Dodaj do ulubionych

Normals jest z Was dumny.

IP: 195.94.207.* 19.05.03, 11:47
Ten wątek o Eeli - miodzio.

Uwielbiam patrzeć, jak lansujący się na dystyngowanych, inteligentnych i
kulturalnych, tarzają się w błocie i obsrywają sobie nawzajem fraki.
Po prostu świetne.

I tutaj przewagę nad większością forumowej elity ma PanPndzelek i Niech. Oni
dla wygody fraka nie noszą, tak więc idiotyzmy w ich wydaniu nie śmieszą. Są
naturalne. A reszta?

Reszta jest żałosna, czego całemu forum życzę.

Obserwuj wątek
    • xrds Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 11:52
      Gość portalu: Normals napisał(a):
      >
      > Reszta jest żałosna, czego całemu forum życzę.
      >

Normals spójrz w lustro zobaczysz tam całą żałosną resztę jaka z ciebie
      została.
      • Gość: Normals Re: Normals jest z Was dumny. IP: 195.94.207.* 19.05.03, 12:14
        Byty internetowe nie mogą patrzeć w lustro. Są niematerialne.

Wybaczam Ci, tę nieudaną próbę obrazy. Rozumiem, że poczułeś się dotknięty, mą
        surową oceną społeczności, do której należysz. Prawda w oczy kole, co powoduje
        uruchomienie mechanizmów obronnych. Wybaczam.
        • xrds Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 12:40

> Byty internetowe nie mogą patrzeć w lustro. Są niematerialne.
          >
          > Wybaczam Ci, tę nieudaną próbę obrazy. Rozumiem, że poczułeś się dotknięty,

> surową oceną społeczności, do której należysz. Prawda w oczy kole, co
          powoduje
          > uruchomienie mechanizmów obronnych. Wybaczam.

Tą razą odniosę się do twojego postu łagodnie. A więc zacznijmy ab
          ovo . 1) co ma mnie w oczy koleć przecież jestem bytem niematerialnym ( sam
          tak piszesz )
          2) Normals nie jest jeszcze społecznością ( skąd u ciebie jakoby skromnego
          człowieka taka gigantomania )
          3) napisz cos ciekawszego inaczej nie uruchomią sie u mnie mechanizmy obronne
          ( to co wyzej jest po prostu nudne :( )
          4) piszesz wybaczam : nie rób z siebie pensjonarki ktora za prztyczek gotowa
          jest sie obrazic :)
          • Gość: Normals Re: Normals jest z Was dumny. IP: 195.94.207.* 19.05.03, 13:03
            xrds napisał:
            >
            > Tą razą odniosę się do twojego postu łagodnie. A więc zacznijmy ab
            > ovo . 1) co ma mnie w oczy koleć przecież jestem bytem niematerialnym ( sam
            > tak piszesz )

Nigdzie nie napisałem, że jesteś bytem niematerialnym. Normals nim jest, ale on
            jest niepowtarzalny.

> 2) Normals nie jest jeszcze społecznością ( skąd u ciebie jakoby skromnego
            > człowieka taka gigantomania )

Rzeczywiście zdanie było dwuznaczne. Chodziło mi o ocenę jaką wydałem
            społeczności, a nie poczynioną przez społeczność. Ty należysz do społeczności
            internautów. Normals nie jest społecznością.

> 3) napisz cos ciekawszego inaczej nie uruchomią sie u mnie mechanizmy obronne
            > ( to co wyzej jest po prostu nudne :( )

Nie napiszę.

> 4) piszesz wybaczam : nie rób z siebie pensjonarki ktora za prztyczek gotowa
            > jest sie obrazic :)

Dlaczego nie? Poza tym, to już Ci nie wybaczam.
    • Gość: ElNino Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.icpnet.pl 19.05.03, 12:34
      A miało już Ciebie tu nie być kolego.
      • Gość: Normals Re: Normals jest z Was dumny. IP: 195.94.207.* 19.05.03, 12:37
        Pomyliłeś mnie z kimś. Ja nie jestem Twoim kolegą.
        • Gość: niech Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 12:47
          Jak wiesz nie naleze do zadnej gromady. Choc tworzymy juz na forum "po
          godzinach" pewna gromade. Realna. Dlatego tez pierdole nierealne byty. Pierdole
          fora zamkniete. Pierdole ludzi (?) bedacych jdynie stuknieciem w klawiature. W
          leb sie stuknijcie wpierw. Pani Eeli nie pierdole bo dla mnie troche za stara
          jest.
          • xrds Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 12:53
            Gość portalu: niech napisał(a):

> Jak wiesz nie naleze do zadnej gromady. Choc tworzymy juz na forum "po
            > godzinach" pewna gromade. Realna. Dlatego tez pierdole nierealne byty.
            Pierdole
            >
            > fora zamkniete. Pierdole ludzi (?) bedacych jdynie stuknieciem w klawiature.
            W
            > leb sie stuknijcie wpierw. Pani Eeli nie pierdole bo dla mnie troche za
            stara
            > jest.

Brawo Niechu, tylko szkoda że sie tutaj tak marnujesz. Tarzanie portalu
            gazeta.pl jesli potrafisz wszystko p....... to może porozmawiaj Czitą ona
            jeszcze żyje ;-)
            • Gość: niech Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 12:58
              Brawo Niechu, tylko szkoda że sie tutaj tak marnujesz. Tarzanie portalu
              gazeta.pl jesli potrafisz wszystko p....... to może porozmawiaj Czitą ona
              jeszcze żyje ;-)

To jest cytat z ciebie. Jego lektura zajmie ci najblizsze godziny. Tylko sie
              nie spoc.
              • Gość: Normals Re: Normals jest z Was dumny. IP: 195.94.207.* 19.05.03, 13:05
                Ja też nie rozumiem. Ale się z pewnością nie zgadzam.

A tak w ogóle.
                Niech pierdoli Normalsa. To niesmaczne.
                • Gość: niech Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 13:06
                  Sam dales ciala. Ja sie nie napraszalem.
                  • Gość: Normals Re: Normals jest z Was dumny. IP: 195.94.207.* 19.05.03, 13:13
                    To w takim razie opuszczam to forum na zawsze.

Gdybym nie był bytem, to bym musiał brać odpowiedzialność za słowo. A tak -
                    jest wygodniej. I zawsze mogę iść.
                    • xrds Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 13:17

> To w takim razie opuszczam to forum na zawsze.
                      >
                      >
                      > Gdybym nie był bytem, to bym musiał brać odpowiedzialność za słowo. A tak -
                      > jest wygodniej. I zawsze mogę iść.

No tak gdybyś tego postu nie napisał to nikt by nie zauważył że zniknąłeś.
                      • Gość: niech Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 13:25
                        Twoje xrds-ie funkcjonowanie na tym forum jest niczym wobec niefunkcjonowania
                        normalsa. < 0, oto czym jestes.
                        • xrds Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 13:33

> Twoje xrds-ie funkcjonowanie na tym forum jest niczym wobec
                          niefunkcjonowania
                          > normalsa. < 0, oto czym jestes.

O mnie się nie martw ja sobie rade dam. A ile twoje słowo jest warte jeśli
                          jeszcze jestes mimo szumnych zapowiedzi o odejsciu. Widzisz ciebie nie ma .
                          • Gość: niech Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 13:34
                            O odejsciu??? Chyba o zejsciu. Z nudow.
                            • xrds Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 13:42

> O odejsciu??? Chyba o zejsciu. Z nudow.

Dobrze że na wiosnę, to staruszki będą mogły nabyć kwiaty. Przecież ma swoje
                              wielbicielki :)
              • xrds Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 13:08

>
                > To jest cytat z ciebie. Jego lektura zajmie ci najblizsze godziny. Tylko sie
                > nie spoc.

Widze że wprowadzasz nowe zasady j. polskiego, tam nie ma cytatu. Wymyśl coś
                mądrzejszego inaczej będe znów śmiał się z ciebie.
                • Gość: niech Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 13:09
                  Wpierw zmien te majtki. I umyj zeby. Moze szczotka zahaczy o mozg.
                  • xrds Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 13:14

> Wpierw zmien te majtki. I umyj zeby. Moze szczotka zahaczy o mozg.

Niech język gminu nie jest wstanie mnie obrazic jestem ponad to . Ale widze
                    że moja sygnaturka Ci stoi w gardle niczym ość. Widocznie masz zaniedbanie w
                    higienie osobistej, pogadaj ze Sloggim on sie na tym zna.
                    • Gość: niech Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 13:18
                      Smierdzi ci z ust, misiu. Moze myles zeby swoimi majtkami - chuj mi do tego. Po
                      prostu jestes nudny. Kumasz - wzbudzasz nudnosci. Moja rada - spierdalaj. W
                      podskokach.
                      Howgh
                      • xrds Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 13:25

> Smierdzi ci z ust, misiu. Moze myles zeby swoimi majtkami - chuj mi do tego.
                        Po
                        >
                        > prostu jestes nudny. Kumasz - wzbudzasz nudnosci. Moja rada - spierdalaj. W
                        > podskokach.
                        > Howgh

Im bardziej jesteś sobą tym bardziej jestem dumny z siebie. Do dzieła
                        powiedz cos jeszcze przeciez nie skonczysz na tym. Ty potrafisz zejść ze swoim
                        słownictwem nawet do rynsztoka. Własciwy człowiek na właściwym miejscu, to
                        fakt.
                        • Gość: niech Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 13:30
                          Nie wstydze sie swojego rynsztoka. Ale gdybym mial byc nudny to wolalbym
                          konsumpcje wlasnych majtek. Co i tobie polecam - przynajmniej sie zatkasz.
                          • xrds Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 13:38

> Nie wstydze sie swojego rynsztoka. Ale gdybym mial byc nudny to wolalbym
                            > konsumpcje wlasnych majtek. Co i tobie polecam - przynajmniej sie zatkasz.

Zasmuciłeś mnie żadnych inwektyw, Niechu co z Tobą czyżbys się choć troszkę
                            wstydził ??? Pokaż na co cię stać inni też to czytają. Twardym trzeba być....
                            • Gość: niech Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 13:46
                              ............
                              PS. To byla wizualizacja ziewniecia.
                              PS2. Nie dotarlo do ciebie jeszcze? Forum W-wa. Warszawa. Na stacjach
                              benzynowych sprzedaja mapy.
                              • xrds Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 13:49

> ............
                                > PS. To byla wizualizacja ziewniecia.
                                > PS2. Nie dotarlo do ciebie jeszcze? Forum W-wa. Warszawa. Na stacjach
                                > benzynowych sprzedaja mapy.

Dziękuję Niechu my miejscowi ich nie potrzebujemy, więc jak chcesz zwiedzać
                                stolicę to sobie kup. Pudło ;-)
                                • Gość: niech Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 13:51
                                  .............
                                  • Gość: niech PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 13:52
                                    Zrobilem to. Wrzucilem xrds do wyszukiwarki. Stara spiewka, przyjemniaczku.
                                    Zaraz napiszesz ze od dwoch lat jetses na forum W-wa, ale tylko czytales.
                                    Dopiero teraz cie cos osmielilo.
                                    PS. ............
                                    • xrds Re: PS 19.05.03, 14:03

> Zrobilem to. Wrzucilem xrds do wyszukiwarki. Stara spiewka, przyjemniaczku.
                                      > Zaraz napiszesz ze od dwoch lat jetses na forum W-wa, ale tylko czytales.
                                      > Dopiero teraz cie cos osmielilo.
                                      > PS. ............

Brawo Niechu umiesz posługiwać sie wyszukiwarką, jestem pod wrażeniem twoich
                                      umiejętności ;-) Muszę cię zasmucić mimo że uważasz mnie za przyjemnego
                                      (bardzo dziękuję he he he ) nie jestem na forum W-wy od dwóch lat, a na
                                      portalu zaledwie od roku. Nie martw się moją nieśmiałością, daje sobie jakoś
                                      radę. Na W-wie to mój debiut.
                                      • Gość: niech Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 14:12
                                        ..........
                                        PS. Sorry poznaniaku, ale nie moge powstrzymac ziewania. Popros kolegow, zeby
                                        cos napisali na tym forum, bo w przeciwnym przypadku autochtoni zabija mnie
                                        nuda.
                                        • xrds Re: PS 19.05.03, 14:27

> ..........
                                          > PS. Sorry poznaniaku, ale nie moge powstrzymac ziewania. Popros kolegow,
                                          zeby
                                          > cos napisali na tym forum, bo w przeciwnym przypadku autochtoni zabija mnie
                                          > nuda.

Poznaniak nie jest zle jak na Niecha, :-) ale powiedz czy tak ciężko
                                          wymyśleć jakis temat samemu, przecież w stołecznym mieście tyle sie dzieje.
                                          Warszawa ciągle narzeka na brak pieniedzy a tu tyle bylo do wzięcia :-)
                                          www1.gazeta.pl/warszawa/1,34862,1481209.html
                                          • Gość: niech Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 14:30
                                            .........
                                            PS. Synku, mysl glowa, a nie gazeta. Gazeta to se majtki wycieraj.
                                            • xrds Re: PS 19.05.03, 14:57

> .........
                                              > PS. Synku, mysl glowa, a nie gazeta. Gazeta to se majtki wycieraj.

Dziękuje za komplement od razu poczułem sie młodziej, co do drugiego zdania
                                              to po raz pierwszy zgadzam sie z Tobą.
                                              • Gość: niech Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:06
                                                Ja piore. Synku.
                                                • xrds Re: PS 19.05.03, 15:12

> Ja piore. Synku.

Ja zmieniam, piorą inni.
                                                  • Gość: niech Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:18
                                                    Wspolczuje. Napisz tez cos o swoich glutach, smarku.
                                                    PS. Moze wtedy nie bedzie tak ...........
                                                  • Gość: Normals DO xrsd IP: 195.94.207.* 19.05.03, 15:21
                                                    Nie odpowiedziałeś na moją ripostę do Twojej riposty - czwarty post w tym
                                                    wątku. Czuję się wyalienowany z kłótni.
                                                  • xrds Re: PS 19.05.03, 15:22

> Wspolczuje. Napisz tez cos o swoich glutach, smarku.
                                                    > PS. Moze wtedy nie bedzie tak ...........

Proszę znów formy nabierasz ale to jest tylko jeszcze imitacja Niecha.
                                                    Napisz coś bardziej błyskotliwego inaczej powiedzą że Niech sie kończy na
                                                    praniu. he he he
                                                  • Gość: niech Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:26
                                                    Niech sie na niczym nie konczy. Niech jest wieczny. Matrix przy nim to lego.
                                                  • xrds Re: PS 19.05.03, 15:55

> Niech sie na niczym nie konczy. Niech jest wieczny. Matrix przy nim to lego.

Niechu ale nie mów tylko że jesteś wieczny jak przyjażn z ZSRR, żyj dłużej. I
                                                    kolejny raz sie z Toba zgadzam Matrix to moje klocki :)
    • Gość: ElNino Re: Skończmy z Normalsem i tym wątkiem. IP: *.icpnet.pl 19.05.03, 13:51
      • Gość: Normals Re: Skończmy z Normalsem i tym wątkiem. IP: 195.94.207.* 19.05.03, 14:37
        Dlaczego?

Lubię jak moje wątki są popularne.
        • Gość: niech Re: Skończmy z Normalsem i tym wątkiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 14:40
          Ja tez lubie popularnosc twoich watkow. Pase sie na nich jak pasozyt. Bo ja
          swoich nie zakladam. Zbyt niesmialy jestem.
          • Gość: Normals Re: Skończmy z Normalsem i tym wątkiem. IP: 195.94.207.* 19.05.03, 14:43
            Ja też jestem nieśmiały, dlatego wynalazłem Normalsa.
            On jest inny.
    • Gość: +++ Re: Normals jest z Was dumny. IP: 157.25.119.* 19.05.03, 14:44
      serdecznie dziekujemy i wzajemnie Normalsie.
      • Gość: niech A ja wynalazlem Niecha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 14:47
        On nie jest niesmialy. I nie jest takim wstretnym chamem i alkoholikiem jak ja.
        I podoba sie kobietom. Robi wrazenie. Lubie go. Coraz bardziej.
        • Gość: Normals Re: A ja wynalazlem Niecha... IP: 195.94.207.* 19.05.03, 14:50
          A ja Normalsa nie lubię. Bo jest ciotowaty i zadufany w sobie. I ogólnie jakiś
          taki jest nazbyt płaczliwy i przepraszający.
          • Gość: niech Re: A ja wynalazlem Niecha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:01
            Fakt. Chcesz, pozycze ci Niecha.
            • Gość: Normals Re: A ja wynalazlem Niecha... IP: 195.94.207.* 19.05.03, 15:08
              Czy ja wiem? Niech też nie do końca mi się podoba. Ja lepiej wymyślę sobie nową
              postać. Będę się wzorował na J. Karolaku, bo on był najbliższy ideałowi.
              • Gość: niech Re: A ja wynalazlem Niecha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:11
                Karolak jest niezly. No i twoj. Zostan przy nim.
                • omar1 Re: czy nie moglibyście sobie dać... 19.05.03, 16:34
                  po razie i tą namiętną miłośc zwyczajnie skonsumowac?
                  • Gość: Normals Re: czy nie moglibyście sobie dać... IP: 195.94.207.* 19.05.03, 17:11
                    To znaczy kto z kim? Normals z Karolakiem?
                    • omar1 Re: czy nie moglibyście sobie dać... 19.05.03, 17:17

> To znaczy kto z kim? Normals z Karolakiem?

Dokładnie,nie mam wątpliwosci ,ze Norma coś do niego czuje.
                      A Ty Niechu trzymaj sie od nich daleko!
                      • Gość: Normals Re: czy nie moglibyście sobie dać... IP: 195.94.207.* 19.05.03, 17:33
                        Sam nie możesz to innym nie odradzaj.
                        • Gość: niech Re: czy nie moglibyście sobie dać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 17:42
                          Nie dam rady. Normals za bardzo mnie pociaga. I przyciaga.
                          • Gość: kixx Re: czy nie moglibyście sobie dać... IP: *.acn.waw.pl 19.05.03, 20:47
                            Normals jest pociągający.
                            Szkoda ,że tylko wirtualnie.
    • Gość: niechomanka Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 21:29
      A ja kocham niecha!!!!!!!
      • maxxa Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 21:32
        ten to ma szczescie
      • buggi Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 21:51
        Gość portalu: niechomanka napisał(a):

> A ja kocham niecha!!!!!!!

Sam siebie kochasz? a jak to robisz?
    • Gość: niechomanka Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 21:40
      Ale wcale tego nie docenia i wyraźnie mnie olewa!
      • maxxa Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 21:42
        pewnie sie droczy z Toba. Wiesz, taka gra.
        • Gość: niechomanka Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 21:44
          Dzięki za podtrzymanie na duchu,a więc jest nadzieja.
    • Gość: niechomanka Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 22:00
      Mylisz się!!!Absolutny zbieg okoliczności.
      • buggi Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 22:05
        Ty mi kuzwa na ten mail odpisz, bo ostatni raz do Ciebie pisalam
    • Gość: niechomanka Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 22:25
      To nieporozumienie.
      • basia Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 22:27
        Wiemy,wiemy ..Niech siebie kocha,ale nie ,aż tak
        • buggi Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 22:29
          basia napisała:

> Wiemy,wiemy ..Niech siebie kocha,ale nie ,aż tak

hehehe a jak?
          • basia Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 22:36
            buggi napisała:

> hehehe a jak?

jak cholera..;)
        • Gość: niechomanka Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 22:31
          Panie niechu NIECH pan te starsze panie wyprowadzi z błedu!!!!
          • buggi Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 22:33

> Panie niechu NIECH pan te starsze panie wyprowadzi z błedu!!!!

a ja sobie wypraszam, mam dopiero lat 19
            • Gość: kixx Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.acn.waw.pl 19.05.03, 22:35
              Tu wszyscy mają 19 lat.
              Conajmniej.
            • basia Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 22:36
              buggi napisała:

>
              > a ja sobie wypraszam, mam dopiero lat 19

no niestety Buggi,dla 15 latki jesteś i tak stara baba;)

ps,o sobie na wszelki wypadek nie wsponę ;)
              • buggi Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 22:38
                a 15 latka nie ma jeszcze piersi, a ja tak o!
            • Gość: niechomanka Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 22:37
              Sory.Myślałam że jesteście rówieśnicami niecha.
              • Gość: kixx Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.acn.waw.pl 19.05.03, 22:39
                Niech też ma 19 lat .
                Conajmniej.

Ps.przecież wiesz:)
              • buggi Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 22:39

> Sory.Myślałam że jesteście rówieśnicami niecha.

bardzo zle myslalas. a czym farbujesz siwe wlosy zlotko?
                • Gość: niechomanka Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 22:41
                  Nie farbuję.Chodzę z siwymi.
              • basia Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 22:40

> Sory.Myślałam że jesteście rówieśnicami niecha.

no co ty,w tym wieku tylko Niech potrafi posługiwać się klawiaturą.Reszta
                emerytów nekrologi czyta
        • Gość: niechomanka Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 22:32
          Czarna rozpacz!
      • buggi Re: Normals jest z Was dumny. 19.05.03, 22:29
        Ok, taka podpucha z mojej strony. A co powiesz na to, ze ja tez go kocham? mam
        jego podobizna chate wyklejona.
        • Gość: niech Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 00:07
          Czesc dziewczyny. Wlasnie sie rozkladam.
          PS. To jest potrawka dla domyslow. Raczej nie dla zmyslow - nie polecam.
          • Gość: niechomanka Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 11:45
            A ja Cię i tak kocham!
            • Gość: niech Re: Normals jest z Was dumny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 11:47
              Jestes nekrofilka?
              • buggi Re: Normals jest z Was dumny. 20.05.03, 12:01
                nekrolozka
    • buggi Re: Jestesmy dumni z Normalsa 20.05.03, 12:03

Uwielbiamy patrzeć, jak lansujący się na dystyngowanego, inteligentnego i
      kulturalnego tarza się w błocie
      Po prostu świetne

• Gość: niech Re: Jestesmy dumni z Normalsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 12:11
        Pozwolisz ze tez sie potaplam?
        • buggi Re: Jestesmy dumni z Normalsa 20.05.03, 12:19
          a taplaj sie. mam podac papierowe reczniki
          • Gość: niech Re: Jestesmy dumni z Normalsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 12:21
            Nie, dziekuje. Kapiele blotne zdrowe sa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka