e-pruszkow 05.06.07, 14:39 Umieszczam ten link ze względu na fakt, że często omawiane są sprawy z Pruszkowa, Piastowa, Ursusa, Grodziska, Milanówka, Podkowy Leśnej i całej części zachodniej Aglomeracji Warszawskiej. www.radiobogoria.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piastovka Re: Radio Bogoria 94,50 FM 05.06.07, 15:33 e-pruszkow napisał: > Umieszczam ten link ze względu na fakt, że często omawiane są sprawy z > Pruszkowa, Piastowa, Ursusa, Grodziska, Milanówka, Podkowy Leśnej i całej > części zachodniej Aglomeracji Warszawskiej. > > www.radiobogoria.pl/ w Piastowie słuchałam czasmi:) pa, piastovka Odpowiedz Link Zgłoś
wpr2006 wspólna redakcja Radio Bogoria i WPR w Pruszkowie 19.07.07, 19:49 powstała w Pruszkowie w budynku na parterze SDH przy ulicy Kościuszki w Pruszkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka Re: wspólna redakcja Radio Bogoria i WPR w Pruszk 20.07.07, 12:38 wpr2006 napisał: > powstała w Pruszkowie w budynku na parterze SDH przy ulicy Kościuszki w > Pruszkowie. bardzo dobry pomysł pa, piastovka Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka Re: wspólna redakcja Radio Bogoria i WPR w Pruszk 20.07.07, 12:38 piastovka napisała: > wpr2006 napisał: > > > powstała w Pruszkowie w budynku na parterze SDH przy ulicy Kościuszki w > > Pruszkowie. > > bardzo dobry pomysł > pa, piastovka 2 w 1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
piastovka jest reklama Bogorii na SDH 13.04.08, 18:20 widziałam napis ''Radio Bogoria 94,50 Pruszków - Grodzisk ".i dobrze zawsze reklama jest dzwignią ...słuchania:) pa, piastovka Odpowiedz Link Zgłoś
e-pruszkow Re: jest reklama Bogorii na SDH 07.08.08, 00:09 piastovka napisała: > widziałam napis ''Radio Bogoria 94,50 Pruszków - Grodzisk ".i dobrze > zawsze reklama jest dzwignią ...słuchania:) > pa, piastovka :-) Odpowiedz Link Zgłoś