Mow do niej pieszczotliwie,Zuzia...lub... I tu mozna dolaczyc wykaz znanych imion historycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kindziuk pasztetowa IP: *.tokyo.ocn.ne.jp 24.03.06, 04:35 Mój kolega zakochał się raz w pewnym pasztecie studiującym pedagogikę na WSP. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Pasztet może być twoim przyjacielem 24.03.06, 08:52 Chętnie poznam kogoś normalnego, ale coś kradnie moje SMSy i maile. Co to u licha jest? Pewnie jakiś pasztet się do mnie przykleił. A żeby go ... irenka40.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peresztete papasztete IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:10 A co na śniadanie je Adam Michnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasztet Re: Pasztet może być twoim przyjacielem IP: *.wroc.zigzag.pl 24.03.06, 16:22 Nie potwierdzam i nie przecze, Tak ponurego dnia i tak pięknego, Jak żyję, nigdy jeszcze nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzusasasa debilizm IP: *.insurance.waw.pl / *.waw.pl 27.03.06, 15:24 autorce / autorowi notki gratuluje przyjaciela / przyjaciolki pasztetu totalny nieskam i zenada - ten artykuł... ponizej poziomu ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś