Dodaj do ulubionych

Podglądmy sąsiadów

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 16:39
Czy ludzie podglądają sąsiadów? Czy w swoim zabieganiu nie maja na to czasu?
Czy jest to moralne? Czy nam by to przeszkadzało?

Ja czasem podglądam, może innaczej, czasem patrzę im w okna bo są naprzeciwko
i blisko, ale zastanawiam się nad kupieniem lornetki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Podglądmy sąsiadów IP: 217.197.165.* 18.12.02, 16:42
      Ja juz kupilem lornetke i widzialem cie - bo ja mieszkam naprzeciwko. Bylo na
      co popatrzec!
      • kup_pan_cegle Re: Podglądmy sąsiadów 18.12.02, 16:45
        Gość portalu: Niech napisał(a):

> Ja juz kupilem lornetke i widzialem cie - bo ja mieszkam naprzeciwko. Bylo na
        > co popatrzec!

A ręka później dupoliza Niech bolała, oj bolała. Taki z niego juz Mietek
        Podnietek.
        • Gość: Megi Re: Podglądmy sąsiadów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 16:48
          kup_pan_cegle napisał:

> Gość portalu: Niech napisał(a):
          >
          > > Ja juz kupilem lornetke i widzialem cie - bo ja mieszkam naprzeciwko. Bylo
          > na
          > > co popatrzec!
          >
          > A ręka później dupoliza Niech bolała, oj bolała. Taki z niego juz Mietek
          > Podnietek.

Od rana toleruje cie kretynie na innych wątkach, ale na moim to już przesada!
          Dziękuje, że mnie odwiedizłeś, ale ogniska już dogasa blask tak więc ze
          zrozumieniem przyjmę twoja decyzję o powrocie. SPIEPRZAJ STĄD!

• kup_pan_cegle Re: Wow, wow, wow..Ostro! 18.12.02, 16:53
            Gość portalu: Megi napisał(a):

> Od rana toleruje cie kretynie na innych wątkach, ale na moim to już przesada!
            > Dziękuje, że mnie odwiedizłeś, ale ogniska już dogasa blask tak więc ze
            > zrozumieniem przyjmę twoja decyzję o powrocie. SPIEPRZAJ STĄD!

Wow, wow, wow...nie denerwuj się kobieto. Ja do Ciebie nic nie mam. Co do
            tolerancji możesz potolerować skoki na boki swojego męża ( o ile takowego
            posiadasz)...A rozkazywać i tym tone to możesz co najwyżej swojemu psu (o ile
            takiego także posiadasz)... :-))

I nie denerwuj się, bo złość pięknośći szkodzi....
          • pan_pndzelek Re: do Megi 18.12.02, 16:57
            Powiedziałbym temu patałochowi SPIEPRZAJ DZIADU, ale obiecałem sobie że nie
            będę z nim już dyskutował. To chyba jedyna metoda - ignor...
            • kup_pan_cegle Re: do Megi 18.12.02, 17:01
              pan_pndzelek napisał:

> Powiedziałbym temu patałochowi SPIEPRZAJ DZIADU, ale obiecałem sobie że nie
              > będę z nim już dyskutował. To chyba jedyna metoda - ignor...

Patałachowi...buuhahaha....Ładnie to tak sobie samemu mówić?
      • Gość: Megi Re: Podglądmy sąsiadów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 16:45
        Niechu, ja pytam poważnie!!!

Ps. z 5 piętra nie widać co się dzieje na 8, nie mogłeś mnie widzieć, to jakieś
        brednie.
        • Gość: Niech Re: Podglądmy sąsiadów IP: 217.197.165.* 18.12.02, 16:47
          Megi, ja mieszkam w tym sasiednim domu, no wyjrzyj przez okno, od razu
          zorientujesz sie, w ktorym.
          • Gość: Megi Re: Podglądmy sąsiadów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 16:52
            Gość portalu: Niech napisał(a):

> no wyjrzyj przez okno, od razu
            > zorientujesz sie, w ktorym.

Niechu ale ten facet, to
            a) mieszka z babką, a raczej bywa u niego, bo nie wiem czy na stałe, aż tak
            często nie podgladam
            b) ma rower na balkonie
            c) NIGDY NIE PIJE!!!
            • Gość: Niech Re: Podglądmy sąsiadów IP: 217.197.165.* 18.12.02, 17:04
              Nie pije? To po co trzymalby rower na balkonie. Jezdzilby raczej. A babka?
              Babka jak babka. Z daleka byla fajniejsza.
        • pan_pndzelek To moje marzenie, ale... 18.12.02, 16:49
          To moje marzenie, ale niestety nigdy nie mieszkałem "okna w okna"... za to
          niedawno mieszkałem w pewnym miejscu, gdzie na podwórze po lekcjach
          przychodziła popalić papierosy grupa szalonych 16-17 -tek...

Pociłem się i śliniłem...
          • buggi Re: To moje marzenie, ale... 18.12.02, 16:51
            pan_pndzelek napisał:

> To moje marzenie, ale niestety nigdy nie mieszkałem "okna w okna"... za to
            > niedawno mieszkałem w pewnym miejscu, gdzie na podwórze po lekcjach
            > przychodziła popalić papierosy grupa szalonych 16-17 -tek...
            >
            > Pociłem się i śliniłem...

i slinka ciekla po brodzie , nizej i nizej....
            • pan_pndzelek Re: To moje marzenie, ale... 18.12.02, 16:54
              Oj... znowu się niespokojny zrobiłem...

Ja w każdym razie gdybym miał co poglądać to kupiłbym sobie porządną lunetę...
              tak to lubię...
              • kup_pan_cegle Re: To jego marzenie, ale...Pndzel jest dewiantem. 18.12.02, 17:03
                pan_pndzelek napisał:

> Oj... znowu się niespokojny zrobiłem...
                >
                > Ja w każdym razie gdybym miał co poglądać to kupiłbym sobie porządną
                lunetę...
                > tak to lubię...

No to do schizofrenii dochodzi jeszcze zboczenie...a może raczej dewiacja
                seksualna. Wiesz jakie?
                • buggi Re: To jego marzenie, ale...Pndzel jest dewiantem 18.12.02, 17:11
                  my wszyscy jestesmy zboczeni i perwersyjni, jesli tak wolisz, z ta róznica
                  jednak, ze nie mamy tak nasrane w glowie jak ty, debilu! Nie masz tu czego
                  szukac.
                  • kup_pan_cegle Re: To jego marzenie, ale...Pndzel jest dewiantem 18.12.02, 17:14
                    buggi napisała:

> my wszyscy jestesmy zboczeni i perwersyjni, jesli tak wolisz, z ta róznica
                    > jednak, ze nie mamy tak nasrane w glowie jak ty, debilu! Nie masz tu czego
                    > szukac.

Ha, ha, ha...nie rozśmieszaj mnie. Mam jak każdy prawo do pisania na forum. A
                    czegokolwiek to pozabraniaj swojemu chłopu ( o ile go posiadasz - w co można
                    wątpić).
                    • Gość: Megi Miałeś iść do domu Normals! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 17:16
                      kup_pan_cegle napisał:

> Ha, ha, ha...nie rozśmieszaj mnie. Mam jak każdy prawo do pisania na forum. A
                      > czegokolwiek to pozabraniaj swojemu chłopu ( o ile go posiadasz - w co można
                      > wątpić).

Faktycznie się powtarzasz, masz ograniczenia: słowa, myśli, kojarzenie, riposty
                      itd.
                    • buggi Re: To jego marzenie, ale...Pndzel jest dewiantem 18.12.02, 17:20
                      kup_pan_cegle napisał:

> buggi napisała: >
                      > Ha, ha, ha...nie rozśmieszaj mnie. Mam jak każdy prawo do pisania na forum.
                      A
                      > czegokolwiek to pozabraniaj swojemu chłopu ( o ile go posiadasz - w co można
                      > wątpić).

g**** ci do tego, idioto. Zababrales dziewczynie watek. Spierniczaj.
    • buggi Re: Podglądmy sąsiadów 18.12.02, 16:48
      Megi, jesli jest kogo podgladac to i lornete kupic warto, ale jesli na-
      przeciwko mieszka P. Pndzelek (ale sie do niego przyczepilam) to zaden ciekawy
      widok: stól, golonka , cwiartka i brzuch Jak juz podgladac, to kogos ciekawego:
    • kup_pan_cegle Miłego podglądania. 18.12.02, 17:05
      I do "zobaczenia" jutro...
      • Gość: Megi Re: Miłego podglądania. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 17:07
        kup_pan_cegle napisał:

> I do "zobaczenia" jutro...

NieNormals już dawno ci mowiłm byś szedł do domu.
        • kup_pan_cegle Re: Miłego podglądania. 18.12.02, 17:08
          Gość portalu: Megi napisał(a):

> NieNormals już dawno ci mowiłm byś szedł do domu.

Pomyłka...nie jestem Normalsem. Do jutra...albo może z domu coś popiszę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka