Dodaj do ulubionych

WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!!

IP: *.acn.pl 25.08.03, 17:02
A - wszechwarszawiak
B - normals
C - omar1
D - Juzia Kazia
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 17:26
      A ja? Tez chce!
      • aniela Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 17:29
        aha Normals chyba zaklepal Ci jedno miejsce. i to pierwsze. zmiescimy sie
        obie? lubie złoto medali ;)
        • miltonia Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 17:32
          Niech bedzie. Za pierwsze miejsce moze bedzie jakas wycieczka dydaktyczna, to
          warto miec kompanie do kontestowania i konsumowania napojow orzezwiajacych.
          • aniela Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 17:34
            aha i zeby to byla wycieczka do cieplych krajow. bo mi zimno w stopy.
            • miltonia Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 17:42
              I zeby z wyszynkiem byla.
              • aniela Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 17:47
                aha a lokalna mlodziez plci meskiej opalona i oszczednie ubrana
                • miltonia Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 18:06
                  I zeby tych wstretnych parzacych meduz w morzu nie bylo, tylko kolorowe rybki i
                  ukwialy.
                  • aniela Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 18:14
                    aha i zawsze niech swieci słonce oraz bedzie mama.
                    • miltonia Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 18:15
                      I taki jeden tez niech bedzie.
                      • Gość: okęcki Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 21:02
                        miltonia napisała:

> I taki jeden tez niech bedzie.

Zabierzecie "jacósia okenciaka" ?
                    • pan_pndzelek Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 22:22
                      Ciebie jemioła nawet nie liczą, jesteś poza konkurencją...
                      • Gość: aniela Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 22:25
                        ale przed Toba wciaz jest szansa. bez odbioru
                        • pan_pndzelek Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 22:31
                          Cóż jemioła, zero reformy staruszko...
    • Gość: kixx WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 22:49

ANIELA
      CZASAMI WYSTEPUJE TAKŻE JAKO AINELA
      • Gość: aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 22:53
        aha z Twojej wiedzy o mojej garderobie wnosze ze to Ty przebierales sie w moje
        nicki. to rodzaj odchyenia od normy, ale nie tak grozny jak pozostale
        dolegliwosci.
      • Gość: aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 22:54
        Dziękuję.
        Jednak wygrałam
        • aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM 25.08.03, 22:55
          sprobuj sobie znalezc jakies czasochlonne hobby moze
          • pan_pndzelek Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM 25.08.03, 22:56
            Blond jemioła próbuje szczypać... nie wychodzi jemioła, nie wychodzi...
          • Gość: aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 22:57
            Takie jak ty podszywaczu?Siedzenie od rana do wieczora w internecie?
            Nie mogę ,jestem w ciąży.
            • aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM 25.08.03, 23:00
              nie bede Cie wzmacniac w zludzeniu ze zareaguje na te lichą prowokację.
              • Gość: aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 23:02
                Nikogo nie wprowadzisz tu w błąd podszywaczu.Nie sprowokujesz mnie.
                • aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM 25.08.03, 23:04
                  a wiesz? glupio wygladasz. naprawdę :)
        • unsatisfied6 Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM 25.08.03, 22:56
          Gość portalu: aniela napisał(a):

> Dziękuję.
          > Jednak wygrałam
          z tasiemcem nie wgrasz .
          • aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM 25.08.03, 23:27
            mowiles do mnie czy do anieli? ;)
      • Gość: Aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM IP: *.acn.waw.pl 26.08.03, 00:19
        Przepraszam, Szanownego Pana, ale mnie proszę w to nie mieszać...
    • Gość: Sratytaty Ram pam pam pam!!! Najgłupszym forumiakiem został IP: *.acn.pl 26.08.03, 00:17
      MUZYKA:

Mudofajna! Tu du du du du du du du tu du du du du du du du tu du du du du du du
      du tu du du du du du du du ram pam pam pararara ram pam pam parara tszu tszu
      tszu sztu sztu sztu sztu sztu sztu sztu sztu sztu sztu sztu sztu sztu sztu stzu
      tszu tszu sztu sztu mudojana!

został..........................................................................
      ................................................................................
      ................................................................................
      .............................. ... wszechwarszawiak!!!

Gratulujemy! W nagrde leci pani na 3 minutowe wczasy do Korei Połnocnej! W
      programie wycieczki:

- zwiedzanie masowych grobów żołtków
      - Koreańska kuchnia; kora z drzewa, podeszwy z butów
      - wypoczywanie przy kopaniu dołów na tajne labboratoria

a tu wszystko za jedynę ... 999999 PL (za min + VAT 99%)

GRATULUJEMY!!!
      • Gość: Sratytaty Drugie i trzecie miejsce... IP: *.acn.pl 26.08.03, 00:19
        ... dla anieli z mamą, w nagrode mogę mi wyczyscić buty (mama sściereczkę,
        aniela języczkiem)
    • wszechwarszawiak Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 26.08.03, 08:46
      Gość portalu: Sratytaty napisał(a):

> A - wszechwarszawiak
      > B - normals
      > C - omar1
      > D - Juzia Kazia

Co to jest? Audiotele? Dlaczego tylko cztery możliwości? Aaa.... Ty chciałeś w
      ten sposób oddać głos? Wiesz, byłoby rozsądniej, gdybyś zamiast literek
      uporządkowal te nicki cyferkami i wyjaśnił, czy chodzi ci o miejsce w tym
      prywatnym rankingu sław, czy liczbę zdobytych punktów.

To teraz ja:

willi2 - 10 punktów
      unsatisfied - 8 punktów
      ballest - 6 punktów
      niech - 4 punkty (bo się mnie czepia i śmieci)
      aniela - 2 punkty (bo napastuje biednego kixxa - a kobieta winna być spolegliwą)
      • aniela Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 26.08.03, 09:11
        niezasluzone wyroznienia cieszą mnie najbardziej
        • wszechwarszawiak Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 26.08.03, 11:13
          aniela napisała:

> niezasluzone wyroznienia cieszą mnie najbardziej

Dalej brak Ci spolegliwości. Dodaje jeszcze jeden punkt - razem masz 3.
          • aniela Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 26.08.03, 11:22
            dodam jeszcze zero punktow. razem mam 30
            • Gość: Leszek M. Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! IP: *.acn.pl 26.08.03, 11:51
              pani jest ZEREM! Pani posłanko!
    • Gość: przem Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! IP: 158.75.48.* 26.08.03, 11:09
      aniela, nie masz ochoty na piernika?
      • Gość: niech Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 13:09
        Wezwany do tablicy (nikt jej dawno nie wycieral). 1 - normals; 2 -
        wszechwarszawiak; 3 - znawca.
        PS. Drugiego i nastepnych miejsc nie chce mi sie obstawiac.
      • Gość: aniela Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! IP: *.acn.waw.pl 26.08.03, 19:11
        Przem, gdzie Ty w bibiotece piernika znajdziesz?
        • danonee Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 27.08.03, 02:21
          pan pendzelek
          niech
          • Gość: GLUPI ja tez jestem glupi IP: *.skane.se 27.08.03, 02:25
            jestem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka