rumina 06.05.06, 11:46 Karuzele, strzelnice, autka, wata na patyku itp. Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warzaw_bike_killerz Re: wesołe miasteczko...? 06.05.06, 12:12 Najblizej w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: wesołe miasteczko...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:54 Dolina Służewiecka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemowo Re: wesołe miasteczko...? IP: *.chello.pl 06.05.06, 12:58 Nowe Bemowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: wesołe miasteczko...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 19:34 w sejmie na Wiejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: wesołe miasteczko...? 09.05.06, 11:22 Mówisz o tym koszmarku naprzeciw Carrefour'a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakirka Re: wesołe miasteczko...? IP: *.aster.pl 07.05.06, 18:01 Stawiają duży lunapark przy Torze Stegny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don VITO Re: wesołe miasteczko...? IP: *.stegny.2a.pl 07.05.06, 19:08 - dokładnie... przy torze łyżwiarskim na Stegnach stoi duuuży lunapark. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: wesołe miasteczko...? IP: *.chello.pl 08.05.06, 22:00 ale już się zwijają po ostatnim wypadku, kiedy to pękły liny i dwoje dzieci mało nie zginęło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudens Re: wesołe miasteczko...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:43 Gość portalu: tralala napisał(a): > ale już się zwijają po ostatnim wypadku, kiedy to pękły liny i dwoje dzieci mał > o > nie zginęło... Właśnie ktoś z was wie coś więcej? moja teściowa zakazała nam tam chodzić twierdząc że napewno się coś urwie, ale co się urwie tego już nie powiedziała. Byliśmy tam pomimo jej ostrzeżeń. Niepokojące były przewody elektryczne niechlujnie zabezpieczone taśmą izolacyjną, a znajdujące się w miejscach bezpośredniego kontaktu z dziećmi ( (taki kabel zwisał przy wejściu do karuzeli, były obok siedzeń w pojazdach na karuzeli. Na moją uwagę pracownik miasteczka odpowiedział ze to przecież tylko prąd stały. pozdrawiam Rudens Odpowiedz Link Zgłoś
java9 Re: wesołe miasteczko...? 10.05.06, 12:23 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3334785.html to na Bemowie było Odpowiedz Link Zgłoś
java9 Re: wesołe miasteczko...? 10.05.06, 12:22 Gość portalu: tralala napisał(a): > ale już się zwijają po ostatnim wypadku, kiedy to pękły liny i dwoje dzieci mał > o > nie zginęło... ale to nie na Stegnach było, tylko na Bemowie Odpowiedz Link Zgłoś
java9 Re: wesołe miasteczko...? 09.05.06, 10:36 to jakaś porażka to wesołe misteczko na Stegnach. Na rollercoster nie odważyłam się wejść,bo cała konstrukcja stoi na drewnianych klockach a kolejka robi taki hurgot jak kosmiczny prom przed startem a propo - kosmicznego promu też nie polecam, to jakiś badziew z projektora, ( w dodatku jakoś krzywo wiszącego) , zła kopia filmu i efekty "specjalne" żadne. pałac strachu owszem, nie powiem, wystraszyłam się, że noga wpadnie mi do dziur w podłodze (szczególnie przy przechodzeniu przez zwodzony most), zamarłam, gdy z bocznej ścianki korytarza nagle wydobyło się powietrze pod silnym ciśnieniem, skierowane wprost na moje ucho... jedyne co mnie "zakręciło" to ośmiornica z wirującymi kapsułami. no i ceny zakręciły mi w głowie - 10 złotych od osoby Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: wesołe miasteczko...? 09.05.06, 11:24 java9 napisała: > > jedyne co mnie "zakręciło" to ośmiornica z wirującymi kapsułami. > > no i ceny zakręciły mi w głowie - 10 złotych od osoby > ===== Ta dycha to za wstęp na teren, czy też za watęp na karuzelę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudens Re: wesołe miasteczko...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 11:36 > Ta dycha to za wstęp na teren, czy też za watęp na karuzelę? Za 'karuzele'. Ta rakieta faktycznie badziew nie z tej ziemi - zwłaszcza w kontraście z informacją na planszy na której było coś w stylu "realistycznie". Projektor wyświetlający krzywo film 3D, do odbioru którego potrzebne są okulary, których to obsługa nie ma. Bardziej realistyczne wrażenia z przelotu promem kosmicznym można przeżyć jadąc nocnym Ikarusem. Odpowiedz Link Zgłoś
java9 Re: wesołe miasteczko...? 10.05.06, 12:01 Nie wiedziałam o tym, że tam był wypadek... kiedy to się stało ? W Niedzielę karuzela jeszcze działała, opuściłam miasteczko około 18,00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gołdap Re: wesołe miasteczko...? IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 11.05.06, 10:50 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3335126.html Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: wesołe miasteczko...? 12.05.06, 01:30 Rostawia się coś takiego, niestety (bo badziewne wielce) na Ursynowie, niedaleko bazarku Na Dołku (Imielin). Siostra nie pozwoliła mi się lepiej przyjrzeć, bo stwierdziła, że na widok takich "komunistycznych" niewesołych miasteczek to ona dostaje deprechy. :P Odpowiedz Link Zgłoś