monk6 27.06.06, 01:02 Mialam kilku partnerów i nigdy nie doznalam oragazmu. dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_kath Re: Orgazm? 27.06.06, 01:06 Zapytaj swoich partnerów a nie nas ;P A tak na serio kobieta musi się najpierw "nauczyć" swojego ciała, żeby móc przeżywać coś naprawdę fajniusiego, więc wszystko powoli i bez ponaglania (no chyba że to jednak wina partnerów;] ) ave Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Orgazm? IP: 195.69.82.* 27.06.06, 03:16 Bo jestes kobieta. Kobiety nie maja orgazmow, tylko je udaja, jakkolwiek niewiele z nich potrafi sie do tego otwarcie przyznac. Jestes, jak widac, jedna z tych niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Re: Orgazm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 07:49 powiem Ci tak!!! Uprawiam seks od kilku lat wiec nie jest to dla mnie nowoesc. Miałam 2 partnerów (ten drugi jest moim obecnym facetem) też nigdy nie doznałam orgazmu podczas stosunku!!! Dlaczego? Już Ci mówię: ponieważ są dziewczyny które maja orgazm pochwowy (podczas stosunku) i łechtaczkowy ( poprzez pobudzenie łechtaczki) ja należe do tego drugiego typu. I Ty pewnie też Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Orgazm? 27.06.06, 11:10 Nooo ja tyż. Mino, że moja liczba jest 6-7x większa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufon Re: Orgazm? IP: *.cable.wsm.wielun.pl 28.06.06, 10:07 moglas sie ze mna kochac to bys miala. tak bym ci szpare wylizal ze az bys jeczala z rozkoszy. a pozniej bys mi ciagnela loda i calosc bys polknela :P to by byl orgazm wszechczasow Odpowiedz Link Zgłoś
monawrona Re: Orgazm? 27.06.06, 09:26 Moim zdaniem ograzm przychodzi z czasem i u mnie tak było, bo nie od razu poczulam go (minaely prawie dwa lata od mojego wspolzycia gdy dostalam piwrwszy orgazm). Moze tez byc przyczyna nieodpowiednia pozycja lub zbyt male pobudzenie. Nieraz trzeba poeksperymentowac. Ja tez nie mam za kazdym razem orgazmu-do tego musze byc bardzo nakrecona na partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neta 87 Re: Orgazm? IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:53 ja współżyję od 1,5 roku i też jeszcze nie miałam orgazmu :/ boje sie ,ze nigdy go nie dostane. Owszem jest baaardzo przyjemnie,ale nie potrafie osiągnąc tego szczytu :( Jest głupio i przykro,bo mówie chłopakowi od czasu do czasu ,ze miałam orgazm. A gdy przez dłuższy czas mówie mu prawde ,ze nie moge dostac orgazmu on zaczyna mówic : jak to nie masz orgazmu ? czemu ? to może z toba jest cos nie tak ? no i jak mam go nie okłamywac, teraz gdybym mu powiedziała ,ze przez ten cały okres go caly czas okłamywałam napewno bym zaszkodziła naszemu związkowi,obraziłby sie ,poczułby sie urażony... Wiec niezostaje mi nic innego jak czekac... ehh... Ale jak tak długo można ? Ktos pisał ,ze kobieta musi sie nauczyc swojego ciała , Dla mnie to jest bezsensu... to co mam sie zaczac masturbowac? :| Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: Orgazm? IP: *.22.radom.pilicka.pl 27.06.06, 13:25 Po pierwsze to nie myśl o tym jak to robicie, bo tylko zbędnie się denerwujesz: (A wierzycie kobieta, które mówią, ze maja orgazm za każdym razem, bo ja jakos nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Orgazm? IP: 80.54.176.* 27.06.06, 13:45 mam orgazm, ale bez przesady nie za kazdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Orgazm? IP: *.icpnet.pl 27.06.06, 22:11 jak zaczełam współżyć to przez pół roku nie miałam orgazmu, udawałam nie zawsze, ale od czasu do czasu żeby nie sprawiać przykrości mojemu facetowi. W moim przypadku wystarczyło zmienić pozycje oczywiście nie jest tak, że za każdym razem mam orgazm, ale w większości wypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
kffia_tusek Re: Orgazm? 28.06.06, 00:06 ja współżyję z moim chłopakiem prawie od roku i przez pierwsze 2 miesiące nie miałam orgazmu,ale za to jak się później pojawił to totalny odlot był!! boskie uczucie... mmm... aż się rozmarzyłam...:) no ale wracając do tematu to uważam,że do orgazmu każda kobieta powinna znaleźć sobie odpowiednią pozycję na początek... bez tego ani rusz... jak się nauczysz na początku kontolowac swoje ciało to orgazm powinien być potem tylko kwestią czasu... ja mam orgazm prawie za każdym razem... a jeśli go nie mam to jest to konsekwencją np. stresującego dnia... żeby "dojść" musisz się wyluzować i skupić na partnerze i swoim ciele... a jeśli Ci się coś nie podoba w jego zachowaniu podczas stosunku to po prostu powiedz,czego od niego oczekujesz!!faceci to lubią:) pozdroffki!! Odpowiedz Link Zgłoś