27.06.06, 01:02
Mialam kilku partnerów i nigdy nie doznalam oragazmu. dlaczego?
Obserwuj wątek
    • lady_kath Re: Orgazm? 27.06.06, 01:06
      Zapytaj swoich partnerów a nie nas ;P A tak na serio kobieta musi się najpierw
      "nauczyć" swojego ciała, żeby móc przeżywać coś naprawdę fajniusiego, więc
      wszystko powoli i bez ponaglania (no chyba że to jednak wina partnerów;] ) ave
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Orgazm? IP: 195.69.82.* 27.06.06, 03:16
      Bo jestes kobieta. Kobiety nie maja orgazmow, tylko je udaja, jakkolwiek
      niewiele z nich potrafi sie do tego otwarcie przyznac. Jestes, jak widac, jedna
      z tych niewielu.
      • Gość: asica Re: Orgazm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 07:49
        powiem Ci tak!!! Uprawiam seks od kilku lat wiec nie jest to dla mnie nowoesc.
        Miałam 2 partnerów (ten drugi jest moim obecnym facetem) też nigdy nie doznałam
        orgazmu podczas stosunku!!! Dlaczego? Już Ci mówię: ponieważ są dziewczyny
        które maja orgazm pochwowy (podczas stosunku) i łechtaczkowy ( poprzez
        pobudzenie łechtaczki) ja należe do tego drugiego typu. I Ty pewnie też
        • wredna.suka Re: Orgazm? 27.06.06, 11:10
          Nooo ja tyż. Mino, że moja liczba jest 6-7x większa.
      • Gość: bufon Re: Orgazm? IP: *.cable.wsm.wielun.pl 28.06.06, 10:07
        moglas sie ze mna kochac to bys miala. tak bym ci szpare wylizal ze az bys
        jeczala z rozkoszy. a pozniej bys mi ciagnela loda i calosc bys polknela :P to
        by byl orgazm wszechczasow
    • monawrona Re: Orgazm? 27.06.06, 09:26
      Moim zdaniem ograzm przychodzi z czasem i u mnie tak było, bo nie od razu
      poczulam go (minaely prawie dwa lata od mojego wspolzycia gdy dostalam piwrwszy
      orgazm). Moze tez byc przyczyna nieodpowiednia pozycja lub zbyt male pobudzenie.
      Nieraz trzeba poeksperymentowac. Ja tez nie mam za kazdym razem orgazmu-do tego
      musze byc bardzo nakrecona na partnera.
      • Gość: neta 87 Re: Orgazm? IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:53
        ja współżyję od 1,5 roku i też jeszcze nie miałam orgazmu :/ boje sie ,ze nigdy
        go nie dostane. Owszem jest baaardzo przyjemnie,ale nie potrafie osiągnąc tego
        szczytu :( Jest głupio i przykro,bo mówie chłopakowi od czasu do czasu ,ze
        miałam orgazm. A gdy przez dłuższy czas mówie mu prawde ,ze nie moge dostac
        orgazmu on zaczyna mówic : jak to nie masz orgazmu ? czemu ? to może z toba
        jest cos nie tak ? no i jak mam go nie okłamywac, teraz gdybym mu
        powiedziała ,ze przez ten cały okres go caly czas okłamywałam napewno bym
        zaszkodziła naszemu związkowi,obraziłby sie ,poczułby sie urażony... Wiec
        niezostaje mi nic innego jak czekac... ehh... Ale jak tak długo można ?

Ktos pisał ,ze kobieta musi sie nauczyc swojego ciała , Dla mnie to jest
        bezsensu... to co mam sie zaczac masturbowac? :|

Pozdrawiam
    • Gość: Mariola Re: Orgazm? IP: *.22.radom.pilicka.pl 27.06.06, 13:25
      Po pierwsze to nie myśl o tym jak to robicie, bo tylko zbędnie się denerwujesz:
      (A wierzycie kobieta, które mówią, ze maja orgazm za każdym razem, bo ja jakos
      nie bardzo...
      • Gość: jaa Re: Orgazm? IP: 80.54.176.* 27.06.06, 13:45
        mam orgazm, ale bez przesady nie za kazdym razem.
    • Gość: l Re: Orgazm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:27
      :/
    • vivien1987 Re: Orgazm? 27.06.06, 20:30
      Taki juz nasz los. Nie za ciekawy... :(
    • Gość: gosc Re: Orgazm? IP: *.icpnet.pl 27.06.06, 22:11
      jak zaczełam współżyć to przez pół roku nie miałam orgazmu, udawałam nie
      zawsze, ale od czasu do czasu żeby nie sprawiać przykrości mojemu facetowi. W
      moim przypadku wystarczyło zmienić pozycje oczywiście nie jest tak, że za
      każdym razem mam orgazm, ale w większości wypadków.
    • kffia_tusek Re: Orgazm? 28.06.06, 00:06
      ja współżyję z moim chłopakiem prawie od roku i przez pierwsze 2 miesiące nie
      miałam orgazmu,ale za to jak się później pojawił to totalny odlot był!! boskie
      uczucie... mmm... aż się rozmarzyłam...:)
      no ale wracając do tematu to uważam,że do orgazmu każda kobieta powinna znaleźć
      sobie odpowiednią pozycję na początek... bez tego ani rusz...
      jak się nauczysz na początku kontolowac swoje ciało to orgazm powinien być potem
      tylko kwestią czasu... ja mam orgazm prawie za każdym razem... a jeśli go nie
      mam to jest to konsekwencją np. stresującego dnia...
      żeby "dojść" musisz się wyluzować i skupić na partnerze i swoim ciele... a jeśli
      Ci się coś nie podoba w jego zachowaniu podczas stosunku to po prostu
      powiedz,czego od niego oczekujesz!!faceci to lubią:) pozdroffki!!
      • Gość: Miska Re: Orgazm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 09:17
        :)
      • Gość: gfh Re: Orgazm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:25
        hgfhfh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka