Dodaj do ulubionych

Swieto zmarlych

28.10.06, 12:55
jaki jest sens zamykania polowy miasta na 4 dni pzred 1.11?! Mieszkam na rogu
Powazkowskiej i Trasy Torunskiej... Wyjechalam z garazu przed 9 rano,
zrobilam rundke po miesciei o 11 chcialam wjechac z powrotem.. ale mi sie nie
udalo!!!!! Zamknieta: Powazkowska z obu stron od Okopowej i Maczka, nie ma
jak zjechac z ronda Radoslawa.. Zrobilam 4 kolka, dwukrotnie sie konsultujac
z policja, jak dojechac. Kazda konsultacja taka sama: a pani mysli z enam sie
tu chce stac? Kazali, a to zupelnie bez sensu zamykac miasto tak wczesnie!!!
I tak, zamiast dojechac do domu w 10 minut, strailam na to ponad pol godziny.
Jedynydojazd to trasa torunska i objazd pzrez Broniewskiego i Elblaska...
Debilizm... Ciekawe, co bedzie w poniedzialek i wtorek... Dobrze ze
wyjezdzam....
Obserwuj wątek
    • Gość: Hrabia Strus Akcja "Paraliż" IP: *.aster.pl 28.10.06, 14:47
      Brawo dla krzywoustego Kazia i Policji za udaną akcję "Paraliż" mylnie nazywaną
      akcją "Znicz". Na cmentarzach ludzi co kot napłakał a ja spędziłem 3 godziny w
      samochodzie jadąc z Bemowa na Żoliborz i z powrotem.
    • Gość: Zyzio Re: Swieto zmarlych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:15
      Jak w temacie. Należysz do świata żywych - jesteś w mniejszości

--
      Mów mi Zyzio, mała
    • Gość: Kopytko Re: Swieto zmarlych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:21
      To się coś słabo konsultowałaś. Ja grzecznie powiedziałem gdzie mieszkam i mnie
      policja przepuściła.
      • Gość: Grodek Re: Swieto zmarlych IP: *.chello.pl 29.10.06, 13:49
        Niestety jeżeli ulica jest zamknięta dla wszelkiego ruchu poza TAXI i BUS (jak
        Powązkowska) lub zrobiono z niej jednokierunkową (jak z Krasińskiego) to
        tłumaczenie Policji nic nie da. Mieszkam przy Elbląskiej i również wczoraj
        krążyłem 20 minut po pustych ulicach by dojechać do domu. Bo debil Kazimierz z
        Kozidupek Małych jakoby znający problemy Warszawy, oraz jego stado baranów
        postanowili zamknąć pół miasta. Nie wspomnę o tabunach pustych autobusów
        cmentarnych. Kto za to zapłaci? Niestety my wszyscy. Ale PISuarów to nie
        obchodzi. Nie swoje wydają. A w czwartek ogłoszą dumnie, że perfekcyjnie
        przeprowadzono akcję "Znicz", lub raczej "Blokada miasta bez powodu".
    • Gość: Monika Re: Swięto zmarłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 13:57
      To samo jest przy cmentarzu Wolskim, od strony ulicy Olbrachta, nastawiali znaków zakazu wjazdu, zakazów ruchu - nie można podjechać pod własny blok.
      • mary_elx Ryżowa - to samo! 29.10.06, 15:27
        Na Ryżowej jest cmentarz. Nieduży. Już od piątku te debile zamkneły Ryżową na
        odcinku od Kleszczowej do Dzieci Warszawy. Kompletny absurd. Nawet 1 listopada
        nie ma tam takich tłumów jak na Powązkach czy Bródnowskim. Efekt jest taki, ze
        zamiast na Ryżowej ludzie parkują na Dzieci Warszawy i Ryżowej w odcinku
        niezamknietym. CO TO ZA RÓŻNICA? Oczywiście nikt nie wskazał objazdów. Głupie
        ćwoki z psiarni i straży wiejskiej nie mają pojęcia, co mówić ludziom, a ludzie
        się wieczenie pytaja "jak objechać ten burdel". Nie jest to wina pierdoły
        Marcinkiewicza, bo takie same debilizmy odchodzą tu od lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka