inka650 Re: salon SPA 27.12.10, 09:19 Niedawno na ul. Karolkowej pojawił się Salon Centrum Zdrowia i Urody Chanta'l. Z ciekawości się do niego raz wybrałam na masaż i po prostu odleciałam. Coś cudownego :) Tutaj wrzucają zawsze jakieś ciekawostki lub promocje, także radzę zajrzeć www.facebook.com/pages/Centrum-Zdrowia-i-Urody-Chantal/146201732098691 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loga Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 10:18 Ciekawa jestem ,kiedy miałaś tam zabiegi.Bo mnie nabito w przysłowiową butelkę.Zabieg przekładano -ostatni raz na 14.10.2010 roku, kiedy nagle okazało się, że jest awaria, a potem salon został zamknięty.Nie polecono mi żadnej innej opcji.Na maile nie odpowiedziano i nie zwrócono mi gotówki.Fatalnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolkajolka Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 23:21 Polecam Ci, nowy gabinet Day spa na bemowie. Spa Qualia, otworzyli się chyba całkiem nie dawno, mają niezłe ceny i super wnętrza. polecam! od razu widać że kosmetyczka zna się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemowianka Re: salon SPA IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 09:35 Zakupiłam kupon w Gruperze - oferta jest obiecująca, cena również. Jeszcze nie skorzytsałam z usług gabinetu ale... Wczoraj dzwoniłam cały dzień - od 9 rano do 19, około 10 razy, nawet poszłam się umówić do salonu ale niestety Pani na recepcji nie umówiła mnie a manikirzystka była zajęta. zostawllam swój numer telefonu i nazwisko - Pani miała się skontaktować, nie zrobiła tego. Dzisiaj znowu dzwonię, zgłasza się znowu poczta w telefonie komórkowym, w stacjonarnym również. Dla mnie to skandal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemowianka Re: salon SPA IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 09:35 Mowa o SPA Qualia, na Bemowie, ul. Górczewska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONA LISA Re: salon SPA IP: *.play-internet.pl 28.10.11, 23:13 ...hehehe właśnie włascicielka kosmetyczka SPA QUALIA na Bemowie zero doswiadczenia!!!za kase mża otworzyła salon spa i tonieeeee......cały czas sie wystawia na grupony grupery.....a tak naprawde zero pojecia o prowadzeniu takiego gabinetu!zatrudnia jakies laski ktore jak ona nie mają pojecia o tym co robią!przykre to! a sprawia wrazenie tak miłej osoby..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: salon SPA IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.11, 14:40 Gruper to firma która w wyjątkowy sposób traktuje wykonawcę usług , pieniądze otrzymuje sie po miesiącu od ukazania się oferty, firmy bez pieniędzy nawet tak marnych bo otrzymują tylko 48 % tego co wpłaca kupujący jak mają wykonywać usługi , na jaki standard usług liczycie :( Zastanów się zanim kupisz na Gruperze , może lepiej zadzwoń do firmy, wykonawcy usługi i umów się prywatnie płacąc tyle samo na miejscu. Inną sprawą jest gdy ktoś mając zerowe doświadczenie w branży kosmetycznej uruchamia salon kosmetyczny licząc na pracowników, których nawet nie umie skontrolować . :( o to cała polska bez wyobraźni kupujących, sprzedających oraz tych trzecich cwanych pośredników Odpowiedz Link Zgłoś
1-prawda Re: salon SPA 25.01.12, 00:08 JAK CZYTAMY MONA LISY OPINIE MOŻNA SIĘ DOMYŚLAĆ ,ŻE CZYJAŚ KASA JĄ ZAŚLEPIA ,KASA JAK PISZE KTÓREJ NIE MA I NIE BĘDZIE JEJ MIEĆ HE HE HE BO MA DWIE LEWE RĘCE DO PRACY, UDAJE ŻE MA FACH , KLIENTKI KTÓRE DO NIEJ PRZYCHODZIŁY SKARGĘ WNOSIŁY DO GRUPERA , TAK JAK MÓWIŁY ,ŻE WREDNA PROSTACZKA ZŁĄ OPINIE MIAŁA, WSZĘDZIE GDZIE PRACOWAŁA.NIE MOŻE SOBIE DAROWAĆ ,ŻE JEJ TAM NIE MA ,ESEMESY-PASZKWILE NIE WYSTARCZYŁY WIĘC NA FORUM WYGŁASZA SWOJE PODŁE OPINIE.ZAJMIJ SIĘ DROGA MONA LISO CHOĆ DALEKO TOBIE DO NIEJ RZETELNĄ PRACĄ ,A ZA TAKIE OSZCZERSTWA SĄD CIEBIE CZEKA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: salon SPA IP: 195.74.79.* 18.08.11, 13:02 oj pani Jolu,pani jolu opinie wystawiają klienci a nie pani sama!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: salon SPA IP: 195.74.79.* 18.08.11, 13:14 chodzi o Panią jolę ze spa qualia na górczewskiej sama sobie pisze dobre opinie!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magenta Re: salon SPA IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.01.12, 20:27 Ja niestety nie polecam spa qualia, zrobiłam tam rzęsy. Miało być metodą 1:1 a było jak mniemam 1:3. Dzisiaj zdjęłam po miesiącu męczarni. Odradzam. Przynajmniej robienie rzęs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: salon SPA qualia IP: *.centertel.pl 01.02.12, 13:23 PANI IWONKO POLECAM SPA QUALIA -JESTEM OD WRZEŚNIA STAŁĄ KLIENTKA SPA QUALIA, JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USŁUG JAKIE ŚWIADCZY TEN GABINET, OSTATNIO ZAGĘSZCZAŁAM TAM RZĘSY WE WRZEŚNIU I DO TEJ PORY CHODZĘ CO MIESIĄC NA UZUPEŁNIANIE RZĘS -BARDZO DOKŁADNIE ZOSTAŁY ZROBIONE ,NIGDY NIE MIAŁAM TAK ZROBIONYCH JAK W TYM GABINECIE.BARDZO MIŁA ATMOSFERA ,POLECAM RÓWNIEŻ MANICURZYSTKI SĄ DOKŁADNE ,NIC NIE ODPRYSKUJE , JAK PO ZROBIENIU MANICURU W INNYCH GABINETACH.: ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: salon SPA - Artderma Madical Spa w markach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 19:28 a ja zdecydowanie polecam SPA w Markach - ARTDERMA Medical Spa. co prawda nie jest to miejsce w centrum Warszawy, ale właśnie to mnie bardzo cieszy. z dala od zakorkowanego centrum, mają duzy wygodny parking, mozna tez skorzystać z parkingu podziemnego - szczególnie Zimą jest to wygodne po pedicure - mieszkam niedaleko więc czasami w "japonkach" przejeżdzam na Pedicure :) odnośnie personelu : dziewczyny profesjonalne. budzą zaufanie od pierwszego kontaktu. spokojenie 5/6 pkt. wystrój : nie znam ładniejszego w Warszawie 6/6 pkt. bardzo przestrzennie i spokojnie. obsługa klienta : 5/6 pkt. oferta : kompleksowa. kosmetyka, mani,pedicure, fryzjer (mega fajny !) no i te masaże... WOW! :) Przyjmuje też Dr. medycyny estetycznej - ponoć pracuje w najlepszych warszawskich klinikach (la perl i skin klinik) dla zainteresowanych adres www.artderma.pl/oferta.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena polecam Artderme w Markach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 21:17 Dzien dobry Panie, zapewne juz troche poźno bo temat starszy, ale widze , że nie tylko ja odebralam ten salon bardzo pozytywnie. mam na mysli Artderma Medical spa podobnie jak Pani Kasia - musze przyznać , ze z pewną rezerwą podchodziłąm do polecenia mnie tego miejsca przez jedną z moich kontrahentek , z uwagi na to, że nie spodziewałam się spotkać tak uroczego miejsca w Markach (naprawdę bez urazy dla osób tam mieszkających), ale po pierwszej wizycie byłam mocno zaskoczona "in plus". Mieszkam nieco z dala od Marek, w zasadzie z drugiej strony Warszawy, jednak to miejsce warte jest zaplanowania 2-3 godzin w tygodniu. Oczywiście jeśli kochamy, gdy ktoś otacza nas troskliwą opieką, a o to przecież chodzi w tego typu miejscach. sprawdźcie Panie bo naprawdę warto. pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona chyba Re: polecam Artderme w Markach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.11, 22:31 ale cukrujesz - reklamujesz swoj salon i tyle tak naprawde to kazdy ma swoje miejsce ktore lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażyna Re: polecam Artderme w Markach - a ja nie!!! IP: *.dynamic.mm.pl 07.06.11, 12:44 a ja nie polecam tego miejsca. Poszłam tam ostatnio na rekonesans, ku mojemu zdziwieniu po wejściu nie zastałam nikogo, cisz jak makiem zasiał. Nie wiedziałam co się dzieje, a w miejscu które pewnie jest recepcją, wnioskuję bo stoi tam duży stół z monitorem nadal nikogo nie było. Po chwili pojawiła się pani, która powiedziała że niestety nie ma czasu żeby mnie oprowadzić!!! szok! Czy w takim razie pracuje tam jedna osoba? Ja na pewno nie wrócę po takim potraktowaniu mojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
verdon Re: polecam Artderme w Markach - a ja nie!!! 22.06.11, 13:20 Ja również zajrzałam do ART DERMY, bo wcześniej oglądałam ich stronę w internecie. Chciałam porozmawiać i dowiedzieć się czegoś więcej - Pani w recepcji powiedziała mi, że wszystko mogę sobie przeczytać na ich stronie www. No tyle to ja już wcześniej wiedziałam. Nie będą mieli ze mnie klientki, choć trochę żałuję bo wnętrze rzeczywiście robi fajne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: polecam Artderme w Markach IP: 178.73.49.* 31.08.11, 23:36 A ja z salonu artderma medical spa w markach mogę polecić jedynie fryzjera- Panią Agnieszkę, jest bardzo dobra, wyważona i słucha klienta. Miejsce jest co prawda bardzo przyjemne, ale do jakości pracowników mam duże zastrzeżenia. Jeśli chodzi o lekarza to stanowczo odradzam, ja osobiście nie lubię jak namawia się mnie do zabiegów, których nie potrzebuję a do tego próbuje się zmanipulować klienta przesłodzonymi komplementami. Poza tym myślę że lekarz powinien również budzić zaufanie tym jak wyglada, jaskrawe sukienki zakrywające niewiele ponad pupę na pewno nie sprzyjają budowaniu wiarygodności. Pani recepcjonistka nie potrafi udzielić rzeczowej informacji, oferuje zabiegi których brak w ofercie salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana !!odradzam Artdermę w markach!! IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.11, 18:07 NIE POLECAM TEGO MIEJSCA!! niestety byłam w tym salonie zarówno na zabiegu kosmetycznym jak i u Pani fryzjerki, rozczarowana jestem obiema tymi usługami. zacznę może od zabiegu, zapisywałam sie z myslą o zabiegu konkretnego oczyszczania twarzy. znam swoją skóre i wiem czego potrzebuje, tym bardziej że bardzo często korzystam z tego typu usług, natomiast pani kosmetyczka usilnie namawiała mnie do kawitacji (zabiegu który nijak sie ma do oczyszczania w przypadku takiej skóry jak moja, jedynie pogarsza jej stan pojawianiem sie wykwitów ropnych, ale za to jest prosty w przebiegu i krótki) Jednak stanęło na moim. w finale zabieg był wykonany niechlujnie i niedokładnie, po oczyszczaniu Pani nawet nie zdezynfekowała mi skóry, a to co dodatkowo mnie zdenerwowało to fakt ze słyszałam jak za moją głowa cały czas wibruje telefon, , i to nie mój bo ja swój wyłączyłam :) wiec Pani w pośpiechu położyła mi miętową maskę na twarz i (!)oczy(!) i wyszła pogadać zostawiając mnie z tym piekącym świństwem samą. Pani kosmetyczka podczas zabiegu nie informowała mnie co robi i ile dodatkowo będę musiała zapłacić i w efekcie końcowym zapłaciłam znacznie wiecej niz sobie założyłam, sam zabieg zamiast trwac 2 godz trwał godzine i 20minut. W efekcie po tym zabiegu musiałam pojechac na poprawke juz do mojej Pani kosmetyczki która pracuje az na mokotowie (ja mieszkam w Markach dlatego trafiłam do tego pseudo salonu bo szukałam czegoś bliżej) Natomiast pani fryzjerka obcinała włosy na sucho (dodam tylko ze mam kręcone) wiec chyba nie muszę dalej tłumaczyc jak wyglądał efekt końcowy-siano, dodatkowo zamiast z włosami do ramion wyszłam z długością do brody. cały czas je zapuszczam a byłam w czerwcu. trochę sie rozpisałam ale naprawdę czuję sie bardzo oszukana przez ten salon i mam nadzieję ze mój esej będzie przestrogą dla innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozum Re: !!odradzam Artdermę w markach!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.11, 17:14 Twój esej jest nie wiele komu potrzebny ze względu na to że możesz być firmą konkurencyjną dla Artdermy, możesz być rozżaloną pracownicą z powodu braku podwyżki a może tylko zwykłą nieudacznicą co zamiast złożyć reklamację usługi to bawi się w wielebnie donoszącą na portalu. Może w swojej pracy także uprzejmie donosisz na koleżanki że się lenią albo mają za krótką spódnicę i za duży dekolt, fuj , brzydko , już ciebie nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odradzamARDERMA Re: !!odradzam Artdermę w markach!! IP: *.dynamic.chello.pl 15.09.12, 18:56 w takim razie zachęcam cię do skorzystamia z usług tego pseudo salonu, a podamy sobie ręce i będziemy mieli o czym porozmawiać. banda partaczy i tyle! śmiem również przypuszczać że jesteś właścicielem bądź pracownikiem tego syfu, niestety twoje słowa mają jedynie moc w sieci, bo nie sądzę aby ktokolwiek był zadowolony z usług w tym salonie i mógłby napisać coś dobrego na temat artdermy. świadczy o tym ilość dość przykrych opinii na temat artdermy. nie licząc jakże oczywistych pozytywnych opinii wypisywanych w internecie przez obsługę ja to miejsce odradzę każdemu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: polecam Artderme w Markach IP: 217.153.123.* 20.02.12, 16:27 To jest w Markach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: polecam Artderme w Markach IP: *.dynamic.chello.pl 15.09.12, 19:06 o jezu, jaka żenada !! widać, że pani właścicielka nie ma co robić (bo nie sądzę aby ktoś do artedrmy jeszcze zaglądał) i wypisuje te bzdury. hihihi nie polecam artdermy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo -anna Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 20:00 witam, jesli chodzi o mnie to w warszawie polecam Le Spa w centrum na Moktowskiej oraz nieco dalej od centrum Artderma spa na białołęce i Skin Klinik na zoliborzu. aska. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ewka Re: salon SPA 11.07.11, 13:19 Korzystam i mogę polecieć salon Afrodyta Medi Spa (Al. Jerozolimskie) w centrum handlowym Blue city. Salon jest duży dwupoziomowy, oferują wszelkie zabiegi, obsługa miła i profesjonalna, często mają promocje. Ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: salon SPA IP: *.play-internet.pl 01.08.11, 16:28 jestem kosmetologiem i pracuje w jednym z warszawskich spa, czytajac niektore wypowiedzi zwlaszcza pracownikow, ktorzy tak naprawde sa w bardzo duzej mierze odpowiedzialni jak jest postrzegane cale spa, to kosmetyczka ma za zadanie dbanie i przestrzeganie higieny przed zabiegiem i po zabiegu, jesli wykonuje sie zabiegi to ona powinna posiadac umiejetnosci i wiedze. wiec jesli pracownik pisze ze w danym spa nie ma podstawowych zasad higieny to niestety ale zle pisze o swojej osobie. Jesli mowi ze ktos sie zarazil czym kolwiek to zazwyczaj taka osoba juz nie wroci do danego spa i nie bedzie chciala aby wykonywac na niej zabiegi wiec widac tutaj jak pracownicy klamia aby w zlym swietle przedstawic swojego bylego pracodawce. PS osoby ktore byly pracownikami i sie wypowiadaja niestety nie zawsze te opinie sa prawdziwe. Mysle ze najlepiej samemu wyprobowac dane spa lub tez zdac sie na polecenie danego miejsca ale osoby ktora juz tam byla. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: salon SPA 01.08.11, 16:39 Gość portalu: kinga napisał(a): > jestem kosmetologiem i pracuje w jednym z warszawskich spa Ręce opadają. Czy ty wiesz co to jest spa? Nie. Nie to co ci powiedziała twoja szefowa. To jest Spa: pl.wikipedia.org/wiki/Spa_%28miasto%29 i podobne uzdrowiska. Sanus per aquam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: salon SPA IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 11:08 Nie musisz mnie obrazac... doskonale wiem co to jest spa, ale jak zapewne wiesz sa tez day spa lub tez medi spa. takie miejsca nie musza byc wielkimi kompleksami, w takich miejscach tez sie swiadczy uslugi poprzez wode, chociazby róznego rodzaje łaznie, bicze czy tez kapiele. Kazde spa ma swoje rytualy wiec mozemy trafic na rozne zabiegi z uzyciem wody.oczywiscie wiele miejsc day spa tylko sie tak nazywa i nie swiadcza takich uslug. wiekszosc gabinetow juz nazywa sie day spa, po ofercie kazdego z takich miejsc mozna stwierdzic czy to jest spa, day spa. tak na prawde nie wiem co Twoja wypowiedz ma do mojej bo ja nie wspominalam nic na temat swiadczonych uslug, tylko na temat personelu. Odpowiedz Link Zgłoś
absolutfit Re: salon SPA 24.08.11, 12:52 Fajnym miejscem na relaks i odnowę fizyczną i duchową jest Hotel&Spa Głęboczek na Pojezierzu Brodnickim. Miejsce jest samo w sobie bardzo piękne a korzystając przy tym z zabiegów spa to już w ogóle oderwanie i relaks :) Mnie się bardzo podobało, pojechałam tam z nastawieniem na odpoczynek i relaks dla duszy i ciała i to dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: salon SPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.11, 14:29 hej spa musi mieć charakter w którym mozna się odprężyć, odpocząć i zapomnieć o kłopotach. Nawet wyjazd na weekend do spa jest super sprawą. Jeżeli ktoś mieszka w Warszawie czy w okolicy polecam SPA w Radziejowicach w Afrodycie. Zabiegi, otoczenie, obługa jest super. Ciało jak umysł sa w pełni zrelaksowane od codzienności. Również polecam SPA w dalszym rejonie jak Kraków ,,Farmona", cały hotel jest naprawdę ładny, zabiegi też super. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: salon SPA IP: *.mpwik.com.pl 11.09.12, 11:35 Niestety to wszystko prawda. dziewczyny unikajcie tego miejsca, bo mozna wyjsc okaleczonym np po makijażu permanentnym. Ja na szczeście robiłam tam hybrydowy , wiec jedynie miałam całe palce brudne, nierówno połozony lakier, niedosuszony itd. Koszmar, bród i oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moli13.dwa Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 12:13 Witajcie dziewczyny! Ja polecam nowe super spa na Bielanach Vanilla Sky Sun&Spa na ul. Conrada13. Mają tam świetne urządzenie Power Slim Studio - pomaga w odchudzaniu. Ja widzę już efekty po kilku zabiegach. Jest to nowe spa bo z tego co pamiętam to otwarcie było na początku września. Mają świetnych specjalistów, obsługa jest bardzo miła i widać że się znają na tym co robią. Sam budynek wygląda niepozornie ale jak się wejdzie do środka to wow, super. Robią też imprezy, eventy i wieczory panieńskie (ja właśnie niebawem mam ślub) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: salon SPA Bielany IP: *.jmdi.pl 20.02.14, 23:22 Nie polecam salonu Vanila Sky! To jedno wielkie oszustwo! Super rabaty ale zabiegi robione tak jak cena. Nic nie zareklamujesz bo właścicielka lub jej obsługa powołująca się na nią (nie wiadomo) obrobią Cię z kasy z uśmiechem na twarzy... Pawer slim studio to zwykła ściema -to nie wyszczupla tylko sprawia takie krótkotrwałe wrażenie napiętej skóry ale ten efekt szybko znika... Nie dajcie się oszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: salon SPA Bielany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.14, 12:38 Ale wy baby głupie, co myślisz że jak żarłaś jak świnia przez całe swoje życie to teraz wchodzisz do maszyny i po 15 minutach wyskakujesz szczupła, śliczna i do tego młodsza. NIE MA TAKICH URZĄDZEŃ !!! Aby uzyskać dobre efekty, trzeba stosować się do zaleceń dobrze przeszkolonego personelu, trzeba samemu ciężko pracować i rozsądnie dostarczać mniej kalorii niż się spala wtedy masz szanse blondi szympansie pozbyć się narosłej tkanki tłuszczowej. A jeżeli chodzi wygląd skóry to czym wcześniej zadbasz o nią tym mniej będziesz miała z nią kłopotów na starość. Są oczywiście urządzenia , kosmetyki, medykamenty które mogą załagodzić w miarę szybko skutki twojej głupoty ale nie wierz w cuda że jedno spotkanie odmłodzi o połowę twojego wieku skórę. Termolifting, Laseroterapia, Mikrodermabrazja, Kwasy, Botoks te wszystkie metody należy zastosować wielokrotnie aby uzyskać znaczące i trwalsze efekty i nie zrobisz tego za 5 złotych u wykwalifikowanego kosmetologa. Bo jak tanio to możesz mieć pewność że użyte produkty są niższej jakości, jakieś zamienniki, że personel ma niską wiedzę. Sama wiesz że dobry pracownik się ceni więc nie licz że ktoś za godzinę pracy weźmie 5 zł abyś ty wyszła śliczna Warto polecać miejsca w których byłaś dobrze obsłużona, gdzie zastosowano odpowiednie terapie do twojej twarzy, sylwetki. MYŚL kobieto a nie płacz że świat jest do d...y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: salon SPA IP: *.play-internet.pl 12.10.11, 17:45 Denique to masarka !!!!!!!!!!!!zero profesjonalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berta filozofia zmysłów Day Spa Ostródzka IP: *.aster.pl 29.10.11, 14:46 Witam Czy ktoś korzystał tam z zabiegów wykupionych przez Groupona? Ja własnie dostałam w prezencie taki bon i teraz zastanawiam się po tych negatywnych opiniach czy rzeczywiście tam się udać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: filozofia zmysłów Day Spa Ostródzka IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.10.11, 20:45 W grupponie, gruperze, i kilku innych tylko pralnie... się wystawiają. Jeśli chcecie zrobić prezent to lepiej kupić w normalnej cenie. Albo wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: filozofia zmysłów Day Spa Ostródzka IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.11, 02:22 W tym miejscu korzystałam z zabiegów kilka razy mieszkam po sąsiedzku, więc mogę ocenić ich jako ludzi bardzo przychylnych klientom. Mogę się wypowiedzieć na temat dwóch osób które mnie obsługiwały,robiłam fotodepilacje, usuwanie pękniętych naczynek oraz manicure, było wszystko OK. Wiem że oprócz dużej ilości stałych klientów, współpracują z „gruperami” od ok. roku. Pozdrawiam Zuzanna. S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: filozofia zmysłów Day Spa Ostródzka IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.11, 23:30 Trafiłam do Filozofii Zmysłów z Grupera w marcu i zostałam ich klientka do dzisiaj. Klient traktowany jest tam bardzo wyjątkowo, obsługa na wysokim poziomie, wysoka kultura i pełen profesjonalizm. Czułam się w tym Spa wyjątkowo, a wcześniej korzystałam z różnych salonów i byłam traktowana jak coś gorszego bo z Grupera w Filozofii Zmysłów nigdy mi nie dano odczuć że jestem innym klientem. Dziękuję . Ps jak ktoś chce sprawdzić to niech sprawdzi a nie czyta negatywnych opinii napisanych chyba przez te sama osobę ,bo w każdej prawie to samo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: filozofia zmysłów Day Spa Ostródzka IP: *.171.126.194.static.crowley.pl 06.03.12, 14:41 Opinie negatywne niestety są prawdziwe, właściciele zatrudniają młode osoby, obiecują umowę prze kilka tygodni, nagle zaczynają udawać, że nie znają tych osób i nie płacą za wykonaną pracę. Szczerze odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Filozofia Zmysłów Oszukuje pracowników IP: *.aster.pl 09.03.12, 13:12 Również zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami dotyczącymi FILOZOFII ZMYSŁÓW. Przez ponad pół roku byłam pracownikiem tego spa i jak wiele innych osób zostałam oszukana przez właścicieli. Mimo licznych próśb, maili i telefonów nie otrzymałam od właścicieli umowy do podpisania i niestety nie otrzymałam również wynagrodzenia za ponad pół roku pracy. Czytając wpisy innych osób na forum widzę, że nie jestem jedyną osobą oszukaną przez właścicieli FILOZOFII ZMYSŁÓW. Jak widać właściciele przyjęli taką taktykę oszukując i wyzyskując młode dziewczyny, aby się dorobić. Jest to bardzo przykre, ponieważ są to dorośli i wydawałoby się poważni ludzie, którzy na pierwszym spotkaniu stwarzają bardzo dobre wrażenie. Ale jak się później okazuje robią wszystko,aby nie wypłacić pracownikom zaległego wynagrodzenia. Chciałabym przestrzec inne młode osoby, które myślą o pracy w tym spa. W SPA FILOZOFIA ZMYSŁÓW prowadzony jest jawny WYZYSK i OSZUKIWANIE PRACOWNIKÓW. Gdybym wcześniej trafiła na to forum i przeczytała te wszystkie opinie byłych pracowników oszukanych przez właścicieli, to nie straciłabym ponad pół roku na pracę za darmo. Zbyt wiele negatywnych opinii w internecie dotyczących Filozofii Zmysłów, żeby nie było w tym ziarna prawdy. A teraz na własnej skórze przekonałam się, żę wszystkie te opinie są jak najbardziej prawdziwe. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: filozofia zmysłów Day Spa Ostródzka IP: *.play-internet.pl 09.05.13, 10:56 czy są osoby, które zostały oszukane przez pracodawców filozofi zmysłów? trzeba cos z tym zrobic aby to sie wiecej nie powtorzylo. dysponuje nagraniem jak obiecuja duzo a pozniej z tego nic nie wynika (nagrana 1 z rozmow w sprawie negocjacji płacy) i znam kilka osob ktore tam pracowalo i zostalo oszukanych. Odpowiedz Link Zgłoś
malunia8 Re: filozofia zmysłów Day Spa Ostródzka 21.07.14, 22:08 Będę się przeprowadzać na osiedle Ostródzka. Szukam porządnego Spa w okolicy. Może ktoś doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Day Spa Re: salon SPA IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.12, 20:09 Mam ten sam problem z nie douczonymi kosmetyczkami, nos wysoko noszą a nic nie potrafią za to oczekiwania finansowe olbrzymie szkoda że nie ma forum o leniwych i bezczelnych pracownikach , przypuszczam że takie forum z każdego miasta w Polsce rozrosło by się do rozmiarów książki telefonicznej. Trzymaj się i nie pozwól aby pokraki weszły na głowę i zrujnowały Twoją firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: salon SPA IP: *.31.7.186.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.07.12, 18:48 Szukam prezentu dla Żony i jedno jest pewne Filozofia Zmysłów odpada !!! Co za żenada w najwyższym wykonaniu właścicieli, aż ciężko uwierzyć !!!!!! A pokrzywdzonym pracownikom polecam udać się do Państwowej Inspekcji Pracy, gdzie za darmo można uzyskać informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: salon SPA IP: 217.153.123.* 20.02.12, 16:24 Na temat salonu Spa Qualia nawet nie mam ochoty się wypowiadać...ręce opadają. Po 1. Parę dni tematu dodzwoniłem się w celu zrobienia paznokci i...takiego chamstwa dawno nie zastałam. Jeżeli osoba pracująca tam ma zły dzień to niech pójdzie na urlop i odpocznie, zamiast wyżywać się i obrażać klientów. Po 2. Oczywiście nie umówiłam się na wizytę i po tym jak opowiedziałam całą sytuację koleżance ( która to zresztą poleciła mi ten salon ), również z niego zrezygnowała i więcej nie skorzysta. Jednym słowem ŻENADA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika-psycholog Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 18:17 Spa Qualia prosze Pani ,nie zatrudnia manicurzystek ,zarzuty i obelgi Pani skieruje do Anny Romanowskiej ma firme pod nazwa ESTETICA i to ona jest nie mila dla swoich klientek. Na szczescie juz jej tam nie ma.Zanim Pani znowu podla opinie napisze w internecie prosze sprawdzic czy dotyczy to tej osoby lub firmy , bo latwo jest komus zepsuc opinie myslac tylko o sobie -prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: salon SPA Filozofia zmysłów IP: *.roban.pl 29.11.12, 10:56 Hej, możecie mi podać jakiś adres lub numer telefonu do tej firmy? Oszukali mnie, i potrzebuję się jakoś z nimi skontaktować. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robię dobrze Re: salon SPA Filozofia zmysłów IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.12, 14:35 www.sexrura.pl/enter.php NAPRAWDĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierdziaja Re: salon SPA IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.13, 20:50 Ależ porąbane to forum tylko płaczki i reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Filozofia Zmysłów Oszukuje pracowników IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.03.12, 20:41 Ponownie wypowiedź z tą samą końcówką końcówką IP - *adsl.inetia.pl....:) Przecież i tak wszyscy wiedzą, że wypowiedzi te piszą właściciele spa Filozofia Zmysłów, podpisując się jako e-prawnik. Proszę pamiętać, że wypowiedzi byłych pracowników nie są oszczerstwem, tylko prawdą, a za prawdę nie można nikogo ukarać. Więc proszę przestać nas straszyć i raczej zająć się prawem pod kątem karalności za oszukiwanie pracowników, ich wyzyskiwanie i niewypłacanie im pensji. Bo to się może lepiej państwu przydać. Bo oszukanych przez Państwa pracowników jest coraz więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
wyderna Re: salon SPA 18.04.12, 13:55 Witam bardzo serdecznie ,chcialambym zaprosic panie i nie tylko panow rowniez do naszego salonu SPA i do salonu fryzjerskiego .Jako fryzjerka ktora pracuje w tym salonie polecam farby SANOTINT sa to szwajcarskie produkty produkowane we Wloszech.SA to wszystkie kosmetyki EKO czyli nie maja w sobie amoniaku ,zadnych sztucznych dodatkow .Jestem przekonana , napewno panie beda zadowolone z moich uslog.Jestem wykwalifikowana fryzjerka ,w zawodzie juz od 17 lat.pracuje robanczukwniez w legionowie dorabiajac sobie w domu.jesli ktos bedzie zainteresowany zapraszam na ul.HOZA 5 /7.pozdrawiam czytelniczki EWA Urbanczuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poszukująca Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 13:07 Witam, moim ulubionym salonem spa stał się ostatnio Paradise Spa w Warszawie w Al. Jerozolimskich. Ceny są przystępne, mają fajne pakiety i zazwyczaj miłą i profesjonalną obsługę. Ogromną popularnością cieszyły się masaże u Justyny. Jednak kilka dni temu zamiast Justyny była już jakaś inna masażystka. Może ktoś z Was wie, gdzie teraz pracuje Justyna (podobno sama odeszłą) albo wie jak się z nią skontaktować? Miała ciemne włosy nazwisko chyba na literę G. Proszę o pomoc jeśli coś wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.12, 16:34 Dzien dobry Nie moge podac nr kontaktowego przez forum ale podaje maila do Justyny justysia9014@wp.pl tam Pani sie z nia skontaktuje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukująca Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 17:46 Dziękuję za pomoc, zaraz napiszę pod ten adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora1234 Re: salon SPA IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.08.12, 19:47 Unikajcie jak ognia Paradise SPA na Al. Jerozolimskich - fatalna bardzo nieuprzejma obsługa. Umówiłam się na termin, przyszłam na miejsce i okazało się że niestety recepcjonistka się pomyliła i ten termin jest nieaktualny! Nikt nawet nie raczył podnieść słuchwki i mnie wcześniej powiadomić o tym. Sprzedają mega dużo grouponów a kosmetyczek mają mało i jak przyjdzie do rezeracji terminu to nie ma wolnych. Ja czekałam 2 miesiące i zostałam odprawiona z kwitkiem z powodu błędu recepcjonistki. Żenujące!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vb Re: salon SPA IP: *.ip.netia.com.pl 11.09.12, 09:26 teraz oglaszaja sie na roznej masci grouponach, wiec uwazajcie, sprawdzajcie opinie o kazdej firmie zanim sie tam wybierzecie lub co gorsza zaplacicie za kupon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: salon SPA IP: *.wyszkow.fuz.pl 27.12.12, 13:20 Zgadzam się z Twoją opinią! Moje Drogie, szkoda czasu i pieniędzy! Niestety skusiłam się na zagęszczanie rzęs w salonie szumnie zwanym Paradise Spa. Od pierwszej chwili czekały mnie niemiłe niespodzianki. Spóźniłam się jakieś 10-15 min (dzień wcześniej zostałam poinformowana o zmianie lokalizacji na jakąs maleńką uliczkę na Bródnie, nie mogłam tam trafić - zdarza się), mało brakowałoby a Pani odmówiłaby mi zabiegu z powodu mojego spóźnienia. Salon był wychłodzony, chyba oszczędzają na ogrzewaniu, do tego poproszono mnie o zdjęcie obuwia, co spowodowało, że po niecałej godzinie moje stopy były dosłownie zmarźnięte. Zabieg trwał dosłownie 55 minut, jest to dość krótki czas, ale uwierzyłam Pani, która zapewniała, że krótki czas wynika z jej ogromnego doświadczenia, bo od 3 lat robi 3-4 zabiegi dziennie. Ok, uwierzyłam, atmosfera się poprawiła. Na pozór wszystko było w porządku. Po dojechaniu do domu, w kąciku oka nie mialam już żadnej rzęsy. Na policzku znajdywałam całe kępki! Po dosłownie 2 dniach nie została mi już żadna rzęsa! Usługę kupiłam na grouponie, za okazyjną cenę 89 zł. Może arogancja tej Pani wynikała z faktu, że już było "zapłacone". Nie zdecydowałam się na reklamację, ponieważ nie chcę tego miejsca widzieć więcej na oczy! Omijajcie szerokiem łukiem Paradise Spa (aktualnie) na ul. Sulejkowskiej! Arogancja, nieuprzejmość, brak profesjonalizmu, co widać najlepiej po dokonanym zabiegu! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYGRUPER Re: salon SPA IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.12, 15:11 Pomyśl trochę i zastanów się czy będziesz pracować za 1/10 swojej pensji, Gruper przekazuje 50 % tych marnych groszy co zapłaciłaś czyli zapłaciłaś gó...ane pieniądze i taka masz usługę. Zdziwko pewnie bierze że ktoś z takiej reklamy nie będzie mieć klienta to spójrz w lustro i szczerze odpowiedz ile zrobiłaś takich już zakupów, tak więc proszę nie opowiadaj mi że może byś wróciła gdyby była usługa dobrze wykonana bo takie klientki nazywa się Jumperami (skoczkami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: salon SPA IP: *.wyszkow.fuz.pl 27.12.12, 15:31 Komentarz zupełnie nieadekwatny do sytuacji. Jeśli komus nie odpowiada zarobek z grouponu, niech sie tam nie zglasza. Na tym bym zakończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYGRUPER Re: salon SPA IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.12, 18:38 A mądre jest wypłakiwanie się na forum zamiast złożyć reklamację na źle wykonaną usługę , gó...arz zawsze zostanie gó...arzem a taki płaczek to kolejny przedstawiciel Trola internetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
shanti-salon Re: salon SPA 27.09.13, 18:51 Salon masażu Shanti zaprasza Jeśli pragniesz zadbać o swoje ciało, zdrowie i dobre samopoczucie, zapraszam do skorzystania z wyjątkowej oferty usług profesjonalnego salonu masażu Shanti. W ofercie znajdą Państwo m.in.: - masaż klasyczny - masaż relaksacyjny - masaż królewski na balsamie z masłem Shea - masaż bańką chińska - masaż relaksacyjny z aromaterapią Salon mieści się blisko centrum Warszawy przy Al. Solidarności 155 lok 7 W celu umówienia się na wizytę proszę o kontakt tel. 514 229 549 Zachęcam do zapoznania się z pełną ofertą dostępną na stronie www.shanti-salon.pl ZAPRASZAM PANIE I PANÓW Salon masażu Shanti nie świadczy usług seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosio Re: salon SPA IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.13, 22:00 a szkoda że nie świadczy usług na tym można zarobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se-ba Re: salon SPA IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.07.12, 23:40 Proponuję te Rosyjskie. Jest ich sporo w Warszawie.Super salony.Jeszcze lepsze pralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam chłopa Re: salon SPA IP: *.free.aero2.net.pl 09.10.12, 03:57 www.fotka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmkkk2013 Re: salon SPA IP: 31.179.195.* 09.02.13, 03:31 Gdie sa Rosyjskie salony w warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larysa Re: salon SPA IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.13, 07:58 prawie co drugi to ruski, idziesz ulicą i liczysz, pierwszy to będzie polski a drugi to już ruski trzeci znowu polski i czwarty ruski. Piąty może być jeszcze żydowski. Paniał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somerssby Re: salon SPA IP: *.range86-181.btcentralplus.com 04.08.12, 14:13 Ja nie korzystam często z zabiegów SPA. Raz do roku wyjeżdzam na weekend do hotelu Sielanka gdzie dokonuje ogólnej regenaracji mojego ciała. Polecam tamtejsze SPA. Jest naprawdę doskonałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaabbb Re: salon SPA IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.08.12, 19:44 Unikajcie jak ognia Paradise SPA na Al. Jerozolimskich - fatalna bardzo nieuprzejma obsługa. Umówiłam się na termin, przyszłam na miejsce i okazało się że niestety recepcjonistka się pomyliła i ten termin jest nieaktualny! Nikt nawet nie raczył podnieść słuchwki i mnie powiadomić o tym. Porażka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: filozofia zmysłów Day Spa Ostródzka IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.13, 14:33 Najpierw pomyśl zanim coś napiszesz większość jedzie do miejsca które jest nie daleko, tak więc jak ktoś ma wydać 100 zł na dojazd to zastanów gdzie się bardziej opłaca , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alutka1981 Re: salon SPA IP: *.telnet.net.pl 09.03.13, 22:09 Polecam www.twojastrefaurody.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamowaytyantySPAM SPAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.13, 22:33 ty k.. wszędzie spamujesz forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=alutka1981&title=Salon&forum= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: SPAM IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.13, 23:05 A gdzie ty widzisz spam , otrzymałeś może od nich e-mail. a jak nazwiesz wiecznie nieszczęśliwych klientów i popapranych pracowników ? Odpowiedz Link Zgłoś
kamillaa1 Re: salon SPA 02.04.13, 11:43 Mogę Ci polecić znakomite miejsce jakim jest Studio Laser. Oferuje ono takie usługi jak: depilacja laserowa, footoodmładzanie, likwidacja cellulitu, odchudzanie i wiele innych. Warto zapoznać się z ofertą tego miejsca na ich stronie internetowej. Tam znajdziesz znakomicie przygotowane informacje na temat zabiegów. Sprawdź to sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 20:15 ja znam lepsze miejsce zaraz koło Warszawy Pałac SPA Mierzecin.Sa tam wszystkie te zabiegi co proponują i SPA.tam jest po prostu super.Polecam bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
nietuzinkowa77 Re: salon SPA 10.05.13, 14:17 Salon SPA jest świetną rzeczą! Ja swojej mamie wykupiłam pobyt w SPA w Dworze Sieraków www.dworsierakow.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=29&Itemid=32&lang=pl . uwielbia to miejsce, a zasługuje na kilka chwil dla siebie, ponieważ jest często zajęta i pełni opiekę nad ukochanymi wnuczętami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama Re: salon SPA IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.13, 21:13 Autoreklama więc jakie to forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 14:23 Ja wprawdzie odwiedziłam Spa trochę oddalone od wawy, ale kilka dni relaksu zrobiło swoje. Trzeba odpocząć kilka dni. Byłyśmy w babskim gronie. Rewelacja. To taki Pałacyk w Mierzęcinie. Spa w mieście już mi się znudziło. Niedługo jedziemy tam drugi raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś fasola Re: salon SPA IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.13, 14:46 Oj Ziuta znowu autoreklama . :) W warszawie jest może z trzy SPA pozostałe to gabinety kosmetyczne. SPA to jest cała filozofia a gabinet kosmetyczny to tylko usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: salon SPA IP: *.play-internet.pl 03.10.13, 21:03 no właśnie Jaś... o tym piszę. Nie koło Warszawy tylko trochę dalej. To niezwykłe miejsce. Zobacz sobie ich stronkę czy facebooka to się dowiesz więcej. Ja tylko polecam bo się przekonałam. Polecam Jaś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: salon SPA IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.14, 10:29 Z wielką chęcią mogę polecić Ekert Beauty&Spa. Cudowne miejsce, z przesympatyczną obsługą. Wybrałam się na masaż oraz na peeling kawitacyjny, po zabiegu zostałam zaproszona do strefy relaksu, poczęstowana przepyszną herbatą- naprawde było bosko i godnie polecenia! Jeżeli Spa w Warszawie to tylko tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: salon SPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.14, 13:56 Fizjoterapeuta już się zmienił, nie ma też niestety pani Nelly-wieloletniej, doświadczonej kosmetyczki. Nic mi po strefie relaksu i luksusowym wnętrzu jak nie wiem kto się dotknie mojej twarzy i ciała. Szkoda :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scifi Re: salon SPA IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.14, 12:47 Polecam SPA w samym centrum warszawy : ISLA SPA - masaże filipińskie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.14, 19:22 a co powiedzie o salonie Oasis Beauty Day Spa w centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.14, 21:45 W Warszawie mi się najbardziej podoba w Klubie Łaźnia i w Su Saray Hammam Spa. Odpowiedz Link Zgłoś
anjaa00 Re: salon SPA 29.11.15, 22:08 Kochane Dziewczyny!!! Będę inwestować w salon kosmetyczny lub spa lub medycyny estetycznej-pomóżcie proszę czego oczekujecie od idealnego salonu beauty/spa? Wymiencie mi prosze dlaczego chodzicie do ''swojego'' miejsca dziś, co o tym przeważa? co jest dla Was najważniejsze: obsługa, klimat, próbki, efekt wow, promocje, standard i jakość specjalistów, zakres usług? jakie usługi Was interesują najbardziej? Czy czegos brakuje w warszawskich salonach urody? Jakich zabiegów,czego w standardach? Innymi słowy pomóżcie stworzyć mi miejsce dla Was IDEALNE Osoby zainteresowane wspolpracą zapraszam na priv ania_p00@o2.pl Dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: salon SPA IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.17, 13:41 Z czystym sumieniem polecam Samui Spa w Konstancinie niedaleko Warszawy - sympatyczna obsługa, doskonałe masażystki z Bali, oraz cudowny klimat. Z usług tego miejsca korzystałam podczas wieczoru panieńskiego mojej koleżanki - niesamowite doznania i ogromna dawka relaksu, wszystkie czułyśmy się cudownie. Bez wątpienia wrócę do tego miejsca :) Odpowiedz Link Zgłoś