zigolo22 25.07.07, 00:50 Najbardziej jestem ciekaw jak pojdzie gwiezdzie Grosickiemu?nioe pojechal na mundial bo wolal z legia sie przygotowywac...a teraz trener ustawa go na prawej pomocy a on lubi tylko napad Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomson Re: Legia stara - Legia młoda 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 07:25 no.. niezupełnie, ostatnio mówił ze lepiej się czuje na pomocy bo ma więcej miejsca. PS Jak przepisujecie z oficjalnej, to chociaż bez błędów w nazwiskach, a są 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Legia stara - Legia młoda 2:0 IP: *.stk.vectranet.pl 25.07.07, 07:28 5 Sierpień godz.18.45 ZABRZE - CZKAMY.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A(L)fons Legia ta stara Qrwa - Legia ta młoda Qrwa 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:01 Zapraszam na łazienkoską, jest w czym wybierać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robus Legia stara - Legia młoda 2:0 IP: 81.219.116.* 25.07.07, 07:27 zastanawiam się dla kogo ta informacja, klub odcina się od kibiców mediów więc wy odetnijcie się od niego i zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie? czy mecze ligowe też będą utajniane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatlin Re: Legia stara - Legia młoda 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 07:54 bez przesady każdy klub robi jakieś zamknięte sparingi Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: Legia stara - Legia młoda 2:0 25.07.07, 16:14 Bez żartów. Jak napisał ci już kolega nie czepiaj się. Urban z Trzeciakiem zarządzili ze wszystkie treningi są otwarte dla prasy, a po treningu każdy piłkarz jest również dostępny na wywiady itd. Ale zastrzegli że czasami będą chcieli utajnić jakiś trening. I jeśli to jest dla ciebie odcinanie się od świata, to chyba żarty sobie robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kod Re: Legia stara - Legia młoda 2:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 11:08 Czy to prawda, ze Choto nie zagra w pierwszych 4 kolejkach? gdzies tak czytałem, a nie wiem dlaczego ( jesli to prawda). ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek GW dodatkiem do Naszej Ległej,kogo to obchodzi IP: *.c28.msk.pl 25.07.07, 15:59 w jakich skladach sparowala jakas przecietna druzyna Odpowiedz Link Zgłoś