Gość: zdesperowana IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 16:55 hej sabinna wysyłam ci maile ale caly czas przychodza zwrotne tak jakby byl jakis blad. odezwij sie! moze jestes dla mnie jedynym ratunkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinado Re: SABINNA ODEZWIJ SIĘ !!! 29.04.03, 16:59 przyjrzyj sie uwaznie nickowi - sabbina czy sabinna? p.s. mam nadzieje, ze nie szukasz pracy wymagajacej uwaznego czytania? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana Re: SABINNA ODEZWIJ SIĘ !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 17:02 sluchaj kinado ty mnie masz naprawde za jakiegos niedorozwoja... a poza tym sytuacja w jakiej sie obecnie znajduje nie jest dla mnie tak zabawna jak dla ciebie sa twoje "smieszne" zarty Odpowiedz Link Zgłoś
kinado Re: SABINNA ODEZWIJ SIĘ !!! 29.04.03, 17:04 Zarty moze i slabe, ale sama powyzej napisalas SABINNA, mimo, ze jej nick jest SABBINA. Podejrzewam, ze tak samo zaadresowalas e-mail, bo skrzynka gazetowa sabbiny na pewno dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana Re: SABINNA ODEZWIJ SIĘ !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 17:07 teraz masz racje ze zle napsialam. ale adresujac maial pisaam dobrze bo jej adres SKOPIOWALAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinado Re: SABINNA ODEZWIJ SIĘ !!! 29.04.03, 17:09 I nie dodalas czlonu "nospam" mam nadzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDESPEROWANA Re: SABINNA ODEZWIJ SIĘ !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 17:11 BOOOOOOZE DODALAM SLUCHAJ ZAMIAST TAK GLEDZIC TO MOZE TY MI POMOZESZ...... Odpowiedz Link Zgłoś
kinado Re: SABINNA ODEZWIJ SIĘ !!! 29.04.03, 17:14 Gość portalu: ZDESPEROWANA napisał(a): > BOOOOOOZE > DODALAM > SLUCHAJ ZAMIAST TAK GLEDZIC TO MOZE TY MI POMOZESZ...... nie powinnas dodac, tylko WYRZUCIC!!!!!!! winno byc sabbina@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kinado Re: SABINNA ODEZWIJ SIĘ !!! 29.04.03, 17:15 Gość portalu: ZDESPEROWANA napisał(a): > SLUCHAJ ZAMIAST TAK GLEDZIC TO MOZE TY MI POMOZESZ...... Napisz do mnie na kinado@gazeta.pl (tylko bez NOSPAM!!!!) - spytam kumpla z Wawy czy cos slyszal. Odpowiedz Link Zgłoś