Dodaj do ulubionych

WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_714

05.08.01, 22:03
Palker nas nie znajdzie, jak wróci z papierosami
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_715 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 22:05
      znajdzie, to bystry gość
      • Gość: palker2 Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_715 IP: *.acn.waw.pl 05.08.01, 22:07
        jestem już
        • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_717 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 22:10
          albo Palker ma brata albo pali 2 papierosa od kiedy wrócił ???
        • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_715 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 22:28
          Nie piłem a widzę podwójnie
        • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_715 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 22:41
          Gość portalu: palker2 napisał(a):

> jestem już

O jednego palkera za dużo
    • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_718 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 22:13
      co sie nie odzywacie ???
      • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_719 05.08.01, 22:14
        Ja się odzywam, czytałam tylko
        • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_720 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 22:19
          Byłem na Statoilu, gdzieżby inaczej. Jurek Turek kupował trzy piwa i nawet
          grzecznie stał w kolejce. Jak byłem młodszy od maxa to kolezanka wkręciła mnie
          na bankiet di SPATiF-u. I tam ogladałem prawdziwe cudo: Turek z Maklakiewiczem,
          obaj pod dooobra datą, tańczyli tango argentyńskie
          • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_722 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 22:23
            a propo, bardzo lubie tango argentyńskie, wogóle tańce południowoamerykańskie
            są super
        • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_720 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 22:19
          co takiego ??? jakas książka ???
          • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_722 05.08.01, 22:24
            czytałam wasze posty.
            • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_724 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 22:28
              co za cudo ten internet, utrzymuje kontakt z ciekawymi ludźmi nie wychodząc z
              domu
    • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_724 05.08.01, 22:27
      Czy zawsze już będziemy pisać w tym samym momencie?
      Palker, ja też lubię południowoamerykańską muzyczkę
      • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_726 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 22:29
        i znowu to zrobiliśmy w tym samym momencie
      • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_725 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 22:30
        Właśnie wyszła drga płyta Lou Begi (tego od "Mambo #5")
        • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_727 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 22:33
          a jak Wam sie podobała muzyka i tanie z Wirującego seksu
          • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_729 05.08.01, 22:35
            Muzyka świetna, tylko tytuł jakiś kretyn tłumaczył
            • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_730 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 22:38
              Co za zgodność poglądów. Zupełnie jak byśmy się umówili
          • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_728 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 22:36
            Fantastyczna. A tytuł filmu, mimo wszystko, lepiej brzmi w oryginale :-)
            • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_730 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 22:39
              macie kompletna rację co do tytułu, mi osobiście cała reszta podobała sie
              bardzo, bardzo
              • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_731 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 22:44
                Z tego gatunku pamietam jeszcze Gorączkę sobotniej nocy z Travoltą. Tez juz
                klasyka
                • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_731 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 22:53
                  Gość portalu: palker napisał(a):

> Z tego gatunku pamietam jeszcze Gorączkę sobotniej nocy z Travoltą. Tez juz
                  > klasyka

o tak !!!
                  • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_potem się policzy 05.08.01, 22:56
                    A Travolta jeszcze do rzeczy. Boże jak wszyscy wkoło sie starzeją, tylko my
                    ciągle młodzi
                    • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_potem się policzy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 22:59
                      beata_ napisał(a):

> A Travolta jeszcze do rzeczy. Boże jak wszyscy wkoło sie starzeją, tylko my
                      > ciągle młodzi

tak, pamietam jak kiedyś, gdy byłem jeszcze młody to było zycie
    • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_734 05.08.01, 22:41
      poprawka (tylko spokojnie Max)
      Cała reszta rzeczywiście w porządku, podobała mie się ta dziewczyna, nie wiem
      co to za aktorka
      • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_735 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 22:43
        tak, widziałem ja kiedyś w jakimś innym filmie ale nazwiska też nie pamiętam
      • Gość: grama Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_735 IP: *.chello.pl 05.08.01, 22:43
        Cześć. Na którą jutro idziecie do pracy?
        • Gość: grama Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_737 IP: *.chello.pl 05.08.01, 22:46
          Bo ja jutro mam wolne :)
        • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_736 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 22:48
          Gość portalu: grama napisał(a):

> Cześć. Na którą jutro idziecie do pracy?

Witaj grama w zacnym gronie. Pod jakim nickiem pisujesz na forum Wp?
          Twoje pytanie zabrzmiało jak memento. Ja na 9.00
    • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_739 05.08.01, 22:45
      8.30 - cześć Grama, dawno Cię nie było
      • Gość: grama Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_740 IP: *.chello.pl 05.08.01, 22:48
        Byłam w kościele na wieczornej Mszy
    • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_741 05.08.01, 22:48
      Niektórzy to mają dobrze, ja dopiero od 13-go (chyba)
      • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_742 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 22:50
        witaj Grama, ja na szczeście tez mam jutro wolne
      • Gość: grama Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_742 IP: *.chello.pl 05.08.01, 22:51
        Ale we wtorek już koniec I połowy urlopu
        • Gość: grama Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_744 IP: *.chello.pl 05.08.01, 22:54
          Beatko, to do której planujesz dzisiaj stukać ?
          • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_ 05.08.01, 22:57
            Póki sił starczy!!!
    • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_746 05.08.01, 22:54
      Sami szczęśliwcy tu dzisiaj. Nie dość, że ja ide najwcześniej, to jeszcze nie
      mogę się spóźnić
      • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_747 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 22:56
        Głownodowodzący by sobie bez Ciebie nie poradził
      • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_747 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 22:58
        beata_ napisał(a):

> Sami szczęśliwcy tu dzisiaj. Nie dość, że ja ide najwcześniej, to jeszcze nie
        > mogę się spóźnić

Zostań szefową albo dyrektorem działu personalnego :-))
        • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_754 05.08.01, 23:00
          Chętnie, masz może dla mnie propozycję?
          • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_754 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:04
            beata_ napisał(a):

> Chętnie, masz może dla mnie propozycję?

Mam. Bądź najlepsza w całej firmie (bardzo dobra to jesteś teraz). Reszta
            przyjdzie sama :-)
            • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_759_chyba 05.08.01, 23:06

> beata_ napisał(a):
              >
              > > Chętnie, masz może dla mnie propozycję?
              >
              > Mam. Bądź najlepsza w całej firmie (bardzo dobra to jesteś teraz). Reszta
              > przyjdzie sama :-)
              Sama to tylko zaraza przychodzi i wszelkie kłopoty:)

• Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_759_chyba IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:26
                beata_ napisał(a):

> Gość portalu: palker napisał(a):
                >
                > > beata_ napisał(a):
                > >
                > > > Chętnie, masz może dla mnie propozycję?
                > >
                > > Mam. Bądź najlepsza w całej firmie (bardzo dobra to jesteś teraz). Reszta
                > > przyjdzie sama :-)
                > Sama to tylko zaraza przychodzi i wszelkie kłopoty:)
                >

Od zaraz to podobno najlepszy jest epidemiolog (w Nowym Kurierze Warszawskim było
                takie ogłoszenie: "Epidemiologa przyjmę natychmiast. Od zaraz")
                • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_759_chyba 05.08.01, 23:28

> beata_ napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: palker napisał(a):
                  > >
                  > > > beata_ napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Chętnie, masz może dla mnie propozycję?
                  > > >
                  > > > Mam. Bądź najlepsza w całej firmie (bardzo dobra to jesteś teraz). Re
                  > szta
                  > > > przyjdzie sama :-)
                  > > Sama to tylko zaraza przychodzi i wszelkie kłopoty:)
                  > >
                  >
                  > Od zaraz to podobno najlepszy jest epidemiolog (w Nowym Kurierze Warszawskim by
                  > ło
                  > takie ogłoszenie: "Epidemiologa przyjmę natychmiast. Od zaraz")

Ano widzisz :))

• beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_753 05.08.01, 22:59
      A jakże by inaczej. Poza tym kogo by ochrzaniał
      • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_755 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:01
        To ty jesteś jedyny personel głównodowodzącego?
        • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_756 05.08.01, 23:03
          Nie jedyny, ale najbardziej odpowiedzialny (zwłaszcza za wszystko - niezaleznie
          od tego czy to prawda)
          • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_757 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 23:05
            spoko, nawet sie nie onejrzysz jak będziesz Głównodowodząca
            • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_759 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:08
              Predyspozycje B. ma fantastyczne. Poćwiczy jeszcze trochę na forum i ani sie
              obejrzy...
              • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_761 05.08.01, 23:10

> Predyspozycje B. ma fantastyczne. Poćwiczy jeszcze trochę na forum i ani sie
                > obejrzy...
                Szkoda, że taki jeden z drugim paracodawca in spe tu nie zagląda

• Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_761 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:13
                  beata_ napisał(a):

>
                  > > Predyspozycje B. ma fantastyczne. Poćwiczy jeszcze trochę na forum i ani s
                  > ie
                  > > obejrzy...
                  > Szkoda, że taki jeden z drugim paracodawca in spe tu nie zagląda
                  >

To by sie dopiero z numerkami pomieszało, bo wszyscy by sie chcieli do ciebie
                  dopchać. Nawet "teoria kolejek" by nie pomogła
          • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_758 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:06
            Przed wojną w redakcjach gazet było stanowisko redaktora odpowiedzialnego. Jak
            redakcja przegrywała proces np. o zniesławienie, to RO szedł siedzieć
            • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_760 05.08.01, 23:08
              To mnie obaj pocieszyliście:))
              • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_761 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:10
                wespół, zespół, drżąc moc, móc zmóc
                • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_7... nie wiem ile 05.08.01, 23:13

> wespół, zespół, drżąc moc, móc zmóc

Trochę to było inaczej, ale to pewnie wolne tłumaczenie, więc nie będę się
                  czepiać. Najważniejsze w końcu intencje, dzięki
                  • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_7... nie wiem ile IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:15
                    Chyba "drżąc w noc, móc zmóc"?
                    • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_7... nie wiem ile 05.08.01, 23:17

> Chyba "drżąc w noc, móc zmóc"?

Też nie tak, próbuj dalej

• Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_762 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 23:13
                  to podeślij nam adres meilowy Głównodowodzącego to my Ci zrobimi kampanie
                  reklamową
                  • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_769 mi wyszło 05.08.01, 23:15
                    No, sama nie wiem.
                    • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_770 mi wyszło IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 23:17
                      to będzie taka kampania że on już nie będzie głównodowodzący tylko
                      g...dowodzący a szefem będzesz TY !!! I JUŻ !!!
                      • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_771_ niech będzie 05.08.01, 23:19
                        Od razu mi się lepiej zrobiło - co tam, spóźnię się jutro i zobaczę co będzie:)
                    • Gość: zdzicha Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_769 mi wyszło IP: *.acn.waw.pl 05.08.01, 23:18
                      Czy liczenie jest zarezerwowane tylko dla niektorych, czy mozna sie przylaczyc?
                      • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_771 mi wyszło IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 23:19
                        witaj na pokładzie Zdzicha
                      • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:20
                        Gość portalu: zdzicha napisał(a):

> Czy liczenie jest zarezerwowane tylko dla niektorych, czy mozna sie przylaczyc?

Jasne, ze można. Ale mnie musisz obiecać, że nie będziesz palker2
                        • Gość: marsha Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_ IP: *.kask.net.pl 05.08.01, 23:21
                          ale żenada...

• beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_ 05.08.01, 23:24
                            Gość portalu: marsha napisał(a):

> ale żenada...
                            >
                            >Nikogo nie zmuszamy, ale zapraszamy

• Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 23:25
                            Gość portalu: marsha napisał(a):

> ale żenada...

witam i pozdrawiam serdecznie, prosze państwa zawitała do nas legenda forum
                            Wrocławskiego, autorka wątku bezsenność !!!
                            >
                            >

• Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:32
                              Gość portalu: max napisał(a):

> Gość portalu: marsha napisał(a):
                              >
                              > > ale żenada...
                              >
                              > witam i pozdrawiam serdecznie, prosze państwa zawitała do nas legenda forum
                              > Wrocławskiego, autorka wątku bezsenność !!!
                              > >
                              > >
                              >

Znamy, znamy, czytamy (jak nie liczymy). Co cię tu przygnało marsha? Na
                              bezsenność wszak za wcześnie
                      • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_trochę więcej wyszło 05.08.01, 23:26

> Czy liczenie jest zarezerwowane tylko dla niektorych, czy mozna sie przylaczyc?

Witaj, nie zdążyłam wcześniej, bo mnie zagadali (tzn. sama się zagadałam)

• Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_780 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:18
                      beata_ napisał(a):

> No, sama nie wiem.

No to pisemne referencje (bez cytowania postów z forum, oczywiście)
                      • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_781 05.08.01, 23:22

> beata_ napisał(a):
                        >
                        > > No, sama nie wiem.
                        >
                        > No to pisemne referencje (bez cytowania postów z forum, oczywiście)

Zwłaszcza niektórych - może być.
                      • Gość: grama Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_781 IP: *.chello.pl 05.08.01, 23:24
                        Ale jesteście wytrwali...
                        Palkerku, możesz mi powiedziec co to konkretnie znaczy rower w wersji "town" ?
                        • Gość: zdzicha Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_783 IP: *.acn.waw.pl 05.08.01, 23:27
                          Nie, nie, jestem zdzicha i juz! :)
                          • Gość: zdzicha Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_784 IP: *.acn.waw.pl 05.08.01, 23:30
                            No i sie pospieszylam, wstawi ktos 782?
                            • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_790 05.08.01, 23:34

> No i sie pospieszylam, wstawi ktos 782?
                              Nie przejmuj sie, wszystko jest pod kontrolą.

• Gość: max Re:Palker, Grama ma do Ciebie pytanie, numerek zapomniałem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 23:41
                                dopisze następnym razem
                                ps.może dojrzy :)
                                • Gość: palker Re:Palker, Grama ma do Ciebie pytanie, numerek zapomniałem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:05

> dopisze następnym razem
                                  > ps.może dojrzy :)

Już odpowiedziałem
                          • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_787 05.08.01, 23:31

> Nie, nie, jestem zdzicha i juz! :)

Palker podejrzewa, ktoś się pod niego podszył na początku i wszyscy z acn.
                            podejrzani
                            • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_788 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 23:34
                              coraz więcej osób trafia na nasz pokład, to dobrze, nowi ciekawi ludzie, nowe
                              znajomości, nowe tematy
                            • Gość: zdzicha Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_788 IP: *.acn.waw.pl 05.08.01, 23:34
                              I slusznie, tez bym podejrzewala wszystkich! :-)
                            • Gość: grama Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_788 IP: *.chello.pl 05.08.01, 23:35
                              Palkerku, co z tą wersją "town" ? Czy może mam zapytać na "Warszawscy
                              rowerzyści łączcie się" ?
                            • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_787 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:39
                              beata_ napisał(a):

> Gość portalu: zdzicha napisał(a):
                              >
                              > > Nie, nie, jestem zdzicha i juz! :)
                              >
                              > Palker podejrzewa, ktoś się pod niego podszył na początku i wszyscy z acn.
                              > podejrzani

Ja nie podejrzewam. Ja wiem, ze ktoś z Białołęckiej strony mi sie na nicka
                              zamachnął. I ja go namierzę i będzie mi musiał postawić piwo (na kolację nie
                              liczę po wczorajszym poście):-))
                              • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_bez numeru 05.08.01, 23:44

> beata_ napisał(a):
                                >
                                > > Gość portalu: zdzicha napisał(a):
                                > >
                                > > > Nie, nie, jestem zdzicha i juz! :)
                                > >
                                > > Palker podejrzewa, ktoś się pod niego podszył na początku i wszyscy z acn.
                                >
                                > > podejrzani
                                >
                                > Ja nie podejrzewam. Ja wiem, ze ktoś z Białołęckiej strony mi sie na nicka
                                > zamachnął. I ja go namierzę i będzie mi musiał postawić piwo (na kolację nie
                                > liczę po wczorajszym poście):-))

Al''uzju poniał(a)
                          • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_783 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:35

> Nie, nie, jestem zdzicha i juz! :)

Witamy mistrzynię kierownicy! (ale ty jeździsz, kobieto, jak burza):-))
                            • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_784 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 23:38

> Gość portalu: zdzicha napisał(a):
                              >
                              > > Nie, nie, jestem zdzicha i juz! :)
                              >
                              > Witamy mistrzynię kierownicy! (ale ty jeździsz, kobieto, jak burza):-))

to Wy sie znacie ??? ;)
                              • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_784 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:43

>
                                > > Gość portalu: zdzicha napisał(a):
                                > >
                                > > > Nie, nie, jestem zdzicha i juz! :)
                                > >
                                > > Witamy mistrzynię kierownicy! (ale ty jeździsz, kobieto, jak burza):-))
                                >
                                >
                                > to Wy sie znacie ??? ;)

Niestety. Ale uważnie czytam posty nadawane w sąsiedniej gminie
                              • Gość: zdzicha Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_782 IP: *.acn.waw.pl 06.08.01, 08:58
                                Ano jezdze jak burza... a Beata nie chce skorzystac z moich nauk :(
                            • Gość: grama Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_795 IP: *.chello.pl 05.08.01, 23:39
                              714+81=795
                              • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_796 05.08.01, 23:41

> 714+81=795

"Ta Pani ma rację"
                                • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_797 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 23:43
                                  czyżby Palker wypalił kolejną paczkę ??
                                  • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_798 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:47

> czyżby Palker wypalił kolejną paczkę ??

Wiem, numeruje jak facet na haju.
                                    • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_804 05.08.01, 23:49

> Gość portalu: max napisał(a):
                                      >
                                      > > czyżby Palker wypalił kolejną paczkę ??
                                      >
                                      > Wiem, numeruje jak facet na haju.

On chyba miał na myśli, ze nie odpowiadasz na pytanie, więc musi wyszedłes po
                                      papierosy.
                                  • Gość: grama Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_804 IP: *.chello.pl 05.08.01, 23:48
                                    714+89=803
                                    Błagam, powiedz mi Palkerze co oznacza rower w wersji "town" ?
                                    • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_806 05.08.01, 23:50

> 714+89=803
                                      > biegło nam się, jak gatki w praniu
                                      • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_807 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 23:54
                                        co do papierosów to miałem na mysli to co powiedziała Beata choć pierwsza
                                        odpowiedż też jest słuszna
                                    • Gość: grama Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_805 IP: *.chello.pl 05.08.01, 23:53
                                      A kiedyś Palker powiedział, że lubi dłuuugie wypowiedzi, a tu nic nie chce
                                      pisnąć o tej wersji "town" :((
                                      • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_808 05.08.01, 23:54
                                        Coś kompinuje
                                        • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_809 do Gramy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 23:57
                                          od tego kurzenia zapomniał i pewnie teraz w książkach szuka o wersji "town" :)
                                          • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_811 do Gramy 06.08.01, 00:00
                                            A ja Wam mówię, że on coś ''kompinuje''
                                            • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_811 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 00:02
                                              tylko co on tam "kompinuje" ???
                                        • Gość: grama Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_811 IP: *.chello.pl 05.08.01, 23:59
                                          714+96=810
                                          Mnie już nie pozwalają siedzieć przy kompie i grożą listem rozwodowym...
                                        • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_810 do Gramy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 23:59
                                          a jak już znajdzie to powie że go z net wywaliło :)
                                          • Gość: rama Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_812 IP: *.chello.pl 06.08.01, 00:02
                                            A może Ty Max wiesz coś na temat roweru w wersji "town"?
                                            • Gość: grama Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_817 IP: *.chello.pl 06.08.01, 00:04
                                              A może zagadał się ze Zdzichą ?
                                            • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_813 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 00:06
                                              ja tylko wiem gdzie ma przeżutki :)
                                              ps.jak Ci tak zalezy i Palker sie nie odezwje to moge poszperać i jutro po
                                              południu bym Ci powiedział czego sie dowidziałem
                                          • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_815 06.08.01, 00:03
                                            Coś podobnego właśnie pomyślałam, pisząc o kombiowaniu
                                            Dałam numerek wprzód, bo penie Grama się dolicxy i zdąży przede mną
                                    • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_804 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:11

> 714+89=803
                                      > Błagam, powiedz mi Palkerze co oznacza rower w wersji "town" ?

Jestes pierwszą kobieta na forum, która mnie o coś błaga, a ja przez gapiostwo,
                                      wychodzę na ... mniejsza o to. Jeszcze raz przepraszam
                        • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_ (do gramy) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:03

> Ale jesteście wytrwali...
                          > Palkerku, możesz mi powiedziec co to konkretnie znaczy rower w wersji "town" ?

Wyświetliłem sobie wszystkie posty i odrabiam zaległości. Widzę, ze byłaś na
                          forum rowerkowym.
                          Wersja "Town" to rowerek przeznaczony głównie do jazdy miejskiej. Żaden tam
                          wyczynowy potwór do crossowania lub ścigania sie po szosie. Ma trochę węższe
                          opony od typowego "górala" no i pełne wyposażenie dodatkowe (fabryczne): bardzo
                          porządne oświetlenie tył-przód, eleganckie błotniki, bagażnik do zamocowania
                          sakw, biegi przerzuca się obrotowymi rączkami a nie manetkami (w ruchu miejskim
                          jest to i wygodniejsze i bezpieczniejsze, bo nie odrywa sie rąk od kierownicy)etc.
                          • Gość: grama Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_ 820 IP: *.chello.pl 06.08.01, 00:09
                            714+105=819
                            A w jakiej pozycji się na nim jeżdzi, bardziej wyprostowanej niz na tych
                            górskich. Bo o taki by mi chodzilo, zeby mozna było sie rozgladac wokół w
                            czasie jazdy
                            • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_ 821 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 00:13
                              na dzisiaj kończe, chciałem jeszcze poczytać
                              DOBREJ I SPOKOJNEJ NOCY !!!!! nara
                              • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_ 824 06.08.01, 00:16
                                Dobranoc, czytaj i śpij dobrze
                            • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_ 820 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:16

> 714+105=819
                              > A w jakiej pozycji się na nim jeżdzi, bardziej wyprostowanej niz na tych
                              > górskich. Bo o taki by mi chodzilo, zeby mozna było sie rozgladac wokół w
                              > czasie jazdy

Wysokość kierownicy można sobie ustawić samemu (wyżej od siodełka). Można też
                              zasosować dodatkowo tzw. rogi przy kierownicy. To drugie rozwiazanie czyni rower
                              bardziej uniwersalnym (na szosie jedziesz pochylona, w mieście trzymasz sie za
                              rogi)
                              • Gość: grama Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_ 827 IP: *.chello.pl 06.08.01, 00:18
                                Pojeździłeś dzisiaj? Bo miałeś zdaje się taki zamiar?
                                • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_ 828 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:23

> Pojeździłeś dzisiaj? Bo miałeś zdaje się taki zamiar?

Nie za dużo, bo było deszczowato, Ok 40 km. W sam raz żeby miec dobre samopoczucie
    • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_826 06.08.01, 00:19
      Zakładamy nowy - już zów nie chodzi
      • Gość: palker Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_826 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:26
        beata_ napisał(a):

> Zakładamy nowy - już zów nie chodzi

OK. Chyba już odpowiedziałem wszystkim i odrobiłem zaległości (a co, pokompinować
        sobie nie można)
        Ale nastukaliśmy dzisiaj!
        Zakładaj nowy (proszę):-))
        • beata_ Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_826 06.08.01, 00:28

> beata_ napisał(a):
          >
          > > Zakładamy nowy - już zów nie chodzi
          >
          > OK. Chyba już odpowiedziałem wszystkim i odrobiłem zaległości (a co, pokompinow
          > ać
          > sobie nie można)
          > Ale nastukaliśmy dzisiaj!
          > Zakładaj nowy (proszę):-))

Wielkie dzięki, idę:-)
          • Gość: grama Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_831 IP: *.chello.pl 06.08.01, 00:31
            Beatko, to co , rozpoczynasz?
    • Gość: max Re: WCIĄŻ JESZCZE LICZYMY!!!_832 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 10:29
      trzeba by założyć nowy wątek, bo tan zaczyna wolno chodzić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka