Gość: babette666 IP: *.teledisnet.be 01.01.07, 23:54 Moja opinia jest bardzo krotka - gdyby ludzie zarabiali godne pieniadze to i godnie by sie prowadzili i nie potrzebowali krasc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasiulla Re: Jak ambitna urzędniczka przekręciła bank? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 09:14 Babette, i Ty myślisz, że pani, która połasiła się na 800 tys. złotych wystarczyłaby nieco wyższa pensja? Jeśli człowiek jest uczciwy, to nie będzie kradł zarabiając 800 zł i 8000 zł, a jeśli ktoś jest złodziejem, to zawsze mu będzie mało. Pozdrawiam Cię w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yelonek Srutututu IP: 193.108.78.* 02.01.07, 10:24 Kolezko(anko)zaoszczedz sobie trukania takich bzdetow. Tak jakby w Twojej mlekiem i miodem plynacej Belgii nie bylo oszustow i oszustw. Tak jest ludzka rasa, ze wszedzie tacy ludzie byli, sa i beda. Bylbym bardziej sklonny obwiniac panstwowy BGZ za kiepskie procedury niz zarobki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banana Re: Jak ambitna urzędniczka przekręciła bank? IP: *.chello.pl 02.01.07, 11:22 czy Wojciech D. to szef warszawskiego PiS? :-))))))))))))))) To pesele swoich członków są mu znane - wynika to z ustawy o partiach politycznych (ma nadzieje, że fikcyjne konta załozył na kaczyńskich, Dorna, Kuchcińskiego, Urbańskiego i innych, którzy bogacili sie na Tefegrafie, FOZZie, złodziejskiej prywatyzacji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Mentalnosc Tobie podobnych kreuje zlodziei IP: 194.181.0.* 02.01.07, 13:16 Mentalnosc ludzi myslacych - "mam za malo to moge ukrasc" kreuje zlodziei. Pomysl o tym. Odpowiedz Link Zgłoś