pioo3s 22.08.08, 12:59 gdzie w warszawie mógłbym pohandlować świeżymi wędzonymi rybami z mazur? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wisi.mi.to A gdzie wy w tej Warszawie mata rynek? 22.08.08, 13:31 Pod tym wielkim ratuszem na placu defilat może? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: A gdzie wy w tej Warszawie mata rynek? 22.08.08, 16:32 wisi.mi.to napisał: > Pod tym wielkim ratuszem na placu defilat może? Jeśli masz na myśli place deFilette, to chyba tam można handlować wyłącznie filetami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: handel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 13:16 Ale mam nadzieję, że nie na gazecie w największym słońcu, tak jak to robią niektórzy na Wolumenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: handel IP: *.chello.pl 22.08.08, 13:33 na trawce w parku - na rozłożonym kocyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: handel IP: *.aster.pl 22.08.08, 13:53 Musisz próbować na bazarach. W Warszawie nie ma specjalnego targu rybnego. Zbyt daleko od morza. Nie jest to też miasto portowe, które zazwyczaj ma taki targ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: handel IP: *.aster.pl 22.08.08, 14:00 Przypomniało mi się, może dogadaj się z osobą, która sprzedaje ryby w samochodzie-chłodni na Waszyngtona. Ma napisane "Świeże ryby", może tam się porozumiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pioo3s Re: handel 22.08.08, 14:05 też chcem samochodem i z lodóweczki,tylko nie wiem gdzie się najlepiej ulokować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: handel IP: *.aster.pl 22.08.08, 14:09 Powiem Ci, że do tej pory widziałam taki samochód tylko jeden, więc to nie jest chyba zły pomysł. Przepraszam, że ewentualnie nie będę mogła odpisać, ale muszę wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: handel IP: *.acn.waw.pl 22.08.08, 14:59 chyba pod Hala Mirowska jest teren przeznaczony wlasnie na taki okazjonalny handel, Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: handel 22.08.08, 15:38 Gość portalu: kixx napisał(a): > chyba pod Hala Mirowska jest teren przeznaczony wlasnie na taki > okazjonalny handel, A najlepiej się handluje pod tabliczką "Handel uliczny zabroniony" :) Takie czy podobne tam wiszą (nie na bazarku, ale od strony Pl. Mirowskiego). I co z tego, skoro trzeba się przepychać między handlarzami Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: handel 22.08.08, 14:06 Krakowskie Przedmiescie w granicach drugiej polowki 70-tki po stronie nieparzystej. Sporo ludzi sie kreci, dobry punkt w dobrym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
wisi.mi.to Re: handel 22.08.08, 15:08 warzaw_bike_killerz napisał: > Krakowskie Przedmiescie w granicach drugiej polowki 70-tki po > stronie nieparzystej. Sporo ludzi sie kreci, Może i kręci się tam sporo ludzi, ale większsość z nich to chciwe kurduple. Rybki nie kupiom, panie, o nie! Odpowiedz Link Zgłoś
pioo3s Re: handel 22.08.08, 18:07 czyli jak na razie hala mirowska ? a i dziękuje za podpowiedzi które otrzymałem do tej pory i czekam na więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: handel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 19:52 SWIEZE CZY WEDZONE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymciolo Re: handel IP: *.chello.pl 22.08.08, 19:52 Może pod Pałacem Prezydenckim? Wszystkich przeganiają, ale Ciebie ziomala powinni zostawić. I dobra lokalizacja i ochrona i drób obok... Odpowiedz Link Zgłoś