Gość: ICman IP: 158.66.123.* 16.05.03, 14:47 Gdzie sa miejsca do parkowania, w centrum Warszawy, gdzie nie trzeba placic w godzinach szczytu WAPARKOWI. Pozdrawiam. Za informacje dziekuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omar1 Re: PARKOWANIE ZA DARMO 16.05.03, 17:38 Gość portalu: ICman napisał(a): > Gdzie sa miejsca do parkowania, w centrum Warszawy, gdzie nie trzeba placic w > godzinach szczytu WAPARKOWI. > Pozdrawiam. > Za informacje dziekuje. > Pozdrawiam. W centrum? Uffffffffff ,nie nie mam pojęcia? Też chciałbym wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: PARKOWANIE ZA DARMO IP: *.acn.pl 17.05.03, 17:20 Kochany, nawet jakbym znal takie, to i tak bym nie napisal tego na forum, bo od razu by zrobili platne, albo inni by mi zastawiali. Swoja droga obilo mi sie o uszy kiedys, ze to jest strefa parkowania platnego, tzn. obojetnie czy parkujesz na trawniku czy na wyznaczonym miejscu, musisz palcic, bez wzgledu gdzie stoisz, bo jestes w strefie, na obszarze, gdzie za parkowanie zawsze trzeba placic. Odpowiedz Link Zgłoś