xxxaguniaxxx 08.06.07, 13:20 witam. wiecie moze czy jutro tzn. 9 czerwca w Warszawie jakas agencja modelke organizje jakis casting lub cos takiego jest moze jutro ???? jesli tak to gdzie i o ktorej godzinie =]] prosze o odpowiedz !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ee Re: castingi ,modelki, hostessy .... IP: *.hostmonster.com 08.06.07, 13:43 Nie wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: castingi ,modelki, hostessy .... 08.06.07, 13:45 ja wiem, ale nie powiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaguniaxxx Re: ja zaś 08.06.07, 13:57 yavorius napisał: > wiedziałem, ale zapomniałem :( szkoda =/ Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: castingi ,modelki, hostessy .... 08.06.07, 14:22 xxxaguniaxxx napisała: > aha... Agunia zamiast tak wypytywać to byś lepiej swoje zdjęcia pokazała:) Może by sie jacyś chętni do fotografowania znalezli;) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaguniaxxx Re: castingi ,modelki, hostessy .... 08.06.07, 14:27 lizun9 napisał: > xxxaguniaxxx napisała: > > > aha... > > Agunia zamiast tak wypytywać to byś lepiej swoje zdjęcia pokazała:) Może by > sie jacyś chętni do fotografowania znalezli;) a jak mam je pokazac =P wiesz ja nie ejstem z Warszawy tylko akurat jutro tam jade i myslam ze moze sie o jakis casting bym zaczepila =P pozdrawiam =) Odpowiedz Link Zgłoś