Gość: KSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 23:21 Gramy na + Panie Zasada. Od początku widziałem w Tobie potencjał. Wielkie dzięki !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Hat trick Zasady IP: *.jelonki.robbo.pl 10.04.07, 09:08 to było dbre spotkanie. Polonia OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareksp Hat trick Zasady IP: 193.164.157.* 10.04.07, 09:41 To kolejny juz mecz, w którym Zasada jest jednym z najlepszych zawodników na boisku. W tym z Lechią oprócz niego równie dobrze zagrali Kosmalski i Olszar. Wielkim plusem Zasady jest to, ze potrafi "kiwac", co w polskiej piłce nie jest zbyt częste. A przy tym nie przetrzymuje zbyt długo piłki (jak np. Gołoś :( ), ale wyczuwa moment, kiedy trzeba ja oddac. Jest przy tym dość szybki. Warto jednak pamietać o roli trenera Fornalika, on wpoił zawodnikom ofensywny styl, co przy ich predyspozycjach daje wreszcie efekty. Skończyło sie granie o "korzystny rezultat", a zaczeto grac o zwycięstwa. Widac ,że zawodnicy wychodza po to na boisko, by strzelac bramki, a nie przez pierwsze pół godziny badać "na co stac rywala". Oby tak dalej!:) Odpowiedz Link Zgłoś
parazauroloff Re: Hat trick Zasady 10.04.07, 11:01 O ile o możliwościach Olszara byłem przekonany to na Zasadę patrzyłem sceptycznie. Meczem z Lechią Mariusz udowodnił, że Fornalik słusznie mu ufał. Myślę, że w tej drużynie jeszcze kilku zawodników w tej rundzie zaskoczy pozytywnie kibiców. Mam nadzieję, że w meczu z Podbeskidziem będzie to Grzegorz Wędzyński, który nie zaczął tej rundy od górnego "C" ale z gry na grę jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś