Dodaj do ulubionych

Wpisujcie ginekologów-endokrynologów z Warszawy!

06.09.07, 15:24
Zauważyłam że duzo osób szuka sprawdzonych lekarzy ginekologów-
endokrynologów. Więć załużmy osobny wątek i wpisujmy tutaj swoje
opinie te dobre jak i negatywne. Naprawde bardzo trudno jest znaleźć
dobrego lekarza, ja jak i kilka osób na forum leczyły się juz u
kilku i bez efektów.
Obserwuj wątek
    • 1.magdap Re: Wpisujcie ginekologów-endokrynologów z Warsz 30.10.07, 11:54
      dr. Kurach - ginekolog-endokrynolog
      przyjmuje na ul. Polnej
      Z jednej strony go polecam - bo dokładnie bada, zleca różne badania hormonalne
      przed przepisaniem leków i stara się chyba dobrać odpowiednią terapię do
      problemu każdej pacjentki, a z drugiej odniosłam wrażenie, że BARDZO zależy mu
      na zgarnięciu od każdej osoby jak największej ilości gotówki (a nie jest zbyt
      tani), jak i na przyjęciu każdego dnia jak największej ilości pacjentek... :/
      Bardzo często, jeśli nie zawsze, nie pokrywa się u niego zapisana godzina wizyty
      z rzeczywistym czasem wejścia do gabinetu. Czasami nawet około 1 godziny lub
      więcej opóźnienia :(
    • joanna_1234 Re:dr Barbara Melaniuk ginelokog-endokrynolog 02.12.07, 15:06
      dr Melaniuk Barbara-Przychodnia Damiana oraz CM Puławska w
      Piasecznie - ODRADZAM !!!

Wizyty nie wspominam miło i było to moje pierwsze i zarazem ostatnie
      spotkanie z Panią doktor. Była niemiła i wyniosła.
      No ale może inne osoby mają odmienne zdanie od mojego na temat dr
      Melaniuk, a ja trafiłam na jej gorszy dzień... ;),w co wątpie, była
      poprostu okropna!!!
      Na innym forum znalazłam forumowiczki mojące taką samą opinie:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11348558&a=30347668
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11348558&a=67225048
      • soggg Re:dr Barbara Melaniuk ginelokog-endokrynolog 03.12.13, 21:12
        Ja również zdecydowanie odradzam!! Mimo iż wróciły mi uciążliwe objawy po odstawieniu leków stwierdziła, że jestem zdrowa. A kiedy poprosiłam czy mogłaby mi wypisać skierowanie na badanie krwi, żeby skontrolować wyniki zaczęła mnie oskarżać, że za chwilę wpisze mi w kartę próbę wymuszenia przeze mnie badań. Masakra. Po bardzo nieprzyjemnej wymianie zdań zapytała czy będzie robione badanie cytologiczne. Zamurowało mnie - zapytałam tylko jak ona sobie wyobraża, że po takim potraktowaniu miałabym się rozebrać przed nią. Tragedia. Wyniosłe i wredne babsko - nigdy więcej do niej!
    • eukaliptus.g Ślusarski Marek 07.02.08, 14:40
      Polecam Marka Slusarskiego, przyjmuje w Enel Med, godny polecenia,
      konkretny, wszytsko dokladnie wyjasnia, robi badanie piersi i
      tarczycy, jest naprawde OK.
    • aga1990puk Re: Wpisujcie ginekologów-endokrynologów z Warsz 07.06.08, 20:54
      nie polecam ginekologa przyjmujacego na ulicy Wita Stwosza w warszawie. co
      prawda gabinet moze sprawiac wrazenie profesjonalnego, Pan doktor niestety taki
      nie jest. zle zdjagnozowal nadrzerke mowiac ze to polip i chcial mnie wyslac na
      operacje do szpitala jednoczenie przepisujac niedobrane leki do tego schorzenia.
      dowiedzialam sie o jego bledzie zupelnie przypadkiem wiec dala bym sie pokroic
      przez brak profesjonalizmu pana ginekologa.
    • kamila640 Krzysztof Szafranko - ginekolog-endokrynolog 27.05.15, 14:50
      Miałam okazję leczyć się u dr Krzysztofa Szafranko i szczerze polecam jako bardzo dobrego ginekologa-endokrynologa. Bardzo miły w komunikacji i poświęca dużo czasu każdej pacjentce.

Tu masz więcej informacji o Panu doktorze. medichouse.pl/zespol/krzysztof-szafranko/
      • zielinskamaja Re: Krzysztof Szafranko - ginekolog-endokrynolog 29.05.15, 15:47
        Również polecam! Miałam strasznie problemy z hormonami i terapia przepisana przez Dr Szafrankę pomogła w 100%. Prawdziwy specjalista :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka