Dodaj do ulubionych

do osob w warszawskich centrach handlowych

11.02.07, 14:01
Przestancie sie guzdrac i grzebac w tych centrach handlowych, szlak mnie
jasny trafia gdy musze isc do sklepu w centrum handlowym, chce jak
najszybciej zrobic zakupy i wyjsc, a wy sie włóczycie po tych centrach bez
celu, jestem studentem informatyki-najciezszego kierunku studiow i nie mam
czasu na pierdoły w stylu dziewczyny, imprezy itd., do tego jestem
perfekcjonistą i wkurza mnie to jak widze durne dziewczyny czy kobiety idące
lewą stroną czy to na ulicy czy w centrum handlowym, K**** MAMY W POLSCE
RUCH PRAWOSTRONNY WIEC IDZCIE PRAWA STRONA !!!!!!!!!! I idzcie szybciej, bo
nie większośc ludzi nie ma czasu na wasze guzdralstwo, tak mnie czasem
wkurzacie, że specjalnie was popycham, albo jak jakas laska wysiada z
tramwaju na tych durnych szpilkach i się przy tym grzebie to ją też popycham -
JA NIE MAM CZASU A WY SIUE TAK GRZEBIECIE !!!!!

Musiałem to napisać, bo mam dość guzdralstwa, niedokładności i braku
punktualności - może kogoś ten post obrazi, ale musiałem to napisać.
Obserwuj wątek
    • koszatek Re: do osob w warszawskich centrach handlowych 11.02.07, 14:12
      Poćwicz dynamiczne wyprzedzanie, tylko musisz być gotowy na gwałtowne hamowanie...
      • sanyu Re: do osob w warszawskich centrach handlowych 12.02.07, 19:25
        spieprzaj, nie chodz do sklepow jak ci nie pasuje
    • warzaw_bike_killerz Re: do osob w warszawskich centrach handlowych 11.02.07, 14:19
      Ja tam lubie idace pod prad studentki. Nawet nie unikalbym specjalnie czolowek,
      jesli mialaby odpowiednia strefe kontrolowanego zgniotu.
    • Gość: corgan a podobno Warszawa to miejsce w którym IP: *.chello.pl 11.02.07, 15:26
      wszyscy są zabiegani, wszyscy gdzieś pędzą i jest wyścig szczurów. Czyżbyś
      usiłował obalać tę tezę?

> jestem studentem informatyki-najciezszego kierunku studiow i nie mam
      > czasu na pierdoły w stylu dziewczyny, imprezy itd.

Rozumiem że serce swoje oddałeś C++ albo javie? >:)

> Musiałem to napisać, bo mam dość guzdralstwa, niedokładności i braku
      > punktualności -

Na czym polega owa niedokładność? Co moze być niedokładnego w wysiadaniu w
      szpilkach z tramwaju?

> może kogoś ten post obrazi, ale musiałem to napisać.

I słusznie! Jak mawiała moja była koleżanka w pracy "nie wolno tłumić emocji".
    • smith_mr.smith Re: do osob w warszawskich centrach handlowych 11.02.07, 15:47
      To prowokacja.
      Każdy przecież wie że panienki w centrach handlowych specjalnie chodzą pod prąd
      aby "powpadać" na spacerujących facetów. Zresztą specjalnie m.in w tym celu tam
      wszyscy chodzą.
    • Gość: mk Re: do osob w warszawskich centrach handlowych IP: *.acn.waw.pl 11.02.07, 15:57
      O rany, ale FRUSTRAT sie odezwal. Wspolczuje. Dobrze ze pracujesz z maszynami,
      a nie z ludzmi. Wlascie, to juz jestes polmaszyna.
    • nessie-jp Re: do osob w warszawskich centrach handlowych 11.02.07, 16:04
      > Przestancie sie guzdrac i grzebac w tych centrach handlowych, szlak mnie
      > jasny trafia

Szlak turystyczny czy szlak górski? A może szlakiem wspomnień chcesz podążać?

Hihihihi, informatyk się znalazł...
      • stopguzdralom Re: do osob w warszawskich centrach handlowych 11.02.07, 16:17
        do CH to sie chodzi po zakupy, przynajmniej ja chodze tylko po zakupy, a to czy
        piszemy szlak czy szlag to mnie nie interesuje
        • nessie-jp Re: do osob w warszawskich centrach handlowych 12.02.07, 19:07
          > do CH to sie chodzi po zakupy,

A kawiarnie, kina, restauracje? Ah, rozumiem, to takie atrapy tylko dla ozdoby,
          a w środku roboty siedzą!

> przynajmniej ja chodze tylko po zakupy,

A to już twój problem. Załatw te zakupy jak najszybciej (swoją drogą, co
          ynformatyk kupuje w centrum handlowym? Seksowną bieliznę? Modne krawaty?) i
          uciekaj. Nie blokuj drogi!

> a to czy piszemy szlak czy szlag to mnie nie interesuje

A mnie interesuje. Może walnę wąteczek o guzdrałach co nie umieją po polsku
          pisać, a się mądrzą.
        • jhbsk Re: do osob w warszawskich centrach handlowych 13.02.07, 09:56
          stopguzdralom napisał:

> do CH to sie chodzi po zakupy, przynajmniej ja chodze tylko po zakupy, a to czy
          >
          > piszemy szlak czy szlag to mnie nie interesuje

Szkoda, znajomość języka polskiego w Polsce jest przydatna.
    • raffaellos_w Re: do osob w warszawskich centrach handlowych 11.02.07, 16:21
      Ludzie ze wsi(czyli np: z Wa-wy) zawsze chodzą na opak - tak mają i już :-))
    • Gość: di Re: do osob w warszawskich centrach handlowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 21:35
      muszisz byc taki brzydki, taki brzydki informatyku..
      jak tam flanelowa koszula na jutro? przygotowana? Przystrzyz wasik!
      • Gość: corgan bluzy Alpinus z polaru zawsze na czasie IP: *.chello.pl 12.02.07, 00:10
        To się nieustannie nosi, po prostu nie znasz się na modzie politechniczno-
        informatycznej >:)
    • Gość: Zyzio Re: do studenta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 23:01
      I ty z takim językiem jesteś studentem??? Noo.. uczelnia musi być z ciebie
      bardzo dumna.

Kiedyś to byli studenci... eehh
      • Gość: norbert76 Przypomina mi się... IP: *.orange.pl 12.02.07, 00:15
        Przypomina mi się słynne zdjęcie krążące jakiś czas temu mailem pt.: IMPREZA
        INFORMATYKÓW... :D
        • d.z Re: no to masz kolego problem 12.02.07, 11:59
          ... bo świat to nie jest system "zerojedynkowy" ani zespół prostych algorytmów.
          Natura bardziej złożoną jest i póki co jeszcze nie znalazł się informatyk,
          któremu choć po częsci naturę udałoby się na zero- jedynki przełożyć:)
          • Gość: mickey Re: no to masz kolego problem IP: *.aster.pl 12.02.07, 14:11
            Takie zakupy moga byc niezla podstawa do przyszlej teorii chaotycznych stluczek
            w hipermarketach. Na podstawie teorii powstalby algorytm, ktory pozniej,
            zintegrowany z programem organizacji przestrzeni sklepowej przyczynilby sie do
            lepszej i bardziej przyjaznej klientowi aranzacji wnetrz marketow. Wowczas
            moglaby powstac sygnalizacja swietlna, wiecej znakow, w szczegolnie
            niebezpiecznych miejscach - wielopoziomowe bezkolizyjne skrzyzowania (np.
            tunele, wiadukty itp). Aby to wszystko mialo jeszcze wiekszy sens - projekt
            zakladalby udostepnianie kazdemu klientowi wozka mechanicznego do poruszania
            sie po sklepie, z podnosnikiem widlowym oraz kaskiem.
            • Gość: smieszka Re: no to masz kolego problem IP: *.chello.pl 12.02.07, 19:32
              Good Joke :)
    • Gość: wujek dobra rada Re: do osob w warszawskich centrach handlowych IP: 213.25.9.* 12.02.07, 18:47
      Perfekcyjny informatyku znajdź jednak troche czasu na dziewczyny bo ci ta
      abstynencja uderza troche na mózg...
      Ale jak już znajdziesz i do czegoś dojdzie to NIE SPIESZ SIE TAK JAK W CENTRUM
      HANDLOWYM!!!
      • stopguzdralom Re: do osob w warszawskich centrach handlowych 12.02.07, 19:39
        wujku dobra rado tyle, ze ja nie mam obecnie czasu na szukanie dziewczyn,
        zreszta z czego tu wybierac jak wiekszosc dziewczyn to lalki na obcasach, w
        ufarbowanych włosach, wymalowanych a ich inteligencja sięga dna, jesli miałbym
        mieć dziewczynę to normalną a nie lalke.
        • Gość: Joe Collins Re: do osob w warszawskich centrach handlowych IP: *.chello.pl 12.02.07, 21:50
          To poszukaj chłopców. Może trafisz na swoim roku na drugiego takiego perfekcjonistę.
          • Gość: corgan a wtedy będą mogli wymienić się megabajtami >:) IP: *.chello.pl 12.02.07, 22:29
    • Gość: ppp Re: do osob w warszawskich centrach handlowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 00:12
      kocham autora tego wątku.

przepraszam, musiałam to powiedzieć....
      • Gość: corgan ale on jest zakochany w bitach i partycjach IP: *.chello.pl 13.02.07, 01:06
        Nie ma to jak nieszczęśliwa miłość... Czy jesteś gotowa dzielić łoże z nim i z
        serwerem dopóki śmierć Was nie rozłączy? >))
    • Gość: jacys Re: do osob w warszawskich centrach handlowych IP: *.171.34.131.crowley.pl 13.02.07, 09:33
      > celu, jestem studentem informatyki-najciezszego kierunku studiow

Hehe - pogadaj ze studentami medycyny albo prawa :))
      cieżkie to ty masz tylko myslenie
    • jhbsk Re: do osob w warszawskich centrach handlowych 13.02.07, 09:55
      stopguzdralom napisał:

> Przestancie sie guzdrac i grzebac w tych centrach handlowych,

Ktoś cię zmusza do zakupów w centrach???
    • Gość: bera Re: do osob w warszawskich centrach handlowych IP: *.kosson.com 13.02.07, 09:56
      Też nie znoszę klimacików panujących w centrach handlowych. Robię tam niestety
      raz w tygodniu duże spożywcze zakupy :( Unikam jak mogę wszelkich dni
      wolnych.Gdy tylko mogę, centrum odwiedzam przed południem w dzień powszedni .
      Cicho tam wtedy i spokojnie :)))
    • j_karolak Wyróżnienie Karolaka 13.02.07, 10:41
      Fajna prowokacja. Przyznaję niniejszym autorowi Wyróżnienie Karolaka.
    • oblesnik Re: do osob w warszawskich centrach handlowych 13.02.07, 11:26
      Zauwazylem postepujace w galupajcym tempie schamienie wsrod informatykow. Skad
      przyjechales do Warszawy? A moze jestes chamem stolecznego chowu?
      • oblesnik Re: do osob w warszawskich centrach handlowych 13.02.07, 11:31
        Nnnno, rekord swiata, takiej literowki jeszcze nie widzialem, zeby
        z "galopujacy" wyszlo "galupajcy"!
    • Gość: wujek dobra rada znajdz chłopca ale uważaj IP: 213.25.9.* 13.02.07, 11:32
      żeby nie trafić na takiego co lubi chodzic w szpilkach...
    • buggi Re: do osob w warszawskich centrach handlowych 13.02.07, 13:39
      Podlug twoich obliczen tylko "glupie laski" sie guzdraja. Gdybys szedl za nimi,
      nie zauwazylbys wolnego tempa z jakim sie owe poruszaja, gdyz bylbys juz
      daleeeeeko w przodzie, ale poniewaz idziesz za nimi, widzisz wszystko, co
      automatycznie sugeruje, ze poruszasz sie wolniej od tychze.
    • sebpl Do osob informatykow z dzialu IT w kazdej firmie 13.02.07, 14:35
      Przestancie sie guzdrac i grzebac w tych partycjach, szlak mnie
      jasny trafia gdy musze isc do dzialu IT w jakiekolwiek firmie, chce jak
      najszybciej zglosic usterke i wyjsc, a wy sie włóczycie po tych help-deskach
      bez celu, jestem pracownikiem, jak kazdy inny i nie mam czasu na pierdoły w
      stylu partycje, kawka, przegladanie smiesznych maili itd., do tego jestem
      perfekcjonistą i wkurza mnie to jak widze durni informatycy czy programisci
      myslacy lewą stroną czy to na ulicy czy w centrum handlowym, czy w pracy, K****
      MAMY W POLSCE RUCH PRAWOSTRONNY WIEC MYSLCE PRAWA STRONA !!!!!!!!!! I
      dzialajcie szybciej, bo większośc ludzi nie ma czasu na wasze guzdralstwo, tak
      mnie czasem wkurzacie, że specjalnie was popycham, albo jak jakis informatyk
      wysiada z windy z kompem pod pacha i się przy tym grzebie to go też popycham -
      JA NIE MAM CZASU A WY SIUE TAK GRZEBIECIE !!!!!

Musiałem to napisać, bo mam dość guzdralstwa, niedokładności i braku
      punktualności - może kogoś ten post obrazi, ale musiałem to napisać.
    • slft Re: do osob w warszawskich centrach handlowych 13.02.07, 18:32
      Gościu jest pewnie z psychologii i studiuje międzyludzkie relacje inernetowe
      albo coś w tym stylu i jeszcze przy okazji ma z Was nizły ubaw - :-))
      • stopguzdralom Re: do osob w warszawskich centrach handlowych 13.02.07, 23:03
        helpdesk to nie informatycy, wiec nie pisz głupot, osoby naprawiające
        komputery, składające komputery to nie są informatycy !!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka