Dodaj do ulubionych

Restauracja Meet and Eat

29.05.08, 15:45
Polecam nowo otwarta restauracje "Meet and Eat" w Galerii Mokotów na
II pietrze. Bardzo sympatyczne miejsce ze znakomita kuchnia tajska i
azjatycka. No, przynajmniej mi smakowalo;)
Obserwuj wątek
    • radiomis kolejna autoreklama 30.05.08, 10:23
      za rada pracownika tej knajpy, wszyscy udamy sie tam w nadchodzacy
      weekend. i okaze sie ze polecana knajpa nie daje rady.....
    • Gość: Adblock Plus Słyszałem, że zmieniają nazwę na Eat and Vomit IP: 212.180.160.* 31.05.08, 14:21
      • ampolion Re: Słyszałem, że zmieniają nazwę na Eat and Vomi 13.08.09, 19:47
        Proponuję bardziej z angielska: Eat and Sh..t.
    • Gość: Joanna Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.acn.waw.pl 02.06.08, 20:34
      bardzo miła restauracyjka, nowoczesna i smaczna! najwazniejsze -
      szybka obsługa i całkiem dobre jedzenie. jedyny problem to trudno ja
      znalesc ;) jest w samym rogu przy wyjsciu na parking.... ale warto
      poszukać ;)
      • Gość: ira Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.acn.waw.pl 04.06.08, 18:49
        co za obrzydliwa kryptoreklama
        • Gość: Robson Re: Restauracja Meet and Eat IP: 213.25.25.* 06.06.08, 12:11
          A ja trafiłem i bardzo mi smakowało. Zupełnie nowe, ciekawe smaki. Jak ktoś lubi orientalną kuchnię to polecam.
          • radiomis Re: Restauracja Meet and Eat 06.06.08, 15:01
            dlaczego nikt z wychwalajacych nie pokusi sie o napisanie, co
            takiego smacznego jadl?

czesc postow z "firmy" czesc z bezmyslnosci....
            • Gość: Lola Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 00:31
              pracuje tam od trzech dni.. eh no szczerze powiem. Jedzenie dobre, ale do czasu.
              Polecam przychodzić rano tak do 13 bo potem to biznes lunche i takie tam... No i
              wypadało by znać języki obce, bo jako, że tam gdzie się wydaje szybkie posiłki
              (foodcort) często stoją wietnamcy którzy po polsku powiedzą tylko: kuczak i
              wipsowina. ale tak to spoko. :)
              • Gość: Ben Hauer Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.csd.uoc.gr 09.06.08, 11:44
                Spoko, Lolu!

Długo nie popracujesz za taki czarny PR.
                • Gość: Lola Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:52
                  raczej nie ;) pracuje tylko do końca miesiąca. co prawda niby o 13 kazałam
                  przychodzić, ale wtedy są gigantyczne kolejki.. Kuchnia na prawde nie jest zła.
                  O ile nie jada się jej na co dzień. :D Ale ludzie cudowni. Jak ktoś szuka pracy
                  to jest jeszcze kilka miejsc na kelnerów.
                  • Gość: spaniel kiedy pr'owcy zaczna odróżniać spam od pr? IP: *.acn.waw.pl 22.06.08, 22:08
                    • Gość: Lola Re: kiedy pr'owcy zaczna odróżniać spam od pr? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 00:25
                      przepraszam bardzo jaki spam.. poczułam się dotknięta. Jeśli nie wierzysz
                      zapraszam możemy porozmaiwiać na żywo i powiem Ci dokładnie to samo co tu
                      napisałam...
                  • radiomis Re: Restauracja Meet and Eat 23.06.08, 11:11
                    > Kuchnia na prawde nie jest zła.

to dopiero zacheca...
                    • Gość: iga Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.acn.waw.pl 19.07.08, 09:06
                      slyszlam od znajomych ze tam naprawde jest jedzenie ok
                      • Gość: macadamia nut Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.chello.pl 19.07.08, 12:14
                        nikt tak polaka z g. nie zmiesza jak drugi polak ...
                        • Gość: kot Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.aster.pl 20.07.08, 11:38
                          To nie jest zadna restauracja,
                          je sie plastikami , na plastikowym talerzu,

miejsce jak jedno z wielu na pietrze , gdzie sie je szybko, zadna
                          restauracja!!!!!!!
                          • Gość: Lola Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 00:27
                            Restauracja jest trzy kroki za tym miejscem gdzie się je na plastikowych
                            talerzach...
                  • corrina_f1 Re: Restauracja Meet and Eat 10.06.09, 20:49
                    Gość portalu: Lola napisał(a):

> raczej nie ;) pracuje tylko do końca miesiąca. co prawda niby o 13 kazałam przychodzić, ale wtedy są gigantyczne kolejki..

To ciekawe, bo wczoraj akurat byłam mniej więcej w porze lunchowej i z ciekawości chciałam tam zajrzeć. Nie było tam ANI JEDNEGO klienta,co dla mnie jest sporym wyznacznikiem i pomocą w podjęciu decyzji, czy zjeść w takim miejscu.
    • Gość: kasia Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:54
      Gorąco polecam tą restauracyjkę.
      Jedzonko na prawdę jest pyszne, poza tym jest całkiem niedrogo:)
      Według mnie, Meet and Eat jest najlepszą tajską restauracją w mieście!!!!!!

• Gość: BUC Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:40
        Gość portalu: kasia napisał(a):
        > Według mnie, Meet and Eat jest najlepszą tajską restauracją w mieście!!!!!!

a potrafisz kasiu, bez góglowania wymienic jeszcze dwie tajskie restauracje w
        Warszawie? ale BEZ googli?

<rotfl>
        • Gość: pan BaoHua Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.strazgraniczna.pl 08.09.09, 13:26
          To nie jest restauracja tajska lecz W I E T N A M S K A!!!!!!! I
          podają tam kisiel z kota!
    • super_benek Re: Restauracja Meet and Eat 07.06.09, 12:04
      Jak na restaurację w galerii handlowej jest naprawdę super. Jedzenie dobre lub
      b.dobre, ceny przystępne (są zestawy na poziomie cenowym chyba
      Sfinksa,jakościowo na szczęście wyżej). No i je się w ludzkich, spokojnych
      warunkach, a nie przy oblepionych stolikach w totalnym hałasie. Dla mnie jedna
      z bardzo niewielu sensownych opcji jedzenia w GM.
      • Gość: max Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.acn.waw.pl 12.06.09, 22:34
        Sfinks to już zniknął z GM, na szczęście, a ten Meet and Eat shit to
        też pseudorestauracja.....
        pzdr.
        • Gość: Alicja Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:24
          Max najprawdopodobniej nie znasz się na prawdziwej kuchni.
          Ja osobiście polecam MeetAndEat. I uważam, że jest jedynym miejscem gdzie można
          zjeść bardzo dobre jedzenie i miło spędzić czas.
          • Gość: Alicja Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:27
            Miałam na myśli w galerii Mokotów. Chociaż przyznam się, że kiedy mam ochotę na
            tajską kuchnie, od razu wybieram się do Meet And Eat, mimo,że mieszkam daleko od
            Galerii Mokotów.
            • Gość: Stefan Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 12:21
              My jezdzimy do mit end it z cala rodzinna z Falenicy w kazda niedziele. Stara
              zaklada najlepsza sukienke w jaka jeszcze sie moze wcisnac, ja wbijam sie w
              garniaka, dzieciaki umyte i uczesane. Najpierw jedziemy kolejka do Centrum,
              potem drynda na Mokotow.
              A potem jest juz niebo w gebie. Ci tajlandczycy maja przesmakowita kuchnie.
              Najbardziej mi podchodza golebie w ostrych sosach - nawet nie czuc ptactwem tak
              bardzo i tluste sa odpowiedni. Co jak gesie pipki co jadlem w latach 60tych u
              Moryca zanim ten do Syjamu nie wyjechal - moze stad zbieznosc kuchni. Polecam i
              rekomenduje ze szczerego serca. Jutro znowu jedziemy na tajlandczyka.
              • Gość: Michał Re: Restauracja Meet and Eat IP: 164.4.17.* 06.08.09, 12:09
                Ostatnio byłem na lunchu w tej knajpie i powiem szczerze porażka. $0 minut
                oczekiwania na zupę to trochę długo. Potem czekałem już tylko 15 minut na
                drugie, które było zimne. Kelner skwitował to stwierdzenie, że mają Sajgon w
                kuchni. Jedyne za co można ich pochwalić to że lunch kosztuje 24 czy 25 złotych
                bo poza tym potrawy są małe i drogie. Jednym słowem meet and Wait for eat
                • Gość: BUC Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 19:13
                  Gość portalu: Michał napisał(a):
                  > Jedyne za co można ich pochwalić to że lunch kosztuje 24 czy 25
                  > złotych bo poza tym potrawy są małe i drogie.

no to jest za co pochwalic czy nie?
    • Gość: MarcinB Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 23:03
      Ja nie polecam - bylem tam raz i wiecej nie mam zamiaru isc. Karta juz na wstepnie budzi watpliwosci - bardzo gruba i posiadajaca dania z wielu roznych kuchni, a to zazwyczaj swiadczy o tym ,ze nic nie jest przyrzadzane porzadnie. Postanowilismy jednak zaryzykowac. Okazalo sie, ze kucharz ma jakas obsesje na punkcie trawy cytrynowej - byla doslownie w kazdym daniu jakie dostalismy, poza mna byly jeszcze 2 osoby, kazda zamawiala co innego. Rozumiem, ze tajska kuchnia, ale trawa cytrynowa byla nawet w potrawach, w ktorych zazwyczaj jej nie widuje, jak np. zupa won ton. I nie chodzi o sam skladnik, ale jego ilosc - po prostu dominowala nad cala reszta skladnikow, w zasadzie nie czulem smaku niczego poza trawa cytrynowa, tak samo bylo w innych daniach ktorych sprobowalem. Lubie tajska kuchnie, trawe cytrynowa sam czasem dodaje do potraw, ale po wizycie w meat and eat nabawilem sie do niej wstretu na pare tygodni, bylo mi zwyczajnie niedobrze po wyjsciu z tego lokalu.
      • Gość: Mika Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 16:51

Marcin jesteś śmieszny. To, że karta bardzo gruba i posiada dania z wielu
        różnych kuchni wcale nie świadczy o tym ,ze nic nie jest przyrządzane porządnie.
        Tu chodzi o to, żeby zadowolić każdego klienta.
        Jeśli ktoś nie lubi tajskiej kuchni, może zamówić europejską.
        • Gość: max Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.acn.waw.pl 23.08.09, 22:08
          ale to Ty jesteś śmieszna i to bardzo, knajpa co robi wszystko,
          znaczy nic nie robi dobrze, tak jak z człowiekiem co się zna na
          wszystkim czyli nie zna się dobrze na niczym. Juz widzę tych
          kucharzy z tego EataShita jak te dania wszelkiej maści
          przygotowywują. Ten lokal to mega porażka i pewnie niedługo
          zniknie...zobaczycie!!
          pzdr.
          • Gość: jAREK Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 22:09
            MAX OD TEGO SĄ KUCHARZE OD TAJSKIEJ I EUROPEJSKIEJ KUCHNI.
            WĄTPIĘ, ŻE W TEJ RESTAURACJI JEDEN KUCHARZ ROBI DANIA EUROPEJKIE I TAJSKIE.
            ZRESZTĄ JADAM TAM BARDZO CZĘSTO. i POWIEM cI TAK, ŻE TAJSKIE DANIA SĄ
            PRZEPYSZNE, DLATEGO,ZE RESTAURACJA JEDNAK SPECJALIZUJE SIĘ NA TAJSKIEJ KUCHNI.
            • Gość: gość Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.13, 14:46
              Czy ta restauracja jeszcze funkcjonuje? Czy ktoś coś wie?
          • Gość: irena Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 22:17
            "Ten lokal to mega porażka i pewnie niedługo
            > zniknie...zobaczycie!!"-Max

Zobaczymy zobaczymy. tylko słabo w to się wierzy!!!!!!!
            zbyt dużo osób lubi tą restauracje, nie mówiąc już o jedzeniu, które jest przepyszne
            • Gość: max Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.acn.waw.pl 09.09.09, 19:21
              Jarek i Irenka w jednym stali domku......pr-owcy od siedmiu boleści,
              fe!!
              max
              • Gość: Starsza Pani Re: Restauracja Meet and Eat IP: 87.205.144.* 13.09.09, 20:58
                Panie Max,a ty co tak się uwziąłeś na tą knajpe. Restauracja jak
                restauracja ma swoje wady i zalety. To moze ty jestes od czarnego
                PRu i z konkurencji?, że tak zaciekle sledzisz ten wątek. Mi
                osobiście w restauracji się podobało, jedzenie smaczne, miła i
                przystojna obsługa. Pozdrawiam
                • Gość: mandarynek Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.chello.pl 19.10.09, 19:22
                  A mi się tam bardzo podoba, jedzonko smaczne, ceny rozsądne i przesympatyczna obsługa!

Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce.
                  • Gość: klientka Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.chello.pl 19.11.09, 16:04
                    Ostatnio trafiłam tam przypadkiem i się "zakochałam"
                    przepyszne jedzonko tam serwują i obsługa jest niezwykle miła i kompetentna. Na pewno będę tam wracać!
                    • Gość: biedron Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.chello.pl 17.09.10, 14:28
                      A mi się tam zupełnie nie podobało, palić nie można (chociaż wiem od znajomych, że to zależy od ilości pracowników na zmianie, jak jest ich dużo, to wtedy otwierane jest piętro i tam można palić). Obsługa mocno przeciętna, średnio zorientowana w menu. Co do dań, nie są najgorsze, ale nie wzbudziły mojego zachwytu.
                      Ogólnie mówiąc nie zgadzam się z ogromnym entuzjazmem znajomych, którzy byli tam kilkakrotnie. Ja po dwóch wizytach wiem, że już nie wrócę i nikomu nie polecam!!

Co to za restauracja po której zupełnie nie wiadomo czego się spodziewać, jednego dnia można palić, następnego już nie, jednego dnia można posiedzieć w miłej przytulnej atmosferze na "piętrze" następnego dnia już nie. Jednego dnia można zjeść coś dobrego, a następnego już nie...
                      • Gość: zdegustowany Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 17:14
                        Niektórym wolno tam palić, mimo obowiązującego zakazu i braku strefy dal palących....
                        Brak słów...
                        Od obsługi dowiedziałem się, że ta osoba której wolno palić to PAN WŁAŚCICIEL we własnej osobie...
                        Jak widać są równi i równiejsi
                        • Gość: ciekawski Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 09:11
                          A wie ktoś czy alkohol jakiś można już tam zakupić?? Od długiego czasu nawet lampki wina do posiłków nie można tam zamówić...
                          • Gość: gość Re: Restauracja Meet and Eat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.13, 14:47
                            Czy ta restauracja jeszcze funkcjonuje? Wie ktoś coś na ten temat? :)
                            • 1-buc Re: Restauracja Meet and Eat 28.05.13, 19:46
                              WYKUP SOBIE WYSZUKIWARKE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka