Gość: arahat jak mawial marks: religia opium dla mas i widac ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 09:30 radni caly czas na haju...glupoty zalewajav=ceh ten padul ciemnoty gdzie za zakrycia swoich nie umiejetnosci wciska sie wszedzie boga aby sytraszyc nim maluczkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikey Re: jak mawial marks: religia opium dla mas i wid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 16:26 powołujesz się na ojca komunizmu, zbrodniczego ustroju. Nie wiem czy to dobry przykład Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_z_puszczy Re: Boska koalicja PO-PiS 19.07.07, 09:30 Wydaje mi sie ze nie nalezy na tym poprzestawac. Na drzwiach lokalnych warzywniakow, nalezaloby umiescic skrocone statuty, z notka typu "W imie Boga staramy sie Wam dostarczac najlepsze buraki. Amen". Potem w supermarketach, bankach, autokomisach, agencjach towarzyskich i sklepach rybnych nalezaloby rowniez wywiesic jakies odwolania typu "Z inspiracji boskiej dbamy o najwyzsza jakosc uslug. Bog nas prowadzi!" czy cos w tym stylu... na koniec proponuje odpowiednie statuty w szpitalach... typu Tworki. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Boska koalicja PO-PiS 19.07.07, 11:01 No i co zrobiłeś?:)))))) Tarzam sie po podłodze!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kat_bolszewikow_z_pisu Sredniowiecze; PO pokazuje prawdziwa twarz 19.07.07, 09:33 a Bogiem to sobie kretacze ryjkow nie wycierajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veneda nie wypowiadaj imienia Boga na daremno IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 19.07.07, 09:34 A ja Ci powiadam Babo, nie wypowiadaj imienia Boga na daremno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani zamiast modlitw IP: *.idpan.poznan.pl 19.07.07, 09:36 niech się lepiej w łeb pukną (a mocno) i zabiorą do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga prawiczki ewoluuja 19.07.07, 09:39 100 lat modlow, czekanie na cuda, konsekwencje, drapanie w glowe, konkluzja: Acha, no to zabieramy sie do roboty. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
barom Re: Boska koalicja PO-PiS 19.07.07, 09:39 Wyszło szydło z Pani Hani, Duch Święty jednak ją prześladuje a ja głosowałem na nią sadząc, że to jest rozsądna, nowoczesna kobieta. Rozczarowanie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jet Boska koalicja PO-PiS IP: 62.29.168.* 19.07.07, 09:49 HGW, przegiełaś pałę, nie po to na Ciebie głosowałem żebyś wykręcała takie numery. Tfu, never again! Siemanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Bosko i anielsko z diabłem pod pachą IP: 195.117.234.* 19.07.07, 09:52 Trzy dni upału i zaczyna im odbijać całkowicie, tak twierdzi katolik z dziada pradziada a nie "kadencyjny". Amen Odpowiedz Link Zgłoś
konstantyn4 Byłe i obecne nieroby wołają Boga o pomoc 19.07.07, 09:59 Już czołowy warszawski nierób w podpisanym przez siebie dwa lata temu dokumencie plótł swoje ble, ble, ble. Czy obecnie rządzący będą lepsi? www.um.warszawa.pl/v_syrenka/ratusz/strategia.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Boska koalicja PO-PiS IP: *.aster.pl 19.07.07, 10:06 Najwięksi grzesznicy, kłamcy oszuści tak postępują. Cały Świat się naśmiewa z rządzących, a do nich nic nie dociera. Weźcie się za robotę, przestańcie przynosić wstyd dla kraju. Pani prezydentowa powinna zostać zakonnicą. Ciekawa jestem, czy dalej w gabinecie i toalecie wiszą Święte Obrazy. Tak było w Banku. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
s.li POPiSowa katolizacja WAWY 19.07.07, 10:07 "Gdyby nie Kościół, Europa zostałaby zalana przez muzułmanów" - tak, bo islam jest jak mleko, które z chęcią łyknąłby każdy nie-katolik, ateista. Brednia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 Boska koalicja PO-PiS 19.07.07, 10:11 ja popieram w pełni. Żyjemy w kulturze chrześcijańskiej. A w tej warszawie już za dużo tej lewizny się porobiło! Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Boska koalicja PO-PiS 20.07.07, 18:25 suhar3 napisał: > ja popieram w pełni. Żyjemy w kulturze chrześcijańskiej. A w tej warszawie już > za dużo tej lewizny się porobiło! ja sobie WYPRASZAM stwierdzenia, ze jak ktos przeciw narzucaniu wartosci chrzescijanskich, to 'lewizna'. Sam jestem prawicowcem, a nie wyznaje tej religii (jestem natomiast Rodzimowierca slowianskim; nasza wiara byla tu przed Twoja). A komuny nie cierpie. Odpowiedz Link Zgłoś
andiboz Boska koalicja PO-PiS 19.07.07, 10:15 Z przykrością stwierdzam, że zawiodłem się na pani Gronkiewicz Walz, którą do tej pory uważałem za kobietę światłą. Odwoływanie się polityków do Boga oznacza, że nie są w stanie sprostać obowiązkom własnymi siłami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deniro2@gazeta.pl Re: Boska koalicja PO-PiS IP: *.range86-138.btcentralplus.com 19.07.07, 10:22 Kompromitacja i hipokryzja w najlepszym wydaniu - Mrs GRONKIEWITZ get a fuck you stupid bitch !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Boska koalicja PO-PiS IP: *.aster.pl 19.07.07, 10:23 PO w tym momencie straciła wyborcę... Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl cała reszta kraju zazdrości warszawie 19.07.07, 10:27 pani prezydentowej Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 "Czerwoni" spadkobiercy zapomnieli,że odwoływanie 19.07.07, 10:29 się do internacjonalizmu,wiecznie żywych ideii Lenina i inego typu wyznań "wiary" było w owych czasach na porządku dziennym i nikt nikogo nie pytał czy jest za ---czy przeciw ,czy wierzy w ideologię marksistowsko-leninowską ,czy nie.... A nie daj Boże aby sprzeciwił sie takim zapisom,które występowały nie tylko we wszelkiego rodzaju wiernopoddańczych referatach i oficjalnych dokumentach łącznie z Konstytucją PRL-u ale były hasłami dnia codziennego rozwieszanymi na ścianach hal fabrycznych.Witały "lud pracujący" przy bramie fabrycznej....... www.joemonster.org/mg/displayimage.php?album=163&pos=19 Jeżeli górnicy idą fedrować ze słowami "SZCZĘŚĆ BOŻE" to dlaczego urzędnik magistratu nie ma takiego prawa aby BÓG i to górnicze SZCZĘŚĆ BOŻE nie było zapisane w statucie stolicy.......... Oby tylko warszawski BÓG nie był Rydzykowym "Bogiem" ,który w ustach radiomaryjnych przybrał szatańską postać pełną nienawiści i braku tolerancji dla bliźniego.......... _______________________________ ...."nie pójdziesz do urny,to wybierze za Ciebie moherowy naród durny....." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Racje radnych niewierzacych sa niewazne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:36 radni niewierzacy , ludzie niewierzacy przeciez nie istnieja. co za debile. w zyciu nie zaglosuje na liberalow od siodmej bolesci z PO. goncie sie burki. co za problem napisac jak w konstytucji Polski "tych ktorzy te wartosci .... albo z innych zrodel" kogo to obraza? co w tym jest zlego? zauwazenie ze nie tylko tacy ludzie istnieja. ech. tak naprawde mozecie sobie nawet zapisac odwolanie do sw mikolaja. to nic nie zmienia buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek PO I PIS to takie same oszolomy IP: *.201.rev.vline.pl 19.07.07, 10:42 dlatego w nastepnych wyborach trzeba glosowac na SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyczbos Boska koalicja PO-PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:45 Hanka Wstyd mi za Ciebie. Nie można tworzyć państwa wyznaniowego. Wstyd i jeszcze raz wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska wypisuje sie z kosciola,zeby zwiekszyc liczne real 19.07.07, 10:46 takie stwierdzenia powoduja ,ze mam ochote tylko na jedno dolaczyc do realnej liczby osob nie zwiazanych z religia i to oficialnie potwoerdzic, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Talibowie IP: *.acn.waw.pl 19.07.07, 10:48 Talibowie i tyle. A na katolickich fundamentalistów z PO, których się nazywa "liberałami" (ha ha ha ha) głosować nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
ai14ra Ciekawe, co by zrobił mój szef... 19.07.07, 10:53 ...gdybym przyszedł do pracy i zamiast zabrać się za robotę (pisanie programu) zaczął jakąś preambułę od wezwania Boga i kogo-tam-jeszcze. Ale myślę że wiem, bo płacą mi za konkretną robotę, a nie za bicie piany. To samo dotyczy prezydenta miasta. Płacą jej za mosty, drogi i inne sprawy potrzebne mieszkańcom miasta. Nie za wzniosłe preambuły, odwołania do Boga i inne takie. Do kościoła chodzi się (jeśli się ma ochotę) w czasie wolny, nie w czasie pracy. Moralnością i Bogiem niech zajmuje się hierarchia Kościoła. Gronkiewicz-Waltz niech bierze się za drogi i mosty. Bo takie preambuły to jest branie publicznej kasy za uprawianie prywatnego hobby, po prostu. Dokładnie to samo zrobił PiS (słynna msza o deszcz w czasie pracy Sejmu). Jako podatnik, nie życzę sobie. Jako wyborca - ocenię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany a może tak dla uproszczenia IP: 195.20.110.* 19.07.07, 10:57 zrezygnować z zawiłych ustaw i systemu prawnego, można by wszystko zastąpić dekalogiem, a o tym co i w jaki sposób stosować do danego przypadku decydowała by wielka rada złożona z ministra koordynatora oraz przedstawiciela episkopatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldbaum Re: Boska koalicja PO-PiS IP: *.ka.dial.de.ignite.net 19.07.07, 10:59 Hajka? Znow cie duch sw. nawiedzil? Odpowiedz Link Zgłoś