postka 18.09.06, 15:11 Tak sobie dzisiaj czytam GW i sondaz Marcinkiewicz/Gronkiewicz. I ciekawa jestem jak wyniki na forum. Glosujemy? NTX. Ja na Gronkiewicz. Tylko prosze bez klotni kto lepszy kto gorszy. Pytam tylko o osobista preferencje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: he hehe Re: Marcinkiewicz czy Gronkiewicz? IP: *.chello.pl 18.09.06, 15:20 to pytanie można też zadać w ten sposób : 1.kto za gospodarnością i odpowiedzialnościa 2.kto za złodziejstwem i matactwem odpowiedź jest jedna 1.MARCINKIEWICZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Marcinkiewicz czy Gronkiewicz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:34 A to on już wrócił z nocnych klubów? Pewnie te gospodarskie wizyty tylko wzmocniły w nim gorące uczucia, którymi darzy młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Marcinkiewicz czy Gronkiewicz? IP: *.acn.waw.pl 18.09.06, 19:41 to jest odpowiedz na pytanie nr 1 ,czy nr 2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel 3rp Re: Marcinkiewicz czy Gronkiewicz? IP: *.acn.waw.pl 18.09.06, 16:36 Ależ oczywiście, że zagłosuję na przedstawicielkę partii liberalnych. Na partie socjalistyczno-solidarne głosuje niższy sort społeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: Marcinkiewicz czy Gronkiewicz? IP: *.chello.pl 18.09.06, 18:00 Gość portalu: leper 3rp napisał(a): > Ależ oczywiście, że zagłosuję na przedstawicielkę partii liberalnych. Na partie > > socjalistyczno-solidarne głosuje niższy sort społeczny. głos lepera głosem wyższych sfer OPalonych http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.sadurski.com/sadurski/lepper/wojewodzki.jpg&imgrefurl=www.sadurski.com/sadurski/lepper.htm&h=374&w=400&sz=16&tbnid=qH_pCQ9A-rG3hM:&tbnh=116&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dlepper&start=2&sa=X&oi=images&ct=image&cd=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarna Biała-Łąka Re: Marcinkiewicz czy Gronkiewicz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:12 Zdecydowanie Hanna Gronkiewicz-Waltz na którą zagłosuję cala 70-tysięczna Białołęka gdyż popiera protest stowarzyszenioa Nasza Choszczówka przeciw rozbudowie oczyszczalni czajka na ścieki z 3/4 Warszawy!!oraz przeciw budowie toksycznej spalarnii. Odpowiedz Link Zgłoś
podpaska_donalda Re: Marcinkiewicz czy Gronkiewicz? 18.09.06, 18:26 Oczywiście, że Hienia GW..! Odpowiedz Link Zgłoś
wojo65 Re: Marcinkiewicz . 18.09.06, 22:04 I tylko On. Pani GW nie będzie w Falenicy balowała i wciągała przyjaciół na miękkie miejskie foteliki. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Marcinkiewicz czy Gronkiewicz? 18.09.06, 23:58 Skad inąd wiem, że Marcinkiewicz jest zapatrzony w Starzyńskiego. Co w mojej opini znaczy, że jest populistą (vide jego ruchy). Gdyby był wizjonerem, to by stawiał na Starynkiewicza. On nawet o nim nie słyszał. Słyszał o polityku, który miał wizję a historia mu nie pozwoliła... Wyborcy nie chcą poliyków z wizjami. W Gronkieiwcz widzę oderwanie od wizji, rozliczenie dawnych układów na podstawioe raportów RIO i dobrego zarządcy. Potrzeba nam dobrego menedżera, nie wizjonera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Marcinkiewicz Prezydentem Warszawy YES!YES!YES! IP: *.chello.pl 19.09.06, 00:12 Gronkiwicz oderwana od wizji... i jeszcze tak od koryta zostanie... populiści , lenie nieroby albo wprost - darmozjady licza na hanie, że im przyniesie, da, przymknie oko na nierobów i jakoś rozliczy to złodziejstwo A Marcinkiewicza tacy boją się, bo on nie swój nie da się dodrapać do koryta i zwyczajnie pogoni won takie towarzycho dlatego Kaziu ma mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabas 1 Re: Marcinkiewicz Prezydentem Warszawy YES!YES!YE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:11 Marcinkiewicz oderwany od stołka,powinien stracić nagrodę pocieszenia.Populiści,lenie, nieroby liczą na Kazia by dalej tkwić na posadkach od małego Prezia.Cały PiS ma nadzieje że matactwa warszawskie dalej nie wyjdą na światło dzienne.Jedynie Kaziu-marionetka może im to zapewnić,bo nie zna się na niczym i nie ma chęci do pracy tak samo jak poprzednik. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Hania zdobyla moja sympatie 19.09.06, 00:17 tym, ze nie chce, aby oczyszczalnie sciekow budowano. Co komu scieki przeszkadzaja? Co to, w Wisle sie nie zmieszcza? Przeciez to wielka rzeka. I czy wy wiecie ile taka oczyszczalnie musi kosztowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Bąk Re: Marcinkiewicz czy Gronkiewicz? IP: 217.153.88.* 19.09.06, 09:07 Kiedy mowa o Hani, to przypominam sobie jej prace nad ustawami dotyczacymi administracji, przemianę za sprawą Ducha Świętego, start w wyborach prezydenckich, szefowanie w NBP, telewizyjne występy z damami lewicy i prawicy, dyrektorowanie w Londynie, politykowanie w PO ,jej szczególną atencję dla Piskora... . Nie oddam na nią głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Marcinkiewicz czy Gronkiewicz? IP: *.acn.waw.pl 19.09.06, 21:16 ja tez nie oddam tez glosu na Kazia a tym bardziej nie oddam na Borowskiego chyba pierwszy raz od 1990-ego roku z czystym sumieniem moge nie isc na wybory no bo i po co-nawet szkoda dlugopisu na wykreslanie tej menazerii Odpowiedz Link Zgłoś
snatcher Re: Marcinkiewicz czy Gronkiewicz? 19.09.06, 22:18 Kazimierz Marcinkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan49 Re: Marcinkiewicz czy Gronkiewicz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 07:44 Włodzimierz Całka będzie Prezydentem m. st. Warszawy. To najlepszy kandydat. Jest gospodarzem, nie politykiem. Odpowiedz Link Zgłoś