pif.paf.i.sztraf 23.10.07, 14:16 podobno wczoraj albo przedwczoraj na Bernardyńskiej ukradziono 7 samochodów i jeden zniszczono, słyszeliście coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubowa Re: Kradną samochody:((( 24.10.07, 08:06 ło matko. to jakaś zorganizowana akcja! nic nie wiem. ale ja mieszkam na stegnach, na bernardyńską tylko dzieciaka zaprowadzam. swoją drogą tam zawsze mi się wydawało niebezpiecznie. mieszkaliśmy tam rok i byliśmy świadkami niejednego rozboju. ale może mieliśmy pecha.. nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy_jasiek Re: Kradną samochody:((( 25.10.07, 06:55 co?! ło matko no no! taka niebezpieczna okolica, sama chodze z karabinem w torbie bo co chwila jakis rozboj lub strzelanina co za bzdura :/ Odpowiedz Link Zgłoś
justynafi Re: Kradną samochody:((( 25.10.07, 08:40 >...swoją drogą tam zawsze mi się wydawało niebezpiecznie. >mieszkaliśmy tam rok i byliśmy świadkami niejednego > rozboju. ale może mieliśmy pecha.. nie wiem:)< Dosyć długo już mieszkam na Bernardyńskiej i nigdy nie byłam świadkiem ŻADNEGO rozboju. Wracam do domu o różnych porach, o jeszcze dziwniejszych odprowadzam znajomych na nocny i nigdy nikt mnie nie zaczepiał. Chyba rzeczywiście mieliście pecha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubowa Re: Kradną samochody:((( 25.10.07, 09:27 no mówię, że mieliśmy:) ale nas też nikt nie zaczepiał, tylko byliśmy świadkami jak zaczepiali innych. w ogóle miło wspominam mieszkanie tam, nawet chcieliśmy tam mieszkanie kupić, ale jak raz nie było:/ więc przenieśliśmy się na stegny pełni obaw, że będzie gorzej, ale jest całkiem ok. Odpowiedz Link Zgłoś