Dodaj do ulubionych

Kaucz i Labuda

IP: 213.25.197.* 12.11.01, 19:48
Labuda wiesza psy na Kaucza - a czym ona się od niego różni? Działaczka
Solidarnośći poszła pracować dla SLD i Kwaśniewskiego, czyli do postkomunistów.
A teraz ma pretencje, że komunistyczny prokurator znów jest u władzy. A może on
też "zmienił poglądy" tak jak pani Labuda?
Obserwuj wątek
    • eela Re: Kaucz i Labuda 13.11.01, 07:06
      B. Labuda zawsze należała do lewego skrzydła UD, a następnie UW. Nie tyle
      przeszła do SLD, ile została wypchnięta z Unii. Nie ona jedna zresztą.
      Porównywanie jej z Kauczem jest co najmniej niestosowne. Ona nikogo do
      więzienia nie pakowała. I na pewno nie była dyspozycyjna. Zauważ, że od Kaucza
      pdcina sie również część SLD
      • Gość: Mar Re: Kaucz i Labuda IP: 213.25.197.* 13.11.01, 07:11
        Ja wiem, że Labuda wierzy w "ludzką twarz socjalizmu" - ale to akurat nie ona
        powinna najgłośniej krzyczeć o komunistycznej przeszłości swojego partyjnego
        kolegi.
        • eela Re: Kaucz i Labuda 13.11.01, 07:38
          Nie zgadzam się. to przecież Kaucz oskarzał Labudę, a nie Labuda Kaucza. W
          dodatku Kaucz kłamie
        • Gość: crack66 To właśnie tacy ludzie jak Labuda czy Celiński... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 08:01
          ...powinni najgłośniej krzyczej o niechlubnej przeszłości niektórych członków
          SLD. Tylko oni mogą wymóc by w przyszłości ostrożniej podejmowano decyzje
          personalne.
          Jakkolwiek bym nie lubił lewicy jako takiej (z jej nachalną pomocą
          nieudacznikom i innemu tałatajstwu) to trzeba spojrzeć prawdzie w oczy: INNEJ
          LEWICY NIE BĘDZIE! Jesteśmy więc skazani na SLD i w naszym interesie jest
          istnienie takich ludzi jak B. Labuda i A. Celiński.
          Swoją drogą o uczestnictwie w wyborach (zarówno czynnym jak i biernym) WINIEN
          DECYDOWAĆ CENZUS MAJĄTKOWY, to przecież zamożni utrzymują to państwo, a ubodzy
          je obżerają. Wtedy nie byłoby takich wyników wyborczych.
          • eela Re: To właśnie tacy ludzie jak Labuda czy Celiński... 13.11.01, 08:09
            Z ty, utrzymywaniem przez bogatych to się chyba zagalopowałeś. Większość ludzi
            jest niezamożna, bogatych jest zdecydowana mniejszość i dodatku maja możliwość
            pomniejszenia dochodów. Z pozostałymi opiniami zgadzam się.
            • Gość: Jarek Re: ?. IP: *.chello.pl 13.11.01, 09:17
              Tu nic do rzeczy ma polityka. Labuda załatwia swoje porachunki i to wszystko !!!
            • Gość: Zsypek Re: To właśnie tacy ludzie jak Labuda czy Celiński... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.01, 12:47
              hej, :) w sprawie ksiazki zapostowalem ci osobno. Przy okazji zajrzalem do
              warszawskich postow o wroclawianach Kauczu i Labudzie i z przyjemnoscia
              zauwazylem, ze sie zgadzamy.

Pozdro.
              • eela Re: dymisja Kaucza 14.11.01, 08:10
                Kaucz podał się do dymisji
                • Gość: Mar refleks szachisty... IP: 213.25.197.* 14.11.01, 08:20
                  • Gość: Jarek Re: A kogo to obchodzi ?!!! IP: *.chello.pl 14.11.01, 08:51
                    No to Labuda wykończyła Kaucza. 1:0 dla Labudy. A mnie to wisi obojętnym
                    kalafiorem !
                    • Gość: Mądrala Re: Jarku jesteś mało dojrzały..... IP: 195.94.207.* 14.11.01, 11:37
                      Zanim bedziesz publicznie pochopnie wydawał takie sądy.... trzy razy zastanów
                      się przyjacielu.
                      Pozdr.
                      Mądrala
                      • Gość: Mar co wy tam wiecie... IP: 213.25.197.* 14.11.01, 14:02
                        Moim zdaniem w całej aferze Kauczukowej najmniej chodzi o Kaucza. To nie on
                        jeden z "przeszłością" na wysokim stanowisku - ale po prostu nie miał
                        szczęścia, albo był przeznaczony na odstrzał - razem ze swoją szefową.
                        • eela Re: co wy tam wiecie... 14.11.01, 14:26
                          Jeśli by był przeznaczony do odstrzału, to nikt by go nie wyciagał na światło
                          dzienne, bo po co. Słusznie, że się podał do dymisji, tylko szkoda, ze tak
                          długo się nad tym zastanawiał. Nie wiem, co przyszło B. Piwnik do głowy, zeby
                          akurat jego awansować. To sa zaszłości, których nie pamietasz, bo 20 lat temu
                          byłeś jeszcze pacholęciem, tylko się nie obraź. Pozdrawiam
                          • Gość: Jarek Re: "Mądrala" jestes wolny. Możesz iść w p....u !! IP: *.chello.pl 14.11.01, 20:20
                            A ja podtrzymuję to co napisałem ! Mnie to wisi i powiewa !
                            Labuda odegrała się na Kauczu i tyle !

PS
                            Od czasu jak się dowiedziałem, że LW to nie TW "Bolek" to ze śmiechu olewam te
                            wszystkie wojny solidaruszków. Mocną strugą gorącego moczu !!!
                            • eela Re: do Jarka 15.11.01, 08:38
                              Uważaj i nie ustawiaj się zbyt blisko muru, ani pod wiatr, bo się opryskasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka