ritzy 24.03.07, 01:09 Przeciez juz moj pradziadek mowil, ze bolszewicy to swolocz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: O co chodzi z tym Oleksym? 24.03.07, 03:54 Ty miałeś uczciwego dziadka,a są tacy co wywodzą się od lenina i czerwonej swołoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPR=PZPR=SLD Olin strzelił sobie w głowę, a SLD w nogę, podobno IP: *.chello.pl 24.03.07, 10:09 Gazowaty ma tego dużo więcej w wydaniu polityków lewicy. Może to ich ostateczny koniec? OBY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Olin strzelił sobie w głowę, a SLD w nogę, po IP: *.chello.pl 24.03.07, 15:31 Końca nie będzie. Ale dobrze, że jest początek. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Olin strzelił sobie w głowę, a SLD w nogę, po 25.03.07, 18:03 Gość portalu: PPR=PZPR=SLD napisał(a): > Gazowaty ma tego dużo więcej w wydaniu polityków lewicy. Ma nagranych polityków lewicy, prawicy, centrum. Dla każdego coś niemiłego. Widzę świetlaną przyszłość przed Gudzowatym. Tylko pić będzie musiał z cieciem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec wyborowy Ty to w d...byłeś i g...widziałeś, dzieciaku. IP: *.chello.pl 25.03.07, 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Chodzi o taką żabę a nikt nie wie jak się ją je IP: *.chello.pl 24.03.07, 22:53 to może powie nam pani Jolanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary a moja prababka... IP: 217.153.205.* 24.03.07, 22:55 ... której ja niestety nie miałem już przyjemności poznać, budziła się ponoć czasem w nocy z krzykiem "Ratunku, bolszewiki idą"... Widocznie miała podobne dośiwadczenia jak twój pradziadek - chociaż o ile mi wiadomo bezpośredniego kontaktu z bolszewikami nie miała, jako mieszkanka północno-zachodniej Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Antek Czy Oleksy wie jak się ostrzy brzytwę IP: *.chello.pl 24.03.07, 23:12 aby była ostra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koptko Bolszewik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 08:12 Hej dziewczyno, hej niebogo jakieś wojsko idzie drogą! Schowaj pieniądze, schowaj zegarek! Kryj się, kryj! A ja myślałem, że to Oni, że to banda bandę goni A to Czerwoni, Czerwoni! Kryj się, kryj! A ten gruby, co na przedzie, na kradzionym koniu jedzie To Rokossowski, marszałek polski! Kryj się, kryj! A ja myślałem, że to śmieci, że to gó.. z nieba leci A to Sowieci, Sowieci! Kryj się, kryj! Przyjdą nocą, eja, zgwałcą srodze na kradzionej gdzieś podłodze Zostawią z dzieckiem, dzieckiem radzieckiem! Kryj się, kryj! A ja myślałem, że to trzewik, że to kryty słomą chlewik A to bolszewik, bolszewik! Kryj się, kryj! A ja myślałem, że to Oni, że to banda bandę goni A to Czerwoni, Czerwoni! Eja! Kryj się, kryj! A ja myślałem, że to śmieci, że to gó.. z nieba leci A to Sowieci, Sowieci! Kryj się, kryj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HURRRRRRRAA!!! To koniec Olina i SLD/SDPL! IP: *.chello.pl 25.03.07, 17:40 Oto słowa "demokraty" Tuska w sprawie taśmy Oleksego: "Chciałbym zwrócić uwagę rządzących, że metody jakich dzisiaj jesteśmy świadkami, a więc podsłuchiwanie prywatnej rozmowy, a później pozyskiwanie materiałów z nielegalnego podsłuchu przez dziennikarzy, poprzez przecieki z prokuratury, to jest aspekt tej sprawy, na który nikt nie zwraca uwagi. A moim zdaniem, aspekt niezwykle groźny z punktu widzenia normalnego funkcjonowania państwa - ocenił Tusk" A to słowa Tuska w sprawie taśm Beger: "Jestem poruszony zawartością tych taśm. Dziękuję dziennikarzom,za wspieranie demokracji poprzez ujawnienie kompromitującego przypadku skandalicznej korupcji politycznej jakiej dopuścił się PiS. Miliony Polaków mogły poznać dzięki tym nagraniom kulisy kuchni politycznej kompromitującej obecny rząd." Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: To koniec Olina i SLD/SDPL! 25.03.07, 19:06 HURRRRRRRRRRRRRRRRA to sa wlasnie POPOWCY kali ukrasc DOBRZE kalemu Ukrasc ZLE PS i poco tusk bral ten slub KOscielny smiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Wynurzenia pijanego uznano za objawnienie. 25.03.07, 18:06 Prawica przyznaje rację Oleksemu, że jest genialny i niedoceniony, a Kwaśniewski i wszyscy inni w SLD to łapownicy, któzy uwzięli się na tego jedynego uczciwego. W nastepnej kolejności będzie się analizować napisy ze ścian toalet publicznych. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec wyb. Chciałbyś ślepaku! To ich koniec! The End of SLD! IP: *.chello.pl 25.03.07, 18:12 Odpowiedz Link Zgłoś