30.10.05, 11:15
długo jeszcze się bawiliście?
Ja żałuję, że daliśmy się namówić Emilowi na Iguanę. Nic się tam nie działo,
klubowa rąbanka a towarzystwo sztywne jak sztachety w płocie. Wypiliśmy po
drinku i wróciliśmy na Muranów.
Obserwuj wątek
    • kocio-kocio Re: hey 30.10.05, 17:06
      My wróciliśmy nie wiem, o której :o)
      Ale do orgii nie wyczekaliśmy.
      hehehehe
      • desperately.seeking.something Re: hey 31.10.05, 09:27
        kocio-kocio napisała:

> My wróciliśmy nie wiem, o której :o)
        > Ale do orgii nie wyczekaliśmy.
        > hehehehe
        >
        a miałam nadzieję na relację hihihi
        wielkie dzieki za zaproszenie, było... strrrrrrrasznie przerażająco :p
      • borotka Re: hey 31.10.05, 10:24
        bo w dwie osoby, i w domu, co to za orgia, nie? ;o)
        a swoją droga, to ciekawa jestem kto prowadził :P
        • kocio-kocio Re: hey 31.10.05, 11:07
          Nikt.
          Lanosek do tej pory stoi tam gdzie zostawiliśmy go w sobotę :o)
    • tripper Re: hey 31.10.05, 12:40
      ojezu, nie pamietam, do ktorej, ale warto bylo ;) a jakis mily kolega zajebal mi
      taksowke sprzed bloku. warszawianka - WIELKIE dzieki za makijaz :)))
      • dorota.28 Re: hey 31.10.05, 12:48
        nie było orgii?????
        niepotrzebnie uciekałam tak szybko hihi
        • desperately.seeking.something Re: hey 31.10.05, 13:38
          jakbyś nie uciekła to orgia murowana :P
        • kocio-kocio Re: hey 31.10.05, 15:41
          Orgia może i była, ale o drugiej.
          A my musieliśmy wcześniej wyjść, bo mieliśmy coś do załatwienia na mieście ;o)
      • warszawianka_jedna Re: hey 31.10.05, 14:47
        tripper napisał:
        warszawianka - WIELKIE dzieki za makijaz :)))

no, no widziałam, że podoba ci się twój nowy wizerunek a la "wszystkie nałogi
        złączcie się" :-)
        • dorota.28 Re: hey 31.10.05, 14:50
          a w nawiązaniu do orgii: ustalamy jaikiś konkretny dzień na spotkania? ostatni
          piątek? nie musi to być bibia ale zawsze jako punkt zborny na ten przykład, to
          jak? co o tym myślicie?
          • desperately.seeking.something Re: hey 31.10.05, 15:25
            dorota.28 napisała:

> a w nawiązaniu do orgii: ustalamy jaikiś konkretny dzień na spotkania? ostatni
            > piątek? nie musi to być bibia ale zawsze jako punkt zborny na ten przykład, to
            > jak? co o tym myślicie?

no i widzisz, w listopadzie ostatni piątek wypada 25. a to imieniny Katarzyny. i
            już problem (przynajmniej ja mam)
            • kocio-kocio Re: hey 31.10.05, 15:40
              To może pierwszy piątek?
              Zaraz po kościółku, jak proponował Piter (zwany voile'm) :o)
              • desperately.seeking.something Re: no dużo lepszy pomysł :) 31.10.05, 15:43

• warszawianka_jedna Re: no dużo lepszy pomysł :) 31.10.05, 15:57
                  dla mnie OK.

Czyli Biba będzie naszym klubem osiedlowym?
                  ;-)
                  • dorota.28 Re: no dużo lepszy pomysł :) 31.10.05, 16:08
                    dla mnie może być pierwszy może być i ostatni :)
                    ale jak chcecie to będzie pierwszy
                    czy ten teraz to już sie liczy?
                    biba klubem może być
                    • kocio-kocio Re: no dużo lepszy pomysł :) 31.10.05, 16:54
                      Moim zdaniem się liczy :o)
                      • tripper Re: no dużo lepszy pomysł :) 31.10.05, 18:00
                        no to w ten piatek sie bede laczyl z Wami duchowo, bo cokolwiek mnie w Wawie nie
                        bedzie :-/
                        • ryjek1975 Re: no dużo lepszy pomysł :) 02.11.05, 09:21
                          A czy ekipa to już musi być stała, czy jeszcze można się przyłączyć?
                          • dorota.28 Re: no dużo lepszy pomysł :) 02.11.05, 09:26
                            piszemy na forum by chętni mogli się przyłączyć :)
                            • desperately.seeking.something Re: no dużo lepszy pomysł :) 02.11.05, 09:52
                              wszyscy chętni, a potem znowu stała ekipa się zbierze hihihi
                          • warszawianka_jedna Re: no dużo lepszy pomysł :) 02.11.05, 11:08
                            ryjek1975 napisał:

> A czy ekipa to już musi być stała, czy jeszcze można się przyłączyć?

przybywaj!
                            • dorota.28 Re: no dużo lepszy pomysł :) 02.11.05, 11:49
                              to ja może zajrze do Bibki i rezerwnę? na 20?
                              i powiem miłym paniom, że kanapki w każdy pierwszy piątek miesiąca są dla nas,
                              murawiaków???
                              • lw73 Re: no dużo lepszy pomysł :) 02.11.05, 14:01
                                Ja bede z Wami duchowo:-)
                              • warszawianka_jedna kanapy w Bibie? 03.11.05, 10:59
                                dorota.28 napisała:

> to ja może zajrze do Bibki i rezerwnę? na 20?
                                > i powiem miłym paniom, że kanapki w każdy pierwszy piątek miesiąca są dla
                                nas,
                                > murawiaków???

Doti, jeśli możesz zarezerwuj :-)
                                • dorota.28 Re: kanapy w Bibie? 03.11.05, 13:19
                                  no ba! może tą kanapkę co ostatnio była przez jakąś parkę zajęta?
                                  • warszawianka_jedna Re: kanapy w Bibie? 03.11.05, 13:42
                                    dorota.28 napisała:

> no ba! może tą kanapkę co ostatnio była przez jakąś parkę zajęta?
                                    >

tam mało miejsca, lepiej tam gdzie wcześniej, bo może będzie więcej chętnych.
                                    :-)
                                    • kocio-kocio Re: kanapy w Bibie? 03.11.05, 15:11
                                      Od razu cały kącik kanapowy :o)
                                      • dorota.28 Re: kanapy w Bibie? 03.11.05, 15:40
                                        mogę i cały kącik :D
                                        • kocio-kocio Re: kanapy w Bibie? 03.11.05, 16:00
                                          My będziemy we dwoje, będzie "nasza" Dorota, Wy we dwie, Ula, Ryjek, ktoś
                                          jeszcze?
                                          • tripper Re: kanapy w Bibie? 03.11.05, 16:07
                                            polacze sie z Wami duchem, bo bede slawil Muranow w Szwecji

a swoja droga odwiedzila mnie kiedys kolezanka z Francji, mowie jej 'mieszkam na
                                            terenie starej dzielnicy zydowskiej, przy cmentarzu', ona mowi OK. ja pare chwil
                                            pozniej 'poczekaj, kupie w kiosku papierosy, bo pod domem sklep zamkniety', a
                                            ona na to "no tak, jest w koncu SZABAT" ;)
                                          • vvesna Re: kanapy w Bibie? 03.11.05, 20:21
                                            A ja i wieśniak możemy się przyłączyć?
                                            • kocio-kocio Re: kanapy w Bibie? 03.11.05, 23:27
                                              koniecznie!
                                            • desperately.seeking.something Re: kanapy w Bibie? 04.11.05, 08:32
                                              vvesna napisała:

> A ja i wieśniak możemy się przyłączyć?

Obowiązkowo :)
                                              Jeszcze tylko Tukee brakuje, sąsiadko dołącz do nas!!!!
                                              • vvesna Re: kanapy w Bibie? 04.11.05, 08:38
                                                O tak, ja też apeluję do Tukee, aby się pojawiła. W końcu byłaby okazja znowu
                                                się spotkać.

Start o 20:00 w Bibie, tak?
                                                • dorota.28 Re: kanapy w Bibie? 04.11.05, 09:18
                                                  rezerwuje w tym wypadku 2 kanapki, mam nadzieję, że nie zapomnę, tak jak
                                                  wczoraj :D
                                                  • kocio-kocio Re: kanapy w Bibie? 04.11.05, 09:50
                                                    o której wychodzisz z pracy?
                                                    wyślę Ci smsa :o)
                                                  • dorota.28 Re: kanapy w Bibie? 04.11.05, 10:01
                                                    o 18, nie powinnam zapomnieć, wczoraj był zakręcony dzień i to dlatego, dzisiaj
                                                    będę szła obok bibki to zajdę, obiecuję
                                                  • desperately.seeking.something Re: kanapy w Bibie? 04.11.05, 10:43
                                                    może wreszcie weźmiemy do nich telefon? kiedyś nawet mieli wizytówki, więc chyba
                                                    się nie ukrywają tak całkiem...
                                                  • dorota.28 Re: kanapy w Bibie? 04.11.05, 11:32
                                                    dzisiaj to powiemy, ze każdy pierwszy piątek miesiąca będziemy, tak?
                                                  • kocio-kocio Re: kanapy w Bibie? 04.11.05, 11:52
                                                    tak :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka