trzy-kolory 03.09.07, 05:03 Czy Uczelnie prowadzą jeszcze nabór na studia? Gdzie jeszcze są wolne miejsca? Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 05:23 Z tego co mi wiadomo uczelnie państwowe nie prowadzą już rekrutacji na studia stacjonarne. Wolne miejsca zostały już tylko na studiach wieczorowych i zaocznych. W dodatku na jakiś nieciekawych kierunkach. Nie wiem jak z prywatnymi uczelniami – tam chyba jeszcze przyjmują. Sprawdź w google. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy-kolory Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 07:15 Na prywatnych Uczelniach trzeba płacić i to sporo. Możesz podać jakiś link do tych studiów państwowych? Bardzo mi zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 10:13 www.wiadomosci24.pl/artykul/sa_jeszcze_wolne_miejsca_na_uczelniach_40374.html to w Warszawie. Z tym, że jak mówiłam z reguły studia zaoczne i wieczorowe, więc płacić i tak trzeba...nawet nie wiem, czy nie więcej jak na uczelniach prywatnych. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy-kolory Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 10:23 A prywatne uczelnie wystawiają zaświadczenie dla WKU? Odpowiedz Link Zgłoś
kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 10:33 No jasne, że wystawiają. Ale Ty chcesz się uczyć, czy tylko od wojska wymigać? Odpowiedz Link Zgłoś
trzy-kolory Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 10:37 Ja jestem dziewczyną:) To nie dla mnie tylko dla kolegi. Wojsko Go ściga, więc zaświadczenie bardzo ważne jest. A tak poza tym kolega normalnie chce się uczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 10:39 Aha, a jaki kierunek interesuje kolegę? Odpowiedz Link Zgłoś
trzy-kolory Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 10:42 Coś związanego z reklamą najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 10:57 www.apedukacja.pl/cms/fckfiles/File/policealne_zawodowe/reklama_i_multimedia2.pdf sprawdźcie sobie to. Dwuletnie studium - na pewno tańsze niż studia i zaświadczenia dla wojska też dają ;p Odpowiedz Link Zgłoś
trzy-kolory Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 11:04 Ej ale to przecież szkoła policealna. Co mu po takiej szkole i tak na studia będzie musiał iść. Odpowiedz Link Zgłoś
kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 11:16 No tak, ale w tym roku i tak już nie pójdzie – chyba, że do prywatnej uczelni. W tej szkole może sobie tytuł technika zrobić. Fajna szkoła i podobno uczą dobrze. A na studia (państwowe) kolega może próbować dostać się w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
pavira Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 11:21 A ta szkoła to tylko w Warszawie czy w innych miastach też jest? I czy uczą tam logistyki.? Odpowiedz Link Zgłoś
kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 11:32 Szkoła ma placówki w kilku miastach Polski. Kierunek logistyka chyba jest. Poczytaj sobie na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
pavira Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 11:37 Ok. A czy Ty chodzisz do tej szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 11:44 Nie, nie chodzę i nie chodziłam, ale moja kumpela mówiła, że fajnie tam jest i jest zadowolona z tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
pavira Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 12:13 Na stronie nie ma podanych opłat. Nie orientujesz się może ile wynosi czesne? Odpowiedz Link Zgłoś
trzy-kolory Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 12:15 Aaa właśnie. Też ciekawa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Re: Wolne miejsca na uczelniach IP: 194.29.130.* 04.09.07, 11:53 www.pw.edu.pl- do 17 września można składać dokumenty, Politechnika, Wydział Inżynierii Produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 12:32 Pojęcia nie mam. Ceny chyba uzależnione są od kierunku i miasta. Najlepiej dowiedzieć się u źródła (zadzwonić do szkoły). Odpowiedz Link Zgłoś
earl_g-rey Re: Wolne miejsca na uczelniach 01.10.07, 16:02 :) Hehehe, w Ap Edukacji jest bardzo sympatycznie. Moje najlepsze lata, ech:) Odpowiedz Link Zgłoś
earl_g-rey Re: Wolne miejsca na uczelniach 01.10.07, 16:13 Mimo mojej całej sympatii do Ap Edukacji uważam, że logistyki uczyć się trzeba na studiach. To jest strasznie dużo wiedzy i strasznie dużo nauki. Trzeba mieć dużo samo zaparcia i mocno się do nauki przykładać, żeby wszystkie zagadnienia pojąć tylko w dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
trzy-kolory Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 11:38 "No tak, ale w tym roku i tak już nie pójdzie - chyba, że do prywatnej uczelni. W tej szkole może sobie tytuł technika zrobić. Fajna szkoła i podobno uczą dobrze. A na studia (państwowe) kolega może próbować dostać się w przyszłym roku." Dzięki. Pokażę mu to i może się zdecyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
earl_g-rey Re: Wolne miejsca na uczelniach 01.10.07, 15:58 kataasza napisała: >Fajna szkoła i podobno uczą dobrze. Potwierdzam, szkoła jest dobra. Bardzo dobrze ją wspominam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wienna Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 16:47 no to ja zareklamuję kolejną szkołę PROGRESS www.progres-szkola.edu.pl/ też są kierunki: reklama są oddziały w: o. Warszawa o. Katowice o. Gdańsk o. Rzeszów o. Gliwice o. Poznań o. Dąbrowa G. dają zaświadczenia do WKU Odpowiedz Link Zgłoś
earl_g-rey Re: Wolne miejsca na uczelniach 01.10.07, 15:56 :))) Reklama jest prawie wszędzie. To jeden z bardziej popularnych kierunków. A i prawie wszystkie szkoły wydają zaświadczenia dla WKU. Odpowiedz Link Zgłoś