Dodaj do ulubionych

I had a dream

IP: *.se.com.pl 25.04.01, 16:18
Miałem sen: Wszyscy wygoleni łysole i w dresach nie są przepuszczani przez
granicę. Co mają szargać dalej i tak paskudną opinię o Polsce za granicą. Niech
gniją w polskim gównie. Przez nich pózniej trzeba się wstydzić że jesteś
Polakiem i patrzą na Ciebie spode łba.
Obserwuj wątek
    • eliot Re: I had a dream 25.04.01, 16:50
      Marzyciel!
      Przeciez to Prawdziwi Polacy ;-)))

Eliot
      • Gość: Maurycy Re: I had a dream IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 25.04.01, 20:13
        A jak zapuszczą kudły i dresy zmienią na garnitury czy coś to zmieni? A co z
        demokratyczną wolnością wszystkich obywateli. Może byłoby lepiej, aby za każdą
        godzinię spędzoną na pracy dla dobra społeczeństwa mieliby prawo .... do
        cholery sam nie wiem do czego, bo i tak maja prowo do wszystkiego.

Maurycy
    • Gość: X Re: I had a dream IP: 154.5.158.* 26.04.01, 04:44
      Przegladajac te forum latwo zauwazyc, ze w tym kraju obok porzadnych ludzi mieszka duzo
      przyglupow. Nie spodziewalem sie jednak, ze az tylu. Moze ktos mi napisze, jaki moze byc tego
      powod? Najniebezpieczniejsze w tym wszystkim jest to, ze oni mysla inaczej, a nikt nie jest w stanie
      przekonac ich o blednym mysleniu. Przyglupie jeden!. Ktos juz bardzo dawno powiedzial" Nie szata
      zdobi czlowieka"!!!!!!!!
      Jak ktos bedzie w stanie uzasadnic inny punkt widzenia bez aroganckich i wulgarnych wypowiedzi, to
      gotowy jestem wdac sie w dyskusje.
    • Gość: ethanol Re: I had a dream IP: *.coh.org 26.04.01, 04:52
      X: tu nie chodzi o szate, tylko o chuliganow i bandytow z kijami bejzbolowymi.
      A oni maja lyse lby i dresy
      • Gość: Forrest Re: I had a dream-Miał ktoś sen, że Polska jest krajem mądrych ludzi IP: *.daewoo.lublin.pl 26.04.01, 08:19
        Polska,
        kraj mądrych ludzi ?
        • Gość: gregor Re: I had a dream-Miał ktoś sen, że Polska jest krajem mądrych ludzi IP: 212.244.27.* 26.04.01, 09:11
          Forrest, napisz lepiej o mądrości ludzi z daewoo.
          Byłby większy pożytek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka