Gość: Sratytaty IP: *.acn.pl 25.08.03, 17:02 A - wszechwarszawiak B - normals C - omar1 D - Juzia Kazia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 17:29 aha Normals chyba zaklepal Ci jedno miejsce. i to pierwsze. zmiescimy sie obie? lubie złoto medali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 17:32 Niech bedzie. Za pierwsze miejsce moze bedzie jakas wycieczka dydaktyczna, to warto miec kompanie do kontestowania i konsumowania napojow orzezwiajacych. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 17:34 aha i zeby to byla wycieczka do cieplych krajow. bo mi zimno w stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 17:42 I zeby z wyszynkiem byla. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 17:47 aha a lokalna mlodziez plci meskiej opalona i oszczednie ubrana Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 18:06 I zeby tych wstretnych parzacych meduz w morzu nie bylo, tylko kolorowe rybki i ukwialy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 18:14 aha i zawsze niech swieci słonce oraz bedzie mama. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 18:15 I taki jeden tez niech bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okęcki Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 21:02 miltonia napisała: > I taki jeden tez niech bedzie. Zabierzecie "jacósia okenciaka" ? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 22:22 Ciebie jemioła nawet nie liczą, jesteś poza konkurencją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 22:25 ale przed Toba wciaz jest szansa. bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 25.08.03, 22:31 Cóż jemioła, zero reformy staruszko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 22:49 ANIELA CZASAMI WYSTEPUJE TAKŻE JAKO AINELA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 22:53 aha z Twojej wiedzy o mojej garderobie wnosze ze to Ty przebierales sie w moje nicki. to rodzaj odchyenia od normy, ale nie tak grozny jak pozostale dolegliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 22:54 Dziękuję. Jednak wygrałam Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM 25.08.03, 22:55 sprobuj sobie znalezc jakies czasochlonne hobby moze Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM 25.08.03, 22:56 Blond jemioła próbuje szczypać... nie wychodzi jemioła, nie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 22:57 Takie jak ty podszywaczu?Siedzenie od rana do wieczora w internecie? Nie mogę ,jestem w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM 25.08.03, 23:00 nie bede Cie wzmacniac w zludzeniu ze zareaguje na te lichą prowokację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 23:02 Nikogo nie wprowadzisz tu w błąd podszywaczu.Nie sprowokujesz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM 25.08.03, 23:04 a wiesz? glupio wygladasz. naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM 25.08.03, 22:56 Gość portalu: aniela napisał(a): > Dziękuję. > Jednak wygrałam z tasiemcem nie wgrasz . Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM 25.08.03, 23:27 mowiles do mnie czy do anieli? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniela Re: WYBORY BLONDYNKI TEGO FORUM IP: *.acn.waw.pl 26.08.03, 00:19 Przepraszam, Szanownego Pana, ale mnie proszę w to nie mieszać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sratytaty Ram pam pam pam!!! Najgłupszym forumiakiem został IP: *.acn.pl 26.08.03, 00:17 MUZYKA: Mudofajna! Tu du du du du du du du tu du du du du du du du tu du du du du du du du tu du du du du du du du ram pam pam pararara ram pam pam parara tszu tszu tszu sztu sztu sztu sztu sztu sztu sztu sztu sztu sztu sztu sztu sztu sztu stzu tszu tszu sztu sztu mudojana! został.......................................................................... ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ .............................. ... wszechwarszawiak!!! Gratulujemy! W nagrde leci pani na 3 minutowe wczasy do Korei Połnocnej! W programie wycieczki: - zwiedzanie masowych grobów żołtków - Koreańska kuchnia; kora z drzewa, podeszwy z butów - wypoczywanie przy kopaniu dołów na tajne labboratoria a tu wszystko za jedynę ... 999999 PL (za min + VAT 99%) GRATULUJEMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sratytaty Drugie i trzecie miejsce... IP: *.acn.pl 26.08.03, 00:19 ... dla anieli z mamą, w nagrode mogę mi wyczyscić buty (mama sściereczkę, aniela języczkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 26.08.03, 08:46 Gość portalu: Sratytaty napisał(a): > A - wszechwarszawiak > B - normals > C - omar1 > D - Juzia Kazia Co to jest? Audiotele? Dlaczego tylko cztery możliwości? Aaa.... Ty chciałeś w ten sposób oddać głos? Wiesz, byłoby rozsądniej, gdybyś zamiast literek uporządkowal te nicki cyferkami i wyjaśnił, czy chodzi ci o miejsce w tym prywatnym rankingu sław, czy liczbę zdobytych punktów. To teraz ja: willi2 - 10 punktów unsatisfied - 8 punktów ballest - 6 punktów niech - 4 punkty (bo się mnie czepia i śmieci) aniela - 2 punkty (bo napastuje biednego kixxa - a kobieta winna być spolegliwą) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 26.08.03, 09:11 niezasluzone wyroznienia cieszą mnie najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 26.08.03, 11:13 aniela napisała: > niezasluzone wyroznienia cieszą mnie najbardziej Dalej brak Ci spolegliwości. Dodaje jeszcze jeden punkt - razem masz 3. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 26.08.03, 11:22 dodam jeszcze zero punktow. razem mam 30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek M. Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! IP: *.acn.pl 26.08.03, 11:51 pani jest ZEREM! Pani posłanko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! IP: 158.75.48.* 26.08.03, 11:09 aniela, nie masz ochoty na piernika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 13:09 Wezwany do tablicy (nikt jej dawno nie wycieral). 1 - normals; 2 - wszechwarszawiak; 3 - znawca. PS. Drugiego i nastepnych miejsc nie chce mi sie obstawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! IP: *.acn.waw.pl 26.08.03, 19:11 Przem, gdzie Ty w bibiotece piernika znajdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
danonee Re: WYBORY NAJGŁUPSZEGO FORUMOWICZA!!! 27.08.03, 02:21 pan pendzelek niech Odpowiedz Link Zgłoś