Gość: Rafal IP: *.telia.com 12.07.01, 19:42 ile kosztoje 1 godzina nauka jazdy z Instruktorem w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: palker Re: Nauka jazdy IP: 213.195.132.* 12.07.01, 22:11 Gość portalu: Rafal napisał(a): > ile kosztoje 1 godzina nauka jazdy z Instruktorem w Warszawie? 30-40 zł, w zależności, czy jest to jazda po placu manewrowym, czy po ulicach miasta. Informację uzyskałem od osoby, która aktualnie uczęszcza na kurs. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: Nauka jazdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 22:19 Nie ma znaczenie czy na placu czy po miescie zawsze w granicach 30-40 zyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Nauka jazdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 22:38 Gość portalu: Tuzin napisał(a): > Nie ma znaczenie czy na placu czy po miescie zawsze w granicach 30-40 zyli. Jak się można było zorientować z mojego poprzedniego postu, oparłem sie na ofercie KONKRETNEJ firmy (nie będę uprawiał kryptoreklamy lub antykryptoreklamy), a mianowicie tej, z której korzysta aktualnie osoba , która udzieliła mi informacji. Być może istnieją firmy (nie mam żadnych podstaw, aby w to wątpić), które nie różnicują opłaty w zależności od tego, czy jazda jest na placu, czy po mieście. I to by było na tyle, jesli chodzi o komentarz do słów "nie ma znaczenia" i "zawsze". Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień Re: Nauka jazdy IP: *.acn.waw.pl 13.07.01, 11:50 Tak jak w poprzzednich postach 30 -40 zł bez względu gdzie się jeżdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Nauka jazdy IP: *.telia.com 13.07.01, 12:11 Dzienkoje wszystkim z odpowiec Rafal T Odpowiedz Link Zgłoś