przeminiesz 17.05.06, 10:49 wierzycie mi? serio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wasiak popieram Partię Demokratyczną IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.06, 15:02 Ja nie tęsknię, bo nigdy z Warszawy nie wyjżdżam. Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka Re: Tesknie za Warszawa 17.05.06, 11:17 Tęsknił za Warszawą, lecz gdy tu przyjechał zatrwożył się wielce i znowu wyjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
przeminiesz Re: Tesknie za Warszawa 17.05.06, 11:21 do kraju osciennego, w kierunku poludniowym Odpowiedz Link Zgłoś
przeminiesz Re: Tesknie za Warszawa 17.05.06, 11:24 tesknie za Warszawa wszakze permanentnie zly los mnie z niej przegnal wroce zanim zwiedne Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Zdjęcia" 17.05.06, 11:26 Jeżeli tak tęsknisz wejdź na forum: "Zdjęcia". Łezkę znów uronisz i jękniesz z przejęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Północ-południe" 17.05.06, 11:28 Na północy się urodził, a wyjechał na południe. Wyjazd mu nie zaszkodził, bo wszędzie jest cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Kraj ościenny" 17.05.06, 11:29 A w ościennym kraju nie było jak w raju. Do Warszawy wrócił i wnet ją porzucił. Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Tęsknota" 17.05.06, 11:30 Za czym Ty tak tęsknisz - jeśli spytać wolno? Chyba za kobietą mądrą, piękną, zdolną! Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Wódka" 17.05.06, 11:32 Z tęsknoty za krajem ropił się na amen. Teraz już nie tęskni, bo pisze testament. Odpowiedz Link Zgłoś
przeminiesz Re: "Kraj ościenny" 17.05.06, 11:31 jak juz powroce to jej nie rzuce wiernym z natury jak malo ktory Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Powrót" 17.05.06, 11:33 Porzuć już wreszcie ościenne morze i wracaj póki jeszcze możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Dlaczego?" 17.05.06, 11:34 Dlaczego Ty tam jeszcze tkwisz, choć o Warszawie stale śnisz? Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Powrócisz tu" 17.05.06, 11:35 Powrócisz tu i wypniesz pierś dumnie. Powrócisz tu - oby nie w trumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
przeminiesz Re: "Powrót" 17.05.06, 11:35 w kraju tym pieknym morza nie maja czy przez to szanse me upadaja? Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Morze i góry" 17.05.06, 11:37 Co to za kraj bez morza i gór? To jakby patrzeć na raj zza chmur! Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Wracaj" 17.05.06, 11:37 Wracaj pókim jeszcze młoda. Szybko minie ma uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Warszawa" 17.05.06, 11:38 Nasza stolica pięknem zachwyca. A jej kobiety mają zalety! Odpowiedz Link Zgłoś
przeminiesz Re: "Morze i góry" 17.05.06, 11:38 gor tu miliardy uwierz mi babo bez tego strasznie by bylo slabo Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Góry" 17.05.06, 11:40 Góry piękne są mój drogi, ale jakże męczą nogi! To ja wolę po nizinie, wtedy lżej życie upłynie. Odpowiedz Link Zgłoś
przeminiesz Re: "Góry" 17.05.06, 11:40 ja pojde gora a ty dolina? zla perspektywa fraszko jedyna Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Urlop" 17.05.06, 11:41 Urlop sobie zrób w Warszawie i nie przepuść żadnej babie. Odpowiedz Link Zgłoś
przeminiesz Re: "Urlop" 17.05.06, 11:41 jakze ja to mam rozumiec? juz mnie oblal wielki rumien... Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Przerwa" 17.05.06, 11:43 Na razie przerwę króciutką robię, jak wrócę to popiszemy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
przeminiesz Re: "Przerwa" 17.05.06, 11:54 tesknote zapelnie myslami o tobie coz mi pozostalo na tym nedznym globie... Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: "Przerwa" 17.05.06, 14:28 w ramach tej przerwy ja cos napisze na zadne laury w zamian nie licze.. Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Kraj ościenny" 17.05.06, 16:26 Odrzucił własny, wybrał ościenny. Umarł z tęsknoty chłop bezimienny. Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Czeszki" 17.05.06, 16:26 Łasy na wdzięki oraz uśmieszki porzucił Polki, a wybrał Czeszki. Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Powrót" 17.05.06, 16:27 Wrócił do kraju, nie roni łezki, bo jest w objęciach panny Tereski. Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Pisanie" 17.05.06, 16:28 Pisz nockę całą, aby nad ranem zmysły ze szczęścia były pijane. Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Rym" 17.05.06, 16:30 Pięknie rymujesz tu na tym forum, więc możesz zostać Poetą Dworu. Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka "Powrót do kraju" 17.05.06, 16:33 Po coś wyjechał, wszak Twe tęsknoty mogą Ci przynieść same kłopoty. Nam tutaj w kraju kłopotów brak, a więc powracaj na polski szlak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: "Powrót do kraju" IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 19.05.06, 22:38 W te pedy , do kraju bym wrocila , gdyby mnie tam jakas istota , do serca przytulila . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: "Powrót do kraju" IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 23.05.06, 18:13 Tak , jak stoje....wszystko rzuce , i do kraju wnet powroce ! Lza sie w oku kreci , kiedy mysle o tym .... o blekitnym tam niebie , i o sloncu , tam zlotym Zajrzec na Starowke , snuc sie , po Warszawie .. powlec sie nad Wisle , i polezec tam w trawie Wyobrazic sobie , jak to kiedys bylo .... i , ze czas sie cofnal , i mi lat ubylo .... Ech ... lza sie w oku kreci .... w glowie mi sie smeci .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: "Powrót do kraju" IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 26.05.06, 07:40 Chociaz powrocic mialabym ochote... widze....wszyscy maja w nosie moja tesknote, wiec wysilac sie , juz wiecej nie bede, i do tego watku , juz nie usiede Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka Re: "Powrót do kraju" 26.05.06, 12:55 Aby zrozumieć Twoją tęsknotę musimy jeździć tam i z powrotem. Zaproś nas do nowego kraju - stwierdzimy czy jest jak w raju. Pisz do nas, jeśli masz ochotę - to najlepszy lek na tęsknotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: "Powrót do kraju" IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 26.05.06, 22:40 fraszko , Fraszko ,duze dzieki , zes dostrzegla moje meki. Chetnie bym Cie tu widziala o mym zalu rozprawiala. Nie ma nigdzie raju , tylko we wlasnym kraju Polecialam , hen za morze , tam , gdzie slonce na czas zdazyc nie moze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: "Powrót do kraju" IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 27.05.06, 02:14 ( Wyraz z kropka zjadlam naraz , wiec to samo pisze zaraz ) Nie ma nigdzie raju , tylko we wlasnym kraju. Polecialam , hen za morze , tam , gdzie slonce spoznione , na czas zdazyc , nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
matysia_k Re: Tesknie za Warszawa 26.05.06, 23:52 Jezeli siedzisz na Słowacji, to pozdrów ją ode mnie i jej fantastycznych facetów.. a mozesz mi jednego albo dwóch przywiezc?? sa wspaniali i niesamowici, az mi się piszczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi do matysia_k IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 27.05.06, 02:39 Gdy , Ci sie piszczy ! To rym , Ci sie niszczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka Sisi 29.05.06, 16:05 Wróć do Warszawy, wypij dwie kawy, radość powróci, kraju nie rzucisz. Ja tez chcę do raju, do Twojego kraju. Bo mam tutaj piekło i ono mnie "siekło". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasiak Re: Sisi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.06, 16:16 fraszka.fraszka napisała: > Wróć do Warszawy, > wypij dwie kawy, > radość powróci, > kraju nie rzucisz. > > Ja tez chcę do raju, > do Twojego kraju. > Bo mam tutaj piekło > i ono mnie "siekło". > wzruszyłem się, ale i tak popieram Partię Demokratyczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: fraszka fraszka IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 29.05.06, 19:42 Przylece do Warszawy , nie tylko na dwie kawy ! ale mam tez cicha nadzieje , ze gdy sie skonczy moja banicja , to w mym kochanym kraju nie bedzie znow prohibicja . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Sisi IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 29.05.06, 20:06 Gdy Demokratyczna zwyciestwo osiaga , ten sam diabelek sznureczki pociaga ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Czy Cie rozpoznam Warszawo ! IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 02.06.06, 22:58 Czytam o Tobie od rana , do nocy , i okropne rzeczy widza moje oczy ! Jestes brudna , i dzika , tak pisza o Tobie tu kupka , tu smieci , tu piesek sika sobie Twa architektura, jest nieprzemyslana budki dookola , nie jestes zadbana ! Niech Ci , sie nie chce Trzeciego Swiata , bo tam bieda z nedza , i kiepska oswiata . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Czy Cie rozpoznam Warszawo ! IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 11.06.06, 23:08 Musze , tu dopisac , ze dwa slowa skladnie , bo inaczej ten watek , na sam koniec spadnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka Czy rozpoznasz Warszawę? 12.06.06, 08:24 Czy rozpoznasz Warszawę? Wciąż jesteś w rozterce ... Zapewniam Cię Sisi - pozna ją Twe serce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Czy rozpoznasz Warszawę? IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 15.06.06, 22:35 Ladna , czy brzydka , czy w najgorszym stanie moje serce w Niej wlasnie , na zawsze zostanie . Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka Re: Czy rozpoznasz Warszawę? 16.06.06, 14:08 Przyjedź na wakacje, w centrum trochę postań, "zaliczaj" atrakcje i wreszcie ... pozostań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: Czy rozpoznasz Warszawę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:49 Cygan cygance grał na włosiance. Rymokleci od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Czy rozpoznasz Warszawę? IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 16.06.06, 21:05 Hej ycho , ycho....... " Cygan Cygance gral na wlosiance " Innych krytykuje , a sam rymuje !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Czy rozpoznasz Warszawę? IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 21.06.06, 05:29 Serce sie raduje , bo niedlugo juz walizki zapakuje. Ech , co to bedzie Rodacy wszedzie ! Mowa , jak muzyka , i muszka nawet , po polsku , bzyka ! Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka.fraszka Wracaj do Warszawy! 21.06.06, 12:57 Wracaj do Warszawy i nie bądź sceptyczna, bądź natomiast mądra, miła, romantyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Wracaj do Warszawy! IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 21.06.06, 16:15 fraszka.fraszka , nie ma bez niej zycia utalentowana , madra , jest , nie do pobicia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Wracaj do Warszawy! IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 04.07.06, 22:39 Hej watku tchne troche zycia w ciebie , bo widze , ze jestes , w potrzebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Wracaj do Warszawy! IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 03.08.06, 01:27 Troche reanimacji To , co do zycia potrzebowal ten watek , to...dwa klikniecia ... i zaraz wskoczyl , na sam poczatek ! Odpowiedz Link Zgłoś