radca 30.05.03, 20:54 www.fordon.org/ dla Fordoniakow i nie tylko :) radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek79 Re: FORDON 30.05.03, 21:17 nie! no takiego chamskiego desantu to jeszcze nie widzialem. skad to? gdansk, sczecin czy inna prowincja? i jak na prowincje przystalo nic nie dziala. zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: FORDON IP: *.acn.pl / 10.67.0.* 31.05.03, 09:06 Hej, nie wyzywaj biednego radcy. Fordon jest w Bydgoszczy. Radca zamieszcza na różnych podforach mały spamik, polecając to miasto. Ale wiesz? chyba warto. Ja jestem z W-wy, ale mam taką pracę, że często jeżdżę do innych dużych miast. Do Bydgoszczy wprawdzie dojazd taki sobie, bo mało pociągów, długo jadą, ale warto. Lubię się przejść po Starym MIeście, przejść przez Brdę, ładnie, czysto...gdybyś był w pobliżu, zarezerwuj sobie chociaż dwie godzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amator Re: FORDON IP: *.acn.pl 02.06.03, 00:33 Mam żonę z Bydgoszczy i bywam tam czasem. Fordonu właściwie nie znam. Raz byłem nad Wisłą. Miasto kojaży mi się z niemiłosierni krzywymi chodnikami. Choć gdzie w naszym kochanym kraju są równe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: FORDON IP: *.acn.waw.pl 31.05.03, 20:45 ja z tych co nie tylko. ale nie tylko ja. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: FORDON 31.05.03, 21:45 Gość portalu: aniela napisał(a): > ja z tych co nie tylko. ale nie tylko ja. - fajnie pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś