Dodaj do ulubionych

Wolne miejsca na uczelniach

03.09.07, 05:03
Czy Uczelnie prowadzą jeszcze nabór na studia? Gdzie jeszcze są wolne miejsca?
Bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 05:23
      Z tego co mi wiadomo uczelnie państwowe nie prowadzą już rekrutacji
      na studia stacjonarne. Wolne miejsca zostały już tylko na studiach
      wieczorowych i zaocznych. W dodatku na jakiś nieciekawych
      kierunkach. Nie wiem jak z prywatnymi uczelniami – tam chyba jeszcze
      przyjmują. Sprawdź w google.
      • trzy-kolory Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 07:15
        Na prywatnych Uczelniach trzeba płacić i to sporo. Możesz podać jakiś link do
        tych studiów państwowych? Bardzo mi zależy.
        • kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 10:13
          www.wiadomosci24.pl/artykul/sa_jeszcze_wolne_miejsca_na_uczelniach_40374.html
          to w Warszawie. Z tym, że jak mówiłam z reguły studia zaoczne i wieczorowe, więc
          płacić i tak trzeba...nawet nie wiem, czy nie więcej jak na uczelniach prywatnych.
          • trzy-kolory Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 10:23
            A prywatne uczelnie wystawiają zaświadczenie dla WKU?
            • kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 10:33
              No jasne, że wystawiają. Ale Ty chcesz się uczyć, czy tylko od wojska wymigać?
              • trzy-kolory Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 10:37
                Ja jestem dziewczyną:) To nie dla mnie tylko dla kolegi. Wojsko Go ściga, więc
                zaświadczenie bardzo ważne jest. A tak poza tym kolega normalnie chce się uczyć:)
                • kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 10:39
                  Aha, a jaki kierunek interesuje kolegę?
                  • trzy-kolory Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 10:42
                    Coś związanego z reklamą najlepiej.
                    • kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 10:57
                      www.apedukacja.pl/cms/fckfiles/File/policealne_zawodowe/reklama_i_multimedia2.pdf
                      sprawdźcie sobie to. Dwuletnie studium - na pewno tańsze niż studia i
                      zaświadczenia dla wojska też dają ;p
                      • trzy-kolory Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 11:04
                        Ej ale to przecież szkoła policealna. Co mu po takiej szkole i tak na studia
                        będzie musiał iść.
                        • kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 11:16
                          No tak, ale w tym roku i tak już nie pójdzie – chyba, że do prywatnej uczelni. W
                          tej szkole może sobie tytuł technika zrobić. Fajna szkoła i podobno uczą dobrze.
                          A na studia (państwowe) kolega może próbować dostać się w przyszłym roku.
                          • pavira Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 11:21
                            A ta szkoła to tylko w Warszawie czy w innych miastach też jest? I czy uczą tam
                            logistyki.?
                            • kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 11:32
                              Szkoła ma placówki w kilku miastach Polski. Kierunek logistyka chyba jest.
                              Poczytaj sobie na stronie.
                              • pavira Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 11:37
                                Ok. A czy Ty chodzisz do tej szkoły?
                                • kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 11:44
                                  Nie, nie chodzę i nie chodziłam, ale moja kumpela mówiła, że fajnie tam jest i
                                  jest zadowolona z tej szkoły.
                                  • pavira Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 12:13
                                    Na stronie nie ma podanych opłat. Nie orientujesz się może ile wynosi czesne?
                                    • trzy-kolory Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 12:15
                                      Aaa właśnie. Też ciekawa jestem.
                                      • Gość: Babcia Re: Wolne miejsca na uczelniach IP: 194.29.130.* 04.09.07, 11:53
                                        www.pw.edu.pl- do 17 września można składać dokumenty, Politechnika, Wydział
                                        Inżynierii Produkcji.
                                    • kataasza Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 12:32
                                      Pojęcia nie mam. Ceny chyba uzależnione są od kierunku i miasta. Najlepiej
                                      dowiedzieć się u źródła (zadzwonić do szkoły).
                                  • earl_g-rey Re: Wolne miejsca na uczelniach 01.10.07, 16:02
                                    :) Hehehe, w Ap Edukacji jest bardzo sympatycznie. Moje najlepsze lata, ech:)
                              • earl_g-rey Re: Wolne miejsca na uczelniach 01.10.07, 16:13
                                Mimo mojej całej sympatii do Ap Edukacji uważam, że logistyki uczyć się trzeba
                                na studiach. To jest strasznie dużo wiedzy i strasznie dużo nauki. Trzeba mieć
                                dużo samo zaparcia i mocno się do nauki przykładać, żeby wszystkie zagadnienia
                                pojąć tylko w dwa lata.
                          • trzy-kolory Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 11:38
                            "No tak, ale w tym roku i tak już nie pójdzie - chyba, że do prywatnej uczelni.
                            W tej szkole może sobie tytuł technika zrobić. Fajna szkoła i podobno uczą
                            dobrze. A na studia (państwowe) kolega może próbować dostać się w przyszłym roku."

Dzięki. Pokażę mu to i może się zdecyduje.
                          • earl_g-rey Re: Wolne miejsca na uczelniach 01.10.07, 15:58
                            kataasza napisała:

>Fajna szkoła i podobno uczą dobrze.

Potwierdzam, szkoła jest dobra. Bardzo dobrze ją wspominam:)
    • wienna Re: Wolne miejsca na uczelniach 03.09.07, 16:47
      no to ja zareklamuję kolejną szkołę PROGRESS
      www.progres-szkola.edu.pl/
      też są kierunki: reklama

są oddziały w:
      o. Warszawa o. Katowice o. Gdańsk o. Rzeszów o. Gliwice o. Poznań o.
      Dąbrowa G.

dają zaświadczenia do WKU
      • earl_g-rey Re: Wolne miejsca na uczelniach 01.10.07, 15:56
        :)))
        Reklama jest prawie wszędzie. To jeden z bardziej popularnych kierunków. A i
        prawie wszystkie szkoły wydają zaświadczenia dla WKU.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka