Gość: Reni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 19:39 co wiecie na temat PAPU w Legionowie na 3 maja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: papuś Re: Restauracja PAPU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 02:31 Jest super i lepsze żarełko niż w Warszawie, szczególnie deserki. Aha.. i nie dostałem w papu. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Restauracja PAPU 20.06.08, 12:18 a za infantylizowanie powinienes dostac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Restauracja PAPU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 13:42 to miejsce to jakaś farsa. Mielismy tam male spotkanie klasowe- 20 lecie matury , nie wpuszczono nas do srodka mówiac ze cala resturacja jest zarezerwowana, nie bylo w środku nikogo . Ale do tego sie nie czepiam bo byc moze faktycznie miejsce bylo zarezerwowane dla kogos.Siedzieliśmy na zewnątrz, kelner nie umial nic doradzić, przynosił ciepły alkohol, obsługa wogóle sie nie pojawiała.Nigdy w życiu nikt z nas juz nawet nie bedzie chciał przejsc obok tego miejsca. szkoda w Legionowie generalnie nie ma gdzie pójść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Restauracja PAPU IP: *.171.96.34.static.crowley.pl 29.01.09, 13:54 coś ci się porąbało, to jest bar bez alkoholu i kelnerów :D bardzo fajne jedzonko swoją drogą Odpowiedz Link Zgłoś
violeta77 Re: Restauracja PAPU 27.02.09, 21:10 Gość portalu: papa napisał(a): > to miejsce to jakaś farsa. Mielismy tam male spotkanie klasowe- 20 > lecie matury , nie wpuszczono nas do srodka mówiac ze cala > resturacja jest zarezerwowana, nie bylo w środku nikogo . Ale do > tego sie nie czepiam bo byc moze faktycznie miejsce bylo > zarezerwowane dla kogos.Siedzieliśmy na zewnątrz, kelner nie umial > nic doradzić, przynosił ciepły alkohol, obsługa wogóle sie nie > pojawiała.Nigdy w życiu nikt z nas juz nawet nie bedzie chciał > przejsc obok tego miejsca. szkoda w Legionowie generalnie nie ma > gdzie pójść. Nie ma gdzie pójść?? To może do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Restauracja PAPU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:48 pomyliłaś papu z papayem.....Co do papu -super jedzonko w dobrej cenie,ja zawsze jestem zadowolona.Antrykot z ziemniakami opiekanymi i bukietem surówek kosztyje 14zł,pragnę nadmienić że kotlet jest naprawdę duży i gruby nie jsk w innych restauracjach sama panierka.Polecam również zupy smakują jak domowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Restauracja PAPU 04.04.09, 19:16 Gość portalu: kasia napisał(a): > pomyliłaś papu z papayem.....Co do papu -super jedzonko w dobrej cenie,ja zawsz > e > jestem zadowolona.Antrykot z ziemniakami opiekanymi i bukietem surówek kosztyje > 14zł,pragnę nadmienić że kotlet jest naprawdę duży i gruby nie jsk w innych > restauracjach sama panierka.Polecam również zupy smakują jak domowe:) ...i pragne nadmienic jeszcze, ze bynajmniej wcale nie jestem wlascicielem lokalu. Ani pracownikiem, ktory uprzejmie ubiega sie o podwyzke. he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loa Re: Restauracja PAPU IP: 80.55.24.* 24.04.09, 17:31 ja również szczerze polecam, wszystko smakuje jak w domu, a tak niskich cen w stosunku do tak ogromnych porcji z niczym nie da sie porownac! talerz pierogów lepszych niz u mamy :-)10 zeta! do tego w cenie jest bukiet surówke. Mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC dobre bo duzo i tanie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 18:53 wstrzasajaco niski poziom autoreklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Re: dobre bo duzo i tanie ? IP: *.rajskanet.pl 24.07.09, 17:30 Nie jestem zadowolona z papu, jak w pracy zamawialiśmy (legionowo) nie raz czekalismy długo ale stwierdziłam ze zamówie do domu (pod legionowo) to nie dość że ustaliłam z panią cene (chodziło mi o dopłate za dowóz), to czekałam 2 godziny - mimo tego że pani wzieła adres i tel pytała sie dwa razy żeby upewnic, to jeszcze jak przyjechał kierowca to chciał wiecej niż było uzgodnione (nota bene i tak chciałam dać górką). PORAŻKA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Restauracja PAPU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 17:19 Ja jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Restauracja PAPU IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.10, 18:33 Ostatnio kilkakrotnie zamawiałam, jedyne do czego mogłabym się przyczepić to chłodne panie odbierające telefon - nie niesympatyczne, ale i nie sympatyczne.... jedzonko pyszne, cieplutkie, szybko dostarczone, przez sympatycznych dostawców. Również bardzo miły właściciel, odpowiadający na maile. Ja polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Restauracja PAPU IP: 85.232.231.* / 10.56.5.* 18.11.10, 21:22 ceniutki niziusie? kawusia pysznusia? Odpowiedz Link Zgłoś