Dodaj do ulubionych

Legia stara - Legia młoda 2:0

25.07.07, 00:50
Najbardziej jestem ciekaw jak pojdzie gwiezdzie Grosickiemu?nioe pojechal na
mundial bo wolal z legia sie przygotowywac...a teraz trener ustawa go na
prawej pomocy a on lubi tylko napad
Obserwuj wątek
    • Gość: tomson Re: Legia stara - Legia młoda 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 07:25
      no.. niezupełnie, ostatnio mówił ze lepiej się czuje na pomocy bo ma więcej
      miejsca.

PS Jak przepisujecie z oficjalnej, to chociaż bez błędów w nazwiskach, a są 3.
      • Gość: KSG Re: Legia stara - Legia młoda 2:0 IP: *.stk.vectranet.pl 25.07.07, 07:28
        5 Sierpień godz.18.45 ZABRZE - CZKAMY....
        • Gość: A(L)fons Legia ta stara Qrwa - Legia ta młoda Qrwa 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:01
          Zapraszam na łazienkoską, jest w czym wybierać!
    • Gość: robus Legia stara - Legia młoda 2:0 IP: 81.219.116.* 25.07.07, 07:27
      zastanawiam się dla kogo ta informacja, klub odcina się od kibiców mediów więc
      wy odetnijcie się od niego i zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie? czy mecze
      ligowe też będą utajniane?
      • Gość: Gatlin Re: Legia stara - Legia młoda 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 07:54
        bez przesady każdy klub robi jakieś zamknięte sparingi
      • robert_wwa Re: Legia stara - Legia młoda 2:0 25.07.07, 16:14
        Bez żartów. Jak napisał ci już kolega nie czepiaj się. Urban z Trzeciakiem
        zarządzili ze wszystkie treningi są otwarte dla prasy, a po treningu każdy
        piłkarz jest również dostępny na wywiady itd. Ale zastrzegli że czasami będą
        chcieli utajnić jakiś trening. I jeśli to jest dla ciebie odcinanie się od
        świata, to chyba żarty sobie robisz.
    • Gość: Kod Re: Legia stara - Legia młoda 2:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 11:08
      Czy to prawda, ze Choto nie zagra w pierwszych 4 kolejkach? gdzies tak
      czytałem, a nie wiem dlaczego ( jesli to prawda). ktoś wie?
    • Gość: ek GW dodatkiem do Naszej Ległej,kogo to obchodzi IP: *.c28.msk.pl 25.07.07, 15:59
      w jakich skladach sparowala jakas przecietna druzyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka