Dodaj do ulubionych

Boska koalicja PO-PiS

• Gość: arahat jak mawial marks: religia opium dla mas i widac ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 09:30
      radni caly czas na haju...glupoty zalewajav=ceh ten padul ciemnoty gdzie za
      zakrycia swoich nie umiejetnosci wciska sie wszedzie boga aby sytraszyc nim
      maluczkich...
      • Gość: mikey Re: jak mawial marks: religia opium dla mas i wid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 16:26
        powołujesz się na ojca komunizmu, zbrodniczego ustroju. Nie wiem czy to dobry
        przykład
    • zenek_z_puszczy Re: Boska koalicja PO-PiS 19.07.07, 09:30
      Wydaje mi sie ze nie nalezy na tym poprzestawac. Na drzwiach lokalnych
      warzywniakow, nalezaloby umiescic skrocone statuty, z notka typu "W imie Boga
      staramy sie Wam dostarczac najlepsze buraki. Amen". Potem w supermarketach,
      bankach, autokomisach, agencjach towarzyskich i sklepach rybnych nalezaloby
      rowniez wywiesic jakies odwolania typu "Z inspiracji boskiej dbamy o najwyzsza
      jakosc uslug. Bog nas prowadzi!" czy cos w tym stylu... na koniec proponuje
      odpowiednie statuty w szpitalach... typu Tworki.
      • iluminacja256 Re: Boska koalicja PO-PiS 19.07.07, 11:01
        No i co zrobiłeś?:)))))) Tarzam sie po podłodze!:)))))
    • kat_bolszewikow_z_pisu Sredniowiecze; PO pokazuje prawdziwa twarz 19.07.07, 09:33
      a Bogiem to sobie kretacze ryjkow nie wycierajcie
    • Gość: Veneda nie wypowiadaj imienia Boga na daremno IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 19.07.07, 09:34
      A ja Ci powiadam Babo, nie wypowiadaj imienia Boga na daremno.
    • Gość: tsurani zamiast modlitw IP: *.idpan.poznan.pl 19.07.07, 09:36
      niech się lepiej w łeb pukną (a mocno) i zabiorą do roboty
      • baba-jaga prawiczki ewoluuja 19.07.07, 09:39
        100 lat modlow, czekanie na cuda, konsekwencje, drapanie w glowe, konkluzja:
        Acha, no to zabieramy sie do roboty. Gratulacje!
    • barom Re: Boska koalicja PO-PiS 19.07.07, 09:39
      Wyszło szydło z Pani Hani, Duch Święty jednak ją prześladuje a ja głosowałem na
      nią sadząc, że to jest rozsądna, nowoczesna kobieta.
      Rozczarowanie...:(
    • Gość: jet Boska koalicja PO-PiS IP: 62.29.168.* 19.07.07, 09:49
      HGW, przegiełaś pałę, nie po to na Ciebie głosowałem żebyś wykręcała takie
      numery. Tfu, never again! Siemanko
    • Gość: Warka z Tych Bosko i anielsko z diabłem pod pachą IP: 195.117.234.* 19.07.07, 09:52
      Trzy dni upału i zaczyna im odbijać całkowicie, tak twierdzi katolik z dziada
      pradziada a nie "kadencyjny". Amen
    • konstantyn4 Byłe i obecne nieroby wołają Boga o pomoc 19.07.07, 09:59
      Już czołowy warszawski nierób w podpisanym przez siebie dwa lata temu
      dokumencie plótł swoje ble, ble, ble. Czy obecnie rządzący będą lepsi?
      www.um.warszawa.pl/v_syrenka/ratusz/strategia.pdf
    • Gość: julka Boska koalicja PO-PiS IP: *.aster.pl 19.07.07, 10:06
      Najwięksi grzesznicy, kłamcy oszuści tak postępują. Cały Świat się naśmiewa z
      rządzących, a do nich nic nie dociera. Weźcie się za robotę, przestańcie
      przynosić wstyd dla kraju. Pani prezydentowa powinna zostać zakonnicą. Ciekawa
      jestem, czy dalej w gabinecie i toalecie wiszą Święte Obrazy. Tak było w Banku.
      Amen.
    • s.li POPiSowa katolizacja WAWY 19.07.07, 10:07
      "Gdyby nie Kościół, Europa zostałaby zalana przez muzułmanów" - tak, bo islam
      jest jak mleko, które z chęcią łyknąłby każdy nie-katolik, ateista. Brednia !!!
    • suhar3 Boska koalicja PO-PiS 19.07.07, 10:11
      ja popieram w pełni. Żyjemy w kulturze chrześcijańskiej. A w tej warszawie już
      za dużo tej lewizny się porobiło!
      • critto Re: Boska koalicja PO-PiS 20.07.07, 18:25
        suhar3 napisał:

> ja popieram w pełni. Żyjemy w kulturze chrześcijańskiej. A w tej warszawie już
        > za dużo tej lewizny się porobiło!

ja sobie WYPRASZAM stwierdzenia, ze jak ktos przeciw narzucaniu wartosci
        chrzescijanskich, to 'lewizna'. Sam jestem prawicowcem, a nie wyznaje tej
        religii (jestem natomiast Rodzimowierca slowianskim; nasza wiara byla tu przed
        Twoja). A komuny nie cierpie.
    • wiloughby a ja chce odwołania Boga 19.07.07, 10:14
      ze stanowiska
    • andiboz Boska koalicja PO-PiS 19.07.07, 10:15
      Z przykrością stwierdzam, że zawiodłem się na pani Gronkiewicz Walz, którą do
      tej pory uważałem za kobietę światłą. Odwoływanie się polityków do Boga
      oznacza, że nie są w stanie sprostać obowiązkom własnymi siłami.
    • Gość: deniro2@gazeta.pl Re: Boska koalicja PO-PiS IP: *.range86-138.btcentralplus.com 19.07.07, 10:22
      Kompromitacja i hipokryzja w najlepszym wydaniu - Mrs GRONKIEWITZ get a fuck
      you stupid bitch !!!
    • Gość: bazyliszek Boska koalicja PO-PiS IP: *.aster.pl 19.07.07, 10:23
      PO w tym momencie straciła wyborcę...
    • figi.gov.pl cała reszta kraju zazdrości warszawie 19.07.07, 10:27
      pani prezydentowej
    • milo_1 "Czerwoni" spadkobiercy zapomnieli,że odwoływanie 19.07.07, 10:29
      się do internacjonalizmu,wiecznie żywych ideii Lenina i inego typu wyznań
      "wiary" było w owych czasach na porządku dziennym i nikt nikogo nie pytał czy
      jest za ---czy przeciw ,czy wierzy w ideologię marksistowsko-leninowską ,czy nie....
      A nie daj Boże aby sprzeciwił sie takim zapisom,które występowały nie tylko we
      wszelkiego rodzaju wiernopoddańczych referatach i oficjalnych dokumentach
      łącznie z Konstytucją PRL-u ale były hasłami dnia codziennego rozwieszanymi na
      ścianach hal fabrycznych.Witały "lud pracujący" przy bramie fabrycznej.......
      www.joemonster.org/mg/displayimage.php?album=163&pos=19
      Jeżeli górnicy idą fedrować ze słowami "SZCZĘŚĆ BOŻE" to dlaczego urzędnik
      magistratu nie ma takiego prawa aby BÓG i to górnicze SZCZĘŚĆ BOŻE nie było
      zapisane w statucie stolicy..........
      Oby tylko warszawski BÓG nie był Rydzykowym "Bogiem" ,który w ustach
      radiomaryjnych przybrał szatańską postać pełną nienawiści i braku tolerancji dla
      bliźniego..........

...."nie pójdziesz do urny,to wybierze za Ciebie moherowy naród durny....."
    • Gość: adam81w Racje radnych niewierzacych sa niewazne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:36
      radni niewierzacy , ludzie niewierzacy przeciez nie istnieja. co za debile. w
      zyciu nie zaglosuje na liberalow od siodmej bolesci z PO. goncie sie burki. co
      za problem napisac jak w konstytucji Polski "tych ktorzy te wartosci .... albo z
      innych zrodel" kogo to obraza? co w tym jest zlego? zauwazenie ze nie tylko tacy
      ludzie istnieja. ech. tak naprawde mozecie sobie nawet zapisac odwolanie do sw
      mikolaja. to nic nie zmienia buraki.
    • Gość: heniek PO I PIS to takie same oszolomy IP: *.201.rev.vline.pl 19.07.07, 10:42
      dlatego w nastepnych wyborach trzeba glosowac na SLD
    • Gość: Kyczbos Boska koalicja PO-PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:45
      Hanka
      Wstyd mi za Ciebie. Nie można tworzyć państwa wyznaniowego.
      Wstyd i jeszcze raz wstyd
    • klaryska wypisuje sie z kosciola,zeby zwiekszyc liczne real 19.07.07, 10:46
      takie stwierdzenia powoduja ,ze mam ochote tylko na jedno dolaczyc do realnej
      liczby osob nie zwiazanych z religia i to oficialnie potwoerdzic,
    • Gość: Warszawiak Talibowie IP: *.acn.waw.pl 19.07.07, 10:48
      Talibowie i tyle. A na katolickich fundamentalistów z PO, których się
      nazywa "liberałami" (ha ha ha ha) głosować nie będę.
    • ai14ra Ciekawe, co by zrobił mój szef... 19.07.07, 10:53
      ...gdybym przyszedł do pracy i zamiast zabrać się za robotę (pisanie programu)
      zaczął jakąś preambułę od wezwania Boga i kogo-tam-jeszcze. Ale myślę że wiem,
      bo płacą mi za konkretną robotę, a nie za bicie piany.

To samo dotyczy prezydenta miasta. Płacą jej za mosty, drogi i inne sprawy
      potrzebne mieszkańcom miasta. Nie za wzniosłe preambuły, odwołania do Boga i
      inne takie. Do kościoła chodzi się (jeśli się ma ochotę) w czasie wolny, nie w
      czasie pracy. Moralnością i Bogiem niech zajmuje się hierarchia Kościoła.
      Gronkiewicz-Waltz niech bierze się za drogi i mosty. Bo takie preambuły to jest
      branie publicznej kasy za uprawianie prywatnego hobby, po prostu.

Dokładnie to samo zrobił PiS (słynna msza o deszcz w czasie pracy Sejmu). Jako
      podatnik, nie życzę sobie. Jako wyborca - ocenię.
      • Gość: zatroskany a może tak dla uproszczenia IP: 195.20.110.* 19.07.07, 10:57
        zrezygnować z zawiłych ustaw i systemu prawnego,
        można by wszystko zastąpić dekalogiem, a o tym co i w jaki sposób
        stosować do danego przypadku decydowała by wielka rada złożona z
        ministra koordynatora oraz przedstawiciela episkopatu
    • Gość: goldbaum Re: Boska koalicja PO-PiS IP: *.ka.dial.de.ignite.net 19.07.07, 10:59
      Hajka? Znow cie duch sw. nawiedzil?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka