zasada-5 14.03.08, 22:43 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam prozbe potrzebuje dobrego kardiologa prosze o ewentualne namiary. Z gory dziekuje za wszystkie wasze posty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ona73 Re: Kardiolodzy z Radomia 14.03.08, 23:19 Hej! Mój synek ma wade serca. Trafiłam do dr.Izabeli Koziełł. Pracuje w szpitalu na Józefowie, tel do gabinetu 48-3613127 48-3613281 Najpierw trzeba się umówić w rejestracji /ze skierowaniem/: 48-3613774- rejestracja odbywa się zawsze 15 /danego miesiąca- na przyszły miesiąc/- dzwonić jak najwczesniej rano , to znaczy około 7.30 Jesli chodzi o prywatne wizyty to nie wiem dokładnie gdzie przyjmuje- dowiem sie i napiszę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zasada-5 Re: Kardiolodzy z Radomia 14.03.08, 23:28 dzieki za wasze wypowiedzi tylko ze ja potrzebuje dobrego kardiologa dla mojej mamy. Czyli potrzebne mi namiary na kardiologow dla doroslych Odpowiedz Link Zgłoś
ona73 Re: Kardiolodzy z Radomia 14.03.08, 23:30 Niestety nie mogę nic znaleźć- ale proszę zadzwonić do dr.- na pewno wszystkiego można się dowiedzieć od samej Pani doktor. Ja jestem zadowolona z dr.- i do tego Józefów ma lepszy sprzęt do diagnostyki niż Radomski szpital. Pozdrawiam, mam nadzieję że problemy sa tylko przejściowe i że to nic powaznego. Odpowiedz Link Zgłoś
ona73 Re: Kardiolodzy z Radomia 14.03.08, 23:33 Ojej bardzo przepraszam- nie wiem dlaczego tak sobie wbiłam do głowy że chodzi o kardiologa dziecięcego. Jesli chodzi o lekarza dla dorosłych polecam dr. która jest ordynatorem kardiologii na Józefowie. Wiem że równiez przyjmuje prywatnie. Telefon znajdziesz na stronie Szpitala na Józefowie. Kontaktuj sie bezpośrednio z ordynator- powie Ci gdzie przyjmuje prywatnie jesli oczywiscie taka wizyta Cie intresuję . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś