Gość: płyń z Wisłą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 22:57 A kiedy parada w obronie prześlaowanych zoofilów, nekrofilów czy kazi? Gejom tak naprawdę nic nie grozi a tamtych zamyka się do więzień!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warszawiak Znowu do pederstów dołączą się naiwni, głupi i SLD IP: *.aster.pl 06.06.08, 23:42 Znowu do maszerujących pederastów dołączą się naiwni, głupi i posłowie SLD. A potem się człowiek dziwi, że 50% społeczeństwa nie rozumie instrukcji obsługi windy. Szkoda mi was zboczeńcy, że musicie manifestować swoje zboczenia publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Do ,,Warszawiaka,,kiedy opuściles swoje 06.06.08, 23:59 klepisko w pcimiu dolnym,.Z Ciebie taki waszawiak jak koziej dupy trąba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Na marszach równości większość to przyjezdni IP: *.aster.pl 07.06.08, 00:23 Jeśli uważasz, że udział w marszu pederastów sprawi, że będziesz mógł się nazwać Warszawiakiem to się chłopie mylisz. Dużo was tam przychodzi przyjezdne wsiochy i myśli, że udział w marszu zboczeńców to wyraz postępowości. Jesteście w błędzie bo udział w tym marszu to jedynie wyraz naiwności i dewiacji seksualnej. Jak to jest, że na 5 komentarzy na forum aż 3 są twoje? Jesteś jakimś propagandzistą zboczeńców ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Zboczeńcy wszystkich krajów łączcie się :>> 07.06.08, 00:28 Ponownie mamy do czynienia z akcją pod tytułem "zboczeńcy wszystkich krajów łączcie się". Szkoda, że pani prezydent wydaje pozwolenia dewiantom na takie akcje propagandowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedroń Każdy dorosły Polak powinien mieć epizod homoseksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 08:04 alny w zyciorysie. I to potwierdzony urzędowo. Po pierwsze, żeby swiadomie wybierać orientaję seksualną a po drugie, żeby być tolerancyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia [...] IP: *.aster.pl 07.06.08, 08:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Każdy dorosły Polak powinien mieć epizod homo IP: *.aster.pl 07.06.08, 09:29 Biedroń,coś nie tak z głową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedroń Proszę merytorycznie, homofobko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 11:16 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania ? IP: *.aster.pl 07.06.08, 16:11 Biedroń,ja z tobą dyskutować nie będę.Sama wybieram ludzi,z którymi dyskutuję.Nie licz na odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Najpierw analny a potem oralny czy odwrotnie? IP: *.aster.pl 07.06.08, 12:36 Niech homoseksualiści przedstawią jak wyobrażają sobie ten epizod homo. Odpowiedz Link Zgłoś
bocian4 to jest to do czego geje dążą... 08.06.08, 16:01 Generalnei geje są tolerancyjni... pod warunkiem że każdy inny też jest gejem. Bo jak nie to jak Biedroń napisał - obowiązkowe kontakty homoseksualne zebys wiedział co wybrać. A najgorsze ze za tymi zboczeńcami podąża ślepo banda ignorantów np. z GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Tęczowe flagi w górę IP: *.chello.pl 07.06.08, 04:03 pedały twierdzą że są normalni, ale normalni ludzie się ze swoją normalnością nie obnoszą, pedały owszem - wniosek? pedały normalne nie są... Odpowiedz Link Zgłoś
zawszetwojamama Re: Tęczowe flagi w górę 07.06.08, 08:09 Chodzą heteroseksualiści za rękę po ulicy i całują się, gdzie popadnie? Tak. Robią to geje i lesbijki? Czasem (widziałem), ale nie mogą robić tego bez lęku. I o to chodzi, chłopcze, żeby się nie bać. Zdefiniuj: "normalny", "obnosić się z normalnością" oraz "normalni ludzie". Ograniczcie pustosłowia i przedstawcie fakty, które mogłoby zabraniać Parady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia pedaliera naprzód tyłów maszeruje IP: *.aster.pl 07.06.08, 08:21 Nikt wam nie chce zabraniać parady pederaści. Komentarze, które tu czytasz wyrażają jedynie politowanie, że musicie aż organizować wielkie parady i manifestacje żeby kreować swoje dewiacje jako normalność. Dla mnie możecie paradować codziennie tylko nie dziwcie się później, że traktujemy was jako "innych" skoro to sami promujecie się jako odmieńcy. Wyrazy współczucia chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
keeslaff Re: pedaliera naprzód tyłów maszeruje 07.06.08, 08:46 W świetle tego co mówisz pochody w święto Bożego Ciała też są politowania godna próbą manifestacji własnych zabobonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: pedaliera naprzód tyłów maszeruje IP: *.aster.pl 07.06.08, 08:58 Typowy argument ograniczonych homoseksualistów nie odróżniających święta kościelnego od parady promującej de facto zboczenia i nienawiść. Zastanów się nad innym argumentem bo ten nie był trafiony. Odpowiedz Link Zgłoś
keeslaff Re: pedaliera naprzód tyłów maszeruje 07.06.08, 09:02 Homoseksualistą nie jestem, ograniczony też nie. Czym sie różni manifestacja "normalności" w wykonaniu katolików i gejów/les? Jaka nienawiść i w jaki sposób promuja te parady? Orientacja seksualna to nie proszek do prania, nie można kogoś przekonać do bycia gejem/les. Takie traktowanie sprawy świadczy właśnie o ograniczeniu. Twoim. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.resistance Geje w sutannach organizują 07.06.08, 10:24 systematycznie parady do Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
bocian4 Bzdury! 08.06.08, 16:04 Nie chodzi gejom o to zeby mogli sie całować bo naprawde sporej czesci lduzi to nei rpzekszadza. Róbcie co chcecie. Problem w tym że chcielibyscie publicznei móc na platformie prowokować, zabijać kompleksy, i upubliczniać pederastrię i inne dewiacje. A na to nie może byc zgody. Zgoda na normalne parady ludzi chcących zademonstrować tolerancję. ALe wara od parad zboczeńcom (chyba nei trudno zobaczyc do czego prowadzą parady berlińckie czy w LA)! Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis kiedy marsz zaglodzonych przez kapitalizm 07.06.08, 07:43 i rodzin pomordowanych przez kapitalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Tęczowe flagi w górę IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.08, 07:50 Prawo zboczki pedaly i pedofile tak trzymać, ale pamietajcie moze przyjść taki czas, a taki czas przyjdzie będziecie sie chować po dziurach.Wszystko ma swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrykus Re: Tęczowe flagi w górę IP: *.adslplus.ch 07.06.08, 10:08 Ciemny, zacofany, zabobonny narodek... dobrze ze malo kto rozumie ten jezyk na swiecie bo az wstyd tego sluchac... Odpowiedz Link Zgłoś
tkamins Kłamstwo 07.06.08, 07:52 "To demonstracja tych, którzy uważają, że prawa obywatelskie, np. do zalegalizowania związku, czego geje i lesbijki w Polsce zrobić nie mogą, nie powinny zależeć od orientacji seksualnej." Kłamstwo! Wskażcie przepis zabraniający zalegalizować związek pederaście lub lesbijce. Nie ma takiego! Każdy człowiek może zawrzeć legalne małżeństwo z osobą płci przeciwnej. Jednocześnie nikt nie zabrania homoseksualnym żyć jak im się podoba. I oby tak zostało. Państwo nie ma żadnego interesu w promowaniu zboczeń, za to jest w jego interesie nakłanianie obywateli do zakładania normalnych rodzin, przysparzających państwu nowych obywateli. I jeszcze drugie kłamstwo w tym jednym zdaniu - prawo nie rozróżnia ludzi ze względu na ich orientację seksualną. Równość dla wszystkich! Precz z przywilejami dla zboczeńców! Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis biega o zniszczenie normalnych rodzin 07.06.08, 08:01 i legalizacje pedofilii oraz innych zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar25 Re: Kłamstwo IP: *.bigserwis.pl 07.06.08, 09:10 Po pierwsze proponuję sprawdzić co to jest zboczenie i jakie się wyróżnia. Gwarantuję że homoseksualizmu tam nie znajdziesz. Po drugie uważam, że bez względu na orientację seksualną jeżeli dwoje ludzi żyje ze sobą i się kochają to mają prawo odwiedzić się w szpitalu jak jednej z nich sie coś stanie, mają prawo otrzymać spadek itp. a to gwarantuje zawarcie związku małżeńskiego. A po trzecie zastanawiam sie co dla Ciebie oznacza normalna rodzina? Mówisz o zapijaczonej matce, ojcu i skatowanym dziecku? A może o rodzinie gdzie rodzice są zapracowani a dzieci spędzają czas przed tv i komputerem? A może masz na myśli takie rodziny, w których rodzicie cieszą sie jak dziecko lata cały dzień po podwórkach a oni mają spokój? Idąc ulicą rozejrzyj się i zastanów czy to co widzisz jest "normalne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divad Re: Kłamstwo IP: *.chello.pl 07.06.08, 09:21 jesli miales do czynienia tylko z takimi "rodzinami" to wspolczuje dziecinstwa. najprawdopodbniej z tego powodu taka orientacja a nie inna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar25 Re: Kłamstwo IP: *.bigserwis.pl 07.06.08, 10:04 Ogólnie moje dzieciństwo uważam za bardzo udane. Zastanawiam sie dlaczego według Ciebie każda osoba szanująca innych ( w tym także osoby o innej orientacji seksualnej) musi być homoseksualna. Jestem zdecydowanie heteroseksualna kobietą. A z takimi właśnie rodzinami spotykam sie codziennie, bo to są rodziny współczesne. Właśnie takie jak opisałam. A rodzin dobrze spełniających swoje funkcje, zaspakajających potrzeby każdego z jej członków jest coraz mniej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciumorales Re: Kłamstwo 07.06.08, 10:07 Pracujesz jako kurator sądowy? Gdzie ty widzisz tyle bagna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar25 Re: Kłamstwo IP: *.bigserwis.pl 07.06.08, 10:11 W zwykłej szkole publicznej a także na ulicach mojego miasta. Po prostu uważam, ze każdy ma prawo żyć jak chce, a ze Konstytucja pozwala na demonstracje to proszę bardzo nie mam nic przeciwko dopóki są pokojowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XP Samolubne organizacje homoseksualne! IP: *.icpnet.pl 07.06.08, 10:40 MAsz rację - to organizacje homoseksualne próbują wmówić społeczeństwu że prawo i państwo dyskryminuje homoseksualizm i jego promocję... Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Tęczowe flagi w górę 07.06.08, 07:54 Czy pomyłką kodu genetycznego należy się chwalić.Z drugiej strony dziewczyny les powinny w jakiś sposób sygnalizawać swoje upodobania ,żeby nie tracić niepotrzebnie na nie czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszetwojamama Re: Tęczowe flagi w górę 07.06.08, 08:11 A powinno się chwalić, że jest się blondynem? Bo włosy blond to również defekt genetyczny. Oj, ciuś, ciuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shemihazza Re: Tęczowe flagi w górę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 08:58 A skąd wiadomość, że homoseksualizm ma swoje podwaliny w genetycznym uwarunkowaniu? Może jakieś dowody naukowe? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.bruksela Re: Tęczowe flagi w górę 07.06.08, 09:17 w.s3 napisał: > Czy pomyłką kodu genetycznego należy się chwalić.Z drugiej strony > dziewczyny les powinny w jakiś sposób sygnalizawać swoje > upodobania ,żeby nie tracić niepotrzebnie na nie czasu.Zapominasz o jednym: nie tracisz czasu, bo jesli uda ci sie przespac z lisbijka i zmieni ona przez to swoje upodobania kosciol zaliczy ci to jako dobry uczynek, a nie jako grzech uprawiania seksu przedmalzenskiego, pojdziesz prosto do nieba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey Re: Tęczowe flagi w górę IP: *.ghnet.pl 07.06.08, 09:45 " dziewczyny les powinny w jakiś sposób sygnalizawać swoje > upodobania ,żeby nie tracić niepotrzebnie na nie czasu." Myślę że ty też powinieneś zamanifestować jakoś siebie, żeby dziewczyny nie traciły czasu, np: kartka "jestem głąbem i seksistą" na szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Tęczowe flagi w górę 09.06.08, 10:27 zawsze trafiasz na lessbijki? to moze heteryczki maja na Ciebie taka metode :) Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Tęczowe flagi w górę 09.06.08, 10:28 zawsze trafiasz na lessbijki? to moze heteryczki maja na Ciebie taka metode :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Tęczowe flagi w górę IP: *.tvk.torun.pl 07.06.08, 08:06 w ten sposób zamanifestują,że jednak są odmieńcami.Skutek tych manifestacji jest zawsze odwrotny od oczekiwań organizatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P77 Re: Tęczowe flagi w górę IP: *.chello.pl 07.06.08, 08:26 Piosenka na pochód ;-) www.youtube.com/watch?v=8HcAwL1D_Is Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius [...] IP: *.61.104.19.host.de.colt.net 07.06.08, 08:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rangheros Tęczowe flagi w górę IP: *.telsat.wroc.pl 07.06.08, 08:43 Te marsze przynoszą skutek odwrotny od zamierzonego. Zawsze byłem tolerancyjny w stosunku do tego typu ludzi, ale im są glośniejsi, tak moja tolerancja po prostu zanika i zaczynam myśleć o nich jak o walniętych zboczkach, ktorzy muszą manifestować swoją inność. Dla mnie naprawde bycie les czy gejem nie jest trendy. Tym drugim serdecznie współczuje - nie wiedzą co tracą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Tęczowe flagi w górę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 09:08 Hurra dla Gay Pride!!! Pozdrowienia dla wszystkich maszerujacych z Poznania!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tęczowy palikot [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 09:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 patrzec jak faceci w czarnych sukienkcah zorganizu 07.06.08, 09:23 swoja parade gejow i lisbijek...ale czy bedzie kolorowo??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuma1 Tęczowe flagi w górę 07.06.08, 09:25 Będą paradować dopóki do parlamentu europejskiego wybierani będą pedały i dopóki politycy odnosić będą z tego tytułu korzyści. Podobnie jak w socjaliżmie. Jak pedałki będą niepotrzebni to wszystkich będą mieć na talerzu, marsze są nagrywane ,twarze i adresy znane ,przymusowe leczenie jak w banku pewne ,obserwacja zachowań przez policję gwarantowana.Niech ich jak najwięcej się ujawnia,doczekają się,że jedną ustawą administracyjnie załatwią wszystkich.Teraz lesby i pedały obowiązkowo na marsz ,na paradę i ładnie się uśmiechać do kamer i aparatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw pedały wstydzą się języka polskiego??? IP: *.171.15.158.crowley.pl 07.06.08, 09:33 gay pride, coming out, etc... nowomowa zboczeńców.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resor Re: pedały wstydzą się języka polskiego??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 09:42 a co z tymi wszystkimi nie_pedałami (czytaj: hetero)którzy mówia, że idą na EVENT, że cos jest OKEJ, witaj się zwrotem HI, itp. Czyżbyście sie wstydzili polskiej mowy? a może obce zwroty zbyt trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Najpierw analny potem oralny czy odwrotnie? IP: *.aster.pl 07.06.08, 10:32 Nikt o tym nie pisze ani też się nie wypowiada na ten temat. Może homoseksualiści nam to wyjaśnią? Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis to pokazuje, ze to akcja sterowana z zewnatrz 07.06.08, 09:52 ktorej celem jest zniszczenie polskich rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Englishmaninwarsaw Gdzie poza Polską mówi się po polsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 23:06 Co tłuku, nie znasz angielskiego? Kto dziś nie zna angielskiego? Niech będzie i polski, ale standardowo każdy ma znać angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woland Tęczowe flagi w górę IP: *.nat.tvk.wroc.pl 07.06.08, 09:44 pamiętam pierwszą "parodię gejów i lesbijek" w Poznaniu. To był zabawa prawie uciekli ze strachu jak elementy patriotyczne przypuściły atak. Gdyby policja ich nie ochroniła to byłaby zabawa :) Na marginesie z ciekawości bylem też obserwatorem następnych podobnych wydarzeń. I co? Tragedia - na przystanku widziałem jak matka starał sie wyjaśnić kilkuletnimu dziecku te anormalne lizanie sie gejów. Ja nie chcia;bym mieć takich wspomnień z dzieciństwa. Zresztą niby tacy tolerancyjniale trzeba by posłuchać ich postulatów. Toc niewielka mniejszośc chce wywrócić cały porzadek społeczny wartości na których setki lat budowała się Polska i nasz Naród. Nikomu nie zabraniam być kim chce. Jest tyklo małe ale. Jaki Ci ludzie wnoszą wklad w rozwój Narodu i utrzymanie jego siły??? Miarą tego są dzieci, a oni na szczęście nie moga ich mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tęczowygej Poznań to kołtuńskie miasteczko jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 23:09 Trudno o coś takiego nieciekawego i ponurego jak Poznań. I jeszcze to miasto promuje się, jako europejska stolica kultury, po tych wybrykach kryminalisty grobelnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tęczowygej Poznań to fatalna mieścina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 23:11 Dlaczego to miasto nie ma w sobie żadnego magnesu? Dlaczego do Kraka, Gdańska czy Wawy się wraca? Dlaczego te miasta są lubiane? Dlaczegeo Poznań jest taki nijaki? Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: Poznań to fatalna mieścina 08.06.08, 09:56 Gość portalu: Tęczowygej napisał(a): > Dlaczego to miasto nie ma w sobie żadnego magnesu? Dlaczego do > Kraka, Gdańska czy Wawy się wraca? Dlaczego te miasta są lubiane? Nie wiem co lubisz w Krakowie... > Dlaczegeo Poznań jest taki nijaki? Bo cię nie stać na te "jakie" rozrywki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Baio cyerwone flagi w górę IP: *.t4.ds.pwr.wroc.pl 07.06.08, 09:46 a kiedy parada hetero?! żądamy praw!! i toleranacji dla hetero!! świat bez rowerow swiat bez pedalow!! kupujmy hulajnogi:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje a kiedy parada hetero?? 07.06.08, 09:59 boziu jakie w tym raju bzdury sie robi,straszne,wstyd mi.Bo naprawde sa inne problemy,a tu takie pierdoly,slabo mi sie robi na takie cos. Nie mam nic przeciwko pedalom i lesbijkom,niech sobie zyja,ale po co sie tak afiszowac co rusz??? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Tęczowe flagi w górę 07.06.08, 10:03 Będzie wesoło i tęczowo,jak przyjdą politycy ze swoimi zwierzątkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coffin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 10:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panpln Re: Tęczowe flagi w górę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 10:12 Bycie gejem do rzeczy normalnych nie należy. Jest to jakaś anomalia genetyczne pewnie... Ogólnie chodzi o przetrwanie gatunku, czyli rozmnażanie się. Powiedzcie, jak pederaści mają się rozmnażać? Coś jest nie tak, coś jest wbrew naturze... Jakby bycie "kochającym kakao" było normalne, to natura obdarzyła by ich w zdolność rozmnażania, ale jakoś takiej zdolności nie mają... EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brown Re: Tęczowe flagi w górę IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.08, 10:47 Gdyby człowiek miał latać w powietrzu - wyrosłyby mu skrzydła. Ergo - latanie jest nienaturalne i bezbożne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek "Zatrzęsie Warszawą... - akurat... IP: *.icpnet.pl 07.06.08, 10:26 Aby zatrząść Warszawą trzeba duuuzo więcej niż publiczne pokazanie przez paru kolesiów co robią w łóżku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokon Niech się masa kretyńska na rowerkach przyłączy... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 07.06.08, 11:06 ... i razem dzielnie popedałują ku świetlanej przyszłości... Hasło dla masy: "Do pedałowania potrzebne są ścieżki rowerowe?" (PS: Ktoś jest tu nadwrażliwy? Dlaczego tego typu wpis jest usuwany??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Niech się masa kretyńska na rowerkach przyłąc IP: *.chello.pl 08.06.08, 10:54 Kogo jeszcze nie lubisz?Żydów,Arabów,Murzynów,Niemców,Rosjan,Cyganów-LUDZI? Ulżyj sobie. Tylko potem spuść wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokon Re: Niech się masa kretyńska na rowerkach przyłąc IP: *.unused.derbynet.waw.pl 08.06.08, 15:40 Wszystkich lubię i do nikogo nic nie mam póki ktoś nie próbuje innym czegoś narzucać. Więc się eli nie sil z wmawianiem mi czegokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
kretowski Na lawecie nie wolno przewozić ludzi, tylko towary 07.06.08, 12:38 Czyli naczelnik uznał gejów za ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poreki Re: Tęczowe flagi w górę IP: *.chello.pl 07.06.08, 22:14 a wyborcza spostrzegła się że większość komentarzy jest nieprzychylna pedałom i już nie ma odnośnika z artykułu!!! "nam nie jest wszystkie jedno" itd... Odpowiedz Link Zgłoś