cubic 17.07.03, 01:36 Nie dość, że miasto nie tętni w nocy życiem to jeszcze forum zamiera!!! Koniec świata! :))) Cubic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abc2001 Re: Warszafka nocą śpi!!!!! 17.07.03, 01:43 bo nie wiem, czy wiesz, ale warszafka leży na antypodach i to stąd się bierze Odpowiedz Link Zgłoś
cubic Re: Warszafka nocą śpi!!!!! 17.07.03, 04:16 A Warszafka ciągle śpi..... i wcale się jej nie dziwie aaa.aa...a...a...a...chrrrrr..... Cubic Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Warszafka nocą śpi??? 17.07.03, 08:30 Ej z tym spaniem to chyba nie jest tak do końca:) Zupełnie nie tak dawno ze znajomymi jechliśmy w celach rozrywkowych do centrum. Było dobrze po północy i aby skręcić w lewo ze Świętokrzyskiej w Jasną to musieliśmy bardzo długo czekać bo tyle samochodów jechało, że skręt nie był możliwy. Poza tym kluby nocą są pełne. Do paru nas nie wpuszczono. Dopiero po dłuższych naleganiach bramkarz w Organzie uległ choć rzeczywiście też i tam był spory tłumek. Warszawa nocą więc nie śpi (no może nie cała) - życie nocne się jednak odbywa tylko nie jest ono tak widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar ze Świętokrxzyskiej w Jasną... IP: *.skorosze.2a.pl 17.07.03, 19:30 d.z napisał: > Było dobrze po północy i aby skręcić w lewo ze Świętokrzyskiej w Jasną to > musieliśmy bardzo długo czekać bo tyle samochodów jechało, że skręt nie był > możliwy. Poza tym kluby nocą są pełne. Do paru nas nie wpuszczono. Jestem prawie pewien do jakiego klubu Państwo chcieli wejść NAJPIERW i do jakieego w DRUGIEJ kolejności. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: ze Świętokrzyskiej w Jasną... 17.07.03, 19:49 Gość portalu: Mar napisał(a): Poza tym kluby nocą są pełne. Do paru nas nie wpuszczono. > > Jestem prawie pewien do jakiego klubu Państwo chcieli wejść NAJPIERW i do > jakieego w DRUGIEJ kolejności. No nie wiem. To było akurat przedłużenie spotkania z okazji n-tej rocznicy matury i chyba w "pewnych" miejscach jednak nie wypada takiej okazji świętować, a może ja mam takie staromodne poglądy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar właściwie nie jestem pewien IP: *.skorosze.2a.pl 17.07.03, 21:19 d.z napisał: > Gość portalu: Mar napisał(a): > > Poza tym kluby nocą są pełne. Do paru nas nie wpuszczono. > > > > Jestem prawie pewien do jakiego klubu Państwo chcieli wejść NAJPIERW i do > > jakieego w DRUGIEJ kolejności. Właściwie to jednak nie jestem pewien do którego NAJPIERW, a do którego POTEM. > No nie wiem. > To było akurat przedłużenie spotkania z okazji n-tej rocznicy matury i chyba w > "pewnych" miejscach jednak nie wypada takiej okazji świętować, a może ja mam > takie staromodne poglądy??? a po co to się tak tłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś