libiszka 23.01.03, 16:04 No i gdzie jest to forum, o ktorym huczala dzis stoleczna gazeta o stolecznym miescie? mysle, ze warszawce woda sodowa uderza do glowy! nie zadzierajcie tak nosa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bladyrunner Re: Miasto Stoleczne Warszawa IP: *.gazeta / 192.168.42.* 23.01.03, 16:42 Skąd się wzięła wogóle ta obrzydliwa nazwa? "Warszawa" tfu! Rzygać mi się chce na samo brzmienie tego słowa. Staliście się chyba najbardziej znienawidzoną stolicą na świecie przez swój rozbój w biały dzień! Kradniecie inwestycje całej Polsce a potem twierdzicie że na nas zarabiacie bandyci. Dla mnie zawsze warsza(tfu)wiak = złodziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Miasto Stoleczne Warszawa IP: 217.197.165.* 23.01.03, 16:52 Spieprzaj dziadu, spieprzaj dziadowo. Nie podoba sie to sobie stolice zmiencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libiszka Re: Miasto Stoleczne Warszawa IP: proxy / *.radio.com.pl 24.01.03, 13:06 Mnie najbardziej wkurza, ze warszawka uwaza sie za jakis narod wybrany. a wystarczy sie rozejrzec po ulicach... i no comments.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Miasto Stoleczne Warszawa IP: 217.197.165.* 24.01.03, 13:10 Znowu smedzisz? Zobaczylismy juz co sadzisz o Warszawie, sadzisz, ze jak powtorzysz to kilka razy to staniesz sie bardziej wiarygodna? Odpowiedz Link Zgłoś