karmiacy_kolibry 28.07.03, 17:10 mam gorącą prośbe.czy wsród nas ,na forum jest donosiciel lub były kapuś? bardzo chciałbym podyskutowac z gosciem. PS. Chłopcy z SLD moga pisac do mnie na skrzynke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: Niewinne pytanie 28.07.03, 17:15 ja np roznosze dobrą nowinę. czy to sie liczy? i o czym chcesz pogadac? Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: Niewinne pytanie 28.07.03, 17:20 aniela napisała: > ja np roznosze dobrą nowinę. czy to sie liczy? i o czym chcesz pogadac? wybacz,ale z Tobą nie! Od roznoszenai dobrych nowin jest Radio M, którego słucham bezustannie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Niewinne pytanie IP: *.acn.waw.pl 28.07.03, 17:21 nietonie. przesiade sie do sasiedniego stolika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franc Maurer SB werbowała kapusiów wśród opozycji ! IP: *.chello.pl 28.07.03, 17:28 Nie wolno było esbescji werbować członków PZPR. Szukaj synku w PO, PiS, LPR i PSL (członków ZSL i SD wolno im było) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: SB werbowała kapusiów wśród opozycji ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 17:49 Gość portalu: Franc Maurer napisał(a): > Nie wolno było esbescji werbować członków PZPR. > > Szukaj synku w PO, PiS, LPR i PSL (członków ZSL i SD wolno im było) ! tatuśku! nima ich w PIS ,ani Po. W SLD jest ci ich dostatek.Tam co drugi chetnie przychodził przy kawce porozmawiac. Ty Franc nie byłeś lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt. Malczyk Re: SB werbowała kapusiów wśród opozycji ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 08:43 Gość portalu: olo napisał(a): > Gość portalu: Franc Maurer napisał(a): > > > Nie wolno było esbescji werbować członków PZPR. > > > > Szukaj synku w PO, PiS, LPR i PSL (członków ZSL i SD wolno im było) ! > > tatuśku! > nima ich w PIS ,ani Po. > W SLD jest ci ich dostatek.Tam co drugi chetnie przychodził przy kawce > porozmawiac. > Ty Franc nie byłeś lepszy. TW "Bolek" jest w SLD ? A TW "Docent" ? A red. Maleszka ? A Jurczyk ? Grzechem pierworodnuym "S" jest jej agenturalny poród. I Franz ma rację pisząc, że członków PZPR nie wolno było werbować na kapusiów. Tylko Dep. I (wywiad) mógł korzystać z pomocy czerwonych. Kapownictwo / delatorstwo / konfidencja zastrzeżone było dla dzisiejszych członków prawicowych partii. Oni mogi do woli donosić na swoich przyjaciół. Każdy oficer SB miał przynajmniej 10 TW na kontakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokola Re: SB werbowała kapusiów wśród opozycji ! IP: *.waw 29.07.03, 08:49 > > Grzechem pierworodnuym "S" jest jej agenturalny poród. > I Franz ma rację pisząc, że członków PZPR nie wolno było werbować na kapusiów. A po co bylo ich werbowac, przeciez to oni werbowali (sami donosili, pilnowali sie nawzajem i wspolpracowali dla dobra PZPR co widac dzis po ORDYNACKIEJ) > Tylko Dep. I (wywiad) mógł korzystać z pomocy czerwonych. > > Kapownictwo / delatorstwo / konfidencja zastrzeżone było dla dzisiejszych > członków prawicowych partii. Jesli uwazasz, ze PO, PIS UW to partie prawicowe, to chyba nie znasz ich programow gospodarczych Oni mogi do woli donosić na swoich przyjaciół. > Każdy oficer SB miał przynajmniej 10 TW na kontakcie. A w kwestii manipulowania czyli sterowania "gora" S przez UB to sie w pelni zgadzam + wszyscy tzw. doradcy: Michnik (ciekawe, ze w ciupie dali mu mozliwosc pisania i wysylania tekstow na zew.), Geremek, Mazowiecki, et consortes Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: SB werbowała kapusiów wśród opozycji ! 29.07.03, 09:37 Gość portalu: pokola napisał(a): > > > > > > Grzechem pierworodnuym "S" jest jej agenturalny poród. > > I Franz ma rację pisząc, że członków PZPR nie wolno > było werbować na kapusiów. > > A po co bylo ich werbowac, przeciez to oni werbowali > (sami donosili, pilnowali sie nawzajem i wspolpracowali > dla dobra PZPR co widac dzis po ORDYNACKIEJ) > > > Tylko Dep. I (wywiad) mógł korzystać z pomocy czerwonych. > > > > Kapownictwo / delatorstwo / konfidencja zastrzeżone > było dla dzisiejszych > > członków prawicowych partii. > Jesli uwazasz, ze PO, PIS UW to partie prawicowe, to > chyba nie znasz ich programow gospodarczych > > Oni mogi do woli donosić na swoich przyjaciół. > > Każdy oficer SB miał przynajmniej 10 TW na kontakcie. > > A w kwestii manipulowania czyli sterowania "gora" S przez > UB to sie w pelni zgadzam + wszyscy tzw. doradcy: Michnik > (ciekawe, ze w ciupie dali mu mozliwosc pisania i > wysylania tekstow na zew.), Geremek, Mazowiecki, et consortes Jasne ,że tak.Zdecydowana wiekszośc tzw. opozycji donosiła.Nie można zapominać o wielkiej pomocy księży w zwalczaniu wrogów socjalizmu. Kolsesie z czerwonym podniebieniem nie musieli nikogo webowac bo wszyscy (ważniejsi)grali w jednej drużynie. Ciekawe tylko dlaczego w dobie wyznań Episkopat tak stanowczo odciął sie od tej kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt. Malczyk Re: SB werbowała kapusiów wśród opozycji ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 09:57 Najchętniej kapowali ci "niezłomni i nieprzejednani opozycjoniści ze skrajnie narodowych przecudnej urody organizacji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielsko Re: Niewinne pytanie IP: *.waw 29.07.03, 10:06 W bielsku-bialej niemal same SB na ulicach ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt. Malczyk Re: SB werbowała kapusiów wśród opozycji ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 10:09 Gość portalu: bielsko napisał(a): > W bielsku-bialej niemal same SB na ulicach ;))) Spróbuj lewatywy. No i 3. razy dziennie apap !!! Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: Do kpt. Malczyka 29.07.03, 10:30 Gość portalu: kpt. Malczyk napisał(a): > Gość portalu: bielsko napisał(a): > > > W bielsku-bialej niemal same SB na ulicach ;))) > > Spróbuj lewatywy. No i 3. razy dziennie apap !!! A pan kapitan to zmienił zawód na lekarza? AM w b-stoku? czy już po specjalizacji na psychiatrę? Tacy też byli potrzebni. W koncu służba zdrowia potrzebuje pilnej pomocy,nie? Koleś ła[piński] zostawil ją w bagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt. Malczyk Re: SB werbowała kapusiów wśród opozycji ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 10:38 karmiacy_kolibry napisał: > Gość portalu: kpt. Malczyk napisał(a): > > > Gość portalu: bielsko napisał(a): > > > > > W bielsku-bialej niemal same SB na ulicach ;))) > > > > Spróbuj lewatywy. No i 3. razy dziennie apap !!! > > A pan kapitan to zmienił zawód na lekarza? AM w b-stoku? > czy już po specjalizacji na psychiatrę? Tacy też byli potrzebni. > W koncu służba zdrowia potrzebuje pilnej pomocy,nie? Koleś ła[piński] zostawil > ją w bagnie. Ja tylko doradzam "bielskowi" (ofiara gorączki lustracyjnej) jak ma się wydobyć ze stresu. Ale "karmiący_kolibry" najwyraźniej ma problem. Wiem o co chodzi. Należy odszukać ... hm ... pewnego znajomego sprzed lat .... i spytać go czy zdążył wszystko spalić ! PS "Co Wy tam palicie ?", "Ja ?! Klubowe, ale Franz ma Marlbooro ! " Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: SB werbowała kapusiów wśród opozycji ! 29.07.03, 11:40 Gość portalu: kpt. Malczyk napisał(a): > karmiacy_kolibry napisał: > > > Gość portalu: kpt. Malczyk napisał(a): > > > > > Gość portalu: bielsko napisał(a): > > > > > > > W bielsku-bialej niemal same SB na ulicach ;))) > > > > > > Spróbuj lewatywy. No i 3. razy dziennie apap !!! > > > > A pan kapitan to zmienił zawód na lekarza? AM w b-stoku? > > czy już po specjalizacji na psychiatrę? Tacy też byli potrzebni. > > W koncu służba zdrowia potrzebuje pilnej pomocy,nie? Koleś ła[piński] > zostawil > > ją w bagnie. > > Ja tylko doradzam "bielskowi" (ofiara gorączki lustracyjnej) jak ma się > wydobyć ze stresu. > > Ale "karmiący_kolibry" najwyraźniej ma problem. Wiem o co chodzi. Należy > odszukać ... hm ... pewnego znajomego sprzed lat .... i spytać go czy zdążył > wszystko spalić ! > > PS > "Co Wy tam palicie ?", > "Ja ?! Klubowe, ale Franz ma Marlbooro ! " Ależ mnie sz.p. Kapitan zaskoczył! Talent sprzed lat? Znowu wszyscy do jedego worka? Mjr.xx nie mógł kazac spalic moich papierków bo wówczas na takiego szczunka jak ja nikt by nie spojrzał. A co do bielska,na południu zawsze upały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqnk. Re: SB werbowała kapusiów wśród opozycji ! IP: *.chello.pl 29.07.03, 18:17 Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś