Gość: toobossytowork IP: *.centennialcollege.ca 13.12.06, 02:49 Jedno wielkie gnojowisko w tym miescie. Czy tam nie ma uczciwych ludzi tylko sami etatowi lawiranci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prowincja i tyle Wiadomo Siedlce, tam wszyscy są na ty. IP: *.chello.pl 13.12.06, 07:20 Odpowiedz Link Zgłoś
cspostrzegawczy Manipulacja wyborczej ? 13.12.06, 10:02 W tytula pisze się, że PIS wybrał sobie zomowca na zastępcę, a dopiero w tekście dowiadujemy się, ze byłym zomowcem jest członek PO. GW wie, że duzo ludzi czyta tylko tytuły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek syrenki Re: Manipulacja wyborczej ? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.12.06, 19:32 Faktycznie. To by tylko potwierdzalo przewrotne i nieobiektywne nastawienie wiekszosci pracownikow GW produkujacych tutaj tytuly i teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ztejsamejstrony Siedlecki triumf PRL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 07:35 Zgoda i Rozwój w tych Siedlcach rządzi. Zgniła zgoda i rozwój podejrzany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KooKooRooKoo Siedlecki triumf PRL IP: *.chello.pl 13.12.06, 19:46 A kogo se miał wybrać? Kaczystowskiego blond weszpolaka po seminarium duchownym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babette663 Re: Siedlecki triumf PRL IP: *.teledisnet.be 13.12.06, 22:35 Prezydentem miasta jest Wojciech Kudelski (PiS), który wygrał m.in. dzięki poparciu byłych prominentnych działaczy SLD. Prezydent podaje się za prawicowca od niedawna. W czasach PRL był wpływowym politykiem ZSL, członkiem zarządu wojewódzkiego partii uchodzącej za przybudówkę PZPR ----------------------- i to gowno smie krytykowac innych??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trikc Siedlecki triumf PRL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:16 Hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
beobachter Pawłowski to menda i pisze artykuły na zamówienie 14.12.06, 21:07 Warto wspomnieć, że jego żona pracuje w urzędzie marszałkowskim gdzie rządi brunatno-różowo-zgniłozielona kolicja: naziole z Lpr, landryny z plandeki obówniczej i ZSL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess Plakaty z artykułem na osiedlach Siedlec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 13:30 Dzisiaj w nocy ten artykuł został porozwieszany w Siedlcach na klatkach bloków, zdarzyłam go przeczytać o koło godziny 24:30 gdy wracałam do domu, niestety nad ranem nie było juz plakatów ktoś je bardzo szybko usunął. Odpowiedz Link Zgłoś