Gość: $ IP: *.k.omnitec.pl 29.11.07, 16:27 wymienic bilety narodowego banku polskiego, ktorymi mozna placic w calym kraju na karte, ktora mozna placic tylko w jedym centrum handlowym i jeszcze za to zaplacic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert_wwa Zamiast koperty 29.11.07, 16:30 Czyli jak pracodawca daje np 100zł w bonach itp, to teraz da 85zł bo reszta pójdzie na produkcje kart? Gdyby można było je jeszcze jakoś doładowywać, to wtedy miało by sens. Ale tak za każdym razem zamiast 100zł tylko 85, bo trzeba po raz kolejny wyrabiać sobie kartę? Po co to komu? Lepiej już wpłacić komuś po prostu na konto 100zł przy kolejnej wypłacie, aniżeli dokładać za każdym razem do karty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja To juz lepiej pre-paid w banku IP: *.121.225.195.static.bait.pl 29.11.07, 23:29 Banki maja tez oferte na karty przdplacone - znacznie lepsza. Zwykle sporo taniej i znacznie wiecej dostepnych opcji. Do tego logo VISA albo MC i w niektorych przypadkach mozliwosc zakuow w interneie. IMHO - najlepsza oferta w ING, ciekwa w BZ-WBK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Zamiast koperty IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.08, 19:09 To jest najwieksze g.wno jakie miałem w rekach, na karcie jest napisane ze termin ważności upływa dopiero po roku a jakimś piep.zonym małym druczkiem w pkcie 3.9: "widniejąca na Karcie data jej ważności nie ma charakteru obowiązującego i może różnić się od daty faktycznego wygaśnięcia ważności Karty" A wtedy: 3.11. "gdyby w chwili utraty ważności Karty (...) Saldo Karty nie osiągnęło kwoty 0 zł , pozostała kwota nie będzie Użytkownikowi ani Nabywcy zwracana." czyli 500 złotych poszło w pi.du Słowem arkadia robi w ch.ja! Pier.ole te ich cud-karty! Odpowiedz Link Zgłoś