niech 23.10.03, 18:00 Zmiesci sie akurat miedzy "Ochota, Wlochy" a "Praga Pld., Wawer". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rumba_negro Re: Proponuje potforum Palma IP: *.acn.waw.pl 23.10.03, 18:16 Albo Podforum, albo Potworum = decyzja należy do Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Proponuje potforum Palma 23.10.03, 18:20 Pisz szeptem - moze admin nie uslyszy... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Proponuje potforum Palma 23.10.03, 19:11 Może być jeszcze Postforum... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Proponuje potforum Palma 23.10.03, 19:16 Ja jestem z czasow preforumicznych... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Proponuje potforum Palma 23.10.03, 19:18 niech napisała: > Ja jestem z czasow preforumicznych... to niemożliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Proponuje potforum Palma 23.10.03, 19:24 Chociaz wlasciwie powinno byc: pro foro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-kat-lik Re: Proponuje potforum Palma IP: *.vnet.pl / *.waw.cdp.pl 23.10.03, 19:42 Przepraszam ja tu przejazdem Chcę wyjść ale zalało mnie Woda stojąca a topiąca Niech panta rhei Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Proponuje potforum Palma 23.10.03, 20:01 Stoi i plynie? To pewnie woda w plynie. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Proponuje potforum Palma 23.10.03, 20:40 jak stoi to nie płynie to w narzeczu drogowców nazywa się "niespodziewany atak zimy" Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Proponuje potforum Palma 23.10.03, 20:42 Jest jeszcze klęska urodzaju... palm... PS. Dawno Cię nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Proponuje potforum Palma 23.10.03, 20:50 byłam zajęta :) ale wracam, ku rozpaczy innych :P Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Proponuje potforum Palma 23.10.03, 20:53 aankaa napisała: > byłam zajęta :) To teraz jesteś już wolna? Może jeszcze powiesz, że będziesz powolna... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Proponuje potforum Palma 23.10.03, 21:05 pan_pndzelek napisał: > To teraz jesteś już wolna? Może jeszcze powiesz, że będziesz powolna... w sobotę, po 21, na Polnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja powolna smierc watku IP: *.ipt.aol.com 23.10.03, 20:47 bardzo boli... a jak nudzi!... i co to ma wspolnego z palma? moja jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba_negro Re: powolna smierc watku IP: *.acn.waw.pl 23.10.03, 20:50 Gość portalu: maja napisał(a): > bardzo boli... > a jak nudzi!... > i co to ma wspolnego z palma? > moja jest spoko To może na Autostradę A2 - tam ruch od rana do wieczora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: powolna smierc watku IP: *.ipt.aol.com 23.10.03, 20:59 Gość portalu: rumba_negro napisał(a): > Gość portalu: maja napisał(a): > > > bardzo boli... > > a jak nudzi!... > > i co to ma wspolnego z palma? > > moja jest spoko > To może na Autostradę A2 - tam ruch od rana do wieczora! ty chyba jestes nigro i to wszystko tlumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba_negro Re: powolna smierc watku IP: *.acn.waw.pl 23.10.03, 21:04 Gość portalu: maja napisał(a): > Gość portalu: rumba_negro napisał(a): > > > Gość portalu: maja napisał(a): > ty chyba jestes nigro i to wszystko tlumaczy Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: powolna smierc watku IP: *.ipt.aol.com 23.10.03, 21:07 Gość portalu: rumba_negro napisał(a): > Gość portalu: maja napisał(a): > > > Gość portalu: rumba_negro napisał(a): > > > > > Gość portalu: maja napisał(a): > > > ty chyba jestes nigro i to wszystko tlumaczy > > Tobie jakze mi przykro, ze Ty nie kumasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba_negro Re: powolna smierc watku IP: *.acn.waw.pl 23.10.03, 21:14 Gość portalu: maja napisał(a): > jakze mi przykro, ze Ty nie kumasz kumkasz i kumkasz, aż wreszcie się zaloguję, alem leniwa dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Rumba weź no się zaloguj... 23.10.03, 21:08 Rumba weź no się zaloguj, bo nie wiem czy mam maję zjebać czy też dwie podróby ze sobą gadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Rumba weź no się zaloguj... IP: *.ipt.aol.com 23.10.03, 21:12 pan_pndzelek napisał: > Rumba weź no się zaloguj, bo nie wiem czy mam maję zjebać czy też dwie podróby > ze sobą gadają... jedno jebanko masz juz zaklepane, nie przemeczaj sie, bo wieku dojrzalego nie osiagniesz Odpowiedz Link Zgłoś
n_iech Re: Rumba weź no się zaloguj... 23.10.03, 21:14 jak zawsze nawalony,nie przejmuj się Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Rumba weź no się zaloguj... 23.10.03, 21:22 SPIERDALAJ CHUJU... To forum nie jest odpowiedzialne za traumatyczne przeżycia z twojego dzieciństwa polegające na tym, że Tata strzelał molestę i kazał to COŚ brać do buzi... Ponieważ to forum nie jest za te twoje przeżycia odpowiedzialne więc SIAD PŁASKI I DO LASKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_iech Re: Rumba weź no się zaloguj... 23.10.03, 21:25 nawalony!to jeszcze naćpany. -- Dbaj o zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Podróbo 23.10.03, 21:36 Podróbo! To co ci robił tata to się nazywa w internecie incest... PS. Czy twój tata to jeden z braci Jabłońskichh? A może obydwaj? Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Rumba weź no się zaloguj... 23.10.03, 21:19 Pędzelku! Ja bym Was i bez loginu poznała - po isskustwie rieczi. Obok coś było? Myślę, że wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Rumba weź no się zaloguj... IP: *.ipt.aol.com 23.10.03, 21:21 rumba_negro napisała: > Pędzelku! Ja bym Was i bez loginu poznała - po isskustwie rieczi. > Obok coś było? Myślę, że wątpię... ja watpie, ze myslisz Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Do Rumby 23.10.03, 21:33 No jesteś... dwie tzw. bladzie pancerne (maja i "n_iech") odbywają właśnie powyżej stosunek... rozumiesz... te "brudne techniki"... Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Do Rumby 23.10.03, 21:40 To była przerwa dla braci mniejszych. A teraz do rzeczy: zalogowała się też jakaś rumba_negra - PODRÓBA! Ja dodałam sobie jeszcze dwa, ale szybko się zorientujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Do Rumby 23.10.03, 21:43 Żeś negr-O to ja doskonale wiem, ale ta podróbka nędzna pojawiła się już wczoraj. Niestety z takich frustracji leczy tylko udane życie seksualne... właściwie jakiekolwiek życie seksualne... nie ma na co liczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Do Rumby IP: *.ipt.aol.com 23.10.03, 21:45 pan_pndzelek napisał: > Żeś negr-O to ja doskonale wiem, ale ta podróbka nędzna pojawiła się już > wczoraj. Niestety z takich frustracji leczy tylko udane życie seksualne... > właściwie jakiekolwiek życie seksualne... nie ma na co liczyć... no wlasnie pndzelku! JAKIEKOLWIEK! radze spuscic troche cisnienie, bo zacma ci grozi Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Do Rumby 23.10.03, 21:46 pan_pndzelek napisał: > Żeś negr-O to ja doskonale wiem, ale ta podróbka nędzna pojawiła się już > wczoraj. Niestety z takich frustracji leczy tylko udane życie seksualne... > właściwie jakiekolwiek życie seksualne... nie ma na co liczyć... Po "owocach" ich poznamy. To się nie da ukryć Odpowiedz Link Zgłoś
pan.pendzelek Re: Do Rumby 23.10.03, 21:47 A najlepiej leczy wódzia ,nas na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jms Re: Do Rumby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 23:16 Nie wkurzajcie się tak bardzo, okażcie troche współczucia ułomnym . Pamiętajcie,że głupota jest chorobą ciężką i nieuleczalną,zwłaszcza,gdy reszta komórek mózgowych przybrała barwę niebieską Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Do Rumby 23.10.03, 23:17 Wieczor dobroci dla ulomnych. PS. Za 43 minuty minie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jms Re: Do Rumby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 23:19 Daj im jeszcze parę godzin - jednego już zmogło. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.pendzelek Re: Proponuje potforum Palma 23.10.03, 23:35 musiałeś budzić upiora? Odpowiedz Link Zgłoś