Gość: Janek Re: Komunikacja- Piaseczno.. IP: *.ztm.waw.pl 07.12.01, 14:57 marseille30 napisał(a): > ręce opadają.. Pałąki trolejbusowe opadły. Ręce opadają. Wszystko opadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marseille30 Re: Komunikacja- Piaseczno.. 07.12.01, 15:17 Rano droga na przystanek zajmuje mi szybkim krokiem 15 minut, modlę się, zeby temperatura nie spadła poniżej 10 stopni... W weekendy siedzę w domu, bo nie mialabym czym wrocić w nocy do Piaseczna. Aż cieżko mi uwierzyć, ze nikomu oprócz mnie to nie przeszkadza. Moze trzeba by jakąś petycję do burmistrza zanieśc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Komunikacja- Piaseczno.. IP: *.ztm.waw.pl 07.12.01, 15:25 marseille30 napisał(a): > Moze trzeba by jakąś petycję do burmistrza zanieść? Zarząd Transportu Miejskiego statutowo jest zobowiązany do obsługi m.st. Warszawy, a obsługa terenów podmiejskich jest możliwa jedynie przy współpracy i dofinansowaniu komunikacji na tych terenach przez odpowiednie władze samorządowe, które reprezentantują zainteresowanych mieszkańców. Od władz Piaseczna zależy więc, czy komunikacja autobusowa ZTM między Piasecznem i Warszawą się poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Komunikacja- Piaseczno.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 15:26 Piaseczno jest poza Warszawą, rajcy z Piaseczna powinni pomysleć że cała masa ludzi pracuje i uczy sie w Wawie i potrzebuje tam dojechać, w wielu innych miastach nie ma z tym problemu bo są prywatne linie które kursują do centrum Warszawy i w drugą strone mniej więcej co 15 min. Odpowiedz Link Zgłoś