ata79 29.05.08, 15:45 Polecam nowo otwarta restauracje "Meet and Eat" w Galerii Mokotów na II pietrze. Bardzo sympatyczne miejsce ze znakomita kuchnia tajska i azjatycka. No, przynajmniej mi smakowalo;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radiomis kolejna autoreklama 30.05.08, 10:23 za rada pracownika tej knajpy, wszyscy udamy sie tam w nadchodzacy weekend. i okaze sie ze polecana knajpa nie daje rady..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adblock Plus Słyszałem, że zmieniają nazwę na Eat and Vomit IP: 212.180.160.* 31.05.08, 14:21 Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Słyszałem, że zmieniają nazwę na Eat and Vomi 13.08.09, 19:47 Proponuję bardziej z angielska: Eat and Sh..t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.acn.waw.pl 02.06.08, 20:34 bardzo miła restauracyjka, nowoczesna i smaczna! najwazniejsze - szybka obsługa i całkiem dobre jedzenie. jedyny problem to trudno ja znalesc ;) jest w samym rogu przy wyjsciu na parking.... ale warto poszukać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.acn.waw.pl 04.06.08, 18:49 co za obrzydliwa kryptoreklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Re: Restauracja Meet and Eat IP: 213.25.25.* 06.06.08, 12:11 A ja trafiłem i bardzo mi smakowało. Zupełnie nowe, ciekawe smaki. Jak ktoś lubi orientalną kuchnię to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Restauracja Meet and Eat 06.06.08, 15:01 dlaczego nikt z wychwalajacych nie pokusi sie o napisanie, co takiego smacznego jadl? czesc postow z "firmy" czesc z bezmyslnosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 00:31 pracuje tam od trzech dni.. eh no szczerze powiem. Jedzenie dobre, ale do czasu. Polecam przychodzić rano tak do 13 bo potem to biznes lunche i takie tam... No i wypadało by znać języki obce, bo jako, że tam gdzie się wydaje szybkie posiłki (foodcort) często stoją wietnamcy którzy po polsku powiedzą tylko: kuczak i wipsowina. ale tak to spoko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Hauer Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.csd.uoc.gr 09.06.08, 11:44 Spoko, Lolu! Długo nie popracujesz za taki czarny PR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:52 raczej nie ;) pracuje tylko do końca miesiąca. co prawda niby o 13 kazałam przychodzić, ale wtedy są gigantyczne kolejki.. Kuchnia na prawde nie jest zła. O ile nie jada się jej na co dzień. :D Ale ludzie cudowni. Jak ktoś szuka pracy to jest jeszcze kilka miejsc na kelnerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spaniel kiedy pr'owcy zaczna odróżniać spam od pr? IP: *.acn.waw.pl 22.06.08, 22:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: kiedy pr'owcy zaczna odróżniać spam od pr? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 00:25 przepraszam bardzo jaki spam.. poczułam się dotknięta. Jeśli nie wierzysz zapraszam możemy porozmaiwiać na żywo i powiem Ci dokładnie to samo co tu napisałam... Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Restauracja Meet and Eat 23.06.08, 11:11 > Kuchnia na prawde nie jest zła. to dopiero zacheca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.acn.waw.pl 19.07.08, 09:06 slyszlam od znajomych ze tam naprawde jest jedzenie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macadamia nut Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.chello.pl 19.07.08, 12:14 nikt tak polaka z g. nie zmiesza jak drugi polak ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.aster.pl 20.07.08, 11:38 To nie jest zadna restauracja, je sie plastikami , na plastikowym talerzu, miejsce jak jedno z wielu na pietrze , gdzie sie je szybko, zadna restauracja!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 00:27 Restauracja jest trzy kroki za tym miejscem gdzie się je na plastikowych talerzach... Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Restauracja Meet and Eat 10.06.09, 20:49 Gość portalu: Lola napisał(a): > raczej nie ;) pracuje tylko do końca miesiąca. co prawda niby o 13 kazałam przychodzić, ale wtedy są gigantyczne kolejki.. To ciekawe, bo wczoraj akurat byłam mniej więcej w porze lunchowej i z ciekawości chciałam tam zajrzeć. Nie było tam ANI JEDNEGO klienta,co dla mnie jest sporym wyznacznikiem i pomocą w podjęciu decyzji, czy zjeść w takim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:54 Gorąco polecam tą restauracyjkę. Jedzonko na prawdę jest pyszne, poza tym jest całkiem niedrogo:) Według mnie, Meet and Eat jest najlepszą tajską restauracją w mieście!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:40 Gość portalu: kasia napisał(a): > Według mnie, Meet and Eat jest najlepszą tajską restauracją w mieście!!!!!! a potrafisz kasiu, bez góglowania wymienic jeszcze dwie tajskie restauracje w Warszawie? ale BEZ googli? <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan BaoHua Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.strazgraniczna.pl 08.09.09, 13:26 To nie jest restauracja tajska lecz W I E T N A M S K A!!!!!!! I podają tam kisiel z kota! Odpowiedz Link Zgłoś
super_benek Re: Restauracja Meet and Eat 07.06.09, 12:04 Jak na restaurację w galerii handlowej jest naprawdę super. Jedzenie dobre lub b.dobre, ceny przystępne (są zestawy na poziomie cenowym chyba Sfinksa,jakościowo na szczęście wyżej). No i je się w ludzkich, spokojnych warunkach, a nie przy oblepionych stolikach w totalnym hałasie. Dla mnie jedna z bardzo niewielu sensownych opcji jedzenia w GM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.acn.waw.pl 12.06.09, 22:34 Sfinks to już zniknął z GM, na szczęście, a ten Meet and Eat shit to też pseudorestauracja..... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:24 Max najprawdopodobniej nie znasz się na prawdziwej kuchni. Ja osobiście polecam MeetAndEat. I uważam, że jest jedynym miejscem gdzie można zjeść bardzo dobre jedzenie i miło spędzić czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:27 Miałam na myśli w galerii Mokotów. Chociaż przyznam się, że kiedy mam ochotę na tajską kuchnie, od razu wybieram się do Meet And Eat, mimo,że mieszkam daleko od Galerii Mokotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 12:21 My jezdzimy do mit end it z cala rodzinna z Falenicy w kazda niedziele. Stara zaklada najlepsza sukienke w jaka jeszcze sie moze wcisnac, ja wbijam sie w garniaka, dzieciaki umyte i uczesane. Najpierw jedziemy kolejka do Centrum, potem drynda na Mokotow. A potem jest juz niebo w gebie. Ci tajlandczycy maja przesmakowita kuchnie. Najbardziej mi podchodza golebie w ostrych sosach - nawet nie czuc ptactwem tak bardzo i tluste sa odpowiedni. Co jak gesie pipki co jadlem w latach 60tych u Moryca zanim ten do Syjamu nie wyjechal - moze stad zbieznosc kuchni. Polecam i rekomenduje ze szczerego serca. Jutro znowu jedziemy na tajlandczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Restauracja Meet and Eat IP: 164.4.17.* 06.08.09, 12:09 Ostatnio byłem na lunchu w tej knajpie i powiem szczerze porażka. $0 minut oczekiwania na zupę to trochę długo. Potem czekałem już tylko 15 minut na drugie, które było zimne. Kelner skwitował to stwierdzenie, że mają Sajgon w kuchni. Jedyne za co można ich pochwalić to że lunch kosztuje 24 czy 25 złotych bo poza tym potrawy są małe i drogie. Jednym słowem meet and Wait for eat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 19:13 Gość portalu: Michał napisał(a): > Jedyne za co można ich pochwalić to że lunch kosztuje 24 czy 25 > złotych bo poza tym potrawy są małe i drogie. no to jest za co pochwalic czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinB Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 23:03 Ja nie polecam - bylem tam raz i wiecej nie mam zamiaru isc. Karta juz na wstepnie budzi watpliwosci - bardzo gruba i posiadajaca dania z wielu roznych kuchni, a to zazwyczaj swiadczy o tym ,ze nic nie jest przyrzadzane porzadnie. Postanowilismy jednak zaryzykowac. Okazalo sie, ze kucharz ma jakas obsesje na punkcie trawy cytrynowej - byla doslownie w kazdym daniu jakie dostalismy, poza mna byly jeszcze 2 osoby, kazda zamawiala co innego. Rozumiem, ze tajska kuchnia, ale trawa cytrynowa byla nawet w potrawach, w ktorych zazwyczaj jej nie widuje, jak np. zupa won ton. I nie chodzi o sam skladnik, ale jego ilosc - po prostu dominowala nad cala reszta skladnikow, w zasadzie nie czulem smaku niczego poza trawa cytrynowa, tak samo bylo w innych daniach ktorych sprobowalem. Lubie tajska kuchnie, trawe cytrynowa sam czasem dodaje do potraw, ale po wizycie w meat and eat nabawilem sie do niej wstretu na pare tygodni, bylo mi zwyczajnie niedobrze po wyjsciu z tego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 16:51 Marcin jesteś śmieszny. To, że karta bardzo gruba i posiada dania z wielu różnych kuchni wcale nie świadczy o tym ,ze nic nie jest przyrządzane porządnie. Tu chodzi o to, żeby zadowolić każdego klienta. Jeśli ktoś nie lubi tajskiej kuchni, może zamówić europejską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.acn.waw.pl 23.08.09, 22:08 ale to Ty jesteś śmieszna i to bardzo, knajpa co robi wszystko, znaczy nic nie robi dobrze, tak jak z człowiekiem co się zna na wszystkim czyli nie zna się dobrze na niczym. Juz widzę tych kucharzy z tego EataShita jak te dania wszelkiej maści przygotowywują. Ten lokal to mega porażka i pewnie niedługo zniknie...zobaczycie!! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jAREK Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 22:09 MAX OD TEGO SĄ KUCHARZE OD TAJSKIEJ I EUROPEJSKIEJ KUCHNI. WĄTPIĘ, ŻE W TEJ RESTAURACJI JEDEN KUCHARZ ROBI DANIA EUROPEJKIE I TAJSKIE. ZRESZTĄ JADAM TAM BARDZO CZĘSTO. i POWIEM cI TAK, ŻE TAJSKIE DANIA SĄ PRZEPYSZNE, DLATEGO,ZE RESTAURACJA JEDNAK SPECJALIZUJE SIĘ NA TAJSKIEJ KUCHNI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.13, 14:46 Czy ta restauracja jeszcze funkcjonuje? Czy ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 22:17 "Ten lokal to mega porażka i pewnie niedługo > zniknie...zobaczycie!!"-Max Zobaczymy zobaczymy. tylko słabo w to się wierzy!!!!!!! zbyt dużo osób lubi tą restauracje, nie mówiąc już o jedzeniu, które jest przepyszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.acn.waw.pl 09.09.09, 19:21 Jarek i Irenka w jednym stali domku......pr-owcy od siedmiu boleści, fe!! max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starsza Pani Re: Restauracja Meet and Eat IP: 87.205.144.* 13.09.09, 20:58 Panie Max,a ty co tak się uwziąłeś na tą knajpe. Restauracja jak restauracja ma swoje wady i zalety. To moze ty jestes od czarnego PRu i z konkurencji?, że tak zaciekle sledzisz ten wątek. Mi osobiście w restauracji się podobało, jedzenie smaczne, miła i przystojna obsługa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynek Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.chello.pl 19.10.09, 19:22 A mi się tam bardzo podoba, jedzonko smaczne, ceny rozsądne i przesympatyczna obsługa! Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.chello.pl 19.11.09, 16:04 Ostatnio trafiłam tam przypadkiem i się "zakochałam" przepyszne jedzonko tam serwują i obsługa jest niezwykle miła i kompetentna. Na pewno będę tam wracać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedron Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.chello.pl 17.09.10, 14:28 A mi się tam zupełnie nie podobało, palić nie można (chociaż wiem od znajomych, że to zależy od ilości pracowników na zmianie, jak jest ich dużo, to wtedy otwierane jest piętro i tam można palić). Obsługa mocno przeciętna, średnio zorientowana w menu. Co do dań, nie są najgorsze, ale nie wzbudziły mojego zachwytu. Ogólnie mówiąc nie zgadzam się z ogromnym entuzjazmem znajomych, którzy byli tam kilkakrotnie. Ja po dwóch wizytach wiem, że już nie wrócę i nikomu nie polecam!! Co to za restauracja po której zupełnie nie wiadomo czego się spodziewać, jednego dnia można palić, następnego już nie, jednego dnia można posiedzieć w miłej przytulnej atmosferze na "piętrze" następnego dnia już nie. Jednego dnia można zjeść coś dobrego, a następnego już nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 17:14 Niektórym wolno tam palić, mimo obowiązującego zakazu i braku strefy dal palących.... Brak słów... Od obsługi dowiedziałem się, że ta osoba której wolno palić to PAN WŁAŚCICIEL we własnej osobie... Jak widać są równi i równiejsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 09:11 A wie ktoś czy alkohol jakiś można już tam zakupić?? Od długiego czasu nawet lampki wina do posiłków nie można tam zamówić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.13, 14:47 Czy ta restauracja jeszcze funkcjonuje? Wie ktoś coś na ten temat? :) Odpowiedz Link Zgłoś