Dodaj do ulubionych

Minister Lybacka sprawia wrazenie idiotki

IP: *.dialup.tiscalinet.it 27.10.01, 21:19
Jak ktos taki moze byc ministrem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jędrek Re: Derek vel. Alek sprawia wrazenie cioty-idioty IP: *.chello.pl 27.10.01, 21:29
      Gość portalu: Derek napisał(a):

> Jak ktos taki moze byc ministrem?

Derek vel Alek - marnie opłacany pomywaczu w pod meiolańskiej jadłodajni !!!
      Ty nie tylko sprawiasz wrażenie idioty - Ty w dodatku nim jesteś !

PS
      Czy Twój chlebodawca - Padre Giuseppe wykorzystuje Cię seksualnie ? Nie możesz z
      nim porozmawiać (na migi - bo nawet włoskiego nie znasz), żeby choć w południe
      Cię nie pukał ? Przecież on Ci w końcu zrobi dziecko, debilu !!!!!
      (hahahahaha !!!!!!!!).

• Gość: jawar Re: Minister Lybacka sprawia wrazenie idiotki IP: *.acn.waw.pl 27.10.01, 21:50
      a xxxxxxx xxxxxx to może?
      • krzysztof.r.m Re: Minister Lybacka sprawia ...Jedrkowi radosc 29.10.01, 10:41
        Jedrek to gosc na poziomie. jakio lotny jezyk! I zapewne znajomosc wielu obcych
        z wloskim wsrod nich. A niechby, ale lacinnik z niego klasowy!
        I jaki to wesoly czlowiek, wpadnie na moment i juz smiechem wybucha...
        Panie Jedrek, Panska odpowiedz na sugestie czy Pani Minister Lybacka
        kwalifikuje sie na stanowisko ministerialne, jest godna tej osoby. Mam
        wrazenie, ze Panu zupelnie ministerstwo tego typu nie jest potrzebne.
        Mam wrazenie , ze Pan takze osiagnal kwalifikacje by zastapic wzmiankowana
        Pania na jej fotelu. A chocby na czas jakis...
        Pozdrawiam i zycze jeszcze lepszego samopoczucia.
        Odpowiadac Pan nie musisz, a nawet nie powinienes. Badz Pan zdrow i tak jak
        dotad wesol
        krm
        • Gość: Max Re: Minister Lybacka sprawia ...Jedrkowi radosc IP: *.dialup.medianet.pl 29.10.01, 11:45
          krzysztof.r.m napisał(a):

> Jedrek to gosc na poziomie. jakio lotny jezyk! I zapewne znajomosc wielu obcych
          >
          > z wloskim wsrod nich. A niechby, ale lacinnik z niego klasowy!
          > I jaki to wesoly czlowiek, wpadnie na moment i juz smiechem wybucha...
          > Panie Jedrek, Panska odpowiedz na sugestie czy Pani Minister Lybacka
          > kwalifikuje sie na stanowisko ministerialne, jest godna tej osoby. Mam
          > wrazenie, ze Panu zupelnie ministerstwo tego typu nie jest potrzebne.
          > Mam wrazenie , ze Pan takze osiagnal kwalifikacje by zastapic wzmiankowana
          > Pania na jej fotelu. A chocby na czas jakis...
          > Pozdrawiam i zycze jeszcze lepszego samopoczucia.
          > Odpowiadac Pan nie musisz, a nawet nie powinienes. Badz Pan zdrow i tak jak
          > dotad wesol
          > krm

To może ja odpowiem Panu Krzysztofowi R.M. ?

Jest Pan smutnym matołem, a zapowiadał się Pan na wesołego cymbała.

Proszę mi nie dziękować. Ja spełniłem tylko mój obywatelski obowiązek !

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka