Dodaj do ulubionych

Dokąd ta droga?

27.06.06, 12:50
Na tyłach Arkadii, w prawo od wjazdu od ul. Słomińskiego, wzdłuż torów budują w ekspresowym tempie nową drogę /zaczęli jakieś 2 tygodnie temu, dziś jest już wyasfaltowana/. Czy ktoś może wie dokąd prowadzić ma ta droga? Czy to kolejny
supermarket na terenach kolejowych?
Obserwuj wątek
    • Gość: vortex Re: Dokąd ta droga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 13:17
      Jakbys byla prawdziwa Warszawianka, to bys sie na pewno domyslila. Ale zdradze
      ci ten sekret. Rondo przy ktorym stoi Arkadia ma swoja nazwe. Dowodca ow
      zaslynal miedzy innymi proba przebicia z Zoliborza do Srodmiescia podczas PW. W
      tej chwili Kominet Antykrytyczny postanowil powtorzyc historyczny wyczyn
      Radoslawa i przebic sie omijajac Stoleczna z flanki wschodniej.
      • lylika Re: Dokąd ta droga? 27.06.06, 14:04
        Gość portalu: vortex napisał(a):

> Jakbys byla prawdziwa Warszawianka, to bys sie na pewno domyslila. Ale zdradze
        > ci ten sekret. Rondo przy ktorym stoi Arkadia ma swoja nazwe. Dowodca ow
        > zaslynal miedzy innymi proba przebicia z Zoliborza do Srodmiescia podczas PW. W
        >
        > tej chwili Kominet Antykrytyczny postanowil powtorzyc historyczny wyczyn
        > Radoslawa i przebic sie omijajac Stoleczna z flanki wschodniej.
        Ja jestem taka warszawianka co to rondo nazywa Babka, chociaż teraz to podobno rondo "babki Radosława". Rozumiem też, że chcą się przebijać na Żoliborz bo to ekskluzywna dzielnica ale żeby zaraz po asfalcie? Wygodniccy.
      • lylika Re: Dokąd ta droga? 27.06.06, 14:22
        Napisałam, że chcą się przebić na Żoliborz a nie odwrotnie bo droga jest od strony południowej torów. Więc może chcą się przebić pod ten tunel przy dworcu gdańskim co to ma rymsnąć za trzy tygodnie i dwie godziny z minutami.
    • kazuyoshi78 Re: Dokąd ta droga? 27.06.06, 14:34
      Chodizły słuchy, ze mają tam budować osiedle mieszkaniowe. Może właśnie zaczęli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka