Dodaj do ulubionych

Czy Duza_zabka to nick Eeli?

21.01.03, 16:38
Jeśli to prawda, to jestem b.zadowolony :)
Ten jeden dodatkowy nick wygrywa przy moich 1002.
Obserwuj wątek
    • chaladia Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? 21.01.03, 19:11
      A Mala_zabka - beaty_?

Jakoś mi się to wydaje zbyt surrealistyczne, ale cóż. Na tym Forum niczego do
      końca nie można być pewnym...
      • kropka. Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? 21.01.03, 19:43
        jasne, a grażynka i pies - to ja. Sloggi, masz manię prześladowczą? :)
        Yezu, na tym forum faktycznie nie ma już co czytać. Weźże wymyśl lepiej jakiś
        zmyślny temat, co?
        • sloggi Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? 21.01.03, 23:26
          kropka. napisała:

> jasne, a grażynka i pies - to ja. Sloggi, masz manię prześladowczą? :)
          > Yezu, na tym forum faktycznie nie ma już co czytać. Weźże wymyśl lepiej jakiś
          > zmyślny temat, co?

Po co mam wymyślać dla Ciebie Kropęcjo zmyślne tematy, skoro już dawno omijasz
          mnie szerokim łukiem.
          • mala_zabka Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? 23.01.03, 21:11
            sloggi napisał:

> kropka. napisała:
            >
            >
            >
            > Po co mam wymyślać dla Ciebie Kropęcjo zmyślne tematy, skoro już dawno
            omijasz
            > mnie szerokim łukiem.

Czemu Cie omija ? Myślący jesteś ? To pomyśl.
            Podpowiem : fałsz, dwulicowośc, fałsz, dwulicowośc...
            I tak Cie kocham. Pójdziemy do łóżka ?
        • Gość: mala-zabka Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 20:56
          Osobiście ponownie optuję za tym, by sie sloggacizna umóiwła ze mną na ostry
          seks. Wtedy zroumie co znaczy prawdziwa żaba !
      • Gość: czak dzons Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? IP: *.acn.pl 21.01.03, 19:45
        chaladia napisał:

> A Mala_zabka - beaty_?
        >
        > Jakoś mi się to wydaje zbyt surrealistyczne, ale cóż. Na tym Forum niczego
        do
        > końca nie można być pewnym...
        >

No bo jestes ty.
      • miko_ Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? 21.01.03, 22:39
        Ty tu grubasie swoich prywatnych porachunków nie załatwiaj przy okazji. Jak byś
        był choć ciut bystrzejszy to byś wiedział, że jest to technicznie niemożliwe i
        fizycznie niewykonalne.
      • Gość: chaladia Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 23:58
        chaladia napisał:

> A Mala_zabka - beaty_?
        >
        > Jakoś mi się to wydaje zbyt surrealistyczne, ale cóż. Na tym Forum niczego do
        >
        Wychodzi na to ze chuj cię strzelil w dupę obwisłą boś staruch
        • mala_zabka Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? 23.01.03, 21:19
          Gość portalu: chaladia napisał(a):

> chaladia napisał:
          >
          > > A Mala_zabka - beaty_?
          > >
          > > Jakoś mi się to wydaje zbyt surrealistyczne, ale cóż. Na tym Forum niczego
          > do
          > > końca nie można być pewnym...
          > >
          > Wychodzi na to ze chuj cię strzelil w dupę obwisłą boś staruch

A co tam masz do staruchów, staruchu ? Zdurniałeś do reszty przy Gaciach i
          alkoholiczce.
          • Gość: Niech Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 23:03
            Spadaj.
            • chaladia A co to-to jest? 23.01.03, 23:11
              Co za swołocz spod tpnetu się pode mnie poszywa?
              Ja się zaawsze loguję.
              I, co ciekawe, Admin tego nie wywala, choć bluzg jest oczywisty i do tego
              prosty i prymitywny.
      • Gość: zcicha Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 20:50
        chaladia napisał:

> A Mala_zabka - beaty_?
        >
        > Jakoś mi się to wydaje zbyt surrealistyczne, ale cóż. Na tym Forum niczego do
        >

Ty, jak na snobującego się światowca wśród gówniartswa zapijającego ryj cienkim
        piwem cieniuchno wypadasz. Ojciec dzieciom, włos siwy i takie zabawy.
        "Inżynierskie." Łojojoj !!!!!!!!!!!1
    • Gość: StronaWu TAK!!! Duza_zabka to JEST nick Eeli!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 20:14
      TAK!!! Duza_zabka to JEST nick Eeli!!!!!!!
      My jako StronaWu wczoraj zaczelismy bluzgac duzej_zabce, d_zabka w odpowiedzi
      zaczela wypisywac obrzydliwe rzeczy, dosc obrzydliwie tez mowila o Salonie, no
      to my bluzgalismy dalej. Sek w tym, ze w pewnym momencie duzej_zabce pomylily
      sie nicki spod ktorych pisala i kontynuowala dyskusje jako eela, nie wiemy kim
      jest ta osoba - eela ale wiemy ze jesli udaje kogos z klasa to.. tylko udaje.
      Cudow tej nocy bylo wiecej. Nasze wpisy - StranaWu najpierw znikaly bez sladu,
      jakby ktos na prosbe tej osoby je wywalal bez 'wykropkowania' natomiast posty
      zabki zostawaly. W pewnym momencie ktos sobie zdal sprawe ze zrobil sie niezly
      burdel a do tego zostaly pozostawione wpisy kompromitujace zabke eele.
      Wszystkie wypowiedzi zostaly przywrocone oczywiscie w formie wykropkowanej,
      wykropkowano rowniez wypowiedzi eeli bo byly delikatnie mowiac.. albo nie mowmy.
      Pozostaloscia tego burdelu bylo to ze wpis dodany do poczatkowego postu WCALE
      NIE LADOWAL NA SAMYM DOLE jak powinien tylko ladowal gdzies w srodku, nie wiemy
      jak jest teraz. Ktos cos przekombinowal hehe
      • chaladia Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 20:20
        Spisek dwusamozgłoskowców, ot i wszystko!
        • kropka. Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 20:29
          i cyklistów.
          A taki... bałagan w wątkach to żadna rewelacja. Najmarniej co drugi dzień posty
          skaczą gdzie chcą ruchem konika szachowego.
          • Gość: StronaWu Re: Spisek dwusamozgłoskowców... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 20:44
            NIE, nie skacza, powodem 'skakania' moze byc tylko usuniecie postu bez sladu
            czyli bez wykropkowania jednak najwyrazniej w takiej sytuacji po przywroceniu
            postow zostaje burdel.
            I jeszcze jedno eela to zabka! nie wiem czemu watpisz, przesledz watek grazyny
            l. o salonie sloggiego, chodzi o pojawiajace sie po kolei nicki. oczywiscie co
            do zawartosci musisz wierzyc nam na slowo bo przeciez po to usunieto wypowiedz
            eeli podpisana nickiem eela: "Przeciez pisalam ci ze jestem czysta zabka" w
            odpowiedzi na nasze bluzgi zeby nie mozna sie bylo zorientowac. Po raz pierwszy
            w dziejach forum wykropkowano teksty nie zawierajace bluzgow a tylko stanowiace
            autodemaskacje autorki.
            • kropka. Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 21:01
              dobra. Wygrałaś. Jak mam zaglądać w tamte wątki, wolę uwierzyć ci na słowo.
              Poplotkujcie jeszcze trochę o nickach, to znacznie ciekawsze :))
              • d.z Re: Spisek ??? 21.01.03, 21:06
                O pewnych rzeczach lepiej nie dyskutować. Zazwyczaj potem w twarz dostają
                niewinni, których najłatwiej o coś pomówić.
            • chaladia Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 21:22
              Zgadza się. Wykropokowano posty, które niczego wulgarnego ani rasistowskiego
              czy w iny sposób podpadającego pod naruszenie netykiety nie podpadały. Może
              któryś z Adminów się wypowie, dlaczego...

Co ciekawe, wykropkowano posty sygnowane eela, a ja jakoś nie potrafię
              uwierzyć, by Eela posługiwała się słownictwem ogólnobudowlanym...

Ciekawe to wszystko.
              • Gość: StronaWu Re: Spisek dwusamozgłoskowców... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 21:41
                Wlasnie, zeby byla jasnosc dodam ze zabka_eela nie uzyla zadnego wulgaryzmu w
                swoich wypowiedziach, nikogo tez nie ponizala rasowo, jej wypowiedzi jedynie
                jednoznacznie zle okreslaly forum sloggiego i byly takie troche niesmaczne
                jakby osoba je piszaca pozostawala kilkadziesiat lat w staropanienstwie, jest
                taki rys charakterystyczny dla wypowiedzi takich osob. No i do tego pomylka w
                uzyciu nicka demaskowala jednoznacznie zabke_eele jako postac niejednoznacznie
                krysztalowa.
                Ciekawi jestesmy czy zabka_eela sie wypowie na ten temat.
                • eela Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 21:45
                  A o co chodzi?
                • eela [...] 21.01.03, 21:53
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                  • irzyk Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 22:01
                    eela napisała:

Sloggi zawsze coś uważa...niech sloggi zajmie sie wreszcie swoim forum
                    >
                    > i odpierdoli się od innych.

Takie słowa spod klawiatury Wielkiej Matki Założycielki Wiecznie Dziewicy.
                    Toż to nie przystaje. Z szoku wyjść nie mogę. Chyba nawet Eutanazja się
                    zgorszyła. A FE
                    • chaladia Aż mnie zatkało... 21.01.03, 22:17
                      Ostatnio szukając podstępnie zostawionych przez złośliwych podwykonawców
                      niedoróbek i innych bubli (za to mi płacą) wyrżnąłem głową (w kasku byłem na
                      szczęście) o jakąś belę i zwaliłem sobie kilka worów cyemntu na łeb. Pół dnia
                      mi świeczki dookoła głowy się świeciły, ale to było nic w porównaniu ze stanem,
                      w jakim znalazłem się przeczytawszy post Eeli.

Słuchajcie, Ladies and Gentlemen, mamy na Forum nowy standard!
                      • e-mania Re: Aż mnie zatkało... 21.01.03, 22:20
                        chaladia napisał:
                        >
                        > Słuchajcie, Ladies and Gentlemen, mamy na Forum nowy standard!
                        >

Biorac pod uwage fakt, ze to Ela tutaj rzadzi (przy potulnej zgdozie
                        administratorow), masz Chaladio racje. Niestety :(
                      • Gość: kura Re: Aż mnie zatkało... IP: *.acn.pl 21.01.03, 22:26
                        Daj że spokój, przecież Niech i pan Pendzlek się zapłaczą... jak pndzel nazywał
                        kobiety qrwami to się podobało?
                      • kropka. Re: Aż mnie zatkało... 21.01.03, 22:27
                        Chaladio, dziwisz się? Bo ja nie
                    • miko_ Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 22:40
                      Irzyk! Ja ci gwaranuję, że ty się nie takich słów doczekasz, kwadratowy ryju.
                      • irzyk Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 22:48
                        miko_ napisał:

> Irzyk! Ja ci gwaranuję, że ty się nie takich słów doczekasz, kwadratowy ryju.

Słoneczko najukochańsze zaczynam się bać.
                        A tak a propos (może zbyt inteligentny zwrot jak dla osoby twojego pojkroju)
                        dawno nie usłyszałem tak pięknego komplementu.
                        Dziękuję Ci
                    • zdzicha Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 22.01.03, 03:43
                      irzyk napisał:

> eela napisała:
                      >
                      > Sloggi zawsze coś uważa...niech sloggi zajmie sie wreszcie swoim forum
                      > >
                      > > i odpierdoli się od innych.
                      >
                      > Takie słowa spod klawiatury Wielkiej Matki Założycielki Wiecznie Dziewicy.
                      > Toż to nie przystaje. Z szoku wyjść nie mogę. Chyba nawet Eutanazja się
                      > zgorszyła. A FE

Na boga!!!!!! Biorac pod uwage, ze Eutanazyjka jest ze mna, stwierdzam
                      jednoznacznie, ze sie zgorszyla. Cos obrzydliwego. Nawet ja sie tak nie
                      wyrazam...
                  • e-mania Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 22:11
                    eela napisała:

> niech sloggi zajmie sie wreszcie swoim forum
                    >
                    > i odpierdoli się od innych.

Och, Elu, jestem naprawde zgorszona....
                    Ale nie moge sie oprzec wrazeniu, ze wreszcie poznajemy twoje prawdziwe
                    oblicze...
                    Poza tym, przy moim stanie wiedzy (uwazam, ze dobrym), Sloggiego ukrytej
                    dzialalnosci nie ma tu wcale.
                    Moze wiec przestaniesz wszystkie grzechy tego swiata, pardon, forum, zrzucac na
                    niego. Pomysl, moze masz calkiem nowych wrogow...
                    • miko_ Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 22:23
                      Mania! Ty też nie pierdol!
                      Walnij się raczej w suche piersi i myśl o swoich wcześniejszych forumowych
                      wyczynach.
                      • e-mania Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 22:26
                        miko_ napisał:

> Mania! Ty też nie pierdol!
                        > Walnij się raczej w suche piersi i myśl o swoich wcześniejszych forumowych
                        > wyczynach.
                      • e-mania Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 22:30
                        miko_ napisał:

> Mania! Ty też nie pierdol!
                        > Walnij się raczej w suche piersi i myśl o swoich wcześniejszych forumowych
                        > wyczynach.

Drogie dziecko, ty mozesz do mnie sie zwracac jedynie per: PANI MANIA. Jasne?
                        Rozumiem, ze chamstwo jest narzedziem stosowanym z braku sensownych argumentow,
                        ale mogles sie troche wysilic... Chociaz skutku to tez by nie gwarantowalo...
                        Dziecinko, moja niegdysiejsza dzialalnosc na tym forum wykracza poza twoje
                        mozliwosci rozumienia.

• miko_ Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 22:19
                    Jesteś kolejna damą, która w stosunku do slogo-ździcho-źwierzy użyła magicznego
                    zaklęcia. Aż się dziwię, że tak poźno. Swego czasu wrzuciłem na przegladarkę to
                    słowo i byłem zdziwiony, jak często pojawiało sie ono w postach skierowanych do
                    S&Z i ich przydupasów. Na dodatek, zdziwiony byłem, że odreagowywali tak
                    forumowicze o bardzo umiarkowanych poglądach i nienagannych manierach. I im
                    właśnie o to chodzi. Sama Z. (obecnie, jako przeterminowana konserwa
                    wyeksportowana za ocean) napisała na tym forum: nie ważne jak mówią. Ważne żeby
                    mówili.
                    • e-mania Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 22:23
                      miko_ napisał:......

Belkoczesz jak zawsze.
                      No i wychodza braki wiedzy podstawowej; Zdzicha popelnila plagiat, to prawda
                      znana od dawna.
                      • miko_ Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 22:35
                        Już ty wiesz o czym ja bełkoczę.
                        Leć liczyć pajaki na Weidorfie bo ci sie do reszty wszystko we łbie porąbie
                        • e-mania Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 23:02
                          miko_ napisał:

> Już ty wiesz o czym ja bełkoczę.
                          > Leć liczyć pajaki na Weidorfie bo ci sie do reszty wszystko we łbie porąbie

No nie mowilam... Zwykly pospolity... Prostak:(
                          A teraz kochanienki juz przestaje czytac twoje wypociny.
                        • zdzicha O, kretynek sie pojawil! 22.01.03, 03:48
                          Ciesc kretynku! Cio slychac? Zrobiles juz kupke? A odbilo ci sie po jedzonku?
                          Popros rodzicow, zeby cie wzieli do dobrego, bardzo dobrego, bardzo, bardzo
                          dobrego lekarza. Jak cie nie stac, to cie wespre finansowo.
                          Caluje w czolko mysla niezmacone,
                          twoja na zawsze
                          Zdzicha
                    • chaladia [...] 21.01.03, 22:37
                      • miko_ Re: Do Miko_ 21.01.03, 22:48
                        No proszę! Jak się odpowiednio do człowieka przemówi to od razu traci fason i
                        staje się zgryźliwy.
                        Swoim postem, tłusty baranie o świńskich oczkach, udowodniłeś, że słowo pisane
                        jednak może wyprowadzić z równowagi. Tłumaczę ci to od miesiecy a ty mi jakieś
                        pierdoły o angielskim poczuciu humoru i o wybitnych warsawianistach. Tylko
                        uważaj, przy tym poziomie cholesterolu łatwo mozesz dostać udaru mózgu. Aż tak
                        bardzo to cie nie lubie, zebym sobie wyobrażał, jak siedzisz w bidetofotelu i
                        srasz pod siebie.
                  • Gość: StronaWu [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 22:33
                  • grazynka-lubicz [...] 21.01.03, 22:36
              • Gość: ** Re: Spisek dwusamozgłoskowców... IP: *.acn.waw.pl 21.01.03, 22:15
                chaladia napisał:

> Co ciekawe, wykropkowano posty sygnowane eela, a ja jakoś nie potrafię
                > uwierzyć, by Eela posługiwała się słownictwem ogólnobudowlanym...

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=4345433

(wiara czyni cuda)
                • miko_ Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 22:25
                  Chalabardio! Strażniku głupoty S&Z.
                  To własnie przez takich obłudników porządni ludzie tracą nerwy.
                  • chaladia [...] 21.01.03, 22:44
                    • miko_ Re: Spisek dwusamozgłoskowców... 21.01.03, 22:50
                      chaladia napisał:

> A co ty wiesz o uczuciach porządnych ludzi,
                      O twoich wiem jedno: sa to uczucia o wielkim stopniu glizdowatosci
      • Gość: mala_zabina Re: TAK!!! Duza_zabka to JEST nick Eeli!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 22:47
        Gość portalu: StronaWu napisał(a):

> TAK!!! Duza_zabka to JEST nick Eeli!!!!!!!

Tyles nabzdecił, że nikomu się czytac nie chce.
        Może i co tam było, ale tyle śluzu..
    • kropka. Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? 21.01.03, 21:41
      nie gaś mnie tak od razu, d.z. :))
      Ponieważ mało inetresują mnie forumowe ploty, plotki i ploteczki, więc dotąd
      nie zwracałam na nie specjalnej uwagi. Ale widzę, że tu idzie niemal na noże,
      jakby życie od tego zależało. Kiedyś już pisałam, ze wywlekanie informacji z
      forów prywatnych jest obrzydliwe. Podobnie jak wykorzystywanie prywatnych
      informacji na forum. I bez względu na to, kto to robi, poprzednio Sloggi, teraz
      Grażyna - jest dla mnie niezmiennie i równie obierzłe.
      Natomiast ciagle nie jestem w stanie zrozumieć jednego: PO CO????? Przeciez
      okazji do wyzwisk, kłótni, bójek i przelewania krwi jest az nadto na forum.
      Można się wyżyć do woli, jak ktos lubi i musi. Czy trzeba się posuwać aż do
      ujawniania czyjejś prywatności? Co wyzwala w człowieku najgorsze instynkty
      pozwalające na łamanie wszelkich hamulców? Anonimowość? Nie ma tabu, bo jestem
      anonimowy? Straszne to jakieś...
      • Gość: Anonymus Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? IP: 209.234.157.* 21.01.03, 21:54
        Sloggi jesteś p.....nięty
        • chaladia Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? 21.01.03, 22:47
          Jak widzisz, on chyba nie jest...
          A muszę przyznać, że jakby mi ktoś powiedział jeszcze godzinę temu, że Żabka to
          Eela, to bym to uznała za żart.

Cóż, są na niebie i ziemi rzeczy, o których nie śniło się filozofom.
          • miko_ Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? 21.01.03, 22:51
            chaladia napisał:

>
            > Cóż, są na niebie i ziemi rzeczy, o których nie śniło się filozofom.
            >
            Przy tak ograniczonym móżdżku jak twój, to zrozumiałe
      • d.z Re: dlaczego??? 21.01.03, 21:54
        Kropko na pytanie - "dlaczego" nie uzyskasz jasnej odpowiedzi. Ja też jej w
        pewnym momencie nie uzyskałem. Na szczęście po pewnym czasie już przestaje to
        mieć znaczenie. Wątki takie jak ten tylko przyśpieszają pewne rzeczy
        nieuchronnie i tyle. Generalnie szkoda bo mogło być na poziomie Almodóvara a
        jest ...
        • kropka. Re: dlaczego??? 21.01.03, 22:08
          dla mnie ma znaczenie, bo jestem ciekawska baba :)) A mówiąc powaznie, jestem
          ciekawa ludzi, cholernie lubie wiedzieć, co kieruje ich poczynaniami. Wtedy
          łatwiej mi ich zrozumieć. Wszedzie, w realu i na forum też. Dzięki temu mogę
          m.in. znaleźć argumenty w dyskusji, szybciej sie dogaduję. Człowiek jest ponoć
          najdoskonalszym wytworem natury i powinien nadal dążyć do doskonałości :))
          • d.z Re: dlaczego??? 21.01.03, 22:24
            kropka. napisała:

...[ciach.mlach]...
            Dzięki temu mogę m.in. znaleźć argumenty w dyskusji, szybciej sie dogaduję.
            Człowiek jest ponoć najdoskonalszym wytworem natury i powinien nadal dążyć do
            doskonałości :))

Dziś na jednym z prywatnych forów (ukrytym dość szczelnie na szczęście - nie
            Salon) dyskutowaliśmy sobie o sensie i celu życia. Było też i o doskonałości -
            czy to sens czy też cel życia?
            Nie znamy odpowiedzi. Czy chcemy ją poznać? Nie wiem.
            Co kieruje poczynianiami ludzi??? Może cel w życiu, może sens. Nie wiem.
            O, żeby choć trochę wiedzieć - świat byłby innym nieprawdaż :)
            --
            "Obudziła się!
            I wyszła. Uciekła. Nie pamięta.
            A więc jej nie zobaczy.
            Może to i lepiej."
            - K. Grochola "Zdążyć przed pierwszą gwiazdką".

pzdr. ciepło :)
            d.z.
            • kropka. Re: dlaczego??? 21.01.03, 22:30
              d.z., czy mogłabym się wprosić na to forum?
              Powiesz, które, żebym mogła zastukać? :))
              • d.z Re: dlaczego??? 21.01.03, 22:33
                kropka. napisała:

> d.z., czy mogłabym się wprosić na to forum?
                > Powiesz, które, żebym mogła zastukać? :))

Oj to chyba nie jest dobry pomysł. Uwierz mi. To był tylko wątek "popełniony"
                obok zupełnie "innej" tematyki.
                • kropka. Re: dlaczego??? 21.01.03, 22:34
                  a to przepraszam :)))))
            • kropka. Re: dlaczego??? 21.01.03, 22:40
              a wracając do doskonałości - jeden z moich profesorów (ksiądz) twierdził, że
              celem człowieka jest doskonałość. Sensem - dążenie do doskonałości. Ale nigdy
              do doskonałości nie dojdziemy, na szczęście, bo będąc doskonałą, ludzkość
              wymarłaby z nudów :)
              • Gość: ja Re: dlaczego??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.03, 11:31
                kropka. napisała:

> a wracając do doskonałości - jeden z moich profesorów (ksiądz) twierdził, że
                > celem człowieka jest doskonałość. Sensem - dążenie do doskonałości. Ale
                nigdy
                > do doskonałości nie dojdziemy, na szczęście, bo będąc doskonałą, ludzkość
                > wymarłaby z nudów :)
                ;))))
    • puma_ Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? 21.01.03, 22:24
      Po przeczytaniu calej dyskusji mogę tylko powiedzieć: Ludzie opamiętajcie się!
      Właśnie zaczyna sie w TV "Psychoza" Hitchcooka. Ja idę! Polecam wszystkim!
      • Gość: k`k Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.01.03, 22:31
        puma_ napisała:

> Po przeczytaniu calej dyskusji mogę tylko powiedzieć: Ludzie opamiętajcie się!
        > Właśnie zaczyna sie w TV "Psychoza" Hitchcooka. Ja idę! Polecam wszystkim!
        Jakiś remake?

Hitchcock miał wspaniałe pomysły,ale przy tym forum to neptek
        • garma Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? 21.01.03, 22:53
          Kropka. napisala:
          "a wracając do doskonałości - jeden z moich profesorów (ksiądz) twierdził, że
          celem człowieka jest doskonałość. Sensem - dążenie do doskonałości. Ale nigdy
          do doskonałości nie dojdziemy, na szczęście, bo będąc doskonałą, ludzkość
          wymarłaby z nudów :)'

Mnie sie wydaje, ze dazenie do doskonalosci moze prowadzic do pychy :)
          • kropka. Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? 21.01.03, 22:56
            w żadnym wypadku. Jesli chce sie być doskonałym, należy przede wszystkim wyzbyć
            się pychy :)))
    • kropka. Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 22:52
      przeczytajcie ten wątek od góry do dołu spokojnie bez emocji. Gwarantuję, że
      padniecie ze śmiechu pod stół. :)))))))))))))))))))))))))))
      Chaladio, zaimponowałeś mi. Jesli któryś z Twoich przodków był szwolezerem -
      jest z Ciebie dumny! To nie jest post - to poezja! :)))))))))))
      • Gość: Anonymus [...] IP: 209.234.157.* 21.01.03, 22:57
        • kropka. Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 22:59
          Ty sie tuta nie wtranżalaj. Dół wątku jest filozoficzny.
          Nawalanka piętro wyżej
          • zdzicha Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 22.01.03, 03:53
            kropka. napisała:

> Ty sie tuta nie wtranżalaj. Dół wątku jest filozoficzny.
            > Nawalanka piętro wyżej

Brawo, Kropka! :) Nie wiem, do jakiego postu sie odnosila twoja wypowiedz,
            znaczy co bylo w tresci, bo nie dane mi bylo zobaczyc, ale zabrzmialo to mniej
            wiecej jak: nie strzelac do pianisty!
        • Gość: anonymus [...] IP: 209.234.157.* 21.01.03, 23:06
      • garma Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 22:59
        kropka. napisała:

> przeczytajcie ten wątek od góry do dołu spokojnie bez emocji. Gwarantuję, że
        > padniecie ze śmiechu pod stół. :)))))))))))))))))))))))))))
        > Chaladio, zaimponowałeś mi. Jesli któryś z Twoich przodków był szwolezerem -
        > jest z Ciebie dumny! To nie jest post - to poezja! :)))))))))))

Eee tam, nie za bardzo mi sie podoba ta "poezja"
        • kropka. Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:01
          w każdej dziedzinie należy dążyć do doskonałości :))))
      • abc2001 Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:02
        kropka. napisała:

>... To nie jest post - to poezja! :)))))))))))

sory, Kropko, ale który post jest poezją,( może wycięli? ), bo jakoś dopatrzyć
        się nie mogę..
        • e-mania Hej admini... 21.01.03, 23:06
          ... musicie sie bardziej przylozyc do roboty!
          Cytaty zostaly.
          I co, potem beda ludzie gadac na miescie, ze Mania jakies "wyrazy" pisala..?!
          Tnijcie prosze tak, zeby bylo widac, ze wycinacie cudza tworczosc, bo inaczej
          zloze na was zazalenie.
          • miko_ Re: Hej admini... 21.01.03, 23:17
            e-mania napisała:

.
            > I co, potem beda ludzie gadac na miescie, ze Mania jakies "wyrazy" pisala..?!
            Wyrazy, to tylko forma ekspresji. Ty sie Szanowna Pani Maniu w treść wgłębiaj,
            sensu szukaj, wnioski wyciągaj. Tu wbrew pozorom o poważnych rzeczach była mowa
            a nie o odwracaniu kota ogonem do przodu.
        • Gość: anonymus [...] IP: 130.94.107.* 21.01.03, 23:08
        • kropka. Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:15
          Abecadełko, wycięli :( To był post Chaladii. Na kilkanaście wierszy, ale nie
          powtórzył się ani razu. A te porównania.... żałuj
          • abc2001 Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:17
            kropka. napisała:

> Abecadełko, wycięli :( To był post Chaladii. Na kilkanaście wierszy, ale nie
            > powtórzył się ani razu. A te porównania.... żałuj

czy to było o tych cegłach, co to mu na głowę (w kasku na szczęście) spadło?
            • kropka. Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:21
              nie. To było m.in. o ludzkich pasozytach. Jakby Chaladia nas lubił, toby
              odtworzył i mailem przysłał...
      • chaladia Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:07
        W armii saskiej był pułk kawalerii gwardii mojego nazwiska.
        Ale chyba niczym specjalnym się nie wykazał.
        O służbie kogoś z mojej rodziny w kawalerii polskiej (poza okresem Legionów
        Piłsudskiego) nic nie wiem, a listę nazwisk szwoleżerów sprawdzałem
        (ostatecznie to tylko kilkuset ludzi).

Na koniec - już go nie ma (tego postu). Admin stronniczo wspiera jedną stronę,
        ale do tego chyba już wszystcy zdażyli się przyzwyczaić...
        • e-mania Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:08
          chaladia napisał:

> Admin stronniczo wspiera jedną stronę,
          > ale do tego chyba już wszystcy zdażyli się przyzwyczaić...
          >

Masz racje, Chaladio, niestety.
          e-m
          • Gość: anonymus [...] IP: 209.234.157.* 21.01.03, 23:11
        • garma Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:12
          chaladia napisał:

>
          > Na koniec - już go nie ma (tego postu). Admin stronniczo wspiera jedną
          > stronę, ale do tego chyba już wszystcy zdażyli się przyzwyczaić...
          >

Szybko porzadkuja :)
          Ale moze to i lepiej, bo to co w nerwach napisane nie zawsze jest najlepsze :)
          • chaladia ????? 21.01.03, 23:20
            W jakich nerwach, Garmo?
            Ja się doskonale bawię.
            Dzieci o tej porze już śpią, to sądziłem, że nikogo (poza Tobą, z całym
            szacunkiem) nie zgorszę...
            • garma Re: ????? 22.01.03, 22:10
              chaladia napisał:

> W jakich nerwach, Garmo?
              > Ja się doskonale bawię.
              > Dzieci o tej porze już śpią, to sądziłem, że nikogo (poza Tobą, z całym
              > szacunkiem) nie zgorszę...
              >

A nie pomyślałeś, że następnego dnia dzieciarnia siądzie przy monitorach
              i przeczyta tę, za przeproszeniem, "poezję" ? :)
        • kropka. Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:17
          Powinnam przewidzieć, że wytną i mogłam skopiować. Ech ja durna... :(
          nieustajace wyrazy podziwu, Chaladio :)
          • Gość: anonymus [...] IP: 168.143.123.* 21.01.03, 23:19
            • Gość: anonymus [...] IP: 209.234.157.* 21.01.03, 23:21
              • Gość: toya [...] IP: 130.94.107.* 21.01.03, 23:23
                • Gość: toya Poddaję się:( IP: 130.94.107.* 21.01.03, 23:27
                  Sloggi jest przedstawicielem mniejszości

Ps.Jeśli to wytniecie,to pozwę was do sądu o
                  dyskryminacje mniejszości seksualnych
                  • pan_pndzelek Re: Poddaję się:( 22.01.03, 00:15
                    Spadaj skurwysyńska dziwko!
          • e-mania [...] 21.01.03, 23:24
            • e-mania Re: do.... Kropki .Pospiesz sie! 21.01.03, 23:25
              to co wyzej
              • e-mania Re: do.... Kropki .Pospiesz sie! 21.01.03, 23:25
                Byli szybsi :(
                Ale ja to mam...;)
                • kropka. Re: do.... Kropki .Pospiesz sie! 21.01.03, 23:28
                  Admini biegają dziś z prędkością huraganu, qrcze!
                  Admini! Pora spać!
                  • e-mania Re: do.... Kropki .Pospiesz sie! 21.01.03, 23:39
                    Tam (gdzie teraz jest wymowny brak wpisu) byl cytat z Chaladii; czujnie
                    zapisalam, bo mnie od razu zachwycil.
                    A dopisuje to wyjasnienie, zeby ktos (no KTOS..) nie pomyslal, ze uzylam
                    osobiscie tzw. wyrazow. Nie smialabym, pelna zawstydzajacej swiadomosci, ze
                    Chaladii do piet nie dorastam.
                    • kropka. Re: do.... Kropki .Pospiesz sie! 22.01.03, 00:46
                      podeślesz mailem? Bardzo prosze :))
        • Gość: psisko Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) IP: *.acn.pl 21.01.03, 23:23
          napisz jeszcze raz bez bluzgów, też chcę przeczytać :(((
          • kropka. Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:26
            Chaladio, czy nie sądzisz, że jestem świetnym agentem reklamowym?
            10% dla mnie prosze
            • sloggi Kropko 21.01.03, 23:31
              Czyżby nazwa tego wątku była druzgocząca?
              • kropka. Re: Sloggi 21.01.03, 23:39
                Musiałam wrócić do początku, bo z tego wszystkiego zapomniałam tytułu wątku.
                Nie, nazwa nie była druzgocąca. Zaciekawiła mnie, więc sie wtrąciłam. Przyznam,
                że wątek przeszdł moje najsmielsze oczekiwania. Poddałam sie nieco...nastrojowi
                i dawno juz sie tak nie ubawiłam. Chyba zaczyna mi sie to niebezpiecznie
                podobać :)))
                • sloggi Re: Sloggi 21.01.03, 23:40
                  Wróć do Salonu, będzie mi miło.
                  • kropka. Re: Sloggi 21.01.03, 23:53
                    pewnych rzeczy nie toleruję, Sloggi. M.In. poniżania ludzi. Wszystkich. Bez
                    względu na wiek, kolor skóry, wyznanie, orientację polityczną, seksualną,
                    chorobę i cokolwiek innego.
                    • sloggi Re: Sloggi 22.01.03, 23:26
                      Hm.
                      Nie tolerujesz?
                      Ten wątek pokazał, że utrzymujesz kontakty z takimi ludźmi :$
                      • Gość: pindol Re: Sloggi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 22:49
                        sloggi napisał:

> Hm.
                        > Nie tolerujesz?
                        > Ten wątek pokazał, że utrzymujesz kontakty z takimi ludźmi :$

Co z ciebie za homoseksualista skoro nawet tolernacynych nie tolerujesz
                • Gość: ryży tomasz Re: Sloggi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 23:20
                  Nieciekawe jest patrzeć jak stara baba e-mania i stary dziad chaladia zamiast
                  robić porządek ze swymi hemoroidami i zadbaćo posiadanie wnuków uganiają się po
                  forach za porządną kobietą która nie klnie, nie pomawia innych, nie podszywa
                  się nie uzywa wielu nicków jak oni, bo tak kochają się pastwic nad kimś kto
                  jest zbyt kulturalny by odpowiedział im tą sama monetą.

• miko_ Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:26
          Chaladio! Muszę ci oddać sprawiedliwość. Dawno nie czytałem tak soczystej
          wiązanki i jako prażanin potrafię to docenić:-) Szkoda, że wycieli. Od razu
          widać, żeś na Szmulkach nauki pobierał:-)
          • kropka. Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:29
            Miko, jestem pod wrażeniem :)))
            • miko_ Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:44
              kropka. napisała:

> Miko, jestem pod wrażeniem :)))
              Nie dziwię się:-) Ostatecznie to ja byłem muzą Chaladii:-)
          • chaladia Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:31
            Admini muszą być z Wierzbna... nic się na to nie poradzi.
            A w ogóle to uciechą nie jest to, co się wokół tego wszystkiego dzieje, tylko
            fakt, że Eela się odbrązowiła. Może to dobry początek do znormalnienia tego
            Forum?
            • miko_ Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:42
              chaladia napisał:

> Admini muszą być z Wierzbna... nic się na to nie poradzi.
              > A w ogóle to uciechą nie jest to, co się wokół tego wszystkiego dzieje, tylko
              > fakt, że Eela się odbrązowiła. Może to dobry początek do znormalnienia tego
              > Forum?
              >
              Słusznie się odbrązowiła. Ale kuda jej do tych co od dawna są w brązowym
              kolorze. Od szamba w którym się nurzają . Chaladia, ty nie tylko pisz! Ty myśl
              trochę i może w końcu te puzle ci się jakoś ułożą w sensowny obraz.
              Jak to się stało, że dałeś sobie wmówić, że postawa na forum nijak się ma do
              rzeczywistego charakteru człowieka?
              • chaladia Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:52
                miko_ napisał:

> Jak to się stało, że dałeś sobie wmówić, że postawa na forum nijak się ma do
                > rzeczywistego charakteru człowieka?

Bo ja tych ludzi znam z realu i wiem o nich nieco więcej. Niemal każdy kogoś
                gra. Ja nie bardzo muszę, bo samo życie zapewniło mi dość ciekawych przeżyć, by
                nie musieć zmyślać. A i tak trzeba koloryzować, żeby opowiadane historyjki były
                ciekawsze.
                • miko_ Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 22.01.03, 00:05
                  chaladia napisał:

> miko_ napisał:
                  >
                  > > Jak to się stało, że dałeś sobie wmówić, że postawa na forum nijak się ma
                  > do
                  > > rzeczywistego charakteru człowieka?
                  >
                  > Bo ja tych ludzi znam z realu i wiem o nich nieco więcej. Niemal każdy kogoś
                  > gra. Ja nie bardzo muszę, bo samo życie zapewniło mi dość ciekawych przeżyć,
                  by
                  >
                  > nie musieć zmyślać. A i tak trzeba koloryzować, żeby opowiadane historyjki
                  były
                  >
                  > ciekawsze.
                  >
                  Pozwól, że ci przytoczę to co jeden "północnik" napisał niedawno na forum:

"Każdy z nas czytał książkę Roberta Luisa Stevensona o doktorze Jekyll'u i panu
                  Hyde. Wiemy, że wymowa tej książki powinna objaśniać i informować o dwoistości
                  ludzkiej natury a nie ją usprawiedliwiać. Dr Mengele też był wybitnym lekarzem
                  a jednak jego dzieło należy do najwiekszych koszmarów świata białych ludzi. Nie
                  ma takich talentów Jekyll'a, które usprawiedliwiałyby go jako Hayda."

Dla mnie to samo sedno problemu.
                • Gość: ryzy tomasz Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 23:34
                  chaladia napisał:

Ja nie bardzo muszę, bo samo życie zapewniło mi dość ciekawych przeżyć, by
                  >
                  > nie musieć zmyślać. A i tak trzeba koloryzować, żeby opowiadane historyjki
                  były
                  >
                  > ciekawsze.
                  >
                  Ty stara sucha pierdoło : o sobie nie możesz więc koloryzująco kłamiesz na
                  temat innych a głownie Eeli ?
                  Lepiej przyłóż termofor do swej sklerozy, kota na nery, i kostkę lodu na
                  hemoroid twej duszy
              • spinkaa Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 22.01.03, 23:57
                ....
                I śmieszno...
                I straszno...
            • kropka. Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:45
              Chaladio, jeśli przeczytałbyś niektóre moje posty w Łodzi, to skoczyłbys z okna
              z wrażenia. Ze dwa przeszły do klasyki. Jestem i tak pełna podziwu dla Eeli za
              opanowanie. Ja zrobiłabym już dawno roz...(wytnom me?) na cztery fajery.
              Dobra, nie zmieniaj tematu. Gdzie moje 10%?
              • chaladia Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:48
                10% od czego?
                Ja z tego nic nie mam. Mogę Ci dać 10% niczego...
                • kropka. Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) 21.01.03, 23:57
                  dobre i to. Zwsze więcej, niz nic.
                  Dobranoc Państwu. Dziękuję za świetną zabawę :))))
                  (chyba jestem nienormalna)
            • Gość: ryży tomasz Re: do D.Z. Chaladii i innych :))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 23:27
              chaladia napisał:

> Admini muszą być z Wierzbna... nic się na to nie poradzi.
              > A w ogóle to uciechą nie jest to, co się wokół tego wszystkiego dzieje, tylko
              > fakt, że Eela się odbrązowiła. Może to dobry początek do znormalnienia tego
              > Forum?
              >
              Aleś ty głupi. Stary a głupi. Eela sobie brązu nie przydawała nigdy, a jakby z
              brązu była to kalumnie rzucone przez łotra w twym rodzaju tego brązu by jej nie
              odjęły.
              To ze ty i twe towarzycho uzywacie stu tysięcy nicków nie oznacza ze każdy tak
              robi. A że Eela tak nie postepuje dobrze wiesz pisząc tu od tak dawna wiec
              pomawiając ją liczysz na nowych pisaczy którzy dadzą się nabrac.
              A w ogóle to ta Eela , cholera wie czemu, gorzej ci zawadza, niż wrzód na twej
              bladej dupie suchej. Czemu ?
    • pan_pndzelek Ha ha ha!!!!!!! Spadły zasłony!!!!!!!!!!! 22.01.03, 00:13
      Ha ha ha!!!!!!! Spadły zasłony!!!!!!!!!!!

Pani eela już nie taka z brązu...

Objawiła się także Forumowa Super Gnida czyli niejaki miko, mały człeczyna
      sfrustrowany życiem i seksualnym zachowaniem własnego ojca... występujcy tu pod
      rozmaitymi nickami. Już wiem, że wielu moich wrogów skretyniałych to ON JEDEN...

Ha ha ha...
      • Gość: Karol W. Re: Ha ha ha!!!!!!! Spadły zasłony!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 22.01.03, 00:23
        pocieszaj się, durnoto.
        Tu prawie każdy ma odruch wymiotny na sam widok twego nika
        • pan_pndzelek [...] 22.01.03, 00:30
      • miko_ Re: Ha ha ha!!!!!!! Spadły zasłony!!!!!!!!!!! 22.01.03, 00:25
        He,he,he! Chciałbyś pndzel, ale ja się nie rozerwę:-)) Ja jestem od robienia
        reklamy S&Z Ltd. Wiem, że byłoby klawo, jakbyśmy pogadali, ale musisz trochę
        poczekać w kolejce. Z tego co pamiętam z Targówka (jak pisałeś pod nickiem...
        zresztą, mniejsza o to) po okresie burzy i naporu stałeś sie w końcu
        spolegliwy. Wiem, że to nudne, jak flaki z olejem, gdy sie pisze posty
        trzymając przed oczami poradnik dobrego wychowania, ale ja chwilowo pauzuję:-)
        • pan_pndzelek Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 00:39
          Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć?

Od jakiegoś czasu ta tenedencja jest łatwa do zaobserbowania. Rozmaite miernoty
          które nic nie mają do powiedzenia (karol w., normals, miko_, *** i inni)
          starają się nas atakować, obrażać, odsądzać od czci i wiary. Metoda tyleż
          głupia co nieskuteczna...

Was po prostu NIE MA... Jak się dobrze przyjrzeć to może, tyle co mucha nasrała
          na lustro, tyle was widać moi niedrodzy...
          • Gość: Karol W. powtarzaj, pyndzel, jak mantre IP: *.chello.pl 22.01.03, 00:41
            WAS po prostu nie ma, WAS po prostu niema.....
            powtarzaj to ze sto razy
            wtedy serduszko przestanie ci łopotać ze strachu
            • pan_pndzelek Re: powtarzaj, pyndzel, jak mantre 22.01.03, 00:49
              Tyle razy chciałem żebyś się spotkał ze mną w realu tchórzu a ty srałeś w
              gacie. I kto tu się boi, nie bądź śmieszny dzieciaku...
              • Gość: Karol W. Re: powtarzaj, pyndzel, jak mantre IP: *.chello.pl 23.01.03, 19:25
                pan_pndzelek napisał:

> Tyle razy chciałem żebyś się spotkał ze mną w realu tchórzu a ty srałeś w
                > gacie. I kto tu się boi, nie bądź śmieszny dzieciaku...

stary sklerotyczny pierdziel nie pamieta juz nawet, że spiprzał przed ***,
                któremu kilka razy obiecywał spotkanie twarzą w twarz i nigdy sie nie zjawił.

stary piernik udaje, że wyzwał kogos na pojedynek (jeszcze pisze: "tyle razy").
          • miko_ Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 00:43
            Pndzel, ja nie muszę. Ja jestem tak stary, jak to forum:-)))
            • pan_pndzelek Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 00:48
              Staż o niczym nie świadczy, czytałem twoje usiłowania walki z Chaladią, jesteś
              ZEREM

PS. Ja tu też od początku...
              • miko_ Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 00:52
                Wiesz, Chaladia to 'ciężki' przypadek. Ale i on z czasem skuma o co biega w tym
                wszystkim:-)
          • miko_ Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 00:50
            Aha. Jeszcze jedno.
            Nikt tu twojej niekwestionowanej pozycji nie zamierza podważać. Se bądź i se
            pisz. Ale od czasu do czasu warto stary garniturek oddać do pralni i założyć
            świeży. Ten twój ma już nieznośny zapach naftaliny. Ile czasu można pisać przy
            pomocy udoskonalonej maniery pana_lagi z jego początkowego okresu pobytu na
            forum? Bystry jesteś więc wymyśl coś nowego. Potrafisz:-))
            • pan_pndzelek Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 00:53
              Ty za miły dla mnie coś jesteś miko. O co chodzi?
              • miko_ Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 00:57
                Rozbawiło mnie to, że masz jednak manię przyciągania: zapowiedziałem, że nie
                wchodzę z Toba w gadkę a jednak ... :-)))
                • pan_pndzelek Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 01:00
                  Jesteś naprawdę podejrzanie i nienaturalnie miły, ja w takich sytuacjach
                  reaguję podejrzliwie. Nabluzgałem ci wyżej a ty nic? Dalej miły? Pierwszy chyba
                  w dziejach przypadek żeby na pndzla ktoś tak reagował...

PS. Ja bardzo cenię Chaladię i baaardzo nie podobały mi się twoje do niego
                  teksty...
                  • miko_ Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 01:13
                    pan_pndzelek napisał:

>
                    > PS. Ja bardzo cenię Chaladię i baaardzo nie podobały mi się twoje do niego
                    > teksty...
                    Od kiedy zwracasz uwagę na formę? :-) Po prostu mamy z Chaladią swoje praskie
                    dialogi na Targówku. A że trochę wykipiało na forum warszawskim? Gdyby nie
                    ślepe nożyczki adminów Chaladia miałby szansę wpisac się do annałów tego forum
                    ze swym najdłuższym bluzgiem świata. I to dzięki mnie:-) Bo ja mu nieustannie
                    dowodzę, że słowo pisane może poruszyć ludzkie umysły. I że gdzieś tam jest
                    granica zabawy, a zaczynają się schody. Strome. Do nikąd.
                    • pan_pndzelek Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 01:22
                      Trochę za bardzo szyfrujesz z tym Chaladią, widać macie jakieś "swoje", może
                      zbyt szybko cię zbluzgałem... ja mimo wszystko bardzo go cenię, ciebie po
                      prostu nie znam.

Na formę zwracam uwagę, zwłaszcza na taką, jaką ty prezentujesz, co w tym
                      dziwnego?

PS. Pozwolisz, że w tym wątku zrobię jeszcze małego psikusa adminowi ze stolca.
                      *******************************************************************************
                      Re: Spisek dwusamozgłoskowców...
                      eela 21-01-2003 21:53 odpowiedz na list
                      odpowiedz cytując

Sorry, za wcześnie mi się wysłało? A o co chodzi?
                      Że ja to żabka? Sloggi tak
                      uważa? A moze sloggi by podał wszystkie swoje 1002
                      loginy zamiast zajmowac się
                      cudzymi? Sloggi zawsze coś uważa...niech sloggi
                      zajmie sie wreszcie swoim forum
                      i odpierdoli się od innych
                      *******************************************************************************
                      • zarlaczka Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 01:31
                        Bo Ty Pndzelku nawet dobrze nie przeczytasz wypowiedzi osób, które według
                        Ciebie, atakują osoby które lubisz, i rzucasz się ich bronić własnymi bluzgami.

Rzeczywiście jakież straszne i drastyczne słowo wypowiedziała Ela. Nikt jeszcze
                        na forum nic gorszego nie rzekł. I już co poniektórzy zacierają ręce, że
                        wreszcie dopieli swego i ją zdenerwowali. Nareszcie się im to udało. Radość
                        wielka. Gratulacje Sloggi.
                        • pan_pndzelek Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 01:40
                          A Ty Żarłaczko jak zwykle szafujesz autorytatywnymi sądami. Ja DOKŁADNIE
                          przeczytałem to co pisał miko do chaladii, nadal twierdzę że było to co
                          najmniej NIEELEGANCKIE, ale z szyfrowania miko mogę się domyślić że panowie o
                          coś innego mają na pieńku.

Co do tekstu eeli to jednak SZOK! Nie tylko o ten tekst chodzi ale o inne
                          wycięte pisane jako żabka...
                          • zarlaczka Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 01:45
                            Widzisz taka już jestem paskudna, ale takie mam odczucia i to nie pierwszy raz.
                            Ale jeżeli Cię uraziłam to przepraszam.
                            Co do Eli. To nawet jeżeli była żabką to i tak nie widzę nic szokującego w jej
                            wypowiedziach. Nie wiem dlaczego ona tak Sloggiemu ciąży na wątrobie, że nie
                            może sobie darować ciągłych prowokacji i przytyków.
                            • pan_pndzelek Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 01:58
                              Wbrew pozorom czytam uważnie, bluzgam dopiero potem, i nie możesz zarzucić mi
                              że to błąd w przypadku takiej żałosnej mendy jak normals czy karol w.

Co do eeli, tu nie jest ważne dlaczego sloggi ją prowokuje, tylko to, że dała
                              się w końcu sprowokować...
                              • zarlaczka Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 02:08
                                pan_pndzelek napisał:

> Wbrew pozorom czytam uważnie, bluzgam dopiero potem, i nie możesz zarzucić mi
                                > że to błąd w przypadku takiej żałosnej mendy jak normals czy karol w.

Poczynań Karola W. dokładnie nie śledzę, ale z kilku przeczytanych przeze mnie
                                jego postów, sympatią do nie go nie zapałałam. Natomiast co do Normalsa, to
                                uważam, że jest to postać złożona i nie oceniałabym go tak surowo. Ale myślę,
                                że dyskusja w tym względzie na niewiele by się zdała, bo wiem jaki jest Twój
                                stosunek do niego.
                                >
                                > Co do eeli, tu nie jest ważne dlaczego sloggi ją prowokuje, tylko to, że dała
                                > się w końcu sprowokować...

Święty dałby się sprowokować. A dlaczego, według Ciebie, prowokacje Sloggiego
                                są nieważne? Jestem ciekawa co byś sądził na jego temat, gdybyś go nie lubił
                                tak, na przykład, jak Normalsa.
                                • pan_pndzelek Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 03:03
                                  Co do normalsa to zadna, ale to żadna "złożona osobowość". To, jak powiedział
                                  Niech, żałosna menda żebrząca o posłuch, największa bezsprzecznie żenada tego
                                  forum...

A co do Sloggiego, co bym mówił, gdybym go nie lubił? A gdyby babcia miała wąsy?

Nie da się gdybać w ten sposób.

W tej awanturze chodzi mi o to, że Eelę miałem jako postać, że tak powiem,
                                  kamienną i posągową... to mój szok, nie wszystko co prawda dzięki gorliwości
                                  admina mogłem przeczytać, ale to co wyszperałem wystarczy...
                                  • pan_pndzelek Re: Jeszcze PS. 22.01.03, 03:19
                                    PS. Moje zarzuty wobec miko obejmują także jego wypowiedzi skierowane do e_mani
                                    i irzyka, teraz je dopiero przeczytałem, TO OBRZYDLIWE I BEZPODSTAWNE ATAKI
                                    podobnie jak w przypadku Chaladii...
                                    • zarlaczka Re: Jeszcze PS. 22.01.03, 03:26
                                      Ależ Miko robi dokładnie to co Ty, tylko w sposób delikatniejszy, broni swojej
                                      koleżanki. Dlaczego uważasz, że Ty możesz obrzucać błotem wszystkich, kórzy
                                      narażą się Twoim przyjaciołom, a Miko tego przywileju pozbawiasz.
                                    • zdzicha Re: Jeszcze PS. 22.01.03, 04:08
                                      Czesc Pndzel! Co pijesz?
                                      Ja bym chetnie poszla po nastepne piwo, ale szkoda mi zostawiac tak
                                      interesujacy i pouczajcy watek.
                                      zdrowko!
                                      • pan_pndzelek Re: Jeszcze PS. 22.01.03, 04:12
                                        Siema Zdzisław. Właśnie o to chodzi, że nic nie piję i mam nieustanną
                                        bezsenność z powodu tej abstynencji. A o 12.00 mam ważne spotkanie, nie wiem co
                                        to będzie...

Pzdr
                                        • zdzicha Re: Jeszcze PS. 22.01.03, 04:18
                                          To Ty biedny jestes.... Pozwol, ze w takim razie wypije Twoje zdrowie.
                                  • zarlaczka Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 03:20
                                    Chodzi mi o to, że czasami podobne wypowiedzi w ustach dwóch różnych osób (z
                                    których jedną darzysz sympatią, a drugą nie) są odbierane przez Ciebie zupełnie
                                    różnie (nie jest to stwierdzenie autorytatywne, tylko ja tak to odbieram}, a
                                    nawet rozsądna wypowiedż osoby, którą gardzisz, spotyka się z Twoją krytyką.
                                    Wydaje mi się też, że bardzo emocjonalnie podzchodzisz, gdy są krytykowani Twoi
                                    ulubieńcy.

A co takiego wyszperałeś, bo ja jakoś niczego szczególnego w wypowiedziach Eli
                                    się nie dopatrzyłam. Myślę, że to wszystko jest rozdmuchiwane byle jeszcze raz
                                    Eli dokopać i bardzo mi przykro, że ty też, w jakiś sposób, się do tego
                                    przyczyniasz.
                                    • pan_pndzelek Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 03:40
                                      zarlaczka napisała:
                                      > Chodzi mi o to, że czasami podobne wypowiedzi w ustach dwóch różnych osób (z
                                      > których jedną darzysz sympatią, a drugą nie) są odbierane przez Ciebie
                                      zupełnie
                                      > różnie (nie jest to stwierdzenie autorytatywne, tylko ja tak to odbieram}, a
                                      > nawet rozsądna wypowiedż osoby, którą gardzisz, spotyka się z Twoją krytyką.

Ależ TAK! Jestem subiektywny, co chyba naturalne, poza tym osoby, którymi
                                      gardzę Z DEFINICJI nie mają racji i już...

> Wydaje mi się też, że bardzo emocjonalnie podzchodzisz, gdy są krytykowani
                                      Twoi
                                      > ulubieńcy.

Ależ TAK! To chyba naturalne... Niektóre osoby znam trochę lepiej i jestem
                                      gotów w ich obronie wylać komuś na głowę cysternę gówna...

> A co takiego wyszperałeś, bo ja jakoś niczego szczególnego w wypowiedziach
                                      Eli
                                      > się nie dopatrzyłam. Myślę, że to wszystko jest rozdmuchiwane byle jeszcze
                                      raz
                                      > Eli dokopać i bardzo mi przykro, że ty też, w jakiś sposób, się do tego
                                      > przyczyniasz.

Chodziło o kawałki dużej_zabki i to co wkleiłem. Co do eeli to ja nie mam
                                      żadnego powodu ani ochoty ani chęci jej dokopywać, ani też się przyczyniać.
                                      Zresztą nie uczestniczyłem w PUPSach i DUPSach (choć byłem wtedy na forum pod
                                      innym nickiem to na spotkania nie chadzałem), mam wrażenie, że coś się wtedy
                                      musiało wydarzyć, ale powiem szczerze nie wiem co i nie jestem tym
                                      zainteresowany.
                                      • zarlaczka Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? 22.01.03, 03:52
                                        > Ależ TAK! Jestem subiektywny, co chyba naturalne, poza tym osoby, którymi
                                        > gardzę Z DEFINICJI nie mają racji i już...

Właśnie o to mi chodziło, gdy pisałam, że nie ważne co jest napisane, ale kto
                                        to napisał, a Ty zarzuciłeś mi autorytatywność mojej wypowiedzi. Natomiast
                                        teraz sam to przyznajesz.
                                        Czyli jeżeli osoba, której nie lubisz, napisze coś sensownego i z czym się
                                        zgadzasz to i tak ją zaatakujesz i to za sam nick?
                                        >
                                        > > Wydaje mi się też, że bardzo emocjonalnie podzchodzisz, gdy są krytykowani
                                        >
                                        > Twoi
                                        > > ulubieńcy.
                                        >
                                        > Ależ TAK! To chyba naturalne... Niektóre osoby znam trochę lepiej i jestem
                                        > gotów w ich obronie wylać komuś na głowę cysternę gówna...

Lojalność godna pochwały, ale spadam, bo jeszcze mnie oblejesz, jako, że
                                        niektórymi Twoimi przyjaciółmi zbytnio nie przepadam.

> Chodziło o kawałki dużej_zabki i to co wkleiłem. Co do eeli to ja nie mam
                                        > żadnego powodu ani ochoty ani chęci jej dokopywać, ani też się przyczyniać.
                                        > Zresztą nie uczestniczyłem w PUPSach i DUPSach (choć byłem wtedy na forum pod
                                        > innym nickiem to na spotkania nie chadzałem), mam wrażenie, że coś się wtedy
                                        > musiało wydarzyć, ale powiem szczerze nie wiem co i nie jestem tym
                                        > zainteresowany.

Może przynudzam, ale dalej nie wiem co w tych postach jest niestosownego, poza
                                        jednym średniobrzyskim wyrazem.
                                      • Gość: ryży tomasz Re: Jak mierni forumowicze usiłują zaistnieć? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 23:40
                                        Odwalcie się od obu Żab. Żadna z nich nie jest Eelą. Eela nie ma kurwików w
                                        oczach. Żaby tak.Panimajetie aszybku now ?!
    • brzoza2 Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? 22.01.03, 23:51

I śmieszno...
      I straszno...
      ---
      <<<~~~~~~~~~~~>>>
    • Gość: zcicha Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 20:45
      sloggi napisał:

> Jeśli to prawda, to jestem b.zadowolony :)
      > Ten jeden dodatkowy nick wygrywa przy moich 1002.

Jak się zdaje własne cechy i zachowania przypisujesz innym. Błąd w rozumowaniu.
      Ale i tak chetnie się z Toba przespię. O ile Twe zdjęcie oddaje rzeczywisty
      wyglad macho no i jeśli umiez gadać niezgorzej.
    • aankaa nie znudziło Wam się jeszcze ??? 23.01.03, 23:15
    • lelu Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? 24.01.03, 07:20
      Ja tu kurczę w Minsku B. ćwiczyłem białoruski, a tu proszę i łacińa i
      szermierka słowna, i to w dodatku w obecności matuzalemów Forum WAWA. Jaka
      szkoda, że nikt mi nie przywróci perełek oznaczonych [...]. Jaka szkoda.
      • mala_zabka Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? 18.05.03, 13:59
        Duża żabka to moja kumpela i nie jest nią Eela.
        • Gość: niech Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 14:46
          Masz tam sporo kumpli. Az do spuszczenia wody.
          • chaladia Re: Czy Duza_zabka to nick Eeli? 19.05.03, 08:10
            A potem obficie michę Domestosem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka