olejowy.bogacz 15.08.06, 19:51 Czy to te tereny ze Zlotopolicami graniczne? Moze bym gdzies osiadl..... Jakas posiadlosc, interesiek. Tylko nie mowcie o takich jajach jak solarium albo agroturystyka. No..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saddam5 Re: hallo bogacze 16.08.06, 18:54 Jak najbardziej. solarium w Załuskach ISTNIAŁO, (lampa ) w malince, która jest już wywieziona do Karolinowa, gdyż na jej miejscu ma być ultranowoczesny wiadukt , dworku w Złotopolicach nie ma, ale w okolicy ( Kroczewo, Gostolin, Kamienica, Załuski, Wrona, Joniec, Michałówek, Przyborowice, Stróżewo etc. ) można znaleźć ciekawe miejsca> NA ten przykład : zamieszkac w okolicy oznacza mieć kontakt z naturą ( ostatnio zaatakował mnie myszołów - jechałem pod jego gniazdem ) , czystym powietrzem ( świadczy o tym obecność porostów o wysokich wymaganiach [niska zawarosć tlenków siarki ] ), bliskość do Wawki ( 50 km [Załuski i okolice{pozdro}] ) , woda ( Joniec i okolice [ pozdro] ) etc. Odpowiedz Link Zgłoś
saddam5 Re: hallo bogacze 16.08.06, 19:03 zapraszam www.zaluski.cba.pl strona ,że tak powiem, rozwijająca się Odpowiedz Link Zgłoś
saddam5 Re: hallo bogacze 21.08.06, 19:51 wfe416n napisał: > a pałacyk w Zdunowie istnieje? Istnieje, odnowiono go. wieść gminna niesie, że ma być miejscem rekreacji dla wybranców Narodu (posłów) Odpowiedz Link Zgłoś
maxi43 Re: hallo bogacze 16.08.06, 21:57 Jestem szczęśliwą, nowoupieczoną "posiadaczką ziemską" w Jońcu, tu jest tak cudnie, że "interesik" sam bedzie kwitł, pod warunkiem,że to coś nietuzinkowego, inteligentnego, z polotem, no i z szacunkiem dla środowiska tandeta tu nie chwyci.... :) Pzd, am Odpowiedz Link Zgłoś