Dodaj do ulubionych

Mecz Legia polska - Legia cudzoziemska?

IP: *.icpnet.pl 04.09.06, 23:47
Weber, czemu mącisz?
Obserwuj wątek
    • Gość: cAr Re: Mecz Legia polska - Legia cudzoziemska? IP: *.aster.pl 05.09.06, 00:50
      bez sensu zamiast tego lepiej zorganizować mecz All Stars Orange Ekstraklasy
      wschód - zachód , północ - południe , lub Polacy - obcokrajowcy . takie meczyki
      z pewnością byłby ciekawe
    • Gość: Marek Re: Mecz Legia polska - Legia cudzoziemska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 00:53
      weber jest gosciem ,ktoremu Legia nie lezy. Kompleks Edypa ma chlopaczek.
      Nawet najmniej rozgarnięci dziennikarze piszący o polskim futbolu wiedzą, że
      Vuko odchodzi w zimie i nie bedzie już 11 zagaraanicznych piłkarzy.
      Weber żyjesz z pisania o tym klubie więc zacznij go troche szanować.
      Nie wiem jak Gazeta może zatrudniać tak nieudolnego dziennikarsko człowieka?
      • Gość: Mały Re: Mecz Legia polska - Legia cudzoziemska? IP: *.ipartners.pl 05.09.06, 02:16
        Pajace-dziennikarze znowu szukają podziałów w drużynie! Po takim meczu to
        dopiero mogliby jechać po naszych piłkarzach! jakby wygrali polacy to by
        pisali, że sprowadzamy z zagranicy na ilość nie na jakość, jakby wygrali
        obcokrajowcy to by jechali na polaków i że Legia wygrywa tylko dzięki
        cudoziemcom!
    • Gość: kris Re: Mecz Legia polska - Legia cudzoziemska? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 06:55
      i znowu mam oglądać bezwładną kopaninę?
    • Gość: reks Dochód przeznaczyć na leczenie dziennikarzy IP: 62.89.80.* 05.09.06, 10:09
      ktorym fanatyzm poczynil nieodwracalne zmiany w mózgu.
      • ibrahim-ba Re: Dochód przeznaczyć na leczenie dziennikarzy 05.09.06, 10:49
        Gość portalu: reks napisał(a):

> ktorym fanatyzm poczynil nieodwracalne zmiany w mózgu.Obawiam się że
        fanatyczni są raczej niektórzy kibice.
    • Gość: Lowca Jeleni Re: Mecz Legia polska - Legia cudzoziemska? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.06, 12:08
      zgadzam sie... zalosny jest ten facet
    • Gość: glupota Mecz Legia polska - Legia cudzoziemska? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:37
      Wszyscy krytykanci. Bylibyscie w stanie powiedziec to temu dziennikarzowi w
      twarz. Na forum latwo kogos obrazac jak sie jest anonimowym, co nie...
      wiesniaki?!
      Swoja droga co to jest? "Nasza Gazeta"? Co mnie obchodzi "kolejny dzien z zycia
      Legii"? Napiszcie to sobie w swoim dodatku warszawskim a nie przeszkadzajcie
      normalnym czytelnikom.
      • Gość: yhwh Re: Mecz Legia polska - Legia cudzoziemska? IP: 212.160.172.* 05.09.06, 16:01
        Tak, byłbym w stanie powiedzieć mu to w twarz.
        Nie oceniaj innych przez pryzmat siebie samego...
    • Gość: Wa(L)ka Mecz Legia polska - Legia cudzoziemska? IP: 217.153.130.* 05.09.06, 12:57
      Autor nie umie liczyc! W podstawowym sladzie Legii jest 5 Polakow!!!
      A nie 3 gora 4! Facet naucz sie liczyc bo ci sie ze SSKKISLA pomylilo!
    • Gość: rebe(L) a gdzie Burkhard, madralo? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.06, 13:23
      ?
    • Gość: aussie kpina IP: *.nsw.bigpond.net.au 05.09.06, 14:10
      cala ta warszawka to jeden wielki syf
    • legion2 Mecz Legia polska - Legia cudzoziemska? 05.09.06, 14:46
      Weber zapomniales o "Burym"!.Jego nie widzisz w skladzie?A wogole to
      przestan "szpacic"!
    • Gość: hugo Nie z Zimbabwe tylko Rodezyjczyków! IP: 62.233.215.* 05.09.06, 15:12
      j.w.
      • Gość: Zylet Zyleta IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.09.06, 15:34
        Czy to prawda ze w Warszawie
        na trybunie pod nazwa zyleta
        siedza chlopcy bez napleta?
    • ibrahim-ba Re: Mecz Legia polska - Legia cudzoziemska? 05.09.06, 15:46
      Gość portalu: kibic napisał(a):

> Weber, czemu mącisz?
      Prawdziwi kibice legii powinni niedobremu mąciwodzie Weberowi wyklepać co nie
      co.
      Może to nasłany przez Polonię agent.
      A może to Weber jest winny temu że brazylijczcy nie lubią się z resztą drużyny,
      że czarnoskórzy nie czują się najlepiej w wojskowym klubie, gdzie faszystowskie
      nastroje wśród kiboli są czymś normalnym.
    • Gość: bratlata Mecz Legia polska - Legia cudzoziemska? IP: 10.203.7.* 05.09.06, 16:39
      Weber, a kogo obchodzi ta Legia???
      • Gość: kazio Re: Mecz Legia polska - Legia cudzoziemska? IP: *.server.ntli.net 05.09.06, 17:21
        Sadzac po jego nazwisku to bedzie wielki ch**
        • Gość: MAŁY Re: Mecz Legia polska - Legia cudzoziemska? IP: *.ipartners.pl 06.09.06, 00:35
          FABIAŃSKI, SZALA(BRONOWICKI), SURMA, SZAŁACHOWSKI, WŁODARCZYK! Ja naliczyłem 5
          pozycji na których w pierwszej 11 Legii grają POLACY! A szanse ma także
          Burkhardt i Janczyk jeśli wrócą do formy, więc chyba autor trochę przesadził!
    • Gość: mały Re: Mecz Legia polska - Legia cudzoziemska? IP: *.ipartners.pl 06.09.06, 00:40
      A tak wogóle to co za różnica gdzie się kto urodził w Karczewie czy w
      Mozambiku! To jest jedna drużyna i każdy gra w niej jakąś rolę, jest jej
      elementem! Po co robić psełdo podziały! Na całym świecie dobre kluby
      zatrudniają obcokrajowców i nikt nie robi z tego tematu, nie słyszałem o takich
      meczach w Europie! Wg mnie to głupi pomysł mało inteligentnego i jeszcze mniej
      życzliwego dziennikarza!
    • asuchy Re: Mecz Legia polska - Legia cudzoziemska? 07.09.06, 06:01
      Niech cw..le grają.
      Mecz legii cudzoziemskiej vs. chłopaki z wiosek polskich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka