Gość: Ktosiaaa IP: *.future-net.pl 17.12.02, 09:55 w dzisiejszym GieEsie. prosili o autoryzacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_pndzelek Re: Pndzel! Cytuja Cie 17.12.02, 10:15 Nic nie autoryzowałem, a co cytują Ktosiuuu... ? Ależ mam dzisiaj kaca, święta idą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosiaaa Re: Pndzel! Cytuja Cie IP: *.future-net.pl 17.12.02, 12:45 twoje refleksje na temat studiowki, Kochany, gdybym nadal pracowala w Gieesie, to cytowalabym Cie non stop, przykro mi, ze Cie polubilam dopiero teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Pndzel! Cytuja Cie 17.12.02, 12:51 Gość portalu: Ktosiaaa napisał(a): > twoje refleksje na temat studiowki, > Kochany, gdybym nadal pracowala w Gieesie, to cytowalabym Cie non stop, > przykro mi, ze Cie polubilam dopiero teraz... A za co nie lubiłaś mnie niegdyś? PS. Odwzajemniam Twoje uczucie... _______________________________________ ...nic mnie tak nie cieszy jak cudze nieszczęście... /powiedzenie wigilijne/ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosiaaa Re: Pndzel! Cytuja Cie IP: *.future-net.pl 17.12.02, 12:53 napisz na priwa margol@tenbit.pl to Ci odpowiem Nie wiem, czy korzystasz z adresu gazetowego pozdrawjalu Odpowiedz Link Zgłoś
normals_i_grarzynka Rozczuliłem się. 17.12.02, 14:00 Brzydki on, brzydka ona, a taka piękna miłość. To mi przypomina mnie i Grarzynkę. Życzę wam wiele szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Rozczuliłem się. 17.12.02, 17:22 Nie rozczuliłEm, ani nie rozczuliłAm się. Właściwą dla ciebie formą jest: rozczuliłOm się OBOJNAKU nienormalsie... Odpowiedz Link Zgłoś
normals_i_grarzynka Re: Rozczuliliśmy się. 18.12.02, 08:41 Spójrz: dwie linijki tekstu i ani jednago słowa uważanego za wulgarne. Strasznie się cieszę, że cud miłości tak szybko podziałał na Twą, umęczoną dotychczasową samotnością, duszę. Witaj wśród zakochanych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi A propos cytowania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 11:56 to określenie NieNormals to chyba ja wymysliłam, Panie Pędzelku??? Ps.1 NieNormals co tam w waszym pożyciu? Czy znalezłeś juz punkt G u Graży? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: A propos cytowania 18.12.02, 12:26 Gość portalu: Megi napisał(a): > to określenie NieNormals to chyba ja wymysliłam, Panie Pędzelku??? To fakt... > Ps.1 NieNormals co tam w waszym pożyciu? Czy znalezłeś juz punkt G u Graży? Na razie Normals szuka "Ciepłego guzika"... Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: A propos cytowania 18.12.02, 13:54 A co będzie, jak ten guzik będzie pod napięciem - już niedługo "unijnym" (230/400V). Zacznie nam Normals świecić własnym światłem? Czy może będzie buczeć (każdy by buczał mając 50 okresów na sekundę)... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek A ja a propos Unii Europejskiej 18.12.02, 14:01 A ja a propos Unii Europejskiej: Czy w Unii udziela się już ślubów związkom autoerotycznym? Jeśli tak to się w końcu normals zalegalizuje, skończy z tą kocią łapą i kartą rowerową... Pozdrawiam Chaladię... Odpowiedz Link Zgłoś
japoneczka UNOSEKSUALIZM JEST FAKTEM!!! 18.12.02, 15:37 Uważam, że każda jednostka ma prawo wyjść za mąż/ożenić się z kim chce. Będę postulowała na rzecz unoseksualizmu!!! Odpowiedz Link Zgłoś