skoczek22 03.01.03, 23:31 grudziadz napisała: > PS Może możnaby umieścić na stronie startowej FORUM odnośnika Mam pomysła. Wypijmy browara. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skoczek22 Re: SKOCZEK PATRZY 03.01.03, 23:38 landa napisała: > Czy jest możliwość odłączenia mediów do lokalu dłużnika, przy założeniu > podjęcia stosownej uchwały [komitetu domowego] Władzy się zachciewa, co ? A może by tak od razu pręgierz albo i gilotynkę na podwórku uchwalić ? Odpowiedz Link Zgłoś
skoczek22 Re: SKOCZEK PATRZY 03.01.03, 23:44 brutt napisał: > Czy w Polsce jest mozliwosc otrzymania porzyczki hipotecznej ... Po polsku: pożyczki > Chodzi mi o kupno urzywanego mieszkania Po polsku: używanego Odpowiedz Link Zgłoś
skoczek22 Re: SKOCZEK PATRZY 04.01.03, 00:00 abcd17 napisał: > skoczek22 napisał(a): > > <Strzeż się, matole > Skoczek patrzy> > > Tego typu posty bede uparcie kasowal. > Za brak kultury. > > admin A jak zmienię sygnaturkę, np. na taką: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: SKOCZEK PATRZY IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 00:12 skoczek22 napisał: > abcd17 napisał: > > > skoczek22 napisał(a): > > > > <Strzeż się, matole > > Skoczek patrzy> > > > > Tego typu posty bede uparcie kasowal. > > Za brak kultury. > > > > admin > > A jak zmienię sygnaturkę, np. na taką: Nie przejmuj się, mój ty apostole alfabetyzacji. Gdzie i kto cię prześladuje? skoczek patrzy i pomaga swoim apostołom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: SKOCZEK PATRZY na naśladowców IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 23:48 Chciałbym zakomunikować, że nie mam nic wspólnego z autorem tego wątku, ale podoba mi się jego działalność. Jest może mało stanowczy, ale ma czas na naukę. skoczek patrzy i jest dumny ze swojego dzieła Odpowiedz Link Zgłoś
skoczek22 Re: SKOCZEK PATRZY na naśladowców 04.01.03, 00:04 Gość portalu: skoczek napisał(a): > Chciałbym zakomunikować, że nie mam nic wspólnego z autorem tego wątku, ale > podoba mi się jego działalność. Jest może mało stanowczy, ale ma czas na naukę. > > > > skoczek patrzy i jest dumny ze swojego dzieła Dziękuję, o to właśnie chodziło. Postaram się - jeśli tylko czas i zdrowie pozwolą - zasłużyć na jeszcze lepszą opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczek Re: SKOCZEK PATRZY na naśladowców IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 00:15 skoczek22 napisał: > Dziękuję, o to właśnie chodziło. > Postaram się - jeśli tylko czas i zdrowie pozwolą - zasłużyć na jeszcze lepszą > opinię. Oczywiście. Powiedz mi, gdzie mogę podziwiać Twoje dzieło, mój ty promyku nadziei? skoczek patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
skoczek22 SKOCZEK PATRZY 04.01.03, 01:22 Gość portalu: skoczek napisał(a): Powiedz mi, gdzie mogę podziwiać Twoje dzieło Jestem - a na pewno będę - wszechobecny, jak przystało na Wielkiego Brata. Lasciate ogni speranza Voi ch'entrate Odpowiedz Link Zgłoś