Gość: PiStolet IP: *.centertel.pl 20.06.07, 01:40 To jakieś nowe koczowisko dekadencji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Sio z ulicy! IP: 80.238.101.* 20.06.07, 05:55 Niech sobie protestuja ale won z ulicy na chodnik! Juz bez nich wystarczajaco zakorkowane miasto mamy. Niech strajkujacy pomysla jak utrudniaja zycie i zarobek tym, co maja ich protest gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk A co na to "obyczajówka" od Giertycha i Rydzyka? 20.06.07, 08:04 Wszak w tych namiotach to mężczyźni z kobietami... Fe! Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Pielęgniarki są jak kibole !!! 20.06.07, 08:59 "Strudzone pielęgniarki"...hahaha...o czym ta gazeta pisze ??? :))) Strudzone nic nie robieniem chyba :)) Te pielęgniarki zachowują się jak kibole więc wcale mnie nie dziwi reakcja policji. Zamiast spychać na chodnik trzeba było dać im pałą po dupach. Ulice Warszawy to nie miejsce na politykowanie drogie rozpolitykowane pielęgniareczki z komunistycznego OPZZ. Tu ludzie chcą sprawnie dojechać do pracy żeby móc wam dawać łapówy za nawet najdrobniejszą przysługę. Ostatnio słyszałem, że pielęgniarka za opiekę nad rodzącą kobietą życzy sobie łapówę równą becikowemu. Do roboty lenie patentowane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsw Re: Pielęgniarki są jak kibole !!! IP: *.chello.pl 20.06.07, 09:13 Szkoda, że pierwsza pała nie poszła na Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Pielęgniarki są jak kibole !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 10:18 kolego,w warszawie w szpitalach polożniczych nie ma pielęgniarki która by nie wyciągnęła 8 tys.oczywiscie są to lewizny.a wiesz jak wygląda akcja rodzić po ludzku jak nie dasz?nie życzę niczyjej żonie,jeśli dodatkowo to pierwszy poród takiego doświadczenia.ps dostać się do roboty w googlu,czy dellu to pestka przy tym co trzeba zrobić aby dostać się do św zofii czy na kasprzaka na pielęgniarką położną Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: Pielęgniarki są jak kibole !!! 20.06.07, 11:08 Ty tak poważnie porównujesz pielęgniarki do kiboli? Odpowiedz Link Zgłoś
1952.r Re: Sio z ulicy! 20.06.07, 09:42 Życzę ci synku aby twoja mamusia utrzymała cię za 800zł.i jeszcze opłaciła mieszkanie i twój internet,nie zapomnij o markowych ciuchach(dla ciebie} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowiec wesprzyjmy je! IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.07, 07:44 dzis rano, zepchnieto i pobito protestujace (2 osoby odwieziono do szpitala), 5 osob ktore weszly na negocjacje do kancelarii premiera wczoraj przepadlo... nie wiadomo co sie z nimi dzieje, policja odmowila pomocy ich kolezankom zglaszajacym sprawe kiedy bedziemy dzis jechac do pracy wyrazmy swoje poparcie, pomachajmy im, zatrabmy klaksonem, niech te dziwczyny wiedza ze nie sa same!!! TRZYMAJCIE SIE! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Powracamy do akcji "Wykopki 2006" 20.06.07, 08:07 Na kopach wyprowadzimy z Sejmu, Senatu, Rady Ministrów, Pałacu Namiestnikowskiego, Ministerstw i Urzędów wszystkie kartofle, buraki i oszołomy. Już wystarczy ich plugawych "rządów"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak SZOK IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.07, 07:52 POJDZMY TAM! nie mozemy ich zostawic, to co widze odbiera mi glos, nie wiedzialem ze zyje w takim panstwie, zero dialogu, zero checi porozumienia to juz jest przesada, to juz jest szczyt chamstwa chamstwa chamstwa, nie pozwolmy tym balwanom robic tego z naszym krajem, wysylc antyterrorystow na pielegniarki? to jest zalosne, to jest skandal.... jestem w szoku Pojdzmy prosze tam, badzmy z nimi, mam 2 godziny do pracy, pojde tam i powiem tym dziewczynom ze nie sa same. Przyjdz i Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Koczowisko u premiera 20.06.07, 08:12 Sposób załatwienia tej sprawy przez PiS jest skandaliczny, jeśli ktoś mówi że będzie rozmawiał ale to i tak nic nie da / Kaczyński- to jak z nim rozmawiać ? A policja znowu wsadza palce miedzy drzwi - Sokolowski mówi że dewcyzję podejmuje jakiś mityczny sztab. A ja bym zapytał co na to prezydent Warszawy, która odpowiada za drogi w stolicy / Kaczyńsdkim nic do tego/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet ryczec sie chce IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.07, 08:17 jestem facetem i chce m isie plakac jak to widze, policja w pelnym uzbrojeniu, kaskach, tarczach itp na bezbronne kobiety... naprawde ryczec mi sie chce ze zyje w takim panstwie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: ryczec sie chce IP: *.aster.pl 20.06.07, 08:43 Jedyna okazja aby warszawiacy wyszli na ulicę,pomogli pielęgniarkom dać upust swojej flustracji,niezadowoleniu z pomysłów "elyty".Idzie nowe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marych Zablokujcie jeszcze TVPiS! Tube propagandowa władz 20.06.07, 09:18 Zablokujcie jeszcze TVPiS! Jasną i Woronicza powinny być zablkokowane by służalczyki władzy nie napuszczały społeczeństwa na protestujących! Odpowiedz Link Zgłoś
1952.r Manifestacja 20.06.07, 09:32 Teraz dopiero widać jak traktuje się ludzi:kłamstwa,kłamstwa,lekceważenie,ignorancja.Gratulacje dla wyborców pisu.Orać w ludzi,niech pracują za darmo na rzecz "ELYTY" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Koczowisko u premiera IP: *.aster.pl 20.06.07, 13:50 Gdzie były pielęgniarki i lekarze jak rządzili: SLD i Solidarność. Dlaczego nie walczyli do końca jak SLD obiecało im 200 zł. Ale wstyd, przecież każdy normalny człowiek wie, że to ktoś ich podpuszcza, a oni idą i rozrabiają. Własnie przez takich naiwnych ludzi mamy taką Polskę. Brawo Panie Premierze. Gonić ten betonowy motłoch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz z Banacha Kaczyński, Piecha i inni to zwykli tchórze. IP: *.acn.waw.pl 20.06.07, 15:01 Nie mają nic do zaproponowania społeczeństwu i pracownikom ochrony zdrowia. Boją się stanąć twarzą w twarz z protestującymi. Problem reformy systemu publicznej ochrony zdrowia ich przerasta. Mają do zaoferowania tylko policyjne pałki, nic więcej. Nie mają pojęcia jak wielu wartościowych ludzi widząc to podejmuje decyzje o spakowaniu walizek. Ci opętani paranoicy przyczyniają się do wyjazdów najlepszych ludzi z tego kraju. Postępowanie rządu to tchórzostwo i hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Koczowisko u premiera IP: *.aster.pl 20.06.07, 16:19 kiedy rządziło SLD i Solidarność to ROZMAWIAŁO z pielęgniarkami-szacunek dla ludzi to jest to pisuarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus przecież powiedział.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 17:42 że jestesmy hołotą i dlatego też z nikim nie bedzie gadał najwyżej moze powiedzieć SPIEPRZAĆ DZIADY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak byc czlowiekiem, pomozmy! IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.07, 00:03 sluchajcie, bylem tam wczoraj i bylo duzo darow od warszawiakow, mnostwo ludzi przychodzilo, dzis jest duzo mniej jedzenia, picia i w dodatku pada deszcz. Ja mam dobrze, swietnie zarabiam i tyle co moge daje zeby pomoc, widze ze juz sa problemy z zaopatrzeniem. Jest barek SDPL (nieoznaczony) gdzie maja gorace napoje, w ciagu dnia w miare mozliwosci serwowali cieple posilki ale oni juz tez nie daja rady dyzurowac 24h/24h. Pomozmy tym dziewczynom, lekarzom wszyscy jestesmy pacjentami, placimy podatki i mamy prawo domagac sie wiekszych pieneidzy na sluzbe zdrowia a nie koscioly i wojne w Iraku dzieci tych kobiet sa glodne, nie maja ubran ich los jest straszny wczoraj rozmawialem z nimi, byly bardzo wszystkim wzruszone, byly lzy wzruszenia, kazdy klakson, kazde slowa wsparcia, usmiech jest dla nich wazny, pokazmy ze jestesmy ludzmi!!! Byc czlowiekiem ,tak wiele ? Odpowiedz Link Zgłoś